Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,219 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a stricat telefonul mobil sau tableta? Sunteti in cautarea unui service GSM in Alba Iulia? V-am pregatit o lista cu astfel de firme din orasul Dvs, precum si informatii utile care sa va asigure o cautare mai simpla, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Alba Iulia

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

Strada Revolutiei 1989 nr. 14, bl b3

Reparatii profesionale telefoane mobile, tablete , prelucrare cnc , 3D print…

Fara recenzii
0/5

Str. Toporasilor nr. 19, Alba Iulia

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Alba Iulia:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizari versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Nokia, Alcatel.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane Alba Iulia

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm ametitor in ultimii 20 de ani.Β  Putem gasi pe piata o multime de companii care au evoluat in branduri consacrate in aceasta industrie – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – iar aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Din pacate, un smartphone este un dispozitiv delicat, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse incidente. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati sacrificat pentru el cand l-ati procurat, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs modelul este cea mai recomandata optiune pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asadar e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti o firma de reparatii telefoane in Alba Iulia care are abilitatea sa corecteze orice defect ar avea dispozitivul Dvs, si la un tarif care sa fie convenabila.

Veti descoperi ca sunt disponibile suficiente firme care ofera servicii de restaurare a acestui tip de dispozitive, din pacate nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia service-ului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva lucruri general valabile pe care e indicat sa le luati in evidenta cand cautati o firma care sa va rezolve problema:

1. Asigurati-va ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment dat nepriceputi si ne-experimentati, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Unii dintrei ei – care nu sunt familiari cu variate tipuri de reparatii – sa poata cauza chiar mai multe defectiuni telefonului inteligent. Asadar, alegeti un service de reparatii telefoane care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia service-ului GSM Alba Iulia

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in Alba Iulia care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat review-urile fostilor clienti si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Acest pas va va desena o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din intrebarile de baza pe care trebuie sa le puneti este in legatura cu timpul de returnare al produsului reparat. Suntem in secolul vitezei, si destul de putini oameni isi pot efectua rutina cotidiana in lipsa unui smartphone. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service GSMΒ  Alba Iulia cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca puteti spera sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM Alba Iulia

O firma care se respecta va va informa cu privire la starea depanarii in orice moment. Acest lucru va va oferi mai multa siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o idee legata de timpul exact in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantia oferita

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timpΒ  dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in Alba Iulia reparatii care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Din nou, puteti cauta recomandarile clientilor, sau puteti purta o discutie in mod personal cu fostii clientii legat de calitatea serviciilor.

Repararea unui telefon inteligent ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sugestiile de mai devreme veti identifica in mod sigur cea mai potrivita firma de reparatii telefoane din Alba Iulia pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Iata deci cativa factori pe care e bine sa ii evaluati cand vreti sa alegeti o companie care sa va depaneze dispozitivul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care pune pe piata servicii de calitate la un pret atractiv.