Aceasta pagina a fost vizualizata de 4,739 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a defectat telefonul mobil sau tableta? Sunteti in cautarea unui service GSM in Brasov? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din localitatea Dvs, la un loc cu informatii utile care sa va asigure o cautare mai rapida, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Brasov

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Fara recenzii
0/5

Str. Carierei, nr. 160, Cladirea Bratim, et. 2, Brasov

Suntem o echipa tanara de specialisti IT & GSM, pregatiti sa realizam orice proiect de la inceput pana la sfarsit.

Fara recenzii
0/5

Strada 13 Decembrie nr. 14, Brasov

Daca detineti un smartphone, probabil ca depindeti de acesta zilnic. Telefonul va aduce ultimele stiri, va conecteaza la…

Fara recenzii
0/5

Str. Aurel Vlaicu nr 87, Brasov

Avem peste 10 ani experienta ca service de Samsung si iPhone, insa, pe parcurs ne-am specializat in reparatii pentru orice model de Samsung, iPhone si nu numai…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Cele mai comune servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, care nu se mai incarca, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizare de versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

Pe langa serviciile de reparatii telefoane Brasov, unele firme ofera si vanzari de:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd etc.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia, Xiaomi.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm incredibil in ultimii 20 de ani. Deja exista o multime de firme care au evoluat in branduri arhi cunoscute pe acest segment โ€“ precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc โ€“ si in acelasi timp, aceste aparate au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un produs fragil, si poate fi foarte usor sa fie deteriorat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce suma ati sacrificat pentru el cand l-ati cumparat, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, compania care a produs aparatul este cea mai valida alegere pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane Brasov care are abilitatea sa remedieze orice defect ar avea telefonul Dvs, si la un pret care sa fie convenabila.

Veti descoperi ca sunt disponibile suficiente firme care ofera servicii de reparare a astfel de dispozitive, insa nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia atelierului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva aspecte valabile in general pe care trebuie sa le luati in calcul cand incepeti sa cautati o firma care sa va rezolve problema:

1. Fiti siguri ca specialistii de la atelierul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat incepatori si lipsiti de experienta, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Unii dintrei ei โ€“ care nu sunt familiari cu diferite categorii de depanari โ€“ sa poata cauza chiar mai multe probleme telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea de servicii de top, si care totodata ofera si suport de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati reputatia mai multor furnizori prin accesarea website urilor acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat review-urile clientilor si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Google My Business sau Facebook. Acest lucru va va permite o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le mentionati este legata de timpul de retur al produsului reparat. Am ajuns in vremuri caracterizate de graba, si putini indivizi isi pot derula rutina de zi cu zi in lipsa unui telefon inteligent. Existenta fara smartphone timp indelungat va poate dauna la cariera, business-ul si chiar inclusiv viata intima. Un service de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de retur de cel mult 3 zile lucratoare โ€“ asta inseamna ca va puteti astepta sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va anunta cu privire la starea reparatiei atunci cand doriti. Acest aspect ofera extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si veti avea o estimare legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia oferita

In mod sigur va veti mahni daca aparatul Dvs va incepe sa aiba defectiuni la scurta durata dupa ce a fost depanat. De aceea, e recomandat sa va orientati spre un service GSM care furnizeaza garantii pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie activa durata de pana la macar 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre primii factori cand vine vorba de selectionarea unei companii ce repara telefoane. Prin urmare, cum puteti determina nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Din nou, puteti rasfoi reviewurile clientilor, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii legat de nivelul calitativ al serviciilor.

Repararea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile de mai sus veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Brasov pentru nevoile Dvs particulare, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii luati in calcul cand aveti intentia sa alegeti un atelier care sa va remedieze dispozitivul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care ofera servicii de top la un cost acceptabil.