Aceasta pagina a fost vizualizata de 6,653 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a stricat smartphone-ul? Aveti nevoie de un service GSM in Alba Iulia? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din localitatea D-voastra, precum si informatii care sa va asigure o cautare mai rapida, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • adresa web
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Alba Iulia

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

Str. Bulevardul Revoluției nr.49, Alba Iulia

Indiferent daca ai nevoie de o baterie pentru dispozitivul tau, sau telefonul necesita schimbarea sticlei, a display-ului, a mufei de alimentare…

Fara recenzii
0/5

Pe Bulevard, Alba Iulia

𝗢 𝗠𝗨𝗟𝗧̦𝗜𝗠𝗘 𝗗𝗘 𝗔𝗖𝗖𝗘𝗦𝗢𝗥𝗜𝗜 𝗣𝗘𝗡𝗧𝗥𝗨 𝗧𝗘𝗟𝗘𝗙𝗢𝗡𝗨𝗟 𝗧𝗔̆𝗨 ❗❗
➕
✅𝗦𝗘𝗥𝗩𝗜𝗖𝗘 𝗚𝗦𝗠 𝗔𝗨𝗧𝗢𝗥𝗜𝗭𝗔𝗧 / 𝗥𝗘𝗣𝗔𝗥𝗔𝗧̦𝗜𝗜 𝗧𝗘𝗟𝗘𝗙𝗢𝗔𝗡𝗘

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Str. Vasile Alecsandri nr. 103, Alba Iulia

Inlocuire baterie, probleme de software, inlocuire ecran, reparatii butoane, reparatii daune cauzate de apa …

Fara recenzii
0/5

Blvd. Revolutiei 1989, nr. 14, bl. B2, Alba Iulia

Service-Calculatoare, Laptopuri, Tablete, Retele, Telefoane

Fara recenzii
0/5

Strada Revolutiei 1989 nr. 14, bl b3

Reparatii profesionale telefoane mobile, tablete , prelucrare cnc , 3D print…

Fara recenzii
0/5

Str. Toporasilor nr. 19, Alba Iulia

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Alba Iulia:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care pierd semnalul, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, update versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Alcatel, Nokia.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane Alba Iulia

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm fenomenal din anii 2000 pana acum.  Deja exista o multime de companii care au crescut in branduri arhi cunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si in acelasi timp, aceste aparate au devenit parte normala din viata oricui.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un produs delicat, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. E irelevant cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati achitat pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

De obicei, compania care a produs telefonul este cea mai valida alegere pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, de aceea e bine sa luati in calcul o solutie locala. Aflati in continuare cum sa selectati o companie de reparatii telefoane in Alba Iulia care are abilitatea sa rezolve orice defect ar avea aparatul D-voastra, si la un pret care sa fie atractiv.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile multe intreprinderi care au in oferta servicii de depanare a astfel de electronice, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi eficienta si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti putina munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia atelierului pe care il luati in calcul. Exista cateva informatii general valabile pe care trebuie sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Convingeti-va ca specialistii de la service-ul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment in timp nepriceputi si lipsiti de experienta, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Unii dintrei ei – fiind nefamiliarizati cu diferite tipuri de depanari – sa poata cauza chiar mai multe defectiuni telefonului. Asadar, alegeti un service de reparatii telefoane care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia service-ului GSM Alba Iulia

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in Alba Iulia care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. Totodata, e simplu de verificat calificativele fostilor si actualilor clienti si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Facebook. Aceasta actiune va va permite o viziune mai realista din perspectiva clientilor.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din intrebarile de baza pe care trebuie sa le mentionati este in legatura cu durata de inapoiere al aparatului reparat. Am ajuns in vremuri caracterizate de graba, si destul de putini indivizi isi pot completa rutina de zi cu zi in lipsa unui telefon mobil. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service GSM  Alba Iulia cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca va puteti astepta sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM Alba Iulia

O firma care se respecta va va informa in legatura cu starea depanarii atunci cand doriti. Acest aspect va va oferi o siguranta aditionala ca echipa lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de perioada exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp  dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in Alba Iulia reparatii care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Inca o data, puteti rasfoi recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie unu la unu cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Depanarea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de ideile de mai sus veti gasi cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane din Alba Iulia pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Iata deci cativa factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care sa va depaneze aparatul. Daca aveti sansa, veti gasi o firma care pune pe piata servicii de calitate la un pret acceptabil.