Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,174 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a defectat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in Bistrita? V-am pregatit o lista cu astfel de firme din orasul dumneavoastra, precum si informatii utile care sa va asigure o cautare mai rapida, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • website-ul
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Bistrita

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Alexandria

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Bistrita:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, care nu se mai incarca, care pierd semnalul, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm incredibil in ultimii 20 de ani. Pe piata exista o multime de companii care au evoluat in branduri binecunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si totodata, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din pacate, un telefon mobil este un aparat delicat, si este foarte usor sa fie deteriorat de diverse incidente. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati platit pentru el cand l-ati cumparat, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

De obicei, compania care a produs aparatul este cea mai buna alegere pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asa ca e bine sa luati in calcul o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa descoperiti o firma de reparatii telefoane Bistrita care are abilitatea sa remedieze orice complicatie ar avea dispozitivul Dvs, si la un tarif care sa fie convenabila.

Veti concluziona ca exista multe intreprinderi care pun la dispozitie servicii de restaurare a acestui tip de aparate, din pacate nu toate aceste companii garanteaza aceeasi eficienta si profesionalism. Va trebui sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului pe care il luati in calcul. Exista cateva aspecte general valabile pe care e bine sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui o firma care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment dat incepatori si lipsiti de practica, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Unii dintrei ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diferite categorii de depanari – sa poata cauza chiar mai multe disfunctionalitati smartphone-urilor. Prin urmare, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are un renume foarte bun in oferirea serviciilor de calitate, si care totodata ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. Puteti compara reputatia variatilor furnizori prin accesarea website urilor acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati review-urile clientilor si pe alte pagini web unde se pot lasa recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest pas va va desena o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din intrebarile de baza pe care trebuie sa le mentionati este in legatura cu timpul de retur al aparatului reparat. Suntem in secolul vitezei, si putini indivizi isi pot derula rutina zilnica in absenta unui telefon mobil. Sa ramaneti fara telefon pentru o perioada indelungata va poate prejudicia cariera, afacerea si chiar inclusiv viata personala. Un atelier de reparatii telefoane de top va respecta o durata de returnare de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca e posibil sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va tine la curent legat de starea reparatiei oricand. Acest aspect va ofera mai multa siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si veti avea o estimare legata de perioada exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie?

In mod sigur va veti infuria daca dispozitivul Dvs va avea din nou probleme la scurta durata dupa ce a fost reparat. De aceea, e indicat sa alageti un service GSM care pune la dispozitie garantii pentru manoperele pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie activa durata de pana la minim 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii primordiali in momentul cand este vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Si acum puteti cauta recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti discuta personal cu fostii clientii legat de calitatea serviciilor.

Reparatia unui telefon inteligent ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de sfaturile anterioare veti gasi cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Bistrita pentru nevoile D-voastra specifice, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti un service care sa va remedieze aparatul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care presteaza servicii excelente la un tarif atractiv.