Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,481 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a defectat smartphone-ul? Cautati un service GSM in sectorul 4? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din municipiul D-voastra, precum si informatii utile care sa va faca cautarea mai comoda, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.4

Service GSM in sector 4 Bucuresti

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Service GSM Boutique ofera servicii profesionale de reparatii, decodari si resoftare pentru telefoane mobile, tablete, GPS-uri, sisteme de navigatie, laptop-uri…

Soseaua Oltenitei nr. 58, sector 4 , Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Echipa noastra este formata din oameni cu o experienta de peste 10 ani in domeniul reparatiilor telefoanelor mobile, echipamentelor audio-video si …

Calea Vacaresti nr. 391, sector 4, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Un service GSM ce ofera servicii de reparatiilor hardware pentru telefoanele mobile si tablete, reparatiile fiind efectuate intr-un mediu profesional …

Constantin Radulescu Motru nr 4, sector 4, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane sector 4 Bucuresti:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude;

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date;

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase,acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, cabluri, baterii, casti audio, microfoane;

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, Sony, HTC, Huawei, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.
Cum sa alegeti un service GSM in sector 4 Bucuresti

Nisa telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm extraordinar din anii 2000 pana acum. Putem gasi pe piata o multime de companii care au evoluat in branduri binecunoscute pe aceasta piata – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si totodata, aceste aparate au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Partea proasta este ca un smartphone este un dispozitiv delicat, si poate fi foarte usor sa fie deteriorat de diverse incidente. E irelevant cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati achitat pentru el cand l-ati procurat, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De obicei, compania care a produs modelul este cea mai buna alternativa pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati un service de reparatii telefoane in sector 4 Bucuresti care are abilitatea sa remedieze orice problema ar avea dispozitivul dumneavoastra, si la un tarif care sa va convina.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile numeroase firme care au in oferta servicii de depanare a acestei categorii de electronice, insa nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia service-ului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva informatii valabile in general pe care e indicat sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment dat nepriceputi si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diferite tipuri de reparatii – pot cauza chiar mai multe probleme telefonului inteligent. Asadar, alegeti un service local care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei service GSM

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in sector 4 Bucuresti care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. In acelasi timp, puteti verifica review-urile clientilor si pe alte platforme dedicate recenziilor, precum Facebook. Aceasta actiune va va crea o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare a telefonului?

Una din intrebarile de baza pe care e indicat sa le adresati este in legatura cu perioada de returnare al produsului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si foarte putini indivizi isi pot completa rutina de zi cu zi in lipsa unui smartphone. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service de smartphone-uri din sector 4 Bucuresti cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca va puteti astepta sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicarecu echipa de relatii cu clienti

Un service care se respecta va va tine la curent in legatura cu starea reparatiei in orice moment. Acest aspect ofera extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si puteti sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie? pentru reparatie

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in sector 4 Bucuresti reparatii care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

6. Calitatea si costul interventiei

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Inca o data, puteti rasfoi recenziile clientilor, sau puteti discuta unu la unu cu fostii clientii despre nivelul de satisfactie.

Reparatia unui telefon inteligent ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sugestiile anterioare veti descoperi cu siguranta cea mai potrivita societate de reparatii telefoane din sector 4 Bucuresti pentru nevoile dumneavoastra, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti o companie care sa va depaneze dispozitivul. Cu putin noroc, veti da peste o firma care pune pe piata servicii de top la un cost acceptabil.

Observatie:
Este posibil ca unele dintre firmele listate pe aceasta pagina sa ofere de asemenea si servicii de reparatii telefoane in sectorul 1, 2, 3, 5 sau 6.