Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,398 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a stricat smartphone-ul? Aveti nevoie de un service GSM in Alexandria? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din localitatea D-voastra, la un loc cu informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai comoda, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • website-ul
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Alexandria

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

INCHIS DEFINITIV (conform Google My Business)

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Alexandria:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care nu se mai aprind, cu incarcare deficitara, care pierd semnalul, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizari software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Deja exista o multime de firme care au devenit branduri consacrate pe aceasta piata – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si in acelasi timp, aceste aparate au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un dispozitiv fragil, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse evenimente nedorite. E irelevant cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati sacrificat pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, compania care a produs telefonul este cea mai valida alegere pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati un service de reparatii telefoane Alexandria care poate sa remedieze orice complicatie ar avea telefonul Dvs, si la un pret care sa va convina.

Veti concluziona ca exista multe firme care pun la dispozitie servicii de reparare a astfel de electronice, din pacate nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi eficienta si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului pe care il luati in calcul. Pentru acest scop, iata cateva informatii valabile in general pe care e bine sa le luati in calcul cand cautati un atelier care sa va rezolve problema:

1. Fiti siguri ca angajatii de la service-ul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat nepriceputi si lipsiti de practica, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diferite tipuri de depanari – sa poate produce chiar mai multe probleme telefonului. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea de servicii de top, si in acelasi timp ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati renumele variatilor furnizori prin verificarea website urilor acestora. In acelasi timp, puteti verifica recenziile fostilor clienti si pe alte platforme dedicate recenziilor, precum Facebook. Acest lucru va va oferi o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le mentionati este in legatura cu durata de retur al produsului reparat. Suntem in vremuri caracterizate de graba, si foarte putini oameni isi pot completa rutina de zi cu zi in lipsa unui smartphone. Sa ramaneti fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate prejudicia cariera, business-ul sau chiar viata intima. Un service de reparatii telefoane de top va oferi o durata de retur de cel mult 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca puteti spera sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va anunta legat de starea interventiei atunci cand doriti. Acest aspect va ofera extra siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul Dvs, si veti avea o idee legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti mahni daca telefonul D-voastra va avea din nou probleme la scurta durata dupa ce a fost remediat. Asadar, e recomandat sa cautati un service GSM care furnizeaza garantii pentru manoperele pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie activa timp de pana la minim 3 luni dupa ce interventia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre primii factori in momentul cand este vorba de alegerea unei firme ce repara telefoane. Prin urmare, in ce mod puteti determina nivelul de calitate al serviciilor oferite de un atelier? Din nou, puteti citi recomandarile clientilor, sau puteti purta o discutie in mod personal cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Depanarea unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile de mai devreme veti gasi in mod sigur cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Alexandria pentru nevoile dumneavoastra, si in tariful la care va asteptati. Acestia sunt unii factori pe care e bine sa ii evaluati cand planificati sa alegeti o firma care sa va remedieze aparatul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care pune pe piata servicii de calitate la un pret avantajos.