Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,875 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a defectat telefonul mobil sau tableta? Sunteti in cautarea unui service GSM in sectorul 4? V-am pregatit o lista cu astfel de firme din localitatea dumneavoastra, la un loc cu informatii care sa va asigure o cautare mai comoda, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • adresa web
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.4

Service GSM in sector 4 Bucuresti

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Service GSM Boutique ofera servicii profesionale de reparatii, decodari si resoftare pentru telefoane mobile, tablete, GPS-uri, sisteme de navigatie, laptop-uri…

Soseaua Oltenitei nr. 58, sector 4 , Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Echipa noastra este formata din oameni cu o experienta de peste 10 ani in domeniul reparatiilor telefoanelor mobile, echipamentelor audio-video si …

Calea Vacaresti nr. 391, sector 4, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Un service GSM ce ofera servicii de reparatiilor hardware pentru telefoanele mobile si tablete, reparatiile fiind efectuate intr-un mediu profesional …

Constantin Radulescu Motru nr 4, sector 4, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane sector 4 Bucuresti:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude;

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date;

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase,acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, cabluri, baterii, casti audio, microfoane;

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, LG, Samsung, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia.
Cum sa alegeti un service GSM in sector 4 Bucuresti

Industria telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm extraordinar in ultimii 20 de ani. Deja exista o multime de firme care au crescut in branduri binecunoscute in aceasta industrie – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din nefericire, un telefon mobil este un aparat delicat, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati achitat pentru el cand l-ati procurat, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, firma care a produs aparatul este cea mai valida alternativa pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asadar e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa descoperiti o companie de reparatii telefoane in sector 4 Bucuresti care e capabil sa corecteze orice problema ar avea aparatul Dvs, si la un pret care sa fie atractiv.

Veti concluziona ca sunt disponibile numeroase firme care au in oferta servicii de restaurare a acestei categorii de aparate, dar nu toate aceste companii ofera aceasi calitate si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia atelierului pe care il luati in calcul. Exista cateva aspecte valabile in general pe care e bine sa le luati in calcul cand cautati un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca tehnicienii sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat incepatori si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Unii dintrei ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu variate categorii de depanari – pot cauza chiar mai multe defectiuni telefonului. Asadar, alegeti un service local care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei service GSM

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in sector 4 Bucuresti care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. Totodata, e simplu de verificat calificativele fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Facebook. Acest lucru va va oferi o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare a telefonului?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le mentionati este in legatura cu perioada de retur al dispozitivului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si foarte putini indivizi isi pot derula rutina zilnica fara un smartphone. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service de smartphone-uri din sector 4 Bucuresti cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca e posibil sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicarecu echipa de relatii cu clienti

Un service care se respecta va va informa in legatura cu starea reparatiei oricand. Acest lucru va ofera extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul Dvs, si veti avea o idee legata de durata exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantie pentru reparatie

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in sector 4 Bucuresti reparatii care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

6. Calitatea si costul interventiei

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Si acum puteti cauta reviewurile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie in mod personal cu fostii clientii in legatura nivelul calitativ al serviciilor.

Reparatia unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sugestiile de mai sus veti gasi cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane din sector 4 Bucuresti pentru nevoile Dvs particulare, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii evaluati cand planificati sa alegeti o companie care sa va remedieze dispozitivul. Daca aveti sansa, veti gasi o firma care presteaza servicii excelente la un pret avantajos.

Observatie:
Este posibil ca unele dintre firmele listate pe aceasta pagina sa ofere de asemenea si servicii de reparatii telefoane in sectorul 1, 2, 3, 5 sau 6.