S-a stricat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in Bacau? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din orasul D-voastra, impreuna cu informatii utile care sa va asigure o cautare mai usoara, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • adresa web
 • telefonul
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Bacau

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

DarcleSHOP este primul service Gsm din orasul Bacau, ocupand si pozitia de leader in domeniu, inca din anul 1998. Acoperim intreaga de servicii. Asiguram servisare pentru clientii directi, dar si indirecti prin intermediul …

Pasajul Revolutiei nr. 5, Bacau

Fara recenzii
0/5

Service iPhone, Samsung, LG, Huawei. Servicii reparatii telefoane mobile, tablete, GPS-uri. Decodari telefoane, reinstalari sisteme operare…

Republicii 74, Bacau

Fara recenzii
0/5

BlueCell este un service GSM din Mun. Bacau. Localizat ultracentral, pe str. Mihai Viteazul nr. 5, cu experienta vasta in domeniul telefoniei mobile,
rezolva problemele tuturor clientilor…

Bacau

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Bacau:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, cu incarcare deficitara, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Lenovo, Allview, Asus, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Nokia, Alcatel.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane / smartphone-uri in Bacau

Segmentul de business al telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm extraordinar in ultimele doua decenii. Deja exista o multime de firme care au crescut in branduri consacrate in aceasta industrie – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din nefericire, un smartphone este un aparat sensibil, si este foarte usor sa fie deteriorat de diverse incidente. E irelevant cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati platit pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De obicei, firma care a produs aparatul este cea mai buna optiune pentru corectarea defectiunilor, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa descoperiti un service de reparatii telefoane in Bacau care poate sa corecteze orice complicatie ar avea telefonul D-voastra, si la un cost care sa fie atractiv.

Veti concluziona ca sunt disponibile numeroase intreprinderi care au in oferta servicii de restaurare a astfel de dispozitive, insa nu toate aceste companii garanteaza aceeasi calitate. Asadar, va fi necesar sa faceti putina munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia atelierului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva lucruri importante de cunoscut pe care trebuie sa le luati in evidenta cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service GSM Bacau sunt experimentati

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment dat nepriceputi si ne-experimentati, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diferite categorii de interventii – sa poata cauza chiar mai multe probleme telefonului. Asadar, alegeti un service GSM Bacau care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia service-ului GSM Bacau

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in Bacau care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Google My Business sau Facebook. Acest pas va va desena o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din intrebarile de baza pe care trebuie sa le puneti este legata de durata de returnare al aparatului reparat. Traim intr-un secol al vitezei, si foarte putini indivizi isi pot derula rutina zilnica in absenta unui telefon inteligent. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service GSM Bacau cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca va puteti astepta sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM Bacau

Un service care se respecta va va informa legat de starea interventiei oricand. Acest fapt ofera o siguranta aditionala ca angajatii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si veti avea o estimare legata de durata exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantia oferita

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in Bacau care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Inca o data, puteti cauta recenziile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie unu la unu cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Repararea unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sugestiile de mai sus veti identifica cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane din Bacau pentru nevoile dumneavoastra, si in costul preconizat. Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand vreti sa alegeti un atelier care sa va repare telefonul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care ofera servicii excelente la un cost acceptabil.