Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,982 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a stricat smartphone-ul? Cautati un service GSM in sectorul 4? Aici gasiti o lista cu firme din aceasta industrie din localitatea Dvs, precum si informatii utile care sa va asigure o cautare mai simpla, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.4

Service GSM in sector 4 Bucuresti

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Service GSM Boutique ofera servicii profesionale de reparatii, decodari si resoftare pentru telefoane mobile, tablete, GPS-uri, sisteme de navigatie, laptop-uri…

Soseaua Oltenitei nr. 58, sector 4 , Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Echipa noastra este formata din oameni cu o experienta de peste 10 ani in domeniul reparatiilor telefoanelor mobile, echipamentelor audio-video si …

Calea Vacaresti nr. 391, sector 4, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Un service GSM ce ofera servicii de reparatiilor hardware pentru telefoanele mobile si tablete, reparatiile fiind efectuate intr-un mediu profesional …

Constantin Radulescu Motru nr 4, sector 4, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane sector 4 Bucuresti:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude;

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date;

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase,acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, cabluri, baterii, casti audio, microfoane;

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Asus, Lenovo, Allview, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.
Cum sa alegeti un service GSM in sector 4 Bucuresti

Segmentul de business al telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Putem gasi pe piata o multime de companii care au devenit branduri arhi cunoscute in aceasta industrie – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si totodata, aceste dispozitive au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din pacate, un telefon mobil este un dispozitiv fragil, si este foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. E irelevant cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati platit pentru el cand l-ati procurat, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs telefonul este cea mai valida optiune pentru repararea lui, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati un service de reparatii telefoane in sector 4 Bucuresti care poate sa rezolve orice defect ar avea telefonul D-voastra, si la un cost care sa fie avantajos.

Veti ajunge la concluzia ca exista multe societati comerciale care ofera servicii de restaurare a acestui tip de aparate, dar nu toate aceste companii ofera aceeasi calitate. Asadar, va fi necesar sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia serviciului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva informatii general valabile pe care e bine sa le luati in calcul cand incepeti sa cautati o firma care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca tehnicienii sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost candva noi si lipsiti de experienta, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Unii dintrei ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse categorii de interventii – sa poate produce chiar mai multe probleme telefonului inteligent. Asadar, alegeti un service local care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei service GSM

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in sector 4 Bucuresti care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest pas va va desena o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare a telefonului?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le adresati este legata de durata de retur al produsului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si foarte putini indivizi isi pot completa rutina cotidiana in lipsa unui telefon inteligent. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service de smartphone-uri din sector 4 Bucuresti cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca e posibil sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicarecu echipa de relatii cu clienti

Un service care se respecta va va informa legat de starea reparatiei atunci cand doriti. Acest aspect ofera extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si veti avea o estimare legata de durata exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantie pentru reparatie

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in sector 4 Bucuresti reparatii care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

6. Calitatea si costul interventiei

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Si acum puteti rasfoi recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie unu la unu cu fostii clientii legat de calitatea serviciilor.

Depanarea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de sfaturile de mai devreme veti descoperi in mod sigur cea mai potrivita companie de reparatii telefoane din sector 4 Bucuresti pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Iata deci cativa factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti un service care sa va depaneze dispozitivul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care presteaza servicii super la un tarif acceptabil.

Observatie:
Este posibil ca unele dintre firmele listate pe aceasta pagina sa ofere de asemenea si servicii de reparatii telefoane in sectorul 1, 2, 3, 5 sau 6.