Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,447 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a defectat telefonul mobil sau tableta? Cautati un service GSM in Botosani? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din municipiul D-voastra, precum si informatii folositoare care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • pagina web
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri de reparatii telefoane, proprietarii acestora au inclus si mai multe date utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Botosani

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Schimbare sticlă la o gamă largă de telefoane; Reparatții telefoane mobile și tablete; Decodari / deblocari telefoane mobile; Accesorii telefoane …

Pietonalul Transilvaniei nr. 1, Botosani

Fara recenzii
0/5

Decodare, resoftare, meniu in limba romana, up-grade, inlocuire touch-screen, LCD, carcase, acumulatori, difuzoare, microfoane, etc…

Str. Ion Pillat nr. 4, Botosani

Fara recenzii
0/5

Oferim reparatii complete pentru orice model de telefon, smartphone sau tableta!Daca ai probleme cu telefonul mobil fie el iPhone, Samsung, Motorola, HTC…

B-dul. Alexandru cel Bun nr.26, bl.H6, Botosani

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de reparatii telefoane :

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de versiuni software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, LG, Samsung, Sony, HTC, Huawei, Asus, Lenovo, Allview, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

 

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm incredibil in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de companii care au evoluat in branduri consacrate pe aceasta piata – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si totodata, aceste aparate au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din pacate, un smartphone este un produs delicat, si este foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. Nu conteaza cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati sacrificat pentru el cand l-ati cumparat, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs telefonul este cea mai valida optiune pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, de aceea e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati un atelier de reparatii telefoane Botosani care e capabil sa rezolve orice defect ar avea aparatul Dvs, si la un cost care sa fie avantajos.

Veti descoperi ca sunt disponibile suficiente societati comerciale care ofera servicii de depanare a acestui tip de aparate, din pacate nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi calitate. Asadar, va fi necesar sa faceti putina munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia atelierului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva aspecte importante de cunoscut pe care trebuie sa le luati in calcul cand sunteti in cautarea unui un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la firma de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat incepatori si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diverse tipuri de interventii – sa poate produce chiar mai multe defectiuni telefonului inteligent. Prin urmare, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea de servicii de top, si in acelasi timp ofera si asistenta de calitate. Puteti compara renumele mai multor furnizori prin verificarea website urilor acestora. In acelasi timp, puteti verifica review-urile fostilor clienti si pe alte pagini web unde se pot lasa recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest pas va va crea o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le mentionati este in legatura cu durata de returnare al dispozitivului reparat. Traim intr-un secol al vitezei, si foarte putini oameni isi pot efectua rutina cotidiana fara un telefon inteligent. Existenta fara smartphone timp indelungat va poate dauna la cariera, business-ul sau chiar viata personala. O firma de reparatii telefoane de top va respecta o durata de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare – asta inseamna ca va puteti astepta sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va anunta cu privire la starea interventiei atunci cand doriti. Acest aspect va ofera extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantia oferita

Cel mai probabil ca va veti infuria daca dispozitivul dumneavoastra va incepe sa aiba disfunctionalitati la scurt timp dupa ce a fost remediat. Din acest motiv, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care furnizeaza o garantie pentru manoperele pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie valida durata de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre primii factori in momentul cand este vorba de alegerea unei companii ce repara telefoane. Asadar, in ce fel puteti estima nivelul de calitate al serviciilor prestate de o companie? Inca o data, puteti citi recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti intreba in mod personal cu fostii clientii legat de nivelul de satisfactie.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sugestiile de mai sus veti identifica cu siguranta cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Botosani pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii luati in calcul cand aveti intentia sa alegeti o firma care sa va depaneze dispozitivul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care pune pe piata servicii super la un tarif avantajos.