Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,562 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a stricat telefonul mobil sau tableta? Aveti nevoie de un service GSM in sectorul 6? V-am pregatit o lista cu ateliere din localitatea dumneavoastra, la un loc cu informatii care sa va asigure o cautare mai usoara, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in sector 6 Bucuresti

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Service specializat in repararea terminalelor gsm, dar si a tabletelor, laptopuri-lor si a sistemelor desktop.
Efectuam inlocuire sticla, touchscreen si display …

Str. George Mihail Zamfirescu nr.39, sector 6, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Displayurile folosite de BITS Service GSM/IT provin de la cei mai buni furnizori din Romania si Europa. Folosirea componentelor contrafacute sau…

Str. Apusului nr. 81, sector 6, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Cat timp tehnicienii nostri vor lucra pentru tine, vei primi asistenta gratuita si o cafea din partea casei. Desigur, oferim posibilitatea clientilor nostri sa beneficieze …

Strada Apusului nr. 49, sector 6, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service GSM sector 6 Bucuresti:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude;

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date;

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase,acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, cabluri, baterii, casti audio, microfoane;

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.
Cum sa alegeti un service GSM in sector 6 Bucuresti

Nisa telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm incredibil din anii 2000 pana acum. Putem gasi pe piata o multime de companii care au crescut in branduri arhi cunoscute pe aceasta piata – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – iar aceste aparate au devenit parte normala din viata oricui.

Din nefericire, un smartphone este un aparat fragil, si poate foarte usor sa fie deteriorat de diverse evenimente nedorite. E irelevant cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati achitat pentru el cand l-ati cumparat, mai devreme sau mai tarziu va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De obicei, compania care a produs aparatul este cea mai valida optiune pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, de aceea e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa selectati o firma de reparatii telefoane in sector 6 Bucuresti care are abilitatea sa corecteze orice problema ar avea aparatul D-voastra, si la un tarif care sa va convina.

Veti descoperi ca exista multe societati comerciale care ofera servicii de reparare a acestei categorii de aparate, din pacate nu toate aceste companii garanteaza aceeasi eficienta si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti putina munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. Exista cateva aspecte valabile in general pe care e indicat sa le luati in considerare cand cautati un atelier care sa va rezolve problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service GSM sunt experimentati

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment dat incepatori si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diferite categorii de interventii – sa poata cauza chiar mai multe defectiuni telefonului inteligent. Asadar, alegeti un service local care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia service-ului

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in sector 6 Bucuresti care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. De asemenea, e simplu de verificat review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte platforme dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Acest lucru va va crea o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare a telefonului?

Una din primele intrebari pe care trebuie sa le puneti este in legatura cu timpul de returnare al dispozitivului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si putini oameni isi pot derula rutina cotidiana fara un telefon mobil. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service de smartphone-uri din sector 6 Bucuresti cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca e posibil sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu echipa de relatii cu clientii

Un service care se respecta va va anunta cu privire la starea interventiei oricand. Acest fapt va va oferi o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul Dvs, si veti avea o idee legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie pentru reparatie

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in sector 6 Bucuresti reparatii care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

6. Calitatea si costul interventiei

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Si acum puteti citi recenziile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie in mod personal cu fostii clientii despre nivelul de satisfactie.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de recomandarile anterioare veti descoperi cu siguranta cea mai potrivita societate de reparatii telefoane din sector 6 Bucuresti pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti un service care sa va remedieze aparatul. Cu putin noroc, veti da peste o firma care presteaza servicii excelente la un cost acceptabil.

Observatie:
Este posibil ca unele dintre firmele listate pe aceasta pagina sa ofere de asemenea si servicii de reparatii telefoane in sectorul 4, 3, 2, 5 sau 1.