S-a defectat telefonul mobil sau tableta? Cautati un service GSM in Barlad? Aici gasiti o lista cu ateliere din orasul dumneavoastra, impreuna cu informatii folositoare care sa va simplifice cautarea, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • pagina web
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Barlad - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Piata Victoriei nr. 5, Barlad

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care nu se mai aprind, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizare de versiuni software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, Sony, HTC, Huawei, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Putem gasi pe piata o multime de firme care au devenit branduri consacrate pe aceasta piata – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din pacate, un smartphone este un produs sensibil, si este foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. Nu conteaza cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati sacrificat pentru el la achizitionarea lui, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

De regula, compania care a produs telefonul este cea mai buna alternativa pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti un atelier de reparatii telefoane Barlad care poate sa remedieze orice problema ar avea aparatul dumneavoastra, si la un pret care sa fie atractiv.

Veti ajunge la concluzia ca exista multe intreprinderi care pun la dispozitie servicii de reparare a astfel de electronice, dar nu toate aceste companii garanteaza aceeasi calitate. Va trebui sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia service-ului pe care l-ati ales. Exista cateva informatii importante de cunoscut pe care trebuie sa le luati in evidenta cand incepeti sa cautati o firma care sa va rezolve problema:

1. Convingeti-va ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment dat incepatori si ne-experimentati, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diverse tipuri de interventii – pot cauza chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. Prin urmare, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si suport de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati reputatia diferitor furnizori prin accesarea paginilor web ale acestora. De asemenea, puteti verifica calificativele fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Google My Business sau Facebook. Acest lucru va va desena o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le mentionati este legata de timpul de retur al dispozitivului reparat. Suntem in secolul vitezei, si foarte putini indivizi isi pot completa rutina zilnica fara un telefon mobil. Sa ramaneti fara telefon timp indelungat va poate prejudicia cariera, business-ul si chiar inclusiv viata personala. Un atelier de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare – asta inseamna ca e posibil sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va anunta cu privire la starea interventiei in orice moment. Acest lucru ofera o siguranta aditionala ca echipa lucreaza la dispozitivul Dvs, si veti avea o estimare legata de perioada exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Se ofera garantie?

In mod sigur va veti irita daca aparatul D-voastra va incepe sa aiba disfunctionalitati la scurt timp dupa ce a fost depanat. Din acest motiv, e indicat sa alageti un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e bine sa fie valabila timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii de top atunci cand vine vorba de selectionarea unei firme ce repara telefoane. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o firma? Inca o data, puteti citi reviewurile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie unu la unu cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Reparatia unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sugestiile de mai sus veti descoperi in mod sigur cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Barlad pentru nevoile dumneavoastra, si in costul preconizat. Iata deci cativa factori pe care e recomandat sa ii luati in calcul cand planificati sa alegeti un atelier care sa va repare aparatul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care ofera servicii excelente la un tarif acceptabil.