Bine ai venit! Daca ai ajuns pe aceasta pagina, probabil detii sau operezi un business specializat in reparatii de telefoane, si vrei sa-ti cresti vizibilitatea precum si sa atragi mai multi clienti! Excelent – ai ajuns in locul potrivit! Site-ul nostru – singura platforma online din Romania dedicata exclusiv centrelor de reparatii GSM – poate fi un partener excelent pentru a-ti promova afacerea si a-ti creste prezenta online.

Care sunt principalele motive pentru care un detinator de service-uri GSM alege sa se promoveze pe site-ul nostru?

1. Acces la audienta specializata

Site-ul nostru a fost gandit si conceput in asa fel incat sa atraga utilizatori interesati de reparatii de telefoane, fiecare pagina dedicata unui anumit oras atragand trafic doar din zona respectiva – astfel ne asiguram ca traficul este cat mai tintit posibil. In acest mod, publicitatea va ajunge la un public relevant si potentiali clienti. Imagineaza-ti cat de eficient ar fi ca datele afacerii tale sa fie expuse in fata unei audiente care cauta solutii pentru telefoanele lor defecte, sau un service de incredere la care sa apeleze.

2. Vizibilitate crescuta

Prin publicitatea pe site-ul nostru, afacerea ta va fi expusa in mod constant in fata vizitatorilor. Bannerul sau articolul tau sponsorizat vor atrage atentia utilizatorilor si vor genera trafic catre afacerea ta. Astfel, vei creste sansele de a atrage noi clienti si de a-ti consolida reputatia.

3. Credibilitate si incredere

Asocierea cu un site de incredere si bine cunoscut in nisa reparatiilor de telefoane va spori reputatia afacerii tale. Utilizatorii vor avea mai multa incredere in serviciile tale, deoarece le vei putea demonstra expertiza si calitatea oferita prin intermediul colaborarii cu noi.

Detalii despre traficul si audienta noastra:

  • Peste 2000 de vizitatori lunar.
  • Audienta din nisa de reparatii telefoane – segmentata pe orase.
  • Utilizatori activi in cautarea solutiilor pentru telefoanele lor defecte.

Optiuni de publicitate disponibile

  • Bannere publicitare: Oferim diferite dimensiuni si pozitionari pentru a afisa bannerul tau pe site-ul nostru. Astfel, vei beneficia de expunere maxima si vei atrage atentia vizitatorilor nostri. Bannerele poti fi afisate doar pe acele pagini care doresti tu, pentru a primi vizite si apeluri doar de la utilizatori din zonele unde oferi servicii.
  • Articole sponsorizate: Putem sa cream un articol personalizat si relevant despre serviciile tale, integrat in continutul site-ului nostru, sau il poti redacta chiar tu sau echipa ta. Astfel, vei avea o prezentare detaliata a afacerii tale, si vei putea atrage in mod eficient potentiali clienti. In plus, poti obtine unul sau doua linkuri cu valoare SEO semnificativa (link de la site din aceeasi nisa+ autoritate mare a site-ului), pe care le poti directiona catre acele pagini ale site-ului tau unde consideri ca este nevoie.
  • Inscriere in lista de recomandari: Ai ocazia sa fii listat in sectiunea “Service-uri recomandate” sau “Top service-uri de reparatii” de pe site-ul nostru. Pozitionarea intr-un astfel de context va spori vizibilitatea si relevanta afacerii tale in fata utilizatorilor.
  • Inscriere simpla: Daca tot ceea ce iti doresti este sa fii listat la un loc cu celelalte service-uri din orasul tau, poti alege Inscrierea simpla. Este mai accesibil din punct de vedere financiar, desi nu iti ofera alte beneficii.

Optiuni personalizate si tarife flexibile

Suntem deschisi la discutii si personalizarea pachetelor de publicitate pentru a se potrivi mai bine nevoilor si obiectivelor afacerii tale. Contacteaza-ne pentru a discuta despre optiuni si tarife in functie de bugetul si obiectivele tale de promovare.

Poti actiona chiar acum!

Poti alege sa colaborezi cu noi pentru a-ti creste vizibilitatea si pentru a atrage mai multi clienti in afacerea ta de reparatii de telefoane. Contacteaza-ne prin completarea formularului de mai jos, sau la adresa de e-mail contact (la) reparatiitelefoane.ro. Vei beneficia de oportunitati excelente de promovare si de rezultate palpabile pentru afacerea ta.