Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,607 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a defectat smartphone-ul? Aveti nevoie de un service GSM in sectorul 2? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din municipiul Dvs, la un loc cu informatii utile care sa va simplifice cautarea, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM in sector 2 Bucuresti

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

Calea Mosilor nr. 201, sector 2, Bucuresti

Solutii complete de reparatii GSM hardware sau software, reparatii telefoane mobile si tablete…

Fara recenzii
0/5

B-dul Ferdinand I, nr 32-34, sector 2, Bucuresti

Una dintre firmele care ofera servicii de intretinere GSM,GPS inca de la aparitia primelor terminale…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane sector 2 Bucuresti:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude;

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date;

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase,acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, cabluri, baterii, casti audio, microfoane;

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane / smartphone-uri in sector 2 Bucuresti

Segmentul de business al telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm extraordinar din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de companii care au evoluat in branduri arhi cunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – iar aceste aparate au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Partea proasta este ca un smartphone este un aparat delicat, si este foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati platit pentru el cand l-ati procurat, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De obicei, compania care a produs modelul este cea mai buna alegere pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asa ca e bine sa luati in calcul o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa selectati un atelier de reparatii telefoane in sector 2 Bucuresti care poate sa rezolve orice complicatie ar avea aparatul Dvs, si la un pret care sa fie atractiv.

Veti ajunge la concluzia ca exista suficiente intreprinderi care pun la dispozitie servicii de reparare a astfel de dispozitive, din pacate nu toate aceste companii garanteaza aceeasi eficienta si profesionalism. Va trebui sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia service-ului pe care il luati in calcul. In acest sens, exista cateva aspecte valabile in general pe care trebuie sa le luati in calcul cand incepeti sa cautati un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service GSM sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment in timp incepatori si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu variate tipuri de depanari – sa poata cauza chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. Asadar, alegeti un service local care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei service GSM

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in sector 2 Bucuresti care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. In acelasi timp, exista posibilitatea sa verificati recenziile clientilor si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Acest lucru va va permite o viziune mai realista din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare a telefonului?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le mentionati este legata de durata de returnare al produsului reparat. Traim in secolul vitezei, si putini indivizi isi pot efectua rutina cotidiana in absenta unui telefon mobil. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service de smartphone-uri din sector 2 Bucuresti cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca va puteti astepta sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu angajatii de la service GSM

O firma care se respecta va va informa cu privire la starea depanarii atunci cand doriti. Acest fapt ofera extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si puteti sa va faceti o idee legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

6. Garantia reparatiei

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in sector 2 Bucuresti reparatii care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

6. Calitatea si costul interventiei

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Si acum puteti citi recenziile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie unu la unu cu fostii clientii legat de nivelul de satisfactie.

Reparatia unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sugestiile anterioare veti gasi in mod sigur cea mai potrivita companie de reparatii telefoane din sector 2 Bucuresti pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Acestia sunt unii factori pe care e bine sa ii evaluati cand vreti sa alegeti o companie care sa va repare dispozitivul. Cu putin noroc, veti da peste o firma care ofera servicii super la un tarif atractiv.