Aceasta pagina a fost vizualizata de 5,814 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a defectat telefonul mobil sau tableta? Aveti nevoie de un service GSM in Braila? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din municipiul dumneavoastra, la un loc cu informatii folositoare care sa va simplifice cautarea, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Braila

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Va oferim o gama variata de servicii: decodari si deblocari telefoane, rescriere soft, update sisteme de operare / soft, instalare meniu in limba romana …

Str. Calea Calarasilor nr 254A, Braila

Fara recenzii
0/5

Reballing placi video, reparatii telefoane , obiective foto, Reballing CPU si GPU Xbox, PS3, Wii…

Calea Calarasilor nr 10, Braila

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai comune servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, update software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de companii care au crescut in branduri binecunoscute pe acest segment – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si totodata, aceste dispozitive au devenit parte normala din viata celor care le-au cumparat.

Din nefericire, un telefon mobil este un aparat fragil, si poate foarte usor sa fie deteriorat de diverse accidente. Nu conteaza prea mult cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati achitat pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De obicei, compania care a produs aparatul este cea mai buna alternativa pentru corectarea defectiunilor, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane Braila care e capabil sa rezolve orice defect ar avea dispozitivul D-voastra, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti concluziona ca sunt disponibile numeroase firme care pun la dispozitie servicii de reparare a acestei categorii de electronice, dar nu toate aceste companii garanteaza aceeasi eficienta si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia atelierului pe care il luati in calcul. Pentru acest scop, iata cateva lucruri valabile in general pe care trebuie sa le luati in considerare cand cautati un serviciu care sa se ocupe de problema:

1. Convingeti-va ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment in timp noi si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu variate categorii de reparatii – pot cauza chiar mai multe probleme telefonului inteligent. Prin urmare, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o faima excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care totodata ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati popularitatea diferitor furnizori prin accesarea paginilor web ale acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati review-urile fostilor clienti si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest lucru va va desena o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le puneti este legata de durata de returnare al produsului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si foarte putini oameni isi pot completa rutina zilnica in lipsa unui smartphone. Existenta fara telefon timp indelungat va poate prejudicia cariera, afacerea si chiar inclusiv viata personala. Un atelier de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de retur de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca puteti spera sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va tine la curent cu privire la starea depanarii in orice moment. Acest aspect va ofera mai multa siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si veti avea o estimare legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia oferita

Probabil ca va veti supara daca aparatul dumneavoastra incepe sa aiba disfunctionalitati la scurta durata dupa ce a fost remediat. Din acest motiv, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie activa perioada de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii primordiali cand vine vorba de decizia asupra unei companii ce repara telefoane. Prin urmare, in ce mod puteti determina nivelul de calitate al serviciilor prestate de o firma? Din nou, puteti citi reviewurile clientilor, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de recomandarile de mai sus veti identifica cu siguranta cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Braila pentru nevoile dumneavoastra, si in costul preconizat. Iata deci cativa factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti un atelier care sa va repare telefonul. Daca aveti sansa, veti gasi o firma care presteaza servicii de calitate la un cost avantajos.