Aceasta pagina a fost vizualizata de 4,122 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a defectat telefonul mobil? Aveti nevoie de un service GSM in Arad? V-am pregatit o lista cu astfel de firme din municipiul dumneavoastra, la un loc cu informatii folositoare care sa va faca cautarea mai comoda, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • pagina web
 • nr. de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

rad

Service GSM Arad - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Efectuam reparatii GSM si laptop, resoftari, deblocari, decodari, decupare cartele, aplicare folii de protectie, accesorii gsm , instalare orice versiune Windows …

P-ta Spitalului Nr 46, Arad

Fara recenzii
0/5

Service Gsm in Arad, intre Gara Arad si Atrium Mall, service rapid, pe loc, in cateva ore sau zile in functie de caz: inlocuire display, inlocuire touchscreen, inlocuire …

Calea Aurel Vlaicu, bloc K, ap. 14, Arad

Fara recenzii
0/5

Service GSM Arad – nascut din pasiune pentru electronica. Oferim reparatii GSM: inlocuire ecrane, inlocuire sticle (inclusiv la cele mai complicate modele)…

Str. Metianu nr. 3, Arad

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care pierd semnalul, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizare de software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a crescut intr-un ritm extraordinar in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de firme care au evoluat in branduri arhi cunoscute pe acest segment โ€“ precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc โ€“ iar aceste aparate au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un aparat sensibil, si este foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati sacrificat pentru el cand l-ati procurat, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De obicei, firma care a produs modelul este cea mai buna alegere pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati o firma de reparatii telefoane Arad care poate sa rezolve orice problema ar avea aparatul Dvs, si la un pret care sa va convina.

Veti descoperi ca exista suficiente intreprinderi care pun la dispozitie servicii de restaurare a acestui tip de electronice, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi eficienta si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia atelierului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva aspecte general valabile pe care e indicat sa le luati in calcul cand cautati un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la atelierul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment dat noi si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Unii dintrei ei โ€“ care nu sunt familiari cu diverse categorii de depanari โ€“ pot cauza chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si care ofera si suport de calitate. Puteti compara popularitatea mai multor furnizori prin vizitarea website urilor acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook. Acest lucru va va crea o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din intrebarile de baza pe care e recomandat sa le adresati este legata de durata de returnare al dispozitivului reparat. Traim intr-un secol al vitezei, si foarte putini indivizi isi pot derula rutina de zi cu zi in absenta unui telefon inteligent. Existenta fara telefon timp indelungat va poate dauna la cariera, afacerea sau chiar viata de familie. Un atelier de reparatii telefoane de top va respecta o durata de retur de cel mult 3 zile lucratoare โ€“ ceea ce inseamna ca puteti spera sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va tine la curent legat de starea depanarii in orice moment. Acest lucru ofera extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de perioada exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantie

Probabil ca va veti mahni daca aparatul Dvs va incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, se recomanda sa alageti un service GSM care ofera garantii pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia e bine sa fie valabila durata de pana la minim 3 luni dupa ce interventia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii de top cand vine vorba de selectionarea unei companii ce repara telefoane. Deci, in ce fel puteti afla nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o companie? Si acum puteti cauta recomandarile fostilor clienti, sau puteti intreba in mod personal cu fostii clientii in legatura calitatea serviciilor.

Depanarea unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sfaturile de mai sus veti descoperi in mod sigur cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Arad pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Iata deci cativa factori pe care ar trebui sa ii luati in calcul cand aveti intentia sa alegeti o firma care sa va remedieze aparatul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care pune pe piata servicii de calitate la un cost atractiv.