Aceasta pagina a fost vizualizata de 7,764 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a defectat smartphone-ul? Sunteti in cautarea unui service GSM in Arad? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din orasul dumneavoastra, la un loc cu informatii utile care sa va asigure o cautare mai simpla, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • nr. de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

rad

Service GSM Arad (Samsung, Apple iPhone, Xiaomi, Huawei) - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Service reparatii Xiaomi Arad

Fara recenzii
0/5

Efectuam reparatii GSM si laptop, resoftari, deblocari, decodari, decupare cartele, aplicare folii de protectie, accesorii gsm , instalare orice versiune Windows …

P-ta Spitalului Nr 46, Arad

Service reparatii Huawei Arad

Fara recenzii
0/5

Service Gsm in Arad, intre Gara Arad si Atrium Mall, service rapid, pe loc, in cateva ore sau zile in functie de caz: inlocuire display, inlocuire touchscreen, inlocuire …

Calea Aurel Vlaicu, bloc K, ap. 14, Arad

Service reparatii Samsung Arad

Fara recenzii
0/5

Service GSM Arad – nascut din pasiune pentru electronica. Oferim reparatii GSM: inlocuire ecrane, inlocuire sticle (inclusiv la cele mai complicate modele)…

Str. Metianu nr. 3, Arad

Service reparatii Apple iPhone Arad

SelfIT

Fara recenzii
0/5

Oferim asistență, service și reparații pentru o plajă largă de produse Apple. Reparații Macbook Pro, Macbook Air, iMac, iPhone, iPad, iWatch din orice generație…

Str. I.C. Brătianu, nr. 3 Arad

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai comune servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, cu incarcare deficitara, care pierd semnalul, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, actualizare de software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Asus, Lenovo, Allview, Xiaomi, Motorola, OnePlus, Nokia, BlackBerry, Alcatel.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a crescut intr-un ritm extraordinar din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de firme care au devenit branduri consacrate in aceasta industrie – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste electronice au devenit parte normala din viata celor care le-au cumparat.

Din pacate, un telefon mobil este un dispozitiv delicat, si poate foarte usor sa fie deteriorat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati sacrificat pentru el cand l-ati cumparat, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De obicei, compania care a produs modelul este cea mai buna alternativa pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa descoperiti un service de reparatii telefoane Arad care are abilitatea sa corecteze orice problema ar avea dispozitivul dumneavoastra, si la un tarif care sa fie convenabila.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile suficiente firme care au in oferta servicii de reparare a astfel de dispozitive, dar nu toate aceste companii ofera aceeasi calitate. De aceea, va fi nevoie sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia atelierului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva lucruri general valabile pe care e bine sa le luati in calcul cand incepeti sa cautati o firma care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service-ul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment in timp noi si lipsiti de practica, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Unii dintrei ei – care nu sunt familiari cu diverse tipuri de reparatii – sa poata cauza chiar mai multe probleme telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea de servicii de top, si care ofera si suport de cea mai buna calitate. Puteti compara popularitatea mai multor furnizori prin accesarea paginilor web ale acestora. In acelasi timp, exista posibilitatea sa verificati review-urile fostilor clienti si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest lucru va va permite o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le adresati are legatura cu durata de inapoiere al aparatului reparat. Suntem in secolul vitezei, si foarte putini indivizi isi pot efectua rutina zilnica in absenta unui smartphone. Existenta fara smartphone timp indelungat va poate afecta cariera, afacerea si chiar inclusiv viata de familie. Un atelier de reparatii telefoane de top va avea o durata de returnare de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca e posibil sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va anunta cu privire la starea interventiei oricand. Acest aspect va ofera extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

Probabil ca va veti mahni daca aparatul dumneavoastra va incepe sa aiba probleme imediat dupa ce a fost remediat. Din acest motiv, e recomandat sa va orientati spre un service GSM care furnizeaza o garantie pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie valabila durata de pana la minim 3 luni dupa ce interventia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii de top cand vine vorba de decizia asupra unei firme ce repara telefoane. Prin urmare, in ce mod puteti afla nivelul de calitate al serviciilor prestate de o companie? Inca o data, puteti rasfoi recomandarile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti discuta personal cu fostii clientii legat de nivelul calitativ al serviciilor.

Reparatia unui telefon inteligent ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de recomandarile anterioare veti identifica in mod sigur cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Arad pentru nevoile dumneavoastra, si in costul preconizat. Acestia sunt unii factori pe care e recomandat sa ii luati in calcul cand vreti sa alegeti un service care sa va depaneze telefonul. Daca aveti noroc, veti gasi o firma care ofera servicii excelente la un pret avantajos.