Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,607 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a defectat smartphone-ul? Sunteti in cautarea unui service GSM in sectorul 3? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din municipiul D-voastra, impreuna cu informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai simpla, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • pagina web
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM in sector 3 Bucuresti

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

B-dul Camil Ressu, nr 8, sector 3 , Bucuresti

Reparatii resoftari recuperari date telefonie mobila,reparatii calculatoare, laptop-uri, reinstalari software,configurari retele wi-fi, vanzari accesorii gsm…

Fara recenzii
0/5

Str. Constantin Brancusi nr. 11 Complex Potcoava, sector 3, Bucuresti

Probleme cu Telefonul? Te asteptam in Service-ul nostru GSM …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane sector 3 Bucuresti:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude;

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date;

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase,acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, cabluri, baterii, casti audio, microfoane;

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.
Cum sa alegeti un service GSM in sector 3 Bucuresti

Nisa telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm ametitor in ultimii 20 de ani. Deja exista o multime de firme care au crescut in branduri consacrate pe aceasta piata – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – iar aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Partea proasta este ca un smartphone este un produs fragil, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. Nu conteaza cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati platit pentru el cand l-ati cumparat, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

De regula, compania care a produs telefonul este cea mai buna optiune pentru remedierea problemelor, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti un atelier de reparatii telefoane in sector 3 Bucuresti care are abilitatea sa rezolve orice problema ar avea aparatul D-voastra, si la un cost care sa va convina.

Veti concluziona ca sunt disponibile numeroase intreprinderi care au in oferta servicii de depanare a astfel de aparate, dar nu toate aceste companii ofera aceeasi calitate. De aceea, va fi nevoie sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia atelierului pe care l-ati ales. Exista cateva lucruri general valabile pe care e bine sa le luati in calcul cand cautati un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service GSM sunt experimentati

Chiar daca toti reparatorii au fost candva nepriceputi si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu variate categorii de depanari – pot cauza chiar mai multe defectiuni telefonului inteligent. Asadar, alegeti un service local care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia service-ului

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in sector 3 Bucuresti care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte platforme unde se pot lasa recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Aceasta actiune va va desena o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare a telefonului?

Una din intrebarile de baza pe care trebuie sa le puneti are legatura cu timpul de retur al produsului reparat. Suntem in vremuri caracterizate de graba, si foarte putini indivizi isi pot derula rutina de zi cu zi in lipsa unui smartphone. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service de smartphone-uri din sector 3 Bucuresti cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca e posibil sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu asistenta pt clienti

O companie care se respecta va va anunta legat de starea depanarii atunci cand doriti. Acest aspect ofera o siguranta aditionala ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de perioada exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia reparatiei

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in sector 3 Bucuresti reparatii care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

6. Calitatea si costul interventiei

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Si acum puteti rasfoi reviewurile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie in mod personal cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sfaturile de mai devreme veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita societate de reparatii telefoane din sector 3 Bucuresti pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti o companie care sa va remedieze aparatul. Daca aveti sansa, veti gasi o firma care presteaza servicii super la un pret avantajos.

Observatie:
Este posibil ca unele dintre firmele listate pe aceasta pagina sa ofere de asemenea si servicii de reparatii telefoane in sectorul 2, 1, 4, 5 sau 6.