Aceasta pagina a fost vizualizata de 232 ori incepand din data de 7 Martie 2020
Nu sunt recenzii inca
0/5

Str. Aurel Vlaicu nr 87, Brasov

0755144094

https://mobilefix.ro/service-samsung-iphone-brasov/

https://www.facebook.com/serviceiphonebv/

Despre MobileFix.ro

Proprietarul acesui service nu a adaugat inca o descriere. Adaugati acum o descriere! Informati vizitatorii despre service-ul Dvs, dotari, beneficii, calitatea serviciilor si alte aspecte de interes.

Servicii oferite

Proprietarul acestui service GSM nu a adaugat inca lista de servicii disponibile. Doriti sa adaugati serviciile? Explicati vizitatorilor cu ce puteti sa-i ajutati, care sunt brandurile de telefoane servisate, daca doar reparati sau si vindeti si asa mai departe.

Nume Serviciu 1

Adaugati text aici pentru a informa vizitatorii despre serviciile oferite de service-ul Dvs. Puteti adauga inclusiv tarifele.

Nume Serviciu 2

Adaugati text aici pentru a informa vizitatorii despre serviciile oferite de service-ul Dvs. Puteti adauga inclusiv tarifele.

Nume Serviciu 3

Adaugati text aici pentru a informa vizitatorii despre serviciile oferite de service-ul Dvs. Puteti adauga inclusiv tarifele.

Program de lucru

Programul de lucru al acestui service nu a fost adaugat inca. Adaugati-l acum! Informati-va vizitatorii in ce interval orar va pot vizita.

Luni Nespecificat
Marti Nespecificat
Miercuri Nespecificat
Joi Nespecificat
Vineri Nespecificat
Sambata Nespecificat
Duminica Nespecificat

Galerie imagini

Proprietarul acestui service nu a adaugat inca nici o imagine. Adaugati imagini acum! Adaugati imagini cu exteriorul, interiorul, atelierul de reparatii, aparatele folosite, dispozitivele reparate deja, piese de schimb, obiecte de vanzare samd – ajutati potentialii clienti sa isi faca o imagine cat mai clara despre punctul Dvs de lucru.

Modulul Recenzii din Google nu este activat pentru acest service. Sunteti proprietarul acestui  service? Recenziile din Google ofera autoritate si dovada sociala service-ului Dvs, ajutandu-i pe cei cei care inca nu s-au decis sa se hotarasca.

Recenzii din Google - Exemplu demonstrativ

Ioan Marcu
Ioan Marcu
22:19 17 Dec 19
Personal prompt si calificat. Ajuta si cu date tehnice de specialitate.Multumiri.
Horatiu Loncer
Horatiu Loncer
08:44 10 Dec 19
Ok
John Abruzzi
John Abruzzi
10:17 24 Sep 19
Domnul tehnician pentru ca dansul mi a fost "ghid" sa ma exprim asa, foarte profesionist si ti ar putea povestii fara... virgula sau punct despre reparatii telefoane si 3zile. Big big like! Mi au reparat al meu samsung S9. Mi a explicat pe intelesul meu totul si am ales impreuna cea mai buna varianta. Multumescread more
Cristina Spataru
Cristina Spataru
10:07 24 Sep 19
De la discutia telefonica pana la sfarsitul reparatiei si tiparirea fisei de garantie nu am avut ce sa reprosez,... Telefonul este ca si nou, nu se observa unde si cum a fost desfacut. II recomand pe baietii de la mobilefix!!read more
Gabriela Fetcu
Gabriela Fetcu
13:25 11 Dec 18
Good
Iulian Gavrila
Iulian Gavrila
13:42 18 Aug 18
+Ideea de a remedia defectiunile in fata clientului mi se pare una buna+Preturile sunt normale fiind un service care... se ocupa de Apple - nu exagereaza ca cei de la reprezentanta-Intr-o ocazie anterioara nu au reusit sa faca back-up unui iphone cu display-ul spart dar au facut gestul ++ de a-mi imprumuta un display pentru a-l face eu acasa-In ultima ocazie am avut intentia de a schimba un diaplay spart, am sunat a intreba daca au pe stoc si cat dureaza, intrebare la care mi s-a raspuns cu: 20 min, il avem pe stoc. Peste cateva zile am sunat din nou, dimineata la deschiderea programului, am pus aceasi intrebare cu mentiunea ca vreau sa merg intr-o ora. Am primit acelasi raspuns. Persoana pe care o ajutam sa il schimbe a venit special din afara orasului pwntru asta iar cand am ajuns acolo ni s-a spus ca nu a ajuns curierul, si ca nu are piesa, persoana care raspunsese la telefon nu stia si din cauza asta a zis ca putem veni.Ulterior in aceasi zi, am asteptat mai bine de o ora un apel de la ei dupa ce i-am sunat iar si mi-au spus ca revin imediat cu un raspuns, cel mai probabil "imediat" e diferit pentru fiecare+The idea to repair the issues in front of the customer is a good one+Prices are normal and not raised like the autorised resseler in town-First time i to back-up an iphone with broken display, they coludn't do this, but borrowed + me a display to do it by myself-In the las ocasion i tried to book a display, and when i got there i've got as an ansewer that they didn"t recieved it because of the delivery company - this was an hour after the phone callread more
Next Reviews

Ati vizitat MobileFix.ro?

Unde ne gasiti

Video de prezentare

Nu a fost adaugat inca nici un video de prezentare pentru acest service. Doriti sa adaugati unul? Un video de prezentare ajuta vizitatorii paginii sa isi faca o idee pozitiva despre service-ul Dvs, si sa fie mai deschisi spre a-l vizita.

Mesaj audio de intampinare

Proprietarul acestui service nu adaugat inca un mesaj audio de intampinare pentru vizitatori. Doriti sa adaugati? Un mesaj de intampinare bine realizat poate transforma rapid un vizitator al paginii in client al firmei Dvs de reparatii telefoane.

Mesaj audio demonstrativ

Formular de contact

Proprietarul acestui service nu a activat inca formularul de contact. Doriti sa-l activati? Un formular de contact permite vizitatorilor paginii sa intre cu usurinta in contact cu service-ul Dvs pentru a solicita informatiile necesare, marind astfel sansele de a deveni clientii dumneavoastra.

Formular de contact demonstrativ - nefunctional