Aceasta pagina a fost vizualizata de 6,562 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a stricat telefonul mobil sau tableta? Aveti nevoie de un service GSM in Arad? V-am pregatit o lista cu ateliere din municipiul D-voastra, precum si informatii care sa va asigure o cautare mai simpla, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

rad

Service GSM Arad (Samsung, Apple iPhone, Xiaomi, Huawei) - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Service reparatii Xiaomi Arad

Fara recenzii
0/5

Efectuam reparatii GSM si laptop, resoftari, deblocari, decodari, decupare cartele, aplicare folii de protectie, accesorii gsm , instalare orice versiune Windows …

P-ta Spitalului Nr 46, Arad

Service reparatii Huawei Arad

Fara recenzii
0/5

Service Gsm in Arad, intre Gara Arad si Atrium Mall, service rapid, pe loc, in cateva ore sau zile in functie de caz: inlocuire display, inlocuire touchscreen, inlocuire …

Calea Aurel Vlaicu, bloc K, ap. 14, Arad

Service reparatii Samsung Arad

Fara recenzii
0/5

Service GSM Arad – nascut din pasiune pentru electronica. Oferim reparatii GSM: inlocuire ecrane, inlocuire sticle (inclusiv la cele mai complicate modele)…

Str. Metianu nr. 3, Arad

Service reparatii Apple iPhone Arad

SelfIT

Fara recenzii
0/5

Oferim asistență, service și reparații pentru o plajă largă de produse Apple. Reparații Macbook Pro, Macbook Air, iMac, iPhone, iPad, iWatch din orice generație…

Str. I.C. Brătianu, nr. 3 Arad

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • decodari, actualizare de software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Alcatel, Nokia.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm extraordinar in ultimele doua decenii. Putem gasi pe piata o multime de companii care au devenit branduri arhi cunoscute pe aceasta piata – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si totodata, aceste electronice au devenit parte normala din viata oricui.

Din pacate, un telefon mobil este un aparat fragil, si este foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. Nu conteaza cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati sacrificat pentru el cand l-ati procurat, mai devreme sau mai tarziu va necesita reparatii la un service GSM.

De regula, compania care a produs telefonul este cea mai recomandata optiune pentru remedierea problemelor, insa acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, de aceea e bine sa luati in calcul o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa descoperiti o firma de reparatii telefoane Arad care e capabil sa corecteze orice complicatie ar avea dispozitivul D-voastra, si la un tarif care sa fie atractiv.

Veti descoperi ca sunt disponibile numeroase intreprinderi care au in oferta servicii de depanare a acestui tip de electronice, insa nu toate aceste companii ofera aceasi calitate si profesionalism. Va trebui sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia service-ului la care va doriti sa apelati. Pentru acest scop, iata cateva aspecte valabile in general pe care e indicat sa le luati in evidenta cand cautati un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Convingeti-va ca specialistii de la service-ul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment dat incepatori si lipsiti de experienta, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diferite categorii de interventii – sa poata cauza chiar mai multe defectiuni telefonului. Asadar, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si suport de calitate. Puteti compara reputatia diferitor furnizori prin verificarea site urilor acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte platforme dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Acest lucru va va desena o viziune mai realista din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le adresati este legata de perioada de inapoiere al dispozitivului reparat. Am ajuns in vremuri caracterizate de graba, si destul de putini oameni isi pot derula rutina zilnica in lipsa unui telefon inteligent. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate prejudicia cariera, afacerea ba chiar viata de familie. Un atelier de reparatii telefoane de top va respecta un timp de returnare de cel mult 3 zile lucratoare – asta inseamna ca e posibil sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va informa legat de starea interventiei in orice moment. Acest fapt va ofera o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul Dvs, si veti avea o estimare legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia oferita

Cel mai probabil ca va veti infuria daca dispozitivul D-voastra va avea din nou defectiuni imediat dupa ce a fost remediat. De aceea, e indicat sa va orientati spre un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru manoperele pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie valida durata de pana la minim 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre primii factori in momentul cand este vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Deci, cum puteti estima nivelul de calitate al serviciilor prestate de o companie? Inca o data, puteti cauta reviewurile clientilor, sau puteti discuta in mod personal cu fostii clientii in legatura calitatea serviciilor.

Repararea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de recomandarile de mai sus veti gasi cu certitudine cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Arad pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Iata deci cativa factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti un service care sa va repare aparatul. Cu putin noroc, veti intalni o firma care pune pe piata servicii de top la un tarif avantajos.