S-a stricat telefonul mobil sau tableta? Cautati un service GSM in Barlad? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din municipiul D-voastra, la un loc cu informatii folositoare care sa va simplifice cautarea, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • pagina web
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Barlad - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Piata Victoriei nr. 5, Barlad

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu se mai aprind, cu incarcare deficitara, care pierd semnalul, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Asus, Lenovo, Allview, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm fenomenal in ultimii 20 de ani. Pe piata exista o multime de firme care au devenit branduri binecunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si in acelasi timp, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Din pacate, un smartphone este un dispozitiv sensibil, si poate foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati sacrificat pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De obicei, firma care a produs telefonul este cea mai recomandata optiune pentru repararea lui, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane Barlad care poate sa corecteze orice complicatie ar avea dispozitivul dumneavoastra, si la un tarif care sa va convina.

Veti concluziona ca exista suficiente societati comerciale care pun la dispozitie servicii de depanare a astfel de dispozitive, din pacate nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia atelierului pe care il luati in calcul. Pentru acest scop, iata cateva informatii valabile in general pe care e indicat sa le luati in calcul cand incepeti sa cautati o firma care sa se ocupe de problema:

1. Asigurati-va ca angajatii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment in timp incepatori si lipsiti de practica, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diverse tipuri de interventii – pot cauza chiar mai multe disfunctionalitati smartphone-urilor. Asadar, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si in acelasi timp ofera si suport de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati popularitatea diferitor furnizori prin vizitarea site urilor acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati recenziile clientilor si pe alte platforme unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest lucru va va oferi o viziune mai realista din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le puneti are legatura cu durata de returnare al dispozitivului reparat. Suntem intr-un secol al vitezei, si putini indivizi isi pot derula rutina zilnica in lipsa unui telefon mobil. Viata fara telefon pentru o durata mai lunga va poate prejudicia cariera, afacerea ba chiar viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va oferi un timp de retur de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca va puteti astepta sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va anunta in legatura cu starea reparatiei oricand. Acest fapt va va oferi extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de perioada exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti mahni daca dispozitivul D-voastra va incepe sa aiba defectiuni la scurt timp dupa ce a fost depanat. De aceea, e recomandat sa alageti un service GSM care pune la dispozitie garantii pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia e bine sa fie valida perioada de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre primii factori cand vine vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Deci, in ce fel puteti determina nivelul de calitate al serviciilor prestate de o firma? Si acum puteti cauta recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Repararea unui telefon inteligent ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sugestiile de mai sus veti identifica cu siguranta cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Barlad pentru nevoile Dvs particulare, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii evaluati cand vreti sa alegeti o companie care sa va depaneze telefonul. Cu putin noroc, veti intalni o firma care pune pe piata servicii super la un cost acceptabil.