Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,365 ori incepand din data de 7 Martie 2020
Nu sunt recenzii inca
0/5

Str. Metianu nr. 3, Arad

0749 082 076

https://service-gsm-arad.business.site/

Sponsored:

Despre acest service

Proprietarul acesui service nu a adaugat inca o descriere. Adaugati acum o descriere! Informati vizitatorii despre service-ul Dvs, dotari, beneficii, calitatea serviciilor si alte aspecte de interes.

Servicii oferite

Proprietarul acestui service GSM nu a adaugat inca lista de servicii disponibile. Doriti sa adaugati serviciile? Explicati vizitatorilor cu ce puteti sa-i ajutati, care sunt brandurile de telefoane servisate, daca doar reparati sau si vindeti si asa mai departe.

Nume Serviciu 1

Adaugati text aici pentru a informa vizitatorii despre serviciile oferite de service-ul Dvs. Puteti adauga inclusiv tarifele.

Nume Serviciu 2

Adaugati text aici pentru a informa vizitatorii despre serviciile oferite de service-ul Dvs. Puteti adauga inclusiv tarifele.

Nume Serviciu 3

Adaugati text aici pentru a informa vizitatorii despre serviciile oferite de service-ul Dvs. Puteti adauga inclusiv tarifele.

Program de lucru

Programul de lucru al acestui service nu a fost adaugat inca. Adaugati-l acum! Informati-va vizitatorii in ce interval orar va pot vizita.

Luni Nespecificat
Marti Nespecificat
Miercuri Nespecificat
Joi Nespecificat
Vineri Nespecificat
Sambata Nespecificat
Duminica Nespecificat

Galerie imagini

Proprietarul acestui service nu a adaugat inca nici o imagine. Adaugati imagini acum! Adaugati imagini cu exteriorul, interiorul, atelierul de reparatii, aparatele folosite, dispozitivele reparate deja, piese de schimb, obiecte de vanzare samd – ajutati potentialii clienti sa isi faca o imagine cat mai clara despre punctul Dvs de lucru.

Modulul Recenzii din Google nu este activat pentru acest service. Sunteti proprietarul acestui  service? Recenziile din Google ofera autoritate si dovada sociala service-ului Dvs, ajutandu-i pe cei cei care inca nu s-au decis sa se hotarasca.

Recenzii din Google - Exemplu demonstrativ

Mátyás Keresztes
Mátyás Keresztes
16:24 08 Jun 20
Amazing airport and all in all great service!Can't wait for it to be finally constructed and opened tho...The food's... also pretty expensiveread more
Alexandru Varlan
Alexandru Varlan
13:32 13 Mar 20
I went there the other day - it's as empty and as isolated as it was back in 2012 when they took the Google Street view... picture. They added a construction notice board where it states the project is due for completion in 12 months but no exact date regarding a beginning or completion date. The only thing that greeted me was a stray dog checking if I have any food. I'd like to see just how the first flight will be in 2021 like they promised.read more
Andrei Galitianu
Andrei Galitianu
22:06 04 Mar 20
Tibor Hodos
Tibor Hodos
18:53 21 Dec 19
See All Reviews
js_loader

Ati vizitat acest service?

Localizare Google Maps

Proprietarul acestui service nu a activat inca localizarea prin Google Maps. Doriti sa activati? Ajutati potentialii clienti sa inteleaga unde este localizat atelierul si sa ajunga mai usor la Dvs.

Video de prezentare

Nu a fost adaugat inca nici un video de prezentare pentru acest service. Doriti sa adaugati unul? Un video de prezentare ajuta vizitatorii paginii sa isi faca o idee pozitiva despre service-ul Dvs, si sa fie mai deschisi spre a-l vizita.

Mesaj audio de intampinare

Proprietarul acestui service nu adaugat inca un mesaj audio de intampinare pentru vizitatori. Doriti sa adaugati? Un mesaj de intampinare bine realizat poate transforma rapid un vizitator al paginii in client al firmei Dvs de reparatii telefoane.

Mesaj audio demonstrativ

Formular de contact

Proprietarul acestui service nu a activat inca formularul de contact. Doriti sa-l activati? Un formular de contact permite vizitatorilor paginii sa intre cu usurinta in contact cu service-ul Dvs pentru a solicita informatiile necesare, marind astfel sansele de a deveni clientii dumneavoastra.

Formular de contact demonstrativ - nefunctional