Aceasta pagina a fost vizualizata de 5,819 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a stricat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in Braila? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din municipiul Dvs, impreuna cu informatii care sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • pagina web
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Braila

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Va oferim o gama variata de servicii: decodari si deblocari telefoane, rescriere soft, update sisteme de operare / soft, instalare meniu in limba romana …

Str. Calea Calarasilor nr 254A, Braila

Fara recenzii
0/5

Reballing placi video, reparatii telefoane , obiective foto, Reballing CPU si GPU Xbox, PS3, Wii…

Calea Calarasilor nr 10, Braila

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, LG, Samsung, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm extraordinar in ultimii 20 de ani. Putem gasi pe piata o multime de companii care au devenit branduri arhi cunoscute pe acest segment – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si in acelasi timp, aceste aparate au devenit parte normala din viata oricui.

Din nefericire, un smartphone este un produs sensibil, si poate fi foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. E irelevant cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati sacrificat pentru el cand l-ati cumparat, cel mai probabil la un moment dat va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De obicei, firma care a produs modelul este cea mai buna optiune pentru repararea lui, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asadar e bine sa va orientati spre o solutie locala. Aflati in continuare cum sa descoperiti un atelier de reparatii telefoane Braila care e capabil sa rezolve orice complicatie ar avea telefonul Dvs, si la un pret care sa fie atractiv.

Veti descoperi ca sunt disponibile suficiente intreprinderi care ofera servicii de depanare a astfel de dispozitive, din pacate nu toate aceste companii ofera aceasi calitate si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului pe care il luati in calcul. In acest sens, exista cateva informatii valabile in general pe care trebuie sa le luati in evidenta cand incepeti sa cautati o firma care sa remedieze defectiunea:

1. Convingeti-va ca tehnicienii de la atelierul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment dat incepatori si lipsiti de experienta, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diferite categorii de interventii – sa poata cauza chiar mai multe disfunctionalitati telefonului. Prin urmare, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si care totodata ofera si suport de calitate. E simplu sa comparati renumele diferitor furnizori prin verificarea site urilor acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati calificativele clientilor si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Facebook. Acest lucru va va oferi o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le adresati este in legatura cu durata de returnare al produsului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si putini indivizi isi pot efectua rutina zilnica in lipsa unui telefon inteligent. Existenta fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate prejudicia cariera, afacerea ba chiar viata intima. Un service de reparatii telefoane de top va avea o durata de returnare de cel mult 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca e posibil sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va anunta cu privire la starea reparatiei atunci cand doriti. Acest aspect va va oferi o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si veti avea o idee legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia oferita

In mod sigur va veti irita daca telefonul Dvs va avea din nou defectiuni imediat dupa ce a fost remediat. De aceea, e indicat sa va orientati spre un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia e indicat sa fie valabila durata de pana la macar 3 luni dupa ce interventia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre primii factori in momentul cand este vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Deci, in ce fel puteti determina nivelul de calitate al serviciilor prestate de o companie? Din nou, puteti citi recenziile clientilor, sau puteti purta o discutie unu la unu cu fostii clientii legat de calitatea serviciilor.

Repararea unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sfaturile de mai devreme veti identifica cu certitudine cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Braila pentru nevoile Dvs particulare, si in costul preconizat. Acestia sunt unii factori pe care e recomandat sa ii evaluati cand planificati sa alegeti o firma care sa va repare telefonul. Cu putin noroc, veti intalni o firma care pune pe piata servicii de top la un pret acceptabil.