Vi s-a defectat smartphone-ul? Cautati un service GSM in Bacau? V-am pregatit o lista cu astfel de firme din orasul D-voastra, precum si informatii utile care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • adresa web
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Bacau

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

DarcleSHOP este primul service Gsm din orasul Bacau, ocupand si pozitia de leader in domeniu, inca din anul 1998. Acoperim intreaga de servicii. Asiguram servisare pentru clientii directi, dar si indirecti prin intermediul …

Pasajul Revolutiei nr. 5, Bacau

Fara recenzii
0/5

Service iPhone, Samsung, LG, Huawei. Servicii reparatii telefoane mobile, tablete, GPS-uri. Decodari telefoane, reinstalari sisteme operare…

Republicii 74, Bacau

Fara recenzii
0/5

BlueCell este un service GSM din Mun. Bacau. Localizat ultracentral, pe str. Mihai Viteazul nr. 5, cu experienta vasta in domeniul telefoniei mobile,
rezolva problemele tuturor clientilor…

Bacau

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Bacau:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care nu se mai aprind, la care nu se mai incarca bateria, care pierd semnalul, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, update software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • Samsung, iPhone, LG, Sony, HTC, Huawei, Asus, Lenovo, Allview, Xiaomi, Motorola, OnePlus, Nokia, BlackBerry, Alcatel.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane / smartphone-uri in Bacau

Nisa telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm incredibil in ultimii 20 de ani. Deja exista o multime de companii care au devenit branduri consacrate pe acest segment – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si in acelasi timp, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Din nefericire, un telefon mobil este un aparat delicat, si poate fi foarte usor sa fie stricat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati sacrificat pentru el la achizitionarea lui, in mod sigur va veni o zi cand va necesita reparatii la un service GSM.

De obicei, compania care a produs modelul este cea mai valida optiune pentru remedierea problemelor, dar acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Aflati in continuare cum sa selectati un atelier de reparatii telefoane in Bacau care e capabil sa corecteze orice problema ar avea aparatul D-voastra, si la un cost care sa va convina.

Veti ajunge la concluzia ca exista numeroase societati comerciale care pun la dispozitie servicii de reparare a acestei categorii de electronice, dar nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva lucruri importante de cunoscut pe care e bine sa le luati in calcul cand sunteti in cautarea unui un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service GSM Bacau sunt experimentati

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment dat incepatori si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu variate tipuri de reparatii – sa poate produce chiar mai multe probleme telefonului. Asadar, alegeti un service GSM Bacau care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia service-ului GSM Bacau

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in Bacau care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. In acelasi timp, puteti verifica review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Facebook. Aceasta actiune va va crea o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din primele intrebari pe care trebuie sa le mentionati este legata de perioada de inapoiere al aparatului reparat. Traim intr-un secol al vitezei, si foarte putini indivizi isi pot completa rutina cotidiana in absenta unui telefon inteligent. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service GSM Bacau cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca va puteti astepta sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM Bacau

Un service care se respecta va va anunta cu privire la starea depanarii atunci cand doriti. Acest aspect va va oferi mai multa siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si puteti sa va faceti o estimare legata de perioada exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in Bacau care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Si acum puteti citi reviewurile fostilor clienti, sau puteti intreba unu la unu cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Repararea unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sugestiile anterioare veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita societate de reparatii telefoane din Bacau pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Iata deci cativa factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti un atelier care sa va repare aparatul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care ofera servicii de top la un pret atractiv.