Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,497 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a stricat telefonul mobil, smartphone-ul sau tableta? Cautati un service GSM in Brasov? V-am pregatit o lista cu astfel de firme din orasul Dvs, precum si informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Brasov

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

Str. Carierei, nr. 160, Cladirea Bratim, et. 2, Brasov

Suntem o echipa tanara de specialisti IT & GSM, pregatiti sa realizam orice proiect de la inceput pana la sfarsit.

Fara recenzii
0/5

Strada 13 Decembrie nr. 14, Brasov

Daca detineti un smartphone, probabil ca depindeti de acesta zilnic. Telefonul va aduce ultimele stiri, va conecteaza la…

Fara recenzii
0/5

Str. Aurel Vlaicu nr 87, Brasov

Avem peste 10 ani experienta ca service de Samsung si iPhone, insa, pe parcurs ne-am specializat in reparatii pentru orice model de Samsung, iPhone si nu numai…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Brasov:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Nokia.

 

Cum sa iti dezvolti service-ul GSM Brasov - 5 Pasi concreti

Alege o locatie potrivita

Locatia este unul dintre cele mai importante aspecte pentru o firma de reparatii telefoane Brasov de succes. Poate decide cat de plina de succes poate fi afacerea ta in viitor. Locatia service-ului tau central trebuie sa fie in asa fel incat poate fi accesibila pentru rezidenti cat si pentru oamenii care lucreaza la birouri. Daca oferi servicii de livrare atunci nu trebuie sa indeplinesti conditia anterioara, atata timp cat clientela fidela e numeroasa, insa o locatia buna e esentiala pentru a atrage clienti noi.

Angajeaza depanatori priceputi

Gasirea depanatorilor priceputi si cu experienta este o sarcina grea pentru cei din aceasta afacere. Exista un trend agresiv numit ´a sari de la un job la altul’ care circula printre depanatorii juniori si care uneori poate fi o povara uriasa pentru price service GSM Brasov.

Prin urmare, este necesar sa ai mereu mai multi depanatori ca sa eviti astfel de crize. Trebuie sa fie o balanta intre numarul depanatorilor juniori si seniori. De asemenea este foarte important sa pregatesti depanatorii juniori repede astfel incat sa fie pregatiti sa se ocupe si de probleme grele si complicate.

Un depanator bun o sa ajute la cresterea productivitatii firmei de reparatii telefoane Brasov si va termina treaba mai repede si calitativ fata de altii.

Tine piese de schimb pe stoc

Disponibilitatea pieselor de schimb este cel mai important lucru in afacerea reparatiilor de telefoane mobile. Poti sa prestezi servicii mai rapide daca detii piesele de schimb. Daca nu le detii, nu o sa poti sa repari telefoanele mobile. Uneori, reparatiile sunt intarziate din cauza problemelor de achizitionare a partilor de schimb compatibile.

De exemplu, daca vrei ca service-ul GSM Brasov sa prospere asigura-te ca gasesti toate sursele de incredere de piese de schimb dar si vanzatori din localitatea ta. E important sa detii piesele inlocuitoare intr-o cantitate optima. Daca stochezi mai multe, o sa pierzi pe termen lung deoarece pretul pieselor scad frecvent.

Trebuie sa te asiguri si ca piesele de schimb ale dealerului tau nu sunt la suprapret.

Ofera servicii rapide

In ziua de azi telefoanele mobile sunt indispensabile, prin urmare toata lumea incearca sa le repare cat de repede posibil. Oamenii nu sunt dispusi sa astepte mai mult. Cu toate informatiile cruciale detinute in ele, nu pot fi inlocuite cu un telefon temporar sau o tableta. Prin urmare, daca vrei ca firma ta de reparatii telefoane Brasov sa se dezvolte si sa castige o reputatie buna, trebuie sa detii resursele necesare pentru a asigura rapiditatea serviciilor.

Ajusteaza-ti preturile

Este mai bine sa ceri preturi mai mici pentru reparatii decat competitia ta. Din pacate, este o provocare sa mentii preturile mai mici decat restul iar calitatea serviciilor superioara. Oamenii se pot intreba daca calitatea reparatiilor este calitativa daca pretul e prea mic. Mai mult, poate duce la pierderi financiare majore. Deci este esential sa dobandesi o reputatie buna dar si o clientela numeroasa.

Pe de alta parte, ar trebui sa stii ca un service GSM Brasov nu poate oferi servicii excelente la un pret de nimic. Deci trebuie sa iti decizi preturile in functie de clientela ta.