S-a defectat telefonul mobil? Cautati un service GSM in Buzau? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din municipiul dumneavoastra, impreuna cu informatii folositoare care sa va faca cautarea mai rapida, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • adresa web
 • numarul de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Buzau - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Piata Daciei, nr 1, Buzau

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Col. I. Buzoianu nr.11

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, actualizare de software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm fenomenal in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de companii care au evoluat in branduri binecunoscute pe aceasta piata – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si totodata, aceste aparate au devenit o parte integranta din viata oricui.

Partea proasta este ca un smartphone este un produs sensibil, si este foarte usor sa fie stricat de diverse incidente. Nu conteaza cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati sacrificat pentru el cand l-ati procurat, mai devreme sau mai tarziu va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs aparatul este cea mai buna alternativa pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Aflati in continuare cum sa alegeti o firma de reparatii telefoane Buzau care e capabil sa corecteze orice complicatie ar avea dispozitivul D-voastra, si la un cost care sa fie avantajos.

Veti concluziona ca exista numeroase intreprinderi care ofera servicii de depanare a acestui tip de electronice, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi calitate. De aceea, va fi nevoie sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia atelierului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva informatii valabile in general pe care e bine sa le luati in evidenta cand sunteti in cautarea unui un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service-ul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost candva noi si ne-experimentati, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Unii dintrei ei – care nu sunt familiari cu variate categorii de depanari – sa poata cauza chiar mai multe probleme telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care totodata ofera si suport de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati renumele variatilor furnizori prin verificarea paginilor web ale acestora. In acelasi timp, puteti verifica review-urile fostilor clienti si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Facebook. Acest lucru va va permite o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le puneti este legata de perioada de retur al aparatului reparat. Am ajuns in vremuri caracterizate de graba, si destul de putini indivizi isi pot completa rutina de zi cu zi in lipsa unui telefon inteligent. Sa ramaneti fara telefon pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, business-ul sau chiar viata personala. Un atelier de reparatii telefoane de top va avea o durata de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca puteti spera sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va informa legat de starea depanarii atunci cand doriti. Acest fapt va ofera mai multa siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de durata exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Se ofera garantie?

Cel mai probabil ca va veti mahni daca telefonul D-voastra incepe sa aiba disfunctionalitati la scurt timp dupa ce a fost depanat. Din acest motiv, e indicat sa cautati un service GSM care ofera o garantie pentru manoperele pe care le presteaza. Garantia e indicat sa fie valida timp de pana la macar 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre primii factori atunci cand vine vorba de selectionarea unei firme ce repara telefoane. Asadar, in ce fel puteti estima nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Inca o data, puteti rasfoi reviewurile clientilor, sau puteti discuta in mod personal cu fostii clientii in legatura nivelul calitativ al serviciilor.

Reparatia unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sfaturile anterioare veti gasi cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Buzau pentru nevoile D-voastra specifice, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii luati in calcul cand aveti intentia sa alegeti un atelier care sa va repare aparatul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care presteaza servicii super la un pret acceptabil.