Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,412 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a stricat smartphone-ul? Cautati un service GSM in Alexandria? Aici gasiti o lista cu ateliere din municipiul dumneavoastra, precum si informatii care sa va faca cautarea mai comoda, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Alexandria

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

INCHIS DEFINITIV (conform Google My Business)

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Alexandria:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Alcatel, Nokia.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm fenomenal in ultimele doua decenii. Putem gasi pe piata o multime de firme care au evoluat in branduri binecunoscute pe acest segment – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Din nefericire, un smartphone este un dispozitiv sensibil, si este foarte usor sa fie stricat de diverse evenimente nedorite. E irelevant cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati sacrificat pentru el cand l-ati cumparat, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs aparatul este cea mai buna alternativa pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti un atelier de reparatii telefoane Alexandria care e capabil sa remedieze orice problema ar avea dispozitivul D-voastra, si la un tarif care sa fie atractiv.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile multe intreprinderi care ofera servicii de depanare a astfel de aparate, insa nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia service-ului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva aspecte importante de cunoscut pe care e bine sa le luati in calcul cand incepeti sa cautati un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Convingeti-va ca angajatii de la firma de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment in timp nepriceputi si ne-experimentati, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu variate tipuri de interventii – pot cauza chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. Prin urmare, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si asistenta de calitate. Puteti compara renumele mai multor furnizori prin vizitarea paginilor web ale acestora. De asemenea, e simplu de verificat review-urile fostilor clienti si pe alte platforme unde se pot lasa recenzii, precum Facebook. Acest pas va va crea o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le puneti este in legatura cu perioada de inapoiere al produsului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si foarte putini oameni isi pot derula rutina zilnica in absenta unui smartphone. Existenta fara telefon pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea ba chiar viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va respecta o perioada de retur de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca puteti spera sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va tine la curent legat de starea depanarii in orice moment. Acest fapt va ofera extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de durata exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantia oferita

Cel mai probabil ca va veti infuria daca telefonul D-voastra va avea din nou disfunctionalitati imediat dupa ce a fost depanat. Asadar, e recomandat sa alageti un service GSM care pune la dispozitie garantii pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie valida perioada de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii primordiali in momentul cand este vorba de selectionarea unei companii ce repara telefoane. Asadar, in ce mod puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o firma? Inca o data, puteti rasfoi recenziile fostilor clienti, sau puteti intreba unu la unu cu fostii clientii legat de calitatea serviciilor.

Repararea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sugestiile de mai sus veti identifica in mod sigur cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Alexandria pentru nevoile D-voastra specifice, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti un service care sa va depaneze telefonul. Daca aveti noroc, veti gasi o firma care ofera servicii de top la un tarif avantajos.