Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,607 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a stricat smartphone-ul? Aveti nevoie de un service GSM in sectorul 2? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu astfel de firme din localitatea dumneavoastra, la un loc cu informatii utile care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • adresa web
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM in sector 2 Bucuresti

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Fara recenzii
0/5

Calea Mosilor nr. 201, sector 2, Bucuresti

Solutii complete de reparatii GSM hardware sau software, reparatii telefoane mobile si tablete…

Fara recenzii
0/5

B-dul Ferdinand I, nr 32-34, sector 2, Bucuresti

Una dintre firmele care ofera servicii de intretinere GSM,GPS inca de la aparitia primelor terminale…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane sector 2 Bucuresti:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude;

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date;

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase,acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, cabluri, baterii, casti audio, microfoane;

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Alcatel, Nokia.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane / smartphone-uri in sector 2 Bucuresti

Nisa telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm extraordinar in ultimii 20 de ani. Pe piata exista o multime de firme care au evoluat in branduri binecunoscute pe acest segment – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si in acelasi timp, aceste aparate au devenit parte normala din viata oricui.

Din pacate, un telefon mobil este un aparat fragil, si poate foarte usor sa fie deteriorat de diverse accidente. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati sacrificat pentru el cand l-ati cumparat, mai devreme sau mai tarziu va necesita reparatii la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs modelul este cea mai buna alternativa pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, de aceea e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti un service de reparatii telefoane in sector 2 Bucuresti care are abilitatea sa corecteze orice problema ar avea aparatul D-voastra, si la un cost care sa fie avantajos.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile suficiente societati comerciale care ofera servicii de reparare a astfel de aparate, din pacate nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia service-ului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva lucruri valabile in general pe care trebuie sa le luati in evidenta cand cautati un serviciu care sa va rezolve problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service GSM sunt experimentati

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment dat noi si lipsiti de experienta, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Unii dintrei ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu variate tipuri de depanari – sa poata cauza chiar mai multe probleme telefonului. Asadar, alegeti un service local care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei service GSM

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in sector 2 Bucuresti care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat calificativele fostilor si actualilor clienti si pe alte platforme dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va permite o viziune mai realista din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare a telefonului?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le puneti are legatura cu perioada de returnare al produsului reparat. Traim in secolul vitezei, si destul de putini oameni isi pot derula rutina zilnica in lipsa unui telefon mobil. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service de smartphone-uri din sector 2 Bucuresti cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca puteti spera sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu angajatii de la service GSM

O companie care se respecta va va tine la curent in legatura cu starea reparatiei atunci cand doriti. Acest aspect ofera o siguranta aditionala ca echipa lucreaza la dispozitivul D-voastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

6. Garantia reparatiei

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in sector 2 Bucuresti reparatii care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

6. Calitatea si costul interventiei

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Si acum puteti cauta recenziile clientilor, sau puteti purta o discutie in mod personal cu fostii clientii legat de nivelul de satisfactie.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de sfaturile de mai devreme veti gasi in mod sigur cea mai potrivita societate de reparatii telefoane din sector 2 Bucuresti pentru nevoile dumneavoastra, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii evaluati cand aveti intentia sa alegeti o companie care sa va depaneze aparatul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care presteaza servicii super la un tarif avantajos.