Reparatii telefoane / smartphone in Timisoara

Vi s-a stricat telefonul mobil, smartphone-ul sau tableta? Cautati un serviciu de reparatii sau un service in Timisoara? V-am pregatit o lista cu astfel de firme din orasul Dvs, precum si informatii care sa va faca cautarea mai usoara:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook

Service GSM pt telefoane si tablete in Timisoara

 Phone ResQ Romania

Adresa: Str.Ciprian Porumbescu nr.46 (zona P-ta Balcescu)
Website: https://phoneresq.eu/
Telefon: 0356 435 902
Email:
Pagina de Facebook: https://ro-ro.facebook.com/phoneresqromania/


Service Rapid Minel Srl

Adresa: Calea Bogdanestilor nr.159
Website:
Telefon: 0744 619 791
Email:
Pagina de Facebook:


Ifix Phone Repair

Adresa: Piata Victoriei nr.7 (centru)
Website: https://www.i-fix.ro/
Telefon: 0356 009 210
Email:
Pagina de Facebook: https://ro-ro.facebook.com/ifixromania/


Contakt

Adresa: Str.Caras nr.8 (zona Complex Studentesc)
Website:
Telefon: 0734 363 000
Email:
Pagina de Facebook: https://ro-ro.facebook.com/ContaktComplex/


DS Mobile Service Gsm

Adresa: Str.Ion Roata nr.15 (zona Calea Lipovei)
Website: http://dsmobile.ro/
Telefon: 0734 588 883
Email:
Pagina de Facebook: https://ro-ro.facebook.com/dsmobile.ro/


Crazy Phone

Adresa: Str.Sf.Apostoli Petru si Pavel nr.36 (zona Calea Lipovei)
Website:
Telefon: 0720 635 637
Email:
Pagina de Facebook: https://ro-ro.facebook.com/CrazyPhoneGsmService/


DMI IT Systems SRL

Adresa: Strada Petrov Cermena, nr. 12 (zona Calea Buziasului)
Website: http://reparatie-telefoane.ro
Telefon: 0356.313-300, 0356.446-699
Email: service@dmi-it.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/dmi.it.systems/


SIAC Technology – Piata Maria

Adresa: Str. 16 Decembrie 1989 SAD4
Website: http://siactechnology.ro
Telefon: 0765.477-838
Email: siac@dat-inc.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/siactech


SIAC Technology – Calea Martirilor (Girocului)

Adresa: Str. Maresal Constantin Prezan Nr.65
Website: http://siactechnology.ro
Telefon: 0733.333-342
Email: siac@dat-inc.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/siactech


SIAC Technology – Complexul Studentesc

Adresa: Str. B-dul Eroilor de la Tisa, Nr. 7A (zona Sala Olimpia)
Website: http://siactechnology.ro
Telefon: 0753.874-607
Email: siac@dat-inc.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/siactech


Fresh Phone

Adresa: Str. Mihail Kogalniceanu nr. 2 (zona Badea Cartan)
Website: http://www.freshphone.eu
Telefon: 0762.736-601
Email: office@freshphone.eu
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/freshphonetimisoara/


Pro RTMobile

Adresa: Str. Paris nr.17 (zona Piata 700, centru)
Website: http://www.rtmobile.ro
Telefon: 0765.453-545
Email: prortmobile@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/PRORTMOBILE.TIMISOARA


Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane / smartphone-uri in Timisoara

Industria telefoniei mobile a crescut intr-un ritm ametitor in ultimii 20 de ani.  Deja exista o multime de companii care au devenit branduri consacrate pe aceasta piata – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – iar aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Din pacate, un smartphone este un dispozitiv fragil, si poate foarte usor sa fie deteriorat de diverse accidente, sau sa se strice. Nu conteaza cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra sau cat de mult ati platit pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va necesita reparatii.

De obicei, compania care a produs aparatul este cea mai buna optiune pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane in Timisoara care poate rezolve orice problema ar avea dispozitivul dumneavoastra, si la un pret care sa va convina.

Veti descoperi ca exista multa firme care ofera servicii de reparare a astfel de aparate, dar nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. Va trebui sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia service-ului la care va doriti sa apelati. Exista cateva lucruri general-valabile pe care trebuie sa le luati in considerare cand cautati un serviciu care sa va rezolve problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat noi si ne-experimentati, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Unii dintrei ei – care nu sunt familiari cu diferite tipuri de reparatii – pot cauza chiar mai multe probleme smartphone-urilor. Asadar, alegeti un service local care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in Timisoara care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. De asemenea, puteti verifica recenziile clientilor si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Acest lucru va va oferi o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din primele intrebari pe care trebuie sa le puneti este legata de timpul de returnare al produsului reparat. Suntem in secolul vitezei, si putini oameni isi pot completa rutina de zi cu zi fara un telefon mobil. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service de smartphone-uri din  Timisoara cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca va puteti astepta sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare

O companie care se respecta va va informa cu privire la starea reparatiei in orice moment. Acest lucru va va oferi o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si veti avea o idee legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

4. Garantie

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp  dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in Timisoara reparatii care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

5. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Din nou, puteti citi recenziile clientilor, sau puteti intreba personal fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Repararea unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sfaturile anterioare veti gasi cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane din Timisoara pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat.