Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,607 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a stricat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in sectorul 2? V-am pregatit o lista cu firme din aceasta industrie din municipiul dumneavoastra, la un loc cu informatii utile care sa va simplifice cautarea, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • pagina web
 • telefonul
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM in sector 2 Bucuresti

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Fara recenzii
0/5

Calea Mosilor nr. 201, sector 2, Bucuresti

Solutii complete de reparatii GSM hardware sau software, reparatii telefoane mobile si tablete…

Fara recenzii
0/5

B-dul Ferdinand I, nr 32-34, sector 2, Bucuresti

Una dintre firmele care ofera servicii de intretinere GSM,GPS inca de la aparitia primelor terminale…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane sector 2 Bucuresti:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude;

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date;

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase,acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, cabluri, baterii, casti audio, microfoane;

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane / smartphone-uri in sector 2 Bucuresti

Segmentul de business al telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm incredibil din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de companii care au crescut in branduri arhi cunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si totodata, aceste dispozitive au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din pacate, un smartphone este un produs fragil, si poate fi foarte usor sa fie deteriorat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati sacrificat pentru el cand l-ati procurat, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs aparatul este cea mai buna alegere pentru repararea lui, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Aflati in continuare cum sa descoperiti un service de reparatii telefoane in sector 2 Bucuresti care poate sa corecteze orice defect ar avea dispozitivul Dvs, si la un tarif care sa fie avantajos.

Veti descoperi ca sunt disponibile suficiente firme care au in oferta servicii de depanare a acestei categorii de dispozitive, insa nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia atelierului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva informatii general valabile pe care e indicat sa le luati in evidenta cand incepeti sa cautati o firma care sa va rezolve problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service GSM sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost candva noi si ne-experimentati, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Unii dintrei ei – fiind nefamiliarizati cu diferite tipuri de reparatii – sa poate produce chiar mai multe probleme smartphone-urilor. Asadar, alegeti un service local care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei service GSM

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in sector 2 Bucuresti care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte pagini web care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook. Aceasta actiune va va desena o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare a telefonului?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le mentionati este legata de timpul de returnare al aparatului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si foarte putini indivizi isi pot completa rutina cotidiana fara un smartphone. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service de smartphone-uri din sector 2 Bucuresti cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca e posibil sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu angajatii de la service GSM

Un service care se respecta va va tine la curent legat de starea interventiei atunci cand doriti. Acest lucru ofera extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

6. Garantia reparatiei

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in sector 2 Bucuresti reparatii care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

6. Calitatea si costul interventiei

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Inca o data, puteti rasfoi recomandarile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Repararea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de recomandarile de mai sus veti identifica cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane din sector 2 Bucuresti pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti un atelier care sa va remedieze aparatul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care ofera servicii de top la un cost atractiv.