Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,116 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a defectat smartphone-ul? Cautati un service GSM in sectorul 6? V-am pregatit o lista cu ateliere din localitatea Dvs, impreuna cu informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai simpla, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • adresa web
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in sector 6 Bucuresti

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Service specializat in repararea terminalelor gsm, dar si a tabletelor, laptopuri-lor si a sistemelor desktop.
Efectuam inlocuire sticla, touchscreen si display …

Str. George Mihail Zamfirescu nr.39, sector 6, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Displayurile folosite de BITS Service GSM/IT provin de la cei mai buni furnizori din Romania si Europa. Folosirea componentelor contrafacute sau…

Str. Apusului nr. 81, sector 6, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Cat timp tehnicienii nostri vor lucra pentru tine, vei primi asistenta gratuita si o cafea din partea casei. Desigur, oferim posibilitatea clientilor nostri sa beneficieze …

Strada Apusului nr. 49, sector 6, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service GSM sector 6 Bucuresti:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude;

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date;

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase,acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, cabluri, baterii, casti audio, microfoane;

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Allview, Asus, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, Nokia, BlackBerry, Alcatel.
Cum sa alegeti un service GSM in sector 6 Bucuresti

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm ametitor din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de companii care au devenit branduri binecunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si totodata, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Din pacate, un smartphone este un aparat fragil, si poate foarte usor sa fie deteriorat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati platit pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, compania care a produs modelul este cea mai valida alternativa pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa descoperiti o companie de reparatii telefoane in sector 6 Bucuresti care e capabil sa corecteze orice complicatie ar avea aparatul D-voastra, si la un pret care sa fie convenabila.

Veti descoperi ca sunt disponibile numeroase firme care au in oferta servicii de reparare a acestui tip de dispozitive, din pacate nu toate aceste companii garanteaza aceeasi calitate. Astfel, veti fi nevoit sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a afla reputatia serviciului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva lucruri valabile in general pe care e indicat sa le luati in considerare cand cautati o firma care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service GSM sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost candva incepatori si ne-experimentati, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Unii dintrei ei – care nu sunt familiari cu diverse categorii de reparatii – sa poata cauza chiar mai multe defectiuni telefonului inteligent. Asadar, alegeti un service local care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia service-ului

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in sector 6 Bucuresti care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. Totodata, puteti verifica calificativele clientilor si pe alte site-uri care au sectiuni pt recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest pas va va oferi o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare a telefonului?

Una din intrebarile de baza pe care trebuie sa le mentionati este legata de durata de retur al produsului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si putini indivizi isi pot efectua rutina cotidiana in absenta unui telefon inteligent. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service de smartphone-uri din sector 6 Bucuresti cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca puteti spera sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu echipa de relatii cu clientii

O companie care se respecta va va informa legat de starea depanarii in orice moment. Acest aspect ofera extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si veti avea o idee legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia oferita pentru reparatie

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in sector 6 Bucuresti reparatii care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

6. Calitatea si costul interventiei

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Din nou, puteti cauta recenziile clientilor, sau puteti intreba in mod personal cu fostii clientii in legatura nivelul calitativ al serviciilor.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sugestiile anterioare veti gasi cu certitudine cea mai potrivita societate de reparatii telefoane din sector 6 Bucuresti pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii luati in calcul cand planificati sa alegeti o companie care sa va repare aparatul. Daca aveti noroc, veti gasi o firma care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

Observatie:
Este posibil ca unele dintre firmele listate pe aceasta pagina sa ofere de asemenea si servicii de reparatii telefoane in sectorul 4, 3, 2, 5 sau 1.