Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,129 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a stricat smartphone-ul? Cautati un service GSM in Bistrita? Aici gasiti o lista cu ateliere din orasul D-voastra, precum si informatii utile care sa va faca cautarea mai rapida, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • pagina web
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Bistrita

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Alexandria

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Bistrita:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, cu incarcare deficitara, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizari software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Lenovo, Allview, Asus, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Nokia, Alcatel.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm incredibil in ultimii 20 de ani. Deja exista o multime de companii care au evoluat in branduri arhi cunoscute pe aceasta piata โ€“ precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc โ€“ si totodata, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din nefericire, un telefon mobil este un aparat delicat, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse incidente. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati achitat pentru el cand l-ati cumparat, cel mai probabil la un moment dat va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De obicei, firma care a produs modelul este cea mai recomandata alegere pentru corectarea defectiunilor, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asa ca e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti o firma de reparatii telefoane Bistrita care e capabil sa corecteze orice defect ar avea dispozitivul D-voastra, si la un tarif care sa fie avantajos.

Veti concluziona ca exista suficiente intreprinderi care au in oferta servicii de reparare a acestui tip de aparate, din pacate nu toate aceste companii ofera aceeasi calitate. Va trebui sa faceti putina munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva aspecte valabile in general pe care e indicat sa le luati in calcul cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Asigurati-va ca tehnicienii de la firma de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti reparatorii au fost candva noi si lipsiti de practica, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Unii dintrei ei โ€“ care nu sunt familiari cu diferite tipuri de depanari โ€“ sa poata cauza chiar mai multe probleme telefonului. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o faima excelenta in oferirea de servicii de top, si in acelasi timp ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati popularitatea diferitor furnizori prin vizitarea site urilor acestora. In acelasi timp, exista posibilitatea sa verificati calificativele clientilor si pe alte site-uri care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va oferi o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din principalele intrebari pe care e indicat sa le mentionati este in legatura cu durata de inapoiere al dispozitivului reparat. Traim in secolul vitezei, si putini oameni isi pot completa rutina de zi cu zi in absenta unui telefon mobil. Sa ramaneti fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, business-ul si chiar inclusiv viata intima. O firma de reparatii telefoane de top va respecta o perioada de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare โ€“ ceea ce inseamna ca e posibil sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa in legatura cu starea interventiei atunci cand doriti. Acest fapt ofera o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul Dvs, si veti avea o estimare legata de durata exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Se ofera garantie?

Cel mai probabil ca va veti irita daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba disfunctionalitati la scurta durata dupa ce a fost remediat. Asadar, e indicat sa alageti un service GSM care furnizeaza o garantie pentru manoperele pe care le ofera. Garantia e bine sa fie activa durata de pana la minim 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii primordiali in momentul cand este vorba de decizia asupra unui service ce repara telefoane. Prin urmare, cum puteti estima nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Si acum puteti citi recomandarile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de recomandarile anterioare veti gasi cu siguranta cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Bistrita pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Iata deci cativa factori pe care e recomandat sa ii luati in calcul cand planificati sa alegeti un service care sa va remedieze aparatul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care pune pe piata servicii excelente la un cost acceptabil.