Aceasta pagina a fost vizualizata de 4,584 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a stricat telefonul mobil? Aveti nevoie de un service GSM in Baia Mare? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu astfel de firme din orasul dumneavoastra, precum si informatii utile care sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele firme de reparatii telefoane, reprezentantii acestora au completat si mai multe informatii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Baia Mare

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Gsm Store ofera servicii GSM profesionale pentru orice tip de telefon, tableta si gps-uri – inlocuire display, touchscreen, inlocuire conector incarcare, inlocuire …

Bulevardul Traian nr. 19, Baia Mare

Fara recenzii
0/5
Reparatii Telefoane si GPS-uri; Accesorii telefoane si GPS-uri; Deblocari – Resoftari si Actualizari; Telefoane mobile si GPS-uri; Cartele Sim cu Numar …

Piata Revolutiei nr. 3, Baia Mare

Fara recenzii
0/5

Service-ul Qual Company a plecat de la ideea de inovatie, de nou si profesionist, de calitate si eficienta. Dorim sa oferim clientilor o noua experienta inedita…

Bulevardul Unirii nr. 9 , Baia Mare

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizari versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

 

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm incredibil in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de companii care au evoluat in branduri consacrate in aceasta industrie – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si totodata, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din pacate, un smartphone este un dispozitiv delicat, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati sacrificat pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

De obicei, compania care a produs telefonul este cea mai recomandata optiune pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Aflati in continuare cum sa descoperiti un atelier de reparatii telefoane Baia Mare care are abilitatea sa rezolve orice defect ar avea telefonul D-voastra, si la un pret care sa fie atractiv.

Veti concluziona ca exista numeroase firme care pun la dispozitie servicii de restaurare a acestui tip de aparate, insa nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi eficienta si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia atelierului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva lucruri general valabile pe care trebuie sa le luati in evidenta cand sunteti in cautarea unui o firma care sa remedieze defectiunea:

1. Asigurati-va ca angajatii de la firma de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost candva incepatori si lipsiti de practica, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Unii dintrei ei – fiind nefamiliarizati cu diverse tipuri de interventii – sa poate produce chiar mai multe defectiuni telefonului. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si in acelasi timp ofera si suport de calitate. Puteti compara popularitatea mai multor furnizori prin verificarea website urilor acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Facebook. Aceasta actiune va va crea o viziune mai realista din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le adresati are legatura cu durata de inapoiere al dispozitivului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si foarte putini oameni isi pot efectua rutina de zi cu zi fara un telefon inteligent. Viata fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, business-ul si chiar inclusiv viata de familie. Un atelier de reparatii telefoane de top va respecta un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca e posibil sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va tine la curent cu privire la starea interventiei in orice moment. Acest aspect ofera o siguranta aditionala ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de perioada exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantie

In mod sigur va veti supara daca dispozitivul Dvs incepe sa aiba defectiuni imediat dupa ce a fost remediat. Asadar, e recomandat sa alageti un service GSM care ofera garantii pentru manoperele pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie valida timp de pana la macar 3 luni dupa ce interventia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre primii factori atunci cand vine vorba de selectionarea unei firme ce repara telefoane. Prin urmare, in ce fel puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de un atelier? Inca o data, puteti cauta reviewurile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti intreba personal cu fostii clientii legat de nivelul de satisfactie.

Repararea unui telefon inteligent ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile anterioare veti gasi cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Baia Mare pentru nevoile dumneavoastra, si in costul preconizat. Iata deci cativa factori pe care e bine sa ii evaluati cand aveti intentia sa alegeti un atelier care sa va repare dispozitivul. Daca aveti sansa, veti intalni o firma care presteaza servicii excelente la un pret acceptabil.