Vi s-a defectat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in Buzau? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din localitatea Dvs, impreuna cu informatii utile care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Buzau - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Piata Daciei, nr 1, Buzau

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Col. I. Buzoianu nr.11

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm fenomenal din anii 2000 pana acum. Pe piata exista o multime de companii care au crescut in branduri consacrate pe aceasta piata – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si totodata, aceste aparate au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Din pacate, un smartphone este un aparat delicat, si este foarte usor sa fie stricat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce suma ati platit pentru el cand l-ati procurat, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De regula, compania care a produs telefonul este cea mai recomandata optiune pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, de aceea e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati o firma de reparatii telefoane Buzau care poate sa rezolve orice complicatie ar avea aparatul dumneavoastra, si la un tarif care sa va convina.

Veti ajunge la concluzia ca exista multe societati comerciale care pun la dispozitie servicii de restaurare a acestui tip de electronice, din pacate nu toate aceste companii ofera aceasi calitate si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti putina munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia atelierului pe care il luati in calcul. Exista cateva aspecte general valabile pe care e bine sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost candva incepatori si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Unii dintrei ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse categorii de reparatii – sa poate produce chiar mai multe probleme smartphone-urilor. Asadar, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea de servicii de top, si care totodata ofera si asistenta de cea mai buna calitate. Puteti compara renumele mai multor furnizori prin accesarea website urilor acestora. Totodata, puteti verifica recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte pagini web unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest lucru va va desena o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le mentionati are legatura cu timpul de returnare al produsului reparat. Suntem in vremuri caracterizate de graba, si foarte putini indivizi isi pot derula rutina cotidiana fara un telefon inteligent. Existenta fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate dauna la cariera, business-ul si chiar inclusiv viata de familie. Un service de reparatii telefoane de top va avea o durata de retur de cel mult 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca va puteti astepta sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va tine la curent cu privire la starea interventiei oricand. Acest aspect va ofera o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul Dvs, si veti avea o idee legata de perioada exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantie

In mod sigur va veti supara daca telefonul D-voastra va incepe sa aiba defectiuni imediat dupa ce a fost depanat. De aceea, e indicat sa va orientati spre un service GSM care ofera o garantie pentru manoperele pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie valabila perioada de pana la cel putin 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori atunci cand vine vorba de decizia asupra unei companii ce repara telefoane. Asadar, in ce fel puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Din nou, puteti citi reviewurile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie in mod personal cu fostii clientii legat de nivelul calitativ al serviciilor.

Repararea unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de sfaturile de mai sus veti identifica in mod sigur cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Buzau pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand vreti sa alegeti o firma care sa va depaneze dispozitivul. Cu putin noroc, veti da peste o firma care pune pe piata servicii de calitate la un pret atractiv.