S-a stricat smartphone-ul? Aveti nevoie de un service GSM in Bacau? V-am pregatit o lista cu firme din aceasta industrie din orasul Dvs, la un loc cu informatii folositoare care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • pagina web
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Bacau

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

DarcleSHOP este primul service Gsm din orasul Bacau, ocupand si pozitia de leader in domeniu, inca din anul 1998. Acoperim intreaga de servicii. Asiguram servisare pentru clientii directi, dar si indirecti prin intermediul …

Pasajul Revolutiei nr. 5, Bacau

Fara recenzii
0/5

Service iPhone, Samsung, LG, Huawei. Servicii reparatii telefoane mobile, tablete, GPS-uri. Decodari telefoane, reinstalari sisteme operare…

Republicii 74, Bacau

Fara recenzii
0/5

BlueCell este un service GSM din Mun. Bacau. Localizat ultracentral, pe str. Mihai Viteazul nr. 5, cu experienta vasta in domeniul telefoniei mobile,
rezolva problemele tuturor clientilor…

Bacau

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Bacau:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu se mai aprind, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizari versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Lenovo, Allview, Asus, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Alcatel, Nokia.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane / smartphone-uri in Bacau

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm fenomenal din anii 2000 pana acum. Putem gasi pe piata o multime de companii care au evoluat in branduri consacrate in aceasta industrie โ€“ precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc โ€“ si in acelasi timp, aceste electronice au devenit parte normala din viata oricui.

Partea proasta este ca un smartphone este un aparat delicat, si poate fi foarte usor sa fie stricat de diverse incidente. Nu conteaza cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati sacrificat pentru el cand l-ati cumparat, in mod sigur va veni o zi cand va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs modelul este cea mai buna optiune pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa va orientati spre o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa selectati o companie de reparatii telefoane in Bacau care e capabil sa remedieze orice problema ar avea dispozitivul Dvs, si la un cost care sa fie avantajos.

Veti ajunge la concluzia ca exista numeroase firme care au in oferta servicii de restaurare a acestui tip de aparate, insa nu toate aceste companii garanteaza aceeasi eficienta si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti putina munca de cercetare pentru a descoperi reputatia service-ului pe care il luati in calcul. In acest sens, exista cateva informatii general valabile pe care e bine sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati o firma care sa va rezolve problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service GSM Bacau sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost candva incepatori si lipsiti de experienta, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Unii dintrei ei โ€“ fiind nefamiliarizati cu variate categorii de interventii โ€“ sa poate produce chiar mai multe probleme telefonului inteligent. Asadar, alegeti un service GSM Bacau care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia service-ului GSM Bacau

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in Bacau care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. In acelasi timp, exista posibilitatea sa verificati review-urile clientilor si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Aceasta actiune va va oferi o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care e indicat sa le mentionati este in legatura cu durata de returnare al dispozitivului reparat. Traim in secolul vitezei, si foarte putini indivizi isi pot derula rutina de zi cu zi in lipsa unui telefon mobil. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service GSM Bacau cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare โ€“ ceea ce inseamna ca va puteti astepta sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM Bacau

O companie care se respecta va va informa legat de starea depanarii in orice moment. Acest lucru va ofera extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia oferita

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in Bacau care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Din nou, puteti rasfoi recenziile fostilor clienti, sau puteti intreba personal cu fostii clientii legat de nivelul calitativ al serviciilor.

Repararea unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de recomandarile de mai sus veti identifica cu siguranta cea mai potrivita societate de reparatii telefoane din Bacau pentru nevoile Dvs particulare, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti o companie care sa va repare dispozitivul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care presteaza servicii excelente la un cost atractiv.