Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,349 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a defectat telefonul mobil sau tableta? Aveti nevoie de un service GSM in Alexandria? V-am pregatit o lista cu ateliere din localitatea dumneavoastra, la un loc cu informatii utile care sa va asigure o cautare mai usoara, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • adresa web
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Alexandria

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

INCHIS DEFINITIV (conform Google My Business)

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Alexandria:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • decodari, actualizari software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm incredibil din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de companii care au devenit branduri binecunoscute pe acest segment โ€“ precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc โ€“ si totodata, aceste electronice au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din pacate, un smartphone este un aparat delicat, si este foarte usor sa fie stricat de diverse incidente. E irelevant cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati platit pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs aparatul este cea mai valida optiune pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asa ca e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa descoperiti o companie de reparatii telefoane Alexandria care e capabil sa remedieze orice complicatie ar avea dispozitivul D-voastra, si la un cost care sa fie atractiv.

Veti descoperi ca sunt disponibile suficiente societati comerciale care ofera servicii de restaurare a acestei categorii de electronice, insa nu toate aceste companii garanteaza aceeasi calitate. De aceea, va fi nevoie sa faceti putina munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia atelierului la care va doriti sa apelati. Pentru acest scop, iata cateva aspecte importante de cunoscut pe care e bine sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca specialistii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment in timp nepriceputi si lipsiti de practica, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei โ€“ care nu sunt familiari cu diferite categorii de interventii โ€“ sa poata cauza chiar mai multe probleme telefonului inteligent. Asadar, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o faima excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care totodata ofera si asistenta de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati renumele mai multor furnizori prin accesarea website urilor acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte platforme dedicate recenziilor, precum Facebook. Acest pas va va desena o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din intrebarile de baza pe care e indicat sa le mentionati este legata de durata de returnare al dispozitivului reparat. Traim in secolul vitezei, si destul de putini oameni isi pot completa rutina zilnica in absenta unui telefon inteligent. Sa ramaneti fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, afacerea ba chiar viata personala. Un atelier de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de retur de maxim 3 zile lucratoare โ€“ acest lucru inseamna ca e posibil sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va anunta legat de starea reparatiei atunci cand doriti. Acest aspect ofera mai multa siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si puteti sa va faceti o estimare legata de durata exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantia oferita

Cel mai probabil ca va veti mahni daca aparatul D-voastra va incepe sa aiba defectiuni la scurta durata dupa ce a fost remediat. Din acest motiv, e recomandat sa cautati un service GSM care furnizeaza o garantie pentru manoperele pe care le ofera. Garantia e bine sa fie valabila timp de pana la macar 3 luni dupa ce interventia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii de top atunci cand vine vorba de decizia asupra unui service ce repara telefoane. Deci, in ce mod puteti determina nivelul de calitate al serviciilor prestate de o firma? Inca o data, puteti cauta recenziile fostilor clienti, sau puteti discuta personal cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Repararea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sugestiile de mai sus veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Alexandria pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Iata deci cativa factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti un atelier care sa va repare dispozitivul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care ofera servicii super la un tarif atractiv.