Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,607 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a defectat telefonul mobil? Cautati un service GSM in sectorul 3? V-am pregatit o lista cu firme din aceasta industrie din municipiul dumneavoastra, precum si informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai usoara, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • nr. de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM in sector 3 Bucuresti

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

B-dul Camil Ressu, nr 8, sector 3 , Bucuresti

Reparatii resoftari recuperari date telefonie mobila,reparatii calculatoare, laptop-uri, reinstalari software,configurari retele wi-fi, vanzari accesorii gsm…

Fara recenzii
0/5

Str. Constantin Brancusi nr. 11 Complex Potcoava, sector 3, Bucuresti

Probleme cu Telefonul? Te asteptam in Service-ul nostru GSM …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane sector 3 Bucuresti:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude;

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date;

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase,acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, cabluri, baterii, casti audio, microfoane;

Cele mai populare brand-uri:

 • Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Alcatel, Nokia.
Cum sa alegeti un service GSM in sector 3 Bucuresti

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm fenomenal in ultimele doua decenii. Deja exista o multime de firme care au devenit branduri binecunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si totodata, aceste aparate au devenit parte normala din viata oricui.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un aparat delicat, si este foarte usor sa fie deteriorat de diverse accidente. E irelevant cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati sacrificat pentru el cand l-ati procurat, in mod sigur va veni o zi cand va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De regula, firma care a produs modelul este cea mai buna alegere pentru corectarea defectiunilor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asa ca e bine sa luati in calcul o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa selectati un atelier de reparatii telefoane in sector 3 Bucuresti care are abilitatea sa corecteze orice problema ar avea aparatul D-voastra, si la un tarif care sa fie atractiv.

Veti concluziona ca exista multe firme care pun la dispozitie servicii de reparare a acestei categorii de electronice, din pacate nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. Va trebui sa faceti putina munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia atelierului pe care il luati in calcul. Exista cateva lucruri importante de cunoscut pe care trebuie sa le luati in evidenta cand sunteti in cautarea unui un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service GSM sunt experimentati

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment in timp noi si lipsiti de experienta, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Unii dintrei ei – care nu sunt familiari cu variate categorii de depanari – sa poate produce chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. Asadar, alegeti un service local care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia service-ului

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in sector 3 Bucuresti care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte platforme care au sectiuni pt recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest lucru va va permite o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare a telefonului?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le puneti este in legatura cu timpul de inapoiere al produsului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si foarte putini indivizi isi pot efectua rutina cotidiana fara un telefon mobil. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service de smartphone-uri din sector 3 Bucuresti cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca puteti spera sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu asistenta pt clienti

Un service care se respecta va va informa cu privire la starea interventiei atunci cand doriti. Acest lucru va ofera o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantia reparatiei

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in sector 3 Bucuresti reparatii care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

6. Calitatea si costul interventiei

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Si acum puteti cauta reviewurile clientilor, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii despre nivelul de satisfactie.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de ideile de mai devreme veti gasi in mod sigur cea mai potrivita societate de reparatii telefoane din sector 3 Bucuresti pentru nevoile Dvs particulare, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand planificati sa alegeti un atelier care sa va depaneze dispozitivul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care ofera servicii excelente la un tarif acceptabil.

Observatie:
Este posibil ca unele dintre firmele listate pe aceasta pagina sa ofere de asemenea si servicii de reparatii telefoane in sectorul 2, 1, 4, 5 sau 6.