Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,709 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a defectat smartphone-ul? Cautati un service GSM in Botosani? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din localitatea dumneavoastra, precum si informatii folositoare care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • pagina web
 • nr. de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri de reparatii telefoane, proprietarii acestora au inclus si mai multe date utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Botosani

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Schimbare sticlă la o gamă largă de telefoane; Reparatții telefoane mobile și tablete; Decodari / deblocari telefoane mobile; Accesorii telefoane …

Pietonalul Transilvaniei nr. 1, Botosani

Fara recenzii
0/5

Decodare, resoftare, meniu in limba romana, up-grade, inlocuire touch-screen, LCD, carcase, acumulatori, difuzoare, microfoane, etc…

Str. Ion Pillat nr. 4, Botosani

Fara recenzii
0/5

Oferim reparatii complete pentru orice model de telefon, smartphone sau tableta!Daca ai probleme cu telefonul mobil fie el iPhone, Samsung, Motorola, HTC…

B-dul. Alexandru cel Bun nr.26, bl.H6, Botosani

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de reparatii telefoane :

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, la care nu se mai incarca bateria, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • Samsung, iPhone, LG, Sony, HTC, Huawei, Asus, Lenovo, Allview, Xiaomi, Motorola, OnePlus, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

 

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm ametitor din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de companii care au evoluat in branduri binecunoscute in aceasta industrie – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – iar aceste electronice au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Partea proasta este ca un smartphone este un aparat fragil, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. E irelevant cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati sacrificat pentru el cand l-ati cumparat, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De obicei, firma care a produs telefonul este cea mai valida alegere pentru repararea lui, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Aflati in continuare cum sa descoperiti un atelier de reparatii telefoane Botosani care poate sa corecteze orice defect ar avea aparatul D-voastra, si la un tarif care sa fie atractiv.

Veti descoperi ca sunt disponibile suficiente intreprinderi care pun la dispozitie servicii de restaurare a acestui tip de electronice, din pacate nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia atelierului la care va doriti sa apelati. Pentru acest scop, iata cateva informatii valabile in general pe care trebuie sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Asigurati-va ca angajatii de la firma de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat incepatori si lipsiti de experienta, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu variate tipuri de interventii – sa poata cauza chiar mai multe probleme telefonului. Asadar, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea de servicii de top, si care ofera si asistenta de cea mai buna calitate. Puteti compara popularitatea variatilor furnizori prin verificarea site urilor acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati calificativele fostilor clienti si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest pas va va desena o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le mentionati este legata de perioada de returnare al aparatului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si putini oameni isi pot completa rutina cotidiana in lipsa unui telefon inteligent. Viata fara smartphone timp indelungat va poate prejudicia cariera, business-ul ba chiar viata intima. Un atelier de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de returnare de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca e posibil sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va tine la curent legat de starea interventiei oricand. Acest fapt ofera mai multa siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de durata exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

Probabil ca va veti infuria daca telefonul Dvs va avea din nou probleme la scurta durata dupa ce a fost remediat. De aceea, se recomanda sa alageti un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valabila perioada de pana la cel putin 3 luni dupa ce interventia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii de top cand vine vorba de alegerea unei companii ce repara telefoane. Prin urmare, in ce fel puteti determina nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Si acum puteti rasfoi recomandarile clientilor, sau puteti intreba unu la unu cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Depanarea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de ideile de mai devreme veti gasi cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Botosani pentru nevoile Dvs particulare, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii luati in calcul cand vreti sa alegeti o companie care sa va repare telefonul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care ofera servicii super la un pret avantajos.