Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,607 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a defectat telefonul mobil? Cautati un service GSM in sectorul 3? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu astfel de firme din localitatea Dvs, impreuna cu informatii care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • adresa web
 • telefonul
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM in sector 3 Bucuresti

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Fara recenzii
0/5

B-dul Camil Ressu, nr 8, sector 3 , Bucuresti

Reparatii resoftari recuperari date telefonie mobila,reparatii calculatoare, laptop-uri, reinstalari software,configurari retele wi-fi, vanzari accesorii gsm…

Fara recenzii
0/5

Str. Constantin Brancusi nr. 11 Complex Potcoava, sector 3, Bucuresti

Probleme cu Telefonul? Te asteptam in Service-ul nostru GSM …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane sector 3 Bucuresti:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude;

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date;

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase,acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, cabluri, baterii, casti audio, microfoane;

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Lenovo, Allview, Asus, OnePlus, Xiaomi, Motorola, Nokia, BlackBerry, Alcatel.
Cum sa alegeti un service GSM in sector 3 Bucuresti

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm extraordinar in ultimii 20 de ani. Putem gasi pe piata o multime de companii care au crescut in branduri binecunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit parte normala din viata oricui.

Partea proasta este ca un smartphone este un aparat delicat, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse evenimente nedorite. E irelevant cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati achitat pentru el cand l-ati cumparat, mai devreme sau mai tarziu va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, compania care a produs telefonul este cea mai valida alternativa pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asadar e bine sa va orientati spre o solutie locala. Aflati in continuare cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane in sector 3 Bucuresti care e capabil sa remedieze orice problema ar avea dispozitivul D-voastra, si la un cost care sa fie convenabila.

Veti concluziona ca sunt disponibile numeroase intreprinderi care pun la dispozitie servicii de reparare a astfel de electronice, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia service-ului pe care il luati in calcul. Exista cateva lucruri importante de cunoscut pe care e indicat sa le luati in calcul cand cautati un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service GSM sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment in timp incepatori si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu variate tipuri de reparatii – pot cauza chiar mai multe probleme smartphone-urilor. Asadar, alegeti un service local care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia service-ului

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in sector 3 Bucuresti care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. In acelasi timp, exista posibilitatea sa verificati recenziile fostilor clienti si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Facebook. Acest pas va va desena o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare a telefonului?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le adresati are legatura cu durata de inapoiere al aparatului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si putini oameni isi pot derula rutina cotidiana in absenta unui telefon mobil. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service de smartphone-uri din sector 3 Bucuresti cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca va puteti astepta sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu asistenta pt clienti

Un service care se respecta va va tine la curent cu privire la starea depanarii atunci cand doriti. Acest lucru ofera mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si puteti sa va faceti o idee legata de durata exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantia reparatiei

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in sector 3 Bucuresti reparatii care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

6. Calitatea si costul interventiei

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Si acum puteti cauta recomandarile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii despre nivelul de satisfactie.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sugestiile de mai devreme veti gasi in mod sigur cea mai potrivita firma de reparatii telefoane din sector 3 Bucuresti pentru nevoile D-voastra specifice, si in tariful la care va asteptati. Acestia sunt unii factori pe care e bine sa ii evaluati cand aveti intentia sa alegeti o firma care sa va depaneze telefonul. Cu putin noroc, veti intalni o firma care ofera servicii excelente la un cost avantajos.

Observatie:
Este posibil ca unele dintre firmele listate pe aceasta pagina sa ofere de asemenea si servicii de reparatii telefoane in sectorul 2, 1, 4, 5 sau 6.