Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,542 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a stricat telefonul mobil sau tableta? Sunteti in cautarea unui service GSM in Braila? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu astfel de firme din localitatea Dvs, precum si informatii care sa va asigure o cautare mai comoda, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Braila

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Va oferim o gama variata de servicii: decodari si deblocari telefoane, rescriere soft, update sisteme de operare / soft, instalare meniu in limba romana …

Str. Calea Calarasilor nr 254A, Braila

Fara recenzii
0/5

Reballing placi video, reparatii telefoane , obiective foto, Reballing CPU si GPU Xbox, PS3, Wii…

Calea Calarasilor nr 10, Braila

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Nokia, Alcatel.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm fenomenal din anii 2000 pana acum. Putem gasi pe piata o multime de firme care au evoluat in branduri binecunoscute pe aceasta piata โ€“ precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc โ€“ si in acelasi timp, aceste aparate au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Partea proasta este ca un smartphone este un aparat fragil, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati achitat pentru el cand l-ati cumparat, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs modelul este cea mai valida alegere pentru repararea lui, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa descoperiti o firma de reparatii telefoane Braila care are abilitatea sa rezolve orice defect ar avea telefonul Dvs, si la un cost care sa fie avantajos.

Veti descoperi ca sunt disponibile numeroase firme care au in oferta servicii de depanare a acestui tip de dispozitive, din pacate nu toate aceste companii garanteaza aceeasi eficienta si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a afla reputatia atelierului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva informatii valabile in general pe care e bine sa le luati in calcul cand incepeti sa cautati o firma care sa se ocupe de problema:

1. Asigurati-va ca specialistii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment in timp incepatori si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei โ€“ din cauza ca nu sunt familiarizati cu variate categorii de reparatii โ€“ pot cauza chiar mai multe disfunctionalitati telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si care ofera si asistenta de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati popularitatea mai multor furnizori prin verificarea paginilor web ale acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati review-urile clientilor si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Google My Business sau Facebook. Acest lucru va va crea o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din intrebarile de baza pe care e indicat sa le puneti are legatura cu durata de inapoiere al aparatului reparat. Am ajuns in vremuri caracterizate de graba, si destul de putini oameni isi pot efectua rutina cotidiana in absenta unui telefon inteligent. Sa ramaneti fara telefon timp indelungat va poate prejudicia cariera, afacerea sau chiar viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va oferi o durata de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare โ€“ ceea ce inseamna ca e posibil sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va tine la curent cu privire la starea depanarii oricand. Acest aspect va va oferi o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de perioada exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantia oferita

Cel mai probabil ca va veti infuria daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba defectiuni la scurta durata dupa ce a fost reparat. Din acest motiv, e indicat sa cautati un service GSM care pune la dispozitie garantii pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie valabila perioada de pana la cel putin 3 luni dupa ce reparatia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii de top cand vine vorba de selectionarea unei companii ce repara telefoane. Prin urmare, cum puteti estima nivelul de calitate al serviciilor prestate de o companie? Din nou, puteti rasfoi recenziile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Reparatia unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile anterioare veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Braila pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care e bine sa ii evaluati cand planificati sa alegeti o firma care sa va remedieze aparatul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care presteaza servicii super la un pret atractiv.