Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,031 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a stricat telefonul mobil, smartphone-ul sau tableta? Cautati un service GSM in Botosani? V-am pregatit o lista cu astfel de firme din orasul Dvs, precum si informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Botosani

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

Pietonalul Transilvaniei nr. 1, Botosani

Schimbare sticlă la o gamă largă de telefoane; Reparatții telefoane mobile și tablete; Decodari / deblocari telefoane mobile; Accesorii telefoane …
Fara recenzii
0/5

Str. Ion Pillat nr. 4, Botosani

Decodare, resoftare, meniu in limba romana, up-grade, inlocuire touch-screen, LCD, carcase, acumulatori, difuzoare, microfoane, etc…

Fara recenzii
0/5

B-dul. Alexandru cel Bun nr.26, bl.H6, Botosani

Oferim reparatii complete pentru orice model de telefon, smartphone sau tableta!Daca ai probleme cu telefonul mobil fie el iPhone, Samsung, Motorola, HTC…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Botosani:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Nokia.

 

Creste service-ul tau GSM Botosani cu aceste 5 sfaturi

Redu costurile

Una dintre modalitatile cele mai usoare de a creste profiturile afacerii este cea de a reduce costurile suportate. In afacerea cu reparatii telefoane Botosani poti reduce costurile in mai multe moduri. Unul dintre ele este de a gasi o oferta buna cu un furnizor de piese de schimb intr-un interval de timp la preturi reduse.


O alta metoda de a reduce costurile este de a face publicitate online nu offline, pentru ca este mai economica si eficienta. In acest fel , daca iti reduci costurile, profitul tau va creste cu siguranta.

Angajeaza personal bun

Unii clienti se uita la multe detalii pe langa calitatea reparatiilor de service GSM Botosani pentru a judeca un business. Ei isi concentreaza intreaga experienta de a-si repara telefonul din momentul in care intra in service si pana pleaca. Sa iti angajezi oameni de ajutor si prietenosi la biroul de la intrare iti va mentine clientii relaxati si fericiti.

Un angajat priceput la marketing te poate ajuta sa ai un numar mare de clienti, administratia te va asigura ca stockul tau de piese de schimb este mereu la zi, si costurile sunt administrate in cel mai eficient mod posibil.

Ofera reduceri

Trebuie organizate reduceri ocazionale si obiecte sau servicii gratuite pe timpul unui an. Daca ai piese de schimb vechi poti incerca sa le cureti si sa le vinzi cu o reducere. Aceste reduceri o sa te ajute sa atragi mai multi clienti, in special daca vad afise cu reduceri cand se plimba in zona firmei tale de reparatii telefoane Botosani.

Aceste oferte trebuie sa fie organizate atent si inteligent pentru a aduce entuziasm si anticipatie pentru clienti. Daca vinzi accesorii pentru telefoanele mobile poti incerca oferte precum “Cumpara 2 produse, si il primesti pe al 3-lea gratuit”.

Respecta mereu clientul

In majoritatea timpului, clientul poate sa devina iritat sau chiar nervos fara sa fii tu cauza. In cazuri de genul, e usor sa iti pierzi controlul, dar si sa pierzi mai multi clienti in acelasi timp.

Aici apar in ajutor angajatii service-ului GSM Botosani. Ei vor ajuta in neutralizarea situatilor de genul. Clientii pot sa faca cereri nerezonabile fara sa stie aspectele tehnice ale reparatiilor de telefoane mobile. Angajatii tai ar trebui sa fie capabili sa explice fara sa ofenseze clientul.

Evita sa intri in conflict cu clientii chiar daca acestia sunt nepoliticosi. Aminteste-ti mereu: “Clientul nostru – stapanul nostru”. Trateaza-ti clientul ca si cum ar fi cel mai bun, si o sa devina asa.

Creaza un lant de magazine

Un magazin poate sa iti ofere un profit limitat. Daca te decizi sa deschizi mai multe centre de reparatii telefoane Botosani cu aceleasi standarde, iti poti dubla sau chiar tripla profiturile. Daca iti doresti sa te dezvolti mai mult si sa te extinzi in mai multe locatii poti sa iti creezi un lant de magazine. Dar incearca sa ramai constant cat timp te extinzi.

Calitatea serviciilor trebuie sa ramana la fel sau sa se imbunatateasca. Nu ar trebui sa fie deteriorata sub nici o forma. Mai mult, ar trebui sa cauti oameni in care ai incredere care sa conduca centrele noi pentru ca nu e posibil sa conduci mai multe afaceri in acelasi timp. Incet, te poti gandi sa deschizi un lant de service-uri GSM in tot orasul Botosani,sau chiar in toata tara.