Aceasta pagina a fost vizualizata de 5,802 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a stricat telefonul mobil? Aveti nevoie de un service GSM in Alba Iulia? V-am pregatit o lista cu firme din aceasta industrie din orasul dumneavoastra, la un loc cu informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai usoara, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • adresa web
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Alba Iulia

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

Strada Revolutiei 1989 nr. 14, bl b3

Reparatii profesionale telefoane mobile, tablete , prelucrare cnc , 3D print…

Fara recenzii
0/5

Str. Toporasilor nr. 19, Alba Iulia

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Alba Iulia:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, update versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, LG, Samsung, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane Alba Iulia

Segmentul de business al telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm extraordinar din anii 2000 pana acum.  Putem gasi pe piata o multime de companii care au evoluat in branduri arhi cunoscute pe acest segment – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – iar aceste electronice au devenit parte normala din viata oricui.

Din pacate, un smartphone este un aparat fragil, si este foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. E irelevant cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati sacrificat pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs modelul este cea mai recomandata alegere pentru corectarea defectiunilor, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati un atelier de reparatii telefoane in Alba Iulia care are abilitatea sa corecteze orice problema ar avea aparatul D-voastra, si la un tarif care sa fie atractiv.

Veti concluziona ca sunt disponibile multe firme care au in oferta servicii de depanare a acestui tip de dispozitive, din pacate nu toate aceste companii garanteaza aceeasi calitate. De aceea, va fi nevoie sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva aspecte importante de cunoscut pe care e bine sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Asigurati-va ca specialistii de la firma de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat noi si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diverse tipuri de reparatii – pot cauza chiar mai multe disfunctionalitati smartphone-urilor. Asadar, alegeti un service de reparatii telefoane care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia service-ului GSM Alba Iulia

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in Alba Iulia care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. Totodata, e simplu de verificat review-urile clientilor si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Facebook. Aceasta actiune va va oferi o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din intrebarile de baza pe care e indicat sa le puneti este legata de durata de returnare al aparatului reparat. Suntem in secolul vitezei, si destul de putini indivizi isi pot efectua rutina de zi cu zi in lipsa unui smartphone. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service GSM  Alba Iulia cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca puteti spera sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM Alba Iulia

O companie care se respecta va va anunta in legatura cu starea interventiei atunci cand doriti. Acest fapt va ofera extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si veti avea o idee legata de timpul exact in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantie

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp  dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in Alba Iulia reparatii care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Inca o data, puteti rasfoi recenziile fostilor clienti, sau puteti discuta unu la unu cu fostii clientii despre nivelul de satisfactie.

Depanarea unui telefon inteligent ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sugestiile de mai sus veti identifica in mod sigur cea mai potrivita firma de reparatii telefoane din Alba Iulia pentru nevoile Dvs particulare, si in costul preconizat. Iata deci cativa factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand planificati sa alegeti un service care sa va repare telefonul. Cu putin noroc, veti da peste o firma care ofera servicii super la un cost atractiv.