Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,607 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a stricat smartphone-ul? Sunteti in cautarea unui service GSM in sectorul 2? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din municipiul Dvs, impreuna cu informatii utile care sa va asigure o cautare mai simpla, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM in sector 2 Bucuresti

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

Calea Mosilor nr. 201, sector 2, Bucuresti

Solutii complete de reparatii GSM hardware sau software, reparatii telefoane mobile si tablete…

Fara recenzii
0/5

B-dul Ferdinand I, nr 32-34, sector 2, Bucuresti

Una dintre firmele care ofera servicii de intretinere GSM,GPS inca de la aparitia primelor terminale…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane sector 2 Bucuresti:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude;

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date;

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase,acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, cabluri, baterii, casti audio, microfoane;

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, LG, Samsung, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Alcatel, Nokia.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane / smartphone-uri in sector 2 Bucuresti

Industria telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm fenomenal din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de firme care au evoluat in branduri binecunoscute pe acest segment – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – iar aceste electronice au devenit o parte integranta din viata oricui.

Partea proasta este ca un smartphone este un dispozitiv fragil, si poate foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce suma ati achitat pentru el cand l-ati cumparat, in mod sigur va veni o zi cand va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

De obicei, compania care a produs modelul este cea mai recomandata alegere pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti o firma de reparatii telefoane in sector 2 Bucuresti care e capabil sa corecteze orice problema ar avea aparatul dumneavoastra, si la un tarif care sa fie atractiv.

Veti ajunge la concluzia ca exista numeroase intreprinderi care pun la dispozitie servicii de depanare a acestei categorii de electronice, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi calitate. Va trebui sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia atelierului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva lucruri importante de cunoscut pe care e indicat sa le luati in evidenta cand sunteti in cautarea unui o firma care sa va rezolve problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service GSM sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost candva noi si ne-experimentati, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse categorii de interventii – sa poata cauza chiar mai multe disfunctionalitati telefonului inteligent. Asadar, alegeti un service local care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei service GSM

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in sector 2 Bucuresti care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. De asemenea, puteti verifica review-urile fostilor clienti si pe alte platforme unde se pot lasa recenzii, precum Facebook. Acest pas va va oferi o viziune mai realista din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare a telefonului?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le puneti are legatura cu timpul de retur al produsului reparat. Suntem in vremuri caracterizate de graba, si putini oameni isi pot completa rutina de zi cu zi in lipsa unui telefon mobil. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service de smartphone-uri din sector 2 Bucuresti cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca va puteti astepta sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu angajatii de la service GSM

O firma care se respecta va va anunta in legatura cu starea reparatiei atunci cand doriti. Acest fapt ofera mai multa siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de perioada exacta in care veti primi aparatul inapoi.

6. Garantia reparatiei

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in sector 2 Bucuresti reparatii care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

6. Calitatea si costul interventiei

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Din nou, puteti citi recomandarile clientilor, sau puteti purta o discutie unu la unu cu fostii clientii in legatura calitatea serviciilor.

Depanarea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile anterioare veti gasi cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane din sector 2 Bucuresti pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Iata deci cativa factori pe care e recomandat sa ii luati in calcul cand aveti intentia sa alegeti o companie care sa va repare aparatul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care ofera servicii de calitate la un cost avantajos.