Aceasta pagina a fost vizualizata de 4,176 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a defectat telefonul mobil sau tableta? Cautati un service GSM in Botosani? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din orasul D-voastra, la un loc cu informatii utile care sa va faca cautarea mai rapida, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele firme de reparatii telefoane, detinatorii acestora au adaugat si mai multe informatii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Botosani

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Schimbare sticlă la o gamă largă de telefoane; Reparatții telefoane mobile și tablete; Decodari / deblocari telefoane mobile; Accesorii telefoane …

Pietonalul Transilvaniei nr. 1, Botosani

Fara recenzii
0/5

Decodare, resoftare, meniu in limba romana, up-grade, inlocuire touch-screen, LCD, carcase, acumulatori, difuzoare, microfoane, etc…

Str. Ion Pillat nr. 4, Botosani

Fara recenzii
0/5

Oferim reparatii complete pentru orice model de telefon, smartphone sau tableta!Daca ai probleme cu telefonul mobil fie el iPhone, Samsung, Motorola, HTC…

B-dul. Alexandru cel Bun nr.26, bl.H6, Botosani

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de reparatii telefoane :

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, la care nu se mai incarca bateria, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

 

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm incredibil din anii 2000 pana acum. Pe piata exista o multime de firme care au crescut in branduri arhi cunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si totodata, aceste aparate au devenit parte normala din viata oricui.

Din nefericire, un telefon mobil este un produs delicat, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati platit pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

De obicei, compania care a produs modelul este cea mai recomandata alternativa pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asadar e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati un atelier de reparatii telefoane Botosani care are abilitatea sa remedieze orice complicatie ar avea dispozitivul dumneavoastra, si la un pret care sa va convina.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile suficiente intreprinderi care au in oferta servicii de depanare a astfel de aparate, din pacate nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi calitate. Va trebui sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a afla reputatia service-ului pe care l-ati ales. Exista cateva informatii importante de cunoscut pe care e indicat sa le luati in calcul cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa va rezolve problema:

1. Asigurati-va ca specialistii de la service-ul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment dat incepatori si lipsiti de experienta, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Unii dintrei ei – care nu sunt familiari cu diverse categorii de interventii – sa poate produce chiar mai multe defectiuni telefonului. De aceea, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si suport de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati popularitatea diferitor furnizori prin accesarea website urilor acestora. Totodata, puteti verifica recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte pagini web unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va oferi o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le adresati este in legatura cu durata de retur al dispozitivului reparat. Traim in secolul vitezei, si foarte putini oameni isi pot completa rutina de zi cu zi in lipsa unui telefon mobil. Existenta fara telefon timp indelungat va poate prejudicia cariera, afacerea sau chiar viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va oferi un timp de returnare de cel mult 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca puteti spera sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va informa legat de starea depanarii in orice moment. Acest lucru ofera mai multa siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de durata exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia oferita

Cel mai probabil ca va veti supara daca telefonul Dvs va incepe sa aiba disfunctionalitati la scurta durata dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa alageti un service GSM care ofera garantii pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia e bine sa fie valida durata de pana la minim 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii primordiali atunci cand vine vorba de alegerea unui service ce repara telefoane. Deci, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor prestate de o firma? Inca o data, puteti cauta reviewurile clientilor, sau puteti discuta in mod personal cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Reparatia unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de sugestiile anterioare veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Botosani pentru nevoile dumneavoastra, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand planificati sa alegeti o companie care sa va remedieze telefonul. Daca aveti sansa, veti intalni o firma care presteaza servicii de calitate la un tarif atractiv.