Aceasta pagina a fost vizualizata de 6,728 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a stricat telefonul mobil? Cautati un service GSM in sectorul 5? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din localitatea Dvs, precum si informatii care sa va asigure o cautare mai rapida, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in sector 5 Bucuresti

Fara recenzii
0/5

La West GSM veti gasi mereu specialisti prietenosi care va vor ajuta sa rezolvati problemele neplacute cu dispozitivele mobile. Incepand de la depanarea telefoanelor mobile …

Blvd. Iuliu Maniu, nr. 158 A, Bl. J, ap.1, Bucuresti

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5
KORONA GSM&IT este formată dintr-o echipă de specialiști care pot răspunde zi de zi provocărilor, create de dispozitivele dumneavoastră, dovedind…

Str. Progresului nr. 90-100 sector 5, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Suntem un Service GSM cu o experienta de peste 18 ani in acest domeniu, oferim solutii profesionale in domeniul reparatiilor dispozitivelor smartphone…

Bulevardul Regina Elisabeta nr.35, sector 5, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane sector 5 Bucuresti:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude;

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date;

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase,acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, cabluri, baterii, casti audio, microfoane;

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, LG, Samsung, Sony, HTC, Huawei, Lenovo, Allview, Asus, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Alcatel, Nokia.
Cum sa alegeti un service GSM in sector 5 Bucuresti

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm fenomenal in ultimele doua decenii. Putem gasi pe piata o multime de companii care au evoluat in branduri arhi cunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – iar aceste aparate au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din nefericire, un telefon mobil este un produs delicat, si este foarte usor sa fie stricat de diverse incidente. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati platit pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De regula, compania care a produs aparatul este cea mai recomandata optiune pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asa ca e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa descoperiti o firma de reparatii telefoane in sector 5 Bucuresti care e capabil sa corecteze orice complicatie ar avea aparatul D-voastra, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti concluziona ca exista multe societati comerciale care au in oferta servicii de reparare a astfel de dispozitive, dar nu toate aceste companii ofera aceeasi calitate. De aceea, va fi nevoie sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a afla reputatia serviciului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva informatii general valabile pe care trebuie sa le luati in calcul cand cautati un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost candva incepatori si lipsiti de practica, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Unii dintrei ei – care nu sunt familiari cu diferite tipuri de reparatii – pot cauza chiar mai multe defectiuni telefonului inteligent. Asadar, alegeti un service local care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in sector 5 Bucuresti care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati review-urile fostilor clienti si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Google My Business sau Facebook. Aceasta actiune va va permite o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare a telefonului?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le puneti este legata de durata de returnare al produsului reparat. Traim in secolul vitezei, si foarte putini indivizi isi pot completa rutina zilnica in absenta unui telefon mobil. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service de smartphone-uri din sector 5 Bucuresti cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca e posibil sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu echipa de relatii cu clientii

Un service care se respecta va va informa legat de starea interventiei in orice moment. Acest aspect va va oferi extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o idee legata de durata exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Se ofera garantie? pentru reparatie

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in sector 5 Bucuresti reparatii care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

6. Calitatea si costul interventiei

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Si acum puteti rasfoi recenziile fostilor clienti, sau puteti intreba personal cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Depanarea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de ideile anterioare veti gasi in mod sigur cea mai potrivita societate de reparatii telefoane din sector 5 Bucuresti pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care e recomandat sa ii evaluati cand aveti intentia sa alegeti o firma care sa va depaneze telefonul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care ofera servicii de calitate la un tarif acceptabil.

Observatie:
Este posibil ca unele dintre firmele listate pe aceasta pagina sa ofere de asemenea si servicii de reparatii telefoane in sectorul 2, 3, 4, 5 sau 6.