Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,807 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a defectat smartphone-ul? Aveti nevoie de un service GSM in Baia Mare? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu astfel de firme din orasul D-voastra, impreuna cu informatii care sa va faca cautarea mai comoda, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri de reparatii telefoane, detinatorii acestora au adaugat si mai multe date utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Baia Mare

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Gsm Store ofera servicii GSM profesionale pentru orice tip de telefon, tableta si gps-uri – inlocuire display, touchscreen, inlocuire conector incarcare, inlocuire …

Bulevardul Traian nr. 19, Baia Mare

Fara recenzii
0/5
Reparatii Telefoane si GPS-uri; Accesorii telefoane si GPS-uri; Deblocari – Resoftari si Actualizari; Telefoane mobile si GPS-uri; Cartele Sim cu Numar …

Piata Revolutiei nr. 3, Baia Mare

Fara recenzii
0/5

Service-ul Qual Company a plecat de la ideea de inovatie, de nou si profesionist, de calitate si eficienta. Dorim sa oferim clientilor o noua experienta inedita…

Bulevardul Unirii nr. 9 , Baia Mare

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai comune servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care nu se mai aprind, care nu se mai incarca, care pierd semnalul, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, update versiuni software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, LG, Samsung, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, Xiaomi, Motorola, OnePlus, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

 

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a crescut intr-un ritm fenomenal in ultimii 20 de ani. Putem gasi pe piata o multime de companii care au evoluat in branduri consacrate pe acest segment – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – iar aceste aparate au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un dispozitiv fragil, si este foarte usor sa fie deteriorat de diverse incidente. E irelevant cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati platit pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De obicei, firma care a produs aparatul este cea mai buna alegere pentru corectarea defectiunilor, dar acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa luati in calcul o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa descoperiti un service de reparatii telefoane Baia Mare care e capabil sa corecteze orice complicatie ar avea dispozitivul dumneavoastra, si la un cost care sa fie avantajos.

Veti concluziona ca exista suficiente societati comerciale care au in oferta servicii de depanare a acestei categorii de aparate, insa nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi calitate. De aceea, va fi nevoie sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a afla reputatia atelierului pe care il luati in calcul. Pentru acest scop, iata cateva lucruri valabile in general pe care e indicat sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa va rezolve problema:

1. Asigurati-va ca tehnicienii de la service-ul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment dat nepriceputi si ne-experimentati, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diferite categorii de depanari – sa poate produce chiar mai multe disfunctionalitati telefonului inteligent. Prin urmare, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care ofera si asistenta de calitate. E simplu sa comparati renumele diferitor furnizori prin accesarea paginilor web ale acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Acest pas va va desena o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din primele intrebari pe care trebuie sa le puneti este in legatura cu perioada de returnare al aparatului reparat. Suntem intr-un secol al vitezei, si putini indivizi isi pot efectua rutina cotidiana in absenta unui telefon mobil. Sa ramaneti fara telefon timp indelungat va poate afecta cariera, afacerea ba chiar viata de familie. Un service de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de returnare de cel mult 3 zile lucratoare – asta inseamna ca puteti spera sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va tine la curent cu privire la starea interventiei oricand. Acest aspect va ofera extra siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de perioada exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantie

In mod sigur va veti supara daca aparatul dumneavoastra va incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. Din acest motiv, e recomandat sa cautati un service GSM care furnizeaza o garantie pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie activa timp de pana la macar 3 luni dupa ce interventia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii de top cand vine vorba de selectionarea unei companii ce repara telefoane. Deci, in ce mod puteti afla nivelul de calitate al serviciilor disponibile la un atelier? Si acum puteti cauta reviewurile clientilor, sau puteti discuta unu la unu cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Repararea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sugestiile de mai devreme veti gasi cu siguranta cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Baia Mare pentru nevoile Dvs particulare, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii luati in calcul cand aveti intentia sa alegeti o companie care sa va depaneze dispozitivul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care presteaza servicii de calitate la un cost avantajos.