Aceasta pagina a fost vizualizata de 5,020 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a stricat smartphone-ul? Aveti nevoie de un service GSM in Alba Iulia? V-am pregatit o lista cu astfel de firme din orasul Dvs, precum si informatii care sa va asigure o cautare mai simpla, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • pagina web
 • numarul de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Alba Iulia

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

Strada Revolutiei 1989 nr. 14, bl b3

Reparatii profesionale telefoane mobile, tablete , prelucrare cnc , 3D print…

Fara recenzii
0/5

Str. Toporasilor nr. 19, Alba Iulia

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Alba Iulia:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, update versiuni software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane Alba Iulia

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm extraordinar in ultimele doua decenii.  Pe piata exista o multime de firme care au crescut in branduri consacrate in aceasta industrie – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – iar aceste aparate au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Partea proasta este ca un smartphone este un dispozitiv sensibil, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati achitat pentru el cand l-ati cumparat, in mod sigur va veni o zi cand va necesita reparatii la un service GSM.

De obicei, compania care a produs telefonul este cea mai recomandata alegere pentru remedierea problemelor, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asadar e bine sa va orientati spre o solutie locala. Aflati in continuare cum sa alegeti un service de reparatii telefoane in Alba Iulia care e capabil sa rezolve orice defect ar avea dispozitivul D-voastra, si la un pret care sa va convina.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile suficiente intreprinderi care ofera servicii de restaurare a acestei categorii de electronice, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti putina munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia atelierului la care va doriti sa apelati. Exista cateva informatii valabile in general pe care trebuie sa le luati in considerare cand cautati un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Convingeti-va ca tehnicienii de la service-ul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost candva incepatori si lipsiti de practica, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Unii dintrei ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diferite categorii de reparatii – pot cauza chiar mai multe probleme telefonului inteligent. Asadar, alegeti un service de reparatii telefoane care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia service-ului GSM Alba Iulia

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in Alba Iulia care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati calificativele clientilor si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Facebook. Aceasta actiune va va crea o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din intrebarile de baza pe care e recomandat sa le mentionati este legata de perioada de returnare al dispozitivului reparat. Am ajuns in vremuri caracterizate de graba, si destul de putini oameni isi pot derula rutina zilnica in lipsa unui telefon inteligent. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service GSM  Alba Iulia cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca va puteti astepta sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM Alba Iulia

O companie care se respecta va va anunta in legatura cu starea interventiei in orice moment. Acest lucru ofera o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de durata exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia oferita

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp  dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in Alba Iulia reparatii care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Din nou, puteti cauta recenziile fostilor clienti, sau puteti intreba unu la unu cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Reparatia unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de ideile de mai devreme veti gasi cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane din Alba Iulia pentru nevoile D-voastra specifice, si in tariful la care va asteptati. Iata deci cativa factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand planificati sa alegeti o firma care sa va remedieze telefonul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care presteaza servicii de top la un pret acceptabil.