Aceasta pagina a fost vizualizata de 7,368 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a stricat smartphone-ul? Cautati un service GSM in Brasov? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din localitatea D-voastra, impreuna cu informatii care sa va faca cautarea mai comoda, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • adresa web
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Brasov

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

Str. Carierei, nr. 160, Cladirea Bratim, et. 2, Brasov

Suntem o echipa tanara de specialisti IT & GSM, pregatiti sa realizam orice proiect de la inceput pana la sfarsit.

Fara recenzii
0/5

Strada 13 Decembrie nr. 14, Brasov

Daca detineti un smartphone, probabil ca depindeti de acesta zilnic. Telefonul va aduce ultimele stiri, va conecteaza la…

Fara recenzii
0/5

Str. Aurel Vlaicu nr 87, Brasov

Avem peste 10 ani experienta ca service de Samsung si iPhone, insa, pe parcurs ne-am specializat in reparatii pentru orice model de Samsung, iPhone si nu numai…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai comune servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu se mai aprind, cu incarcare deficitara, care pierd semnalul, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • decodari, update software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

Pe langa serviciile de reparatii telefoane Brasov, unele firme ofera si vanzari de:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane etc.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, LG, Samsung, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel, Xiaomi.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm extraordinar din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de companii care au devenit branduri arhi cunoscute pe acest segment – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si totodata, aceste electronice au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din nefericire, un telefon mobil este un dispozitiv delicat, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati platit pentru el la achizitionarea lui, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De obicei, firma care a produs modelul este cea mai valida optiune pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti un atelier de reparatii telefoane Brasov care e capabil sa corecteze orice complicatie ar avea aparatul dumneavoastra, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti descoperi ca exista numeroase intreprinderi care au in oferta servicii de reparare a acestui tip de dispozitive, insa nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti putina munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia service-ului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva lucruri general valabile pe care trebuie sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati un atelier care sa va rezolve problema:

1. Asigurati-va ca angajatii de la service-ul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost candva nepriceputi si lipsiti de practica, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diferite tipuri de interventii – sa poate produce chiar mai multe disfunctionalitati telefonului. Asadar, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care totodata ofera si asistenta de calitate. Puteti compara popularitatea mai multor furnizori prin accesarea site urilor acestora. Totodata, e simplu de verificat calificativele clientilor si pe alte site-uri care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest pas va va desena o viziune mai realista din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din intrebarile de baza pe care trebuie sa le mentionati este legata de timpul de retur al aparatului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si destul de putini oameni isi pot completa rutina zilnica in lipsa unui telefon inteligent. Existenta fara smartphone timp indelungat va poate prejudicia cariera, afacerea ba chiar viata intima. O firma de reparatii telefoane de top va oferi o durata de returnare de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca va puteti astepta sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va tine la curent cu privire la starea interventiei in orice moment. Acest lucru ofera o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de durata exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

Probabil ca va veti irita daca dispozitivul Dvs va avea din nou probleme imediat dupa ce a fost remediat. Asadar, e indicat sa cautati un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida durata de pana la minim 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii de top atunci cand vine vorba de decizia asupra unui service ce repara telefoane. Prin urmare, cum puteti estima nivelul de calitate al serviciilor oferite de o firma? Inca o data, puteti citi reviewurile clientilor, sau puteti intreba in mod personal cu fostii clientii despre nivelul de satisfactie.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de sugestiile anterioare veti gasi cu siguranta cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Brasov pentru nevoile dumneavoastra, si in tariful la care va asteptati. Iata deci cativa factori pe care e bine sa ii evaluati cand vreti sa alegeti un atelier care sa va remedieze aparatul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care ofera servicii de calitate la un cost atractiv.