Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,607 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a defectat smartphone-ul? Aveti nevoie de un service GSM in sectorul 3? V-am pregatit o lista cu ateliere din localitatea D-voastra, la un loc cu informatii folositoare care sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • pagina web
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM in sector 3 Bucuresti

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Fara recenzii
0/5

B-dul Camil Ressu, nr 8, sector 3 , Bucuresti

Reparatii resoftari recuperari date telefonie mobila,reparatii calculatoare, laptop-uri, reinstalari software,configurari retele wi-fi, vanzari accesorii gsm…

Fara recenzii
0/5

Str. Constantin Brancusi nr. 11 Complex Potcoava, sector 3, Bucuresti

Probleme cu Telefonul? Te asteptam in Service-ul nostru GSM …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane sector 3 Bucuresti:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude;

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date;

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase,acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, cabluri, baterii, casti audio, microfoane;

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, Xiaomi, Motorola, OnePlus, Nokia, BlackBerry, Alcatel.
Cum sa alegeti un service GSM in sector 3 Bucuresti

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm fenomenal din anii 2000 pana acum. Putem gasi pe piata o multime de firme care au crescut in branduri arhi cunoscute pe aceasta piata – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si totodata, aceste aparate au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Partea proasta este ca un smartphone este un aparat fragil, si poate foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. E irelevant cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati achitat pentru el la achizitionarea lui, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs telefonul este cea mai valida alternativa pentru remedierea problemelor, dar acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asa ca e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati o companie de reparatii telefoane in sector 3 Bucuresti care poate sa remedieze orice problema ar avea telefonul Dvs, si la un cost care sa fie convenabila.

Veti concluziona ca exista suficiente intreprinderi care au in oferta servicii de restaurare a acestei categorii de electronice, dar nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti putina munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva lucruri general valabile pe care e indicat sa le luati in considerare cand cautati un serviciu care sa va rezolve problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service GSM sunt experimentati

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment dat incepatori si ne-experimentati, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu variate tipuri de reparatii – sa poata cauza chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. Asadar, alegeti un service local care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia service-ului

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in sector 3 Bucuresti care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. Totodata, puteti verifica calificativele fostilor clienti si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Aceasta actiune va va permite o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare a telefonului?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le adresati este in legatura cu timpul de inapoiere al aparatului reparat. Suntem intr-un secol al vitezei, si foarte putini oameni isi pot derula rutina cotidiana in absenta unui smartphone. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service de smartphone-uri din sector 3 Bucuresti cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca e posibil sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu asistenta pt clienti

Un service care se respecta va va informa cu privire la starea reparatiei in orice moment. Acest lucru ofera mai multa siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si veti avea o idee legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantia reparatiei

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in sector 3 Bucuresti reparatii care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

6. Calitatea si costul interventiei

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Si acum puteti cauta recenziile clientilor, sau puteti discuta unu la unu cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Repararea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de sfaturile de mai devreme veti identifica cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane din sector 3 Bucuresti pentru nevoile D-voastra specifice, si in tariful la care va asteptati. Iata deci cativa factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand planificati sa alegeti o companie care sa va repare aparatul. Cu putin noroc, veti da peste o firma care pune pe piata servicii super la un cost acceptabil.

Observatie:
Este posibil ca unele dintre firmele listate pe aceasta pagina sa ofere de asemenea si servicii de reparatii telefoane in sectorul 2, 1, 4, 5 sau 6.