Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,289 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a stricat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in Bucuresti? V-am pregatit o lista cu ateliere din orasul dumneavoastra, la un loc cu informatii utile care sa va asigure o cautare mai comoda, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • adresa web
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Bucuresti

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Pentru diagnosticarea gratuita a dispozitivului dumneavoastra mobil va asteptam la service-ul nostru. Pentru alte solicitari, informatii suplimentare sau …

George Enescu 31, ap. 4, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Cu peste 15 ani de experienta in industria de service telefoane mobile si tablete, ne mandrim cu servicii si produse de calitate, dar si cu un portofoliu de peste …

Carrefour Baneasa, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai comune servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care nu mai au semnal, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, LG, Samsung, HTC, Huawei, Sony, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm ametitor din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de companii care au crescut in branduri binecunoscute in aceasta industrie โ€“ precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc โ€“ iar aceste aparate au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din pacate, un telefon mobil este un dispozitiv delicat, si este foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. Nu conteaza prea mult cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati achitat pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va necesita reparatii la un service GSM.

De obicei, compania care a produs modelul este cea mai recomandata optiune pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa alegeti un atelier de reparatii telefoane Bucuresti care e capabil sa remedieze orice problema ar avea telefonul Dvs, si la un cost care sa fie avantajos.

Veti descoperi ca sunt disponibile numeroase intreprinderi care au in oferta servicii de restaurare a acestei categorii de aparate, dar nu toate aceste companii garanteaza aceeasi calitate. Asadar, va fi necesar sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. Pentru acest scop, iata cateva informatii importante de cunoscut pe care e indicat sa le luati in evidenta cand cautati un atelier care sa va rezolve problema:

1. Fiti siguri ca specialistii de la firma de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost candva incepatori si lipsiti de experienta, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei โ€“ din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse tipuri de reparatii โ€“ sa poate produce chiar mai multe probleme telefonului inteligent. Asadar, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are un renume foarte bun in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera si asistenta de calitate. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin accesarea site urilor acestora. In acelasi timp, exista posibilitatea sa verificati review-urile fostilor clienti si pe alte platforme unde se pot lasa recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Aceasta actiune va va desena o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le puneti este legata de perioada de returnare al dispozitivului reparat. Suntem in vremuri caracterizate de graba, si foarte putini oameni isi pot efectua rutina zilnica in lipsa unui telefon inteligent. Viata fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, business-ul ba chiar viata personala. O firma de reparatii telefoane de top va oferi un timp de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare โ€“ acest lucru inseamna ca puteti spera sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va tine la curent legat de starea interventiei in orice moment. Acest fapt ofera extra siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de durata exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti irita daca aparatul D-voastra va avea din nou disfunctionalitati la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, se recomanda sa cautati un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru manoperele pe care le presteaza. Garantia e indicat sa fie activa perioada de pana la macar 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii primordiali in momentul cand este vorba de decizia asupra unei companii ce repara telefoane. Asadar, in ce mod puteti estima nivelul de calitate al serviciilor prestate de un atelier? Si acum puteti citi reviewurile clientilor, sau puteti discuta in mod personal cu fostii clientii legat de nivelul de satisfactie.

Reparatia unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de ideile anterioare veti identifica in mod sigur cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Bucuresti pentru nevoile D-voastra specifice, si in bugetul alocat. Iata deci cativa factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand planificati sa alegeti o companie care sa va remedieze dispozitivul. Cu putin noroc, veti intalni o firma care pune pe piata servicii de top la un pret atractiv.