Reparatii telefoane / smartphone in Targu Mures

VaMob Tech Service

Vi s-a stricat telefonul mobil, smartphone-ul sau tableta? Cautati un serviciu de reparatii sau un service in Tg Mures? VaMob Tech Service vine in intampinarea Dvs cu o echipa de profesionisti cu peste 10 ani de experienta in domeniu, care are un singur scop: satisfactia clientului.

Cautati cel mai bun service GSM pt telefoane si tablete din Tg Mures?

Calitatea serviciilor noastre este garantata

Desi ne miscam foarte repede, diagnosticarea unui telefon sau a unei tablete poate dura cateva minute – timp in care va invitam sa savurati o cafea din partea casei. Serviciile noastre de un inalt standard calitativ va sunt oferite la preturi accesibile intr-o locatie deosebita.

Intrebari frecvente

Cat timp dureaza sa imi reparati telefonul?

Pentru fiecare caz in parte, se incepe cu identificarea problemei , si gasirea unei solutii, punct in care aflati care sunt costurile implicate si durata de timp necesara pentru reparatia efectiva. In majoritatea cazurilor, reparatiile se efectueaza pe loc de catre tehnicienii VaMob Tech Service, si dureaza oriunde intre 15 si 150 de minute, in functie de complexitate. In rare cazuri, poate fi nevoie de piese care nu exista pe stoc, si atunci durata reparatiei se extinde pana la 24 de ore, insa nu mai mult.

Ma puteti ajuta daca nu locuiesc in Tg Mures?

Desigur! Daca in localitatea Dvs nu gasiti ajutor, ne puteti trimite telefonul prin curier (cost aproximativ 20-25 de lei), il reparam si apoi vi-l trimitem inapoi tot prin curier.

Ce garantii oferiti?

Piese folosite sunt fie originale, fie de cea mai buna calitate. Toate serviciile oferite beneficiaza de garantie.

Ma puteti consilia in alegerea unui telefon sau a unei tablete?

Bineinteles! Stim ca achizitionarea unui telefon sau a unei tablete este un moment important pentru fiecare, precum si o cheltuiala semnificativa, asa ca suntem oricand pregatiti sa iti oferim informatiile necesare – precum cat este de usor de utilizat un anume produs, sau cat costa intretinerea lui – pentru a putea face alegerea potrivita in functie de nevoile Dvs.