Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,610 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a stricat smartphone-ul? Cautati un service GSM in Baia Mare? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din orasul Dvs, impreuna cu informatii care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • pagina web
 • telefonul
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele ateliere de reparatii telefoane, proprietarii acestora au inclus si mai multe date utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Baia Mare

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Gsm Store ofera servicii GSM profesionale pentru orice tip de telefon, tableta si gps-uri – inlocuire display, touchscreen, inlocuire conector incarcare, inlocuire …

Bulevardul Traian nr. 19, Baia Mare

Fara recenzii
0/5
Reparatii Telefoane si GPS-uri; Accesorii telefoane si GPS-uri; Deblocari – Resoftari si Actualizari; Telefoane mobile si GPS-uri; Cartele Sim cu Numar …

Piata Revolutiei nr. 3, Baia Mare

Fara recenzii
0/5

Service-ul Qual Company a plecat de la ideea de inovatie, de nou si profesionist, de calitate si eficienta. Dorim sa oferim clientilor o noua experienta inedita…

Bulevardul Unirii nr. 9 , Baia Mare

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Lenovo, Allview, Asus, Xiaomi, Motorola, OnePlus, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

ย 

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm fenomenal in ultimii 20 de ani. Pe piata exista o multime de firme care au crescut in branduri arhi cunoscute pe aceasta piata โ€“ precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc โ€“ si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din nefericire, un telefon mobil este un aparat fragil, si poate fi foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. Nu conteaza cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati achitat pentru el la achizitionarea lui, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs modelul este cea mai valida optiune pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa descoperiti o companie de reparatii telefoane Baia Mare care e capabil sa remedieze orice defect ar avea aparatul Dvs, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti ajunge la concluzia ca exista numeroase firme care au in oferta servicii de reparare a astfel de electronice, dar nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. Va trebui sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. Pentru acest scop, iata cateva lucruri general valabile pe care trebuie sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati o firma care sa remedieze defectiunea:

1. Convingeti-va ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment dat noi si lipsiti de practica, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Unii dintrei ei โ€“ care nu sunt familiari cu diferite categorii de reparatii โ€“ sa poata cauza chiar mai multe defectiuni telefonului. Asadar, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o faima excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care totodata ofera si suport de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati reputatia diferitor furnizori prin vizitarea website urilor acestora. De asemenea, puteti verifica recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va oferi o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din intrebarile de baza pe care e indicat sa le mentionati este in legatura cu perioada de returnare al aparatului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si foarte putini oameni isi pot derula rutina de zi cu zi in lipsa unui telefon mobil. Viata fara smartphone timp indelungat va poate dauna la cariera, afacerea sau chiar viata de familie. Un service de reparatii telefoane de top va avea o perioada de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare โ€“ asta inseamna ca e posibil sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va tine la curent in legatura cu starea interventiei atunci cand doriti. Acest fapt va va oferi mai multa siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si puteti sa va faceti o estimare legata de durata exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

In mod sigur va veti mahni daca telefonul Dvs incepe sa aiba probleme la scurta durata dupa ce a fost reparat. Asadar, se recomanda sa cautati un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia e indicat sa fie activa perioada de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre primii factori cand vine vorba de decizia asupra unei companii ce repara telefoane. Prin urmare, in ce fel puteti estima nivelul de calitate al serviciilor prestate de o companie? Inca o data, puteti rasfoi recenziile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie unu la unu cu fostii clientii in legatura calitatea serviciilor.

Depanarea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de sfaturile de mai devreme veti identifica in mod sigur cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Baia Mare pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand planificati sa alegeti o companie care sa va depaneze aparatul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care pune pe piata servicii excelente la un pret acceptabil.