S-a stricat smartphone-ul? Sunteti in cautarea unui service GSM in Buzau? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din municipiul Dvs, precum si informatii utile care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • pagina web
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Buzau - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Piata Daciei, nr 1, Buzau

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Col. I. Buzoianu nr.11

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm ametitor din anii 2000 pana acum. Pe piata exista o multime de companii care au devenit branduri binecunoscute pe aceasta piata – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – iar aceste dispozitive au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Partea proasta este ca un smartphone este un produs sensibil, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse evenimente nedorite. E irelevant cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce suma ati sacrificat pentru el cand l-ati cumparat, cel mai probabil la un moment dat va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De obicei, firma care a produs modelul este cea mai recomandata alternativa pentru remedierea problemelor, insa acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asa ca e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati un service de reparatii telefoane Buzau care are abilitatea sa rezolve orice defect ar avea aparatul dumneavoastra, si la un pret care sa fie atractiv.

Veti ajunge la concluzia ca exista numeroase societati comerciale care pun la dispozitie servicii de depanare a astfel de dispozitive, dar nu toate aceste companii garanteaza aceeasi calitate. Astfel, veti fi nevoit sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a afla reputatia serviciului pe care il luati in calcul. Pentru acest scop, iata cateva aspecte valabile in general pe care e indicat sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa va rezolve problema:

1. Convingeti-va ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat nepriceputi si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse categorii de depanari – pot cauza chiar mai multe defectiuni telefonului. Asadar, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si care ofera si suport de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati renumele diferitor furnizori prin verificarea website urilor acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat calificativele fostilor clienti si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest pas va va oferi o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le adresati este legata de perioada de returnare al dispozitivului reparat. Am ajuns in vremuri caracterizate de graba, si destul de putini indivizi isi pot completa rutina cotidiana in absenta unui telefon mobil. Viata fara smartphone timp indelungat va poate dauna la cariera, afacerea ba chiar viata intima. Un service de reparatii telefoane de top va oferi un timp de returnare de cel mult 3 zile lucratoare – asta inseamna ca puteti spera sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va tine la curent cu privire la starea reparatiei in orice moment. Acest fapt ofera o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si veti avea o estimare legata de durata exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Se ofera garantie?

Cel mai probabil ca va veti supara daca dispozitivul Dvs va avea din nou probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. Asadar, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care pune la dispozitie garantii pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie activa perioada de pana la cel putin 3 luni dupa ce interventia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii primordiali in momentul cand este vorba de decizia asupra unei companii ce repara telefoane. Prin urmare, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o companie? Si acum puteti rasfoi reviewurile clientilor, sau puteti intreba unu la unu cu fostii clientii legat de nivelul calitativ al serviciilor.

Reparatia unui telefon inteligent ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de sfaturile anterioare veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Buzau pentru nevoile dumneavoastra, si in costul preconizat. Acestia sunt unii factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand planificati sa alegeti un atelier care sa va depaneze telefonul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care presteaza servicii excelente la un tarif atractiv.