Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,670 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a stricat smartphone-ul? Sunteti in cautarea unui service GSM in sectorul 5? V-am pregatit o lista cu ateliere din orasul D-voastra, la un loc cu informatii care sa va simplifice cautarea, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • pagina web
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in sector 5 Bucuresti

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5
KORONA GSM&IT este formată dintr-o echipă de specialiști care pot răspunde zi de zi provocărilor, create de dispozitivele dumneavoastră, dovedind…

Str. Progresului nr. 90-100 sector 5, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Suntem un Service GSM cu o experienta de peste 18 ani in acest domeniu, oferim solutii profesionale in domeniul reparatiilor dispozitivelor smartphone…

Bulevardul Regina Elisabeta nr.35, sector 5, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane sector 5 Bucuresti:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude;

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date;

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase,acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, cabluri, baterii, casti audio, microfoane;

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.
Cum sa alegeti un service GSM in sector 5 Bucuresti

Segmentul de business al telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm incredibil in ultimii 20 de ani. Pe piata exista o multime de firme care au evoluat in branduri arhi cunoscute pe acest segment – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – iar aceste dispozitive au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din nefericire, un smartphone este un dispozitiv fragil, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati sacrificat pentru el la achizitionarea lui, in mod sigur va veni o zi cand va necesita reparatii la un service GSM.

De obicei, firma care a produs aparatul este cea mai recomandata alternativa pentru remedierea problemelor, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa selectati un atelier de reparatii telefoane in sector 5 Bucuresti care e capabil sa remedieze orice defect ar avea telefonul dumneavoastra, si la un pret care sa fie atractiv.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile suficiente firme care pun la dispozitie servicii de reparare a astfel de aparate, dar nu toate aceste companii ofera aceasi calitate si profesionalism. Va trebui sa faceti putina munca de cercetare pentru a descoperi reputatia atelierului la care va doriti sa apelati. Exista cateva lucruri valabile in general pe care e indicat sa le luati in calcul cand cautati un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca tehnicienii sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment in timp nepriceputi si ne-experimentati, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diferite categorii de interventii – sa poate produce chiar mai multe defectiuni telefonului inteligent. Asadar, alegeti un service local care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in sector 5 Bucuresti care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. In acelasi timp, exista posibilitatea sa verificati recenziile fostilor clienti si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest pas va va permite o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare a telefonului?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le adresati este in legatura cu durata de retur al dispozitivului reparat. Traim in secolul vitezei, si destul de putini oameni isi pot efectua rutina cotidiana fara un telefon inteligent. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service de smartphone-uri din sector 5 Bucuresti cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca e posibil sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu echipa de relatii cu clientii

O companie care se respecta va va informa legat de starea depanarii in orice moment. Acest lucru ofera o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de perioada exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia oferita pentru reparatie

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in sector 5 Bucuresti reparatii care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

6. Calitatea si costul interventiei

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Si acum puteti rasfoi reviewurile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii in legatura calitatea serviciilor.

Repararea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile de mai sus veti gasi in mod sigur cea mai potrivita societate de reparatii telefoane din sector 5 Bucuresti pentru nevoile dumneavoastra, si in tariful la care va asteptati. Acestia sunt unii factori pe care e bine sa ii luati in calcul cand vreti sa alegeti o firma care sa va remedieze dispozitivul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care ofera servicii de calitate la un pret acceptabil.

Observatie:
Este posibil ca unele dintre firmele listate pe aceasta pagina sa ofere de asemenea si servicii de reparatii telefoane in sectorul 2, 3, 4, 5 sau 6.