Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,950 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a stricat telefonul mobil sau tableta? Aveti nevoie de un service GSM in Braila? Aici gasiti o lista cu firme din aceasta industrie din localitatea dumneavoastra, impreuna cu informatii folositoare care sa va faca cautarea mai rapida, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • adresa web
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Braila

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Va oferim o gama variata de servicii: decodari si deblocari telefoane, rescriere soft, update sisteme de operare / soft, instalare meniu in limba romana …

Str. Calea Calarasilor nr 254A, Braila

Fara recenzii
0/5

Reballing placi video, reparatii telefoane , obiective foto, Reballing CPU si GPU Xbox, PS3, Wii…

Calea Calarasilor nr 10, Braila

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm fenomenal din anii 2000 pana acum. Putem gasi pe piata o multime de companii care au evoluat in branduri consacrate pe acest segment โ€“ precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc โ€“ si in acelasi timp, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din pacate, un smartphone este un produs fragil, si poate fi foarte usor sa fie stricat de diverse incidente. E irelevant cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati platit pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va necesita reparatii la un service GSM.

De regula, firma care a produs telefonul este cea mai valida alternativa pentru corectarea defectiunilor, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asa ca e bine sa luati in calcul o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa selectati o companie de reparatii telefoane Braila care poate sa rezolve orice problema ar avea aparatul dumneavoastra, si la un tarif care sa fie convenabila.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile suficiente firme care au in oferta servicii de reparare a acestui tip de aparate, dar nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. Va trebui sa faceti putina munca de cercetare pentru a descoperi reputatia atelierului pe care il luati in calcul. Exista cateva aspecte valabile in general pe care e bine sa le luati in evidenta cand incepeti sa cautati o firma care sa se ocupe de problema:

1. Asigurati-va ca specialistii de la service-ul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment in timp noi si ne-experimentati, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei โ€“ care nu sunt familiari cu diverse categorii de reparatii โ€“ sa poate produce chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea de servicii de top, si in acelasi timp ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati popularitatea mai multor furnizori prin vizitarea website urilor acestora. Totodata, puteti verifica recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Aceasta actiune va va desena o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din intrebarile de baza pe care e indicat sa le mentionati este legata de perioada de retur al aparatului reparat. Traim intr-un secol al vitezei, si putini oameni isi pot derula rutina cotidiana fara un telefon inteligent. Viata fara smartphone timp indelungat va poate prejudicia cariera, afacerea si chiar inclusiv viata personala. O firma de reparatii telefoane de top va respecta o durata de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare โ€“ acest lucru inseamna ca puteti spera sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va tine la curent cu privire la starea interventiei oricand. Acest aspect va va oferi mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si veti avea o idee legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantie

Probabil ca va veti supara daca aparatul Dvs va incepe sa aiba probleme la scurta durata dupa ce a fost remediat. De aceea, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care ofera o garantie pentru manoperele pe care le presteaza. Garantia e indicat sa fie activa perioada de pana la macar 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii primordiali cand vine vorba de alegerea unui service ce repara telefoane. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor prestate de un atelier? Si acum puteti cauta recenziile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii legat de calitatea serviciilor.

Repararea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile de mai sus veti identifica cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Braila pentru nevoile D-voastra specifice, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii luati in calcul cand planificati sa alegeti o firma care sa va remedieze telefonul. Daca aveti sansa, veti gasi o firma care pune pe piata servicii de top la un cost atractiv.