Aceasta pagina a fost vizualizata de 5,795 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a defectat telefonul mobil? Cautati un service GSM in Alba Iulia? Aici gasiti o lista cu ateliere din municipiul dumneavoastra, impreuna cu informatii utile care sa va faca cautarea mai comoda, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • pagina web
 • telefonul
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Alba Iulia

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

Strada Revolutiei 1989 nr. 14, bl b3

Reparatii profesionale telefoane mobile, tablete , prelucrare cnc , 3D print…

Fara recenzii
0/5

Str. Toporasilor nr. 19, Alba Iulia

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Alba Iulia:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care au semnal foarte slab, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizari versiuni software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Alcatel, Nokia.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane Alba Iulia

Industria telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm incredibil in ultimii 20 de ani.  Deja exista o multime de firme care au devenit branduri consacrate in aceasta industrie – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – iar aceste dispozitive au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din pacate, un telefon mobil este un produs fragil, si este foarte usor sa fie deteriorat de diverse accidente. Nu conteaza cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce suma ati sacrificat pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De regula, firma care a produs modelul este cea mai valida alternativa pentru corectarea defectiunilor, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa descoperiti un service de reparatii telefoane in Alba Iulia care are abilitatea sa remedieze orice defect ar avea dispozitivul Dvs, si la un cost care sa fie convenabila.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile suficiente societati comerciale care pun la dispozitie servicii de restaurare a astfel de electronice, dar nu toate aceste companii ofera aceasi calitate si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a afla reputatia serviciului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva aspecte importante de cunoscut pe care e bine sa le luati in calcul cand cautati un atelier care sa va rezolve problema:

1. Convingeti-va ca specialistii de la firma de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment dat nepriceputi si ne-experimentati, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diverse categorii de interventii – sa poata cauza chiar mai multe disfunctionalitati smartphone-urilor. Asadar, alegeti un service de reparatii telefoane care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia service-ului GSM Alba Iulia

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in Alba Iulia care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat recenziile fostilor clienti si pe alte platforme unde se pot lasa recenzii, precum Facebook. Acest lucru va va permite o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le puneti are legatura cu timpul de inapoiere al aparatului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si foarte putini oameni isi pot completa rutina cotidiana in absenta unui smartphone. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service GSM  Alba Iulia cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca va puteti astepta sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM Alba Iulia

O firma care se respecta va va informa cu privire la starea depanarii oricand. Acest lucru va va oferi extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de durata exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantie

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp  dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in Alba Iulia reparatii care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Din nou, puteti rasfoi recomandarile fostilor clienti, sau puteti discuta personal cu fostii clientii despre nivelul de satisfactie.

Depanarea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de recomandarile anterioare veti descoperi in mod sigur cea mai potrivita companie de reparatii telefoane din Alba Iulia pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand planificati sa alegeti o companie care sa va remedieze telefonul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care ofera servicii de top la un pret atractiv.