Aceasta pagina a fost vizualizata de 4,431 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a defectat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in sectorul 4? Aici gasiti o lista cu firme din aceasta industrie din localitatea dumneavoastra, precum si informatii utile care sa va simplifice cautarea, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • pagina web
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.4

Service GSM in sector 4 Bucuresti

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Service GSM Boutique ofera servicii profesionale de reparatii, decodari si resoftare pentru telefoane mobile, tablete, GPS-uri, sisteme de navigatie, laptop-uri…

Soseaua Oltenitei nr. 58, sector 4 , Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Echipa noastra este formata din oameni cu o experienta de peste 10 ani in domeniul reparatiilor telefoanelor mobile, echipamentelor audio-video si …

Calea Vacaresti nr. 391, sector 4, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Un service GSM ce ofera servicii de reparatiilor hardware pentru telefoanele mobile si tablete, reparatiile fiind efectuate intr-un mediu profesional …

Constantin Radulescu Motru nr 4, sector 4, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane sector 4 Bucuresti:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude;

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date;

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase,acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, cabluri, baterii, casti audio, microfoane;

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia.
Cum sa alegeti un service GSM in sector 4 Bucuresti

Segmentul de business al telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm extraordinar din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de firme care au crescut in branduri arhi cunoscute pe aceasta piata – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si totodata, aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din nefericire, un smartphone este un aparat delicat, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati achitat pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va necesita reparatii la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs telefonul este cea mai recomandata alegere pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane in sector 4 Bucuresti care e capabil sa remedieze orice complicatie ar avea aparatul D-voastra, si la un tarif care sa fie convenabila.

Veti concluziona ca exista numeroase intreprinderi care au in oferta servicii de depanare a astfel de dispozitive, dar nu toate aceste companii ofera aceeasi calitate. Astfel, veti fi nevoit sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia service-ului pe care il luati in calcul. Exista cateva aspecte importante de cunoscut pe care e bine sa le luati in evidenta cand cautati un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca tehnicienii sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment in timp nepriceputi si ne-experimentati, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu variate tipuri de depanari – sa poate produce chiar mai multe defectiuni telefonului. Asadar, alegeti un service local care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei service GSM

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in sector 4 Bucuresti care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati calificativele clientilor si pe alte platforme dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Acest pas va va desena o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare a telefonului?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le adresati este in legatura cu timpul de retur al aparatului reparat. Traim intr-un secol al vitezei, si putini oameni isi pot efectua rutina de zi cu zi in lipsa unui telefon mobil. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service de smartphone-uri din sector 4 Bucuresti cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca va puteti astepta sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicarecu echipa de relatii cu clienti

Un service care se respecta va va tine la curent legat de starea depanarii in orice moment. Acest aspect va ofera o siguranta aditionala ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si veti avea o idee legata de perioada exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia oferita pentru reparatie

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in sector 4 Bucuresti reparatii care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

6. Calitatea si costul interventiei

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Inca o data, puteti cauta reviewurile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti intreba unu la unu cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Depanarea unui telefon inteligent ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile de mai sus veti identifica cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane din sector 4 Bucuresti pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Iata deci cativa factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti o firma care sa va repare telefonul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care pune pe piata servicii excelente la un pret avantajos.

Observatie:
Este posibil ca unele dintre firmele listate pe aceasta pagina sa ofere de asemenea si servicii de reparatii telefoane in sectorul 1, 2, 3, 5 sau 6.