Vi s-a defectat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in Bacau? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din localitatea dumneavoastra, impreuna cu informatii utile care sa va asigure o cautare mai usoara, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • adresa web
 • numarul de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Bacau

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

DarcleSHOP este primul service Gsm din orasul Bacau, ocupand si pozitia de leader in domeniu, inca din anul 1998. Acoperim intreaga de servicii. Asiguram servisare pentru clientii directi, dar si indirecti prin intermediul …

Pasajul Revolutiei nr. 5, Bacau

Fara recenzii
0/5

Service iPhone, Samsung, LG, Huawei. Servicii reparatii telefoane mobile, tablete, GPS-uri. Decodari telefoane, reinstalari sisteme operare…

Republicii 74, Bacau

Fara recenzii
0/5

BlueCell este un service GSM din Mun. Bacau. Localizat ultracentral, pe str. Mihai Viteazul nr. 5, cu experienta vasta in domeniul telefoniei mobile,
rezolva problemele tuturor clientilor…

Bacau

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Bacau:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, update versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, LG, Samsung, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Xiaomi, Motorola, Nokia, BlackBerry, Alcatel.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane / smartphone-uri in Bacau

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Deja exista o multime de companii care au crescut in branduri arhi cunoscute pe acest segment – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si totodata, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din nefericire, un telefon mobil este un produs delicat, si este foarte usor sa fie deteriorat de diverse incidente. E irelevant cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati sacrificat pentru el la achizitionarea lui, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

De regula, firma care a produs telefonul este cea mai recomandata optiune pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asa ca e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti o firma de reparatii telefoane in Bacau care are abilitatea sa rezolve orice complicatie ar avea aparatul D-voastra, si la un cost care sa fie convenabila.

Veti concluziona ca sunt disponibile multe intreprinderi care ofera servicii de depanare a acestei categorii de dispozitive, insa nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi eficienta si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia atelierului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva lucruri general valabile pe care e indicat sa le luati in evidenta cand incepeti sa cautati un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service GSM Bacau sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment in timp incepatori si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Unii dintrei ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse tipuri de reparatii – sa poata cauza chiar mai multe probleme telefonului. Asadar, alegeti un service GSM Bacau care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia service-ului GSM Bacau

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in Bacau care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. De asemenea, puteti verifica review-urile fostilor clienti si pe alte pagini web unde se pot lasa recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest lucru va va desena o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le mentionati este legata de durata de retur al dispozitivului reparat. Traim intr-un secol al vitezei, si foarte putini indivizi isi pot efectua rutina cotidiana fara un smartphone. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service GSM Bacau cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca puteti spera sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM Bacau

O firma care se respecta va va informa cu privire la starea depanarii in orice moment. Acest lucru va va oferi extra siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si puteti sa va faceti o idee legata de perioada exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in Bacau care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Inca o data, puteti cauta reviewurile clientilor, sau puteti intreba personal cu fostii clientii legat de calitatea serviciilor.

Repararea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile de mai devreme veti descoperi cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane din Bacau pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand planificati sa alegeti un service care sa va remedieze telefonul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care pune pe piata servicii super la un cost atractiv.