S-a defectat telefonul mobil sau tableta? Sunteti in cautarea unui service GSM in Buzau? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu astfel de firme din localitatea Dvs, impreuna cu informatii utile care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • adresa web
 • nr. de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Buzau - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Piata Daciei, nr 1, Buzau

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Col. I. Buzoianu nr.11

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm extraordinar in ultimii 20 de ani. Putem gasi pe piata o multime de firme care au evoluat in branduri arhi cunoscute in aceasta industrie โ€“ precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc โ€“ si totodata, aceste aparate au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Din pacate, un telefon mobil este un dispozitiv delicat, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse evenimente nedorite. E irelevant cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati sacrificat pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De regula, firma care a produs aparatul este cea mai valida alternativa pentru remedierea problemelor, dar acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Aflati in continuare cum sa alegeti un service de reparatii telefoane Buzau care e capabil sa corecteze orice defect ar avea aparatul D-voastra, si la un cost care sa fie avantajos.

Veti concluziona ca exista multe societati comerciale care au in oferta servicii de reparare a acestui tip de dispozitive, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului pe care il luati in calcul. In acest sens, exista cateva informatii importante de cunoscut pe care e bine sa le luati in evidenta cand cautati un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment in timp nepriceputi si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei โ€“ din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse tipuri de depanari โ€“ sa poate produce chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. Asadar, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea de servicii de top, si in acelasi timp ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati popularitatea mai multor furnizori prin vizitarea website urilor acestora. De asemenea, puteti verifica calificativele clientilor si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Google My Business sau Facebook. Acest lucru va va crea o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din intrebarile de baza pe care e recomandat sa le mentionati este legata de durata de retur al produsului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si putini indivizi isi pot efectua rutina zilnica fara un smartphone. Viata fara telefon timp indelungat va poate prejudicia cariera, afacerea sau chiar viata personala. Un atelier de reparatii telefoane de top va respecta o perioada de returnare de cel mult 3 zile lucratoare โ€“ asta inseamna ca va puteti astepta sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va tine la curent cu privire la starea interventiei oricand. Acest aspect va va oferi o siguranta aditionala ca angajatii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si veti avea o idee legata de durata exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie?

In mod sigur va veti infuria daca telefonul Dvs incepe sa aiba disfunctionalitati imediat dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa alageti un service GSM care furnizeaza o garantie pentru manoperele pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce interventia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii de top atunci cand vine vorba de decizia asupra unui service ce repara telefoane. Deci, in ce fel puteti estima nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o companie? Inca o data, puteti rasfoi reviewurile clientilor, sau puteti discuta personal cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de recomandarile anterioare veti identifica cu siguranta cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Buzau pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care e recomandat sa ii luati in calcul cand vreti sa alegeti o companie care sa va repare telefonul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care presteaza servicii super la un cost acceptabil.