Aceasta pagina a fost vizualizata de 4,170 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a stricat smartphone-ul? Aveti nevoie de un service GSM in Botosani? V-am pregatit o lista cu ateliere din orasul Dvs, la un loc cu informatii utile care sa va asigure o cautare mai rapida, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • adresa web
 • numarul de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele ateliere de reparatii telefoane, reprezentantii acestora au inclus si mai multe date utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Botosani

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Schimbare sticlă la o gamă largă de telefoane; Reparatții telefoane mobile și tablete; Decodari / deblocari telefoane mobile; Accesorii telefoane …

Pietonalul Transilvaniei nr. 1, Botosani

Fara recenzii
0/5

Decodare, resoftare, meniu in limba romana, up-grade, inlocuire touch-screen, LCD, carcase, acumulatori, difuzoare, microfoane, etc…

Str. Ion Pillat nr. 4, Botosani

Fara recenzii
0/5

Oferim reparatii complete pentru orice model de telefon, smartphone sau tableta!Daca ai probleme cu telefonul mobil fie el iPhone, Samsung, Motorola, HTC…

B-dul. Alexandru cel Bun nr.26, bl.H6, Botosani

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de reparatii telefoane :

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu se mai aprind, la care nu se mai incarca bateria, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • decodari, actualizare de versiuni software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

 

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de firme care au crescut in branduri arhi cunoscute pe aceasta piata – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si in acelasi timp, aceste aparate au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Din pacate, un telefon mobil este un dispozitiv delicat, si este foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. Nu conteaza cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce suma ati sacrificat pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De obicei, firma care a produs aparatul este cea mai valida alegere pentru corectarea defectiunilor, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa alegeti un service de reparatii telefoane Botosani care are abilitatea sa corecteze orice defect ar avea telefonul Dvs, si la un pret care sa fie convenabila.

Veti descoperi ca sunt disponibile multe intreprinderi care au in oferta servicii de depanare a acestui tip de dispozitive, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi calitate. De aceea, va fi nevoie sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia atelierului pe care il luati in calcul. Exista cateva lucruri general valabile pe care trebuie sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa va rezolve problema:

1. Convingeti-va ca specialistii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost candva nepriceputi si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu variate tipuri de depanari – sa poata cauza chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si care totodata ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati popularitatea mai multor furnizori prin verificarea site urilor acestora. De asemenea, e simplu de verificat review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte platforme unde se pot lasa recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest pas va va desena o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din intrebarile de baza pe care trebuie sa le adresati are legatura cu perioada de inapoiere al aparatului reparat. Traim in secolul vitezei, si foarte putini oameni isi pot efectua rutina de zi cu zi in lipsa unui telefon inteligent. Existenta fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, afacerea si chiar inclusiv viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va respecta o perioada de returnare de cel mult 3 zile lucratoare – asta inseamna ca va puteti astepta sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va anunta legat de starea reparatiei in orice moment. Acest lucru va ofera extra siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul Dvs, si veti avea o estimare legata de perioada exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantia oferita

In mod sigur va veti irita daca aparatul dumneavoastra va avea din nou disfunctionalitati la scurta durata dupa ce a fost depanat. Din acest motiv, se recomanda sa cautati un service GSM care furnizeaza garantii pentru manoperele pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie activa durata de pana la minim 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii de top in momentul cand este vorba de alegerea unui service ce repara telefoane. Deci, in ce mod puteti afla nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o companie? Inca o data, puteti citi recomandarile fostilor clienti, sau puteti discuta unu la unu cu fostii clientii despre nivelul de satisfactie.

Depanarea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sfaturile anterioare veti gasi cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Botosani pentru nevoile D-voastra specifice, si in tariful la care va asteptati. Iata deci cativa factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti un atelier care sa va remedieze dispozitivul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care presteaza servicii super la un cost atractiv.