Aceasta pagina a fost vizualizata de 356 ori incepand din data de 7 Martie 2020
Nu sunt recenzii inca
0/5

Strada 13 Decembrie nr. 14, Brasov

0770 921 225

http://rccmobile.ro/

rccmobile2017@gmail.com

https://www.facebook.com/RccMobileBrasov/

Despre RCC Mobile

Proprietarul acesui service nu a adaugat inca o descriere. Adaugati acum o descriere! Informati vizitatorii despre service-ul Dvs, dotari, beneficii, calitatea serviciilor si alte aspecte de interes.

Servicii oferite

Proprietarul acestui service GSM nu a adaugat inca lista de servicii disponibile. Doriti sa adaugati serviciile? Explicati vizitatorilor cu ce puteti sa-i ajutati, care sunt brandurile de telefoane servisate, daca doar reparati sau si vindeti si asa mai departe.

Nume Serviciu 1

Adaugati text aici pentru a informa vizitatorii despre serviciile oferite de service-ul Dvs. Puteti adauga inclusiv tarifele.

Nume Serviciu 2

Adaugati text aici pentru a informa vizitatorii despre serviciile oferite de service-ul Dvs. Puteti adauga inclusiv tarifele.

Nume Serviciu 3

Adaugati text aici pentru a informa vizitatorii despre serviciile oferite de service-ul Dvs. Puteti adauga inclusiv tarifele.

Program de lucru

Programul de lucru al acestui service nu a fost adaugat inca. Adaugati-l acum! Informati-va vizitatorii in ce interval orar va pot vizita.

Luni Nespecificat
Marti Nespecificat
Miercuri Nespecificat
Joi Nespecificat
Vineri Nespecificat
Sambata Nespecificat
Duminica Nespecificat

Galerie imagini

Proprietarul acestui service nu a adaugat inca nici o imagine. Adaugati imagini acum! Adaugati imagini cu exteriorul, interiorul, atelierul de reparatii, aparatele folosite, dispozitivele reparate deja, piese de schimb, obiecte de vanzare samd – ajutati potentialii clienti sa isi faca o imagine cat mai clara despre punctul Dvs de lucru.

Modulul Recenzii din Google nu este activat pentru acest service. Sunteti proprietarul acestui  service? Recenziile din Google ofera autoritate si dovada sociala service-ului Dvs, ajutandu-i pe cei cei care inca nu s-au decis sa se hotarasca.

Recenzii din Google - Exemplu demonstrativ

RCC Mobile
4.6
Based on 47 reviews
powered by Google
Daniel Ironim
Daniel Ironim
07:27 03 Jun 20
Foarte buni
Petre Petrus
Petre Petrus
19:39 12 Mar 20
Foarte saritor si amabil, nota 10!Multumesc.
Grigore Stefan
Grigore Stefan
13:00 03 Mar 20
Serios, promt, foarte comunivativ!
Iacob Grabriela
Iacob Grabriela
14:27 11 Feb 20
Recomand ca preț,rapizi și corecți.
Geo Lic
Geo Lic
01:26 01 Jan 20
Nu ezitați să îi contactați, sunt foarte serioși și cunoscători. Dacă nu se pricep, ceea ce este posibil,... recunosc și vin cu soluții unde se poate rezolva problema. Nu strică sau deteriorează. Sunt foarte atenți și la cel mai mic detaliu. Mai puțin întâlniți oameni de asemenea calitate superioară, care să te ajute și să facă tot posibilul să fi mulțumit (satisfăcut) pe deplin. Sunt de nota 10+.read more
Vlad Rb
Vlad Rb
17:25 05 Dec 19
Am reparat un samsung galaxy a20e aici si pe langa imbinarea armonioasa dintre respect fata de client,punctualitate si... calitate a produselor am fost intampinat si de preturi avantajoase.Respect pentru voi!read more
Marius Staicu
Marius Staicu
04:38 05 Sep 19
Very good services. I neededed to replace one HTC Oled display and one battery. Two days. Fast, quality, good price and... I also got a discount. I recommend.read more
Beniamin Laslau
Beniamin Laslau
15:15 30 May 18
So far the best phone service. I recommend
Next Reviews

Ati vizitat RCC Mobile?

Unde ne gasiti

Video de prezentare

Nu a fost adaugat inca nici un video de prezentare pentru acest service. Doriti sa adaugati unul? Un video de prezentare ajuta vizitatorii paginii sa isi faca o idee pozitiva despre service-ul Dvs, si sa fie mai deschisi spre a-l vizita.

Mesaj audio de intampinare

Proprietarul acestui service nu adaugat inca un mesaj audio de intampinare pentru vizitatori. Doriti sa adaugati? Un mesaj de intampinare bine realizat poate transforma rapid un vizitator al paginii in client al firmei Dvs de reparatii telefoane.

Mesaj audio demonstrativ

Formular de contact

Proprietarul acestui service nu a activat inca formularul de contact. Doriti sa-l activati? Un formular de contact permite vizitatorilor paginii sa intre cu usurinta in contact cu service-ul Dvs pentru a solicita informatiile necesare, marind astfel sansele de a deveni clientii dumneavoastra.

Formular de contact demonstrativ - nefunctional