Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,409 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a stricat telefonul mobil sau tableta? Sunteti in cautarea unui service GSM in Bistrita? V-am pregatit o lista cu ateliere din localitatea D-voastra, impreuna cu informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai usoara, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • adresa web
 • numarul de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Bistrita

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Alexandria

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Bistrita:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, actualizari versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, Xiaomi, Motorola, OnePlus, Nokia, BlackBerry, Alcatel.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm incredibil din anii 2000 pana acum. Pe piata exista o multime de companii care au crescut in branduri binecunoscute pe acest segment – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit parte normala din viata celor care le-au cumparat.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un aparat fragil, si este foarte usor sa fie distrus de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati achitat pentru el cand l-ati cumparat, cel mai probabil la un moment dat va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs telefonul este cea mai recomandata optiune pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asadar e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa descoperiti un service de reparatii telefoane Bistrita care are abilitatea sa rezolve orice complicatie ar avea telefonul dumneavoastra, si la un cost care sa va convina.

Veti descoperi ca exista multe societati comerciale care pun la dispozitie servicii de reparare a acestui tip de aparate, insa nu toate aceste companii ofera aceasi calitate si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia atelierului pe care il luati in calcul. Pentru acest scop, iata cateva informatii valabile in general pe care trebuie sa le luati in calcul cand cautati un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment in timp noi si lipsiti de experienta, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Unii dintrei ei – care nu sunt familiari cu variate categorii de reparatii – sa poate produce chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o faima excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care totodata ofera si suport de calitate. Puteti compara renumele mai multor furnizori prin verificarea website urilor acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte pagini web care au sectiuni pt recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest lucru va va oferi o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le adresati este legata de timpul de inapoiere al dispozitivului reparat. Suntem intr-un secol al vitezei, si putini oameni isi pot completa rutina de zi cu zi fara un telefon mobil. Existenta fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate prejudicia cariera, business-ul ba chiar viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va respecta o durata de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca e posibil sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa legat de starea depanarii atunci cand doriti. Acest aspect va va oferi extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si puteti sa va faceti o idee legata de durata exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

In mod sigur va veti supara daca telefonul Dvs va incepe sa aiba probleme la scurta durata dupa ce a fost remediat. De aceea, se recomanda sa alageti un service GSM care pune la dispozitie garantii pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie valida perioada de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii primordiali atunci cand vine vorba de decizia asupra unei companii ce repara telefoane. Asadar, in ce mod puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o firma? Si acum puteti cauta recomandarile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie in mod personal cu fostii clientii legat de nivelul calitativ al serviciilor.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sugestiile de mai devreme veti gasi cu siguranta cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Bistrita pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii luati in calcul cand aveti intentia sa alegeti o firma care sa va repare telefonul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care pune pe piata servicii de calitate la un cost atractiv.