Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,869 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a stricat telefonul mobil sau tableta? Sunteti in cautarea unui service GSM in Alexandria? Aici gasiti o lista cu ateliere din municipiul D-voastra, precum si informatii folositoare care sa va simplifice cautarea, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • pagina web
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Alexandria

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

INCHIS DEFINITIV (conform Google My Business)

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Alexandria:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care nu se mai aprind, care nu se mai incarca, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizari versiuni software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri:

 • Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a crescut intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de firme care au crescut in branduri arhi cunoscute in aceasta industrie – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit parte normala din viata oricui.

Din nefericire, un telefon mobil este un dispozitiv delicat, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse evenimente nedorite. E irelevant cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati achitat pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs modelul este cea mai valida alternativa pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asadar e bine sa va orientati spre o solutie locala. Aflati in continuare cum sa descoperiti un service de reparatii telefoane Alexandria care e capabil sa corecteze orice complicatie ar avea telefonul D-voastra, si la un tarif care sa fie atractiv.

Veti concluziona ca sunt disponibile numeroase societati comerciale care ofera servicii de restaurare a acestei categorii de aparate, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi eficienta si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva informatii general valabile pe care trebuie sa le luati in calcul cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa va rezolve problema:

1. Fiti siguri ca angajatii de la firma de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment dat incepatori si lipsiti de experienta, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diferite tipuri de depanari – pot cauza chiar mai multe disfunctionalitati telefonului. Prin urmare, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si in acelasi timp ofera si asistenta de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati renumele mai multor furnizori prin verificarea site urilor acestora. Totodata, puteti verifica calificativele fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest pas va va oferi o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din principalele intrebari pe care e indicat sa le adresati este in legatura cu timpul de retur al dispozitivului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si foarte putini indivizi isi pot derula rutina de zi cu zi in lipsa unui telefon mobil. Existenta fara telefon pentru o perioada indelungata va poate prejudicia cariera, business-ul ba chiar viata personala. Un atelier de reparatii telefoane de top va avea o perioada de retur de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca va puteti astepta sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va tine la curent legat de starea interventiei atunci cand doriti. Acest lucru va ofera mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si veti avea o estimare legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

5. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti infuria daca telefonul D-voastra incepe sa aiba defectiuni la scurta durata dupa ce a fost reparat. De aceea, e indicat sa alageti un service GSM care furnizeaza o garantie pentru manoperele pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie activa perioada de pana la minim 3 luni dupa ce interventia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii de top cand vine vorba de alegerea unui service ce repara telefoane. Asadar, in ce fel puteti estima nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o companie? Inca o data, puteti citi recomandarile clientilor, sau puteti purta o discutie unu la unu cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Repararea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de ideile de mai sus veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Alexandria pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Iata deci cativa factori pe care e recomandat sa ii evaluati cand vreti sa alegeti un service care sa va remedieze aparatul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care pune pe piata servicii excelente la un pret acceptabil.