Vi s-a defectat telefonul mobil sau tableta? Cautati un service GSM in Calarasi? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din localitatea dumneavoastra, la un loc cu informatii folositoare care sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • pagina web
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Calarasi - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Bucuresti nr 24, Calarasi

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, cu incarcare deficitara, care pierd semnalul, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizari versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, LG, Samsung, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de companii care au crescut in branduri binecunoscute pe aceasta piata – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Din pacate, un telefon mobil este un aparat sensibil, si este foarte usor sa fie deteriorat de diverse incidente. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati achitat pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

De regula, compania care a produs modelul este cea mai recomandata alternativa pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, de aceea e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti un service de reparatii telefoane Calarasi care e capabil sa remedieze orice defect ar avea aparatul dumneavoastra, si la un pret care sa fie convenabila.

Veti ajunge la concluzia ca exista multe intreprinderi care pun la dispozitie servicii de depanare a acestei categorii de aparate, din pacate nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. Va trebui sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia service-ului la care va doriti sa apelati. Exista cateva aspecte importante de cunoscut pe care trebuie sa le luati in calcul cand cautati o firma care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment in timp noi si lipsiti de practica, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu variate categorii de depanari – pot cauza chiar mai multe disfunctionalitati smartphone-urilor. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea de servicii de top, si care ofera si asistenta de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati reputatia diferitor furnizori prin verificarea site urilor acestora. Totodata, puteti verifica review-urile fostilor clienti si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Facebook. Aceasta actiune va va desena o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din intrebarile de baza pe care e indicat sa le mentionati are legatura cu timpul de inapoiere al dispozitivului reparat. Am ajuns in vremuri caracterizate de graba, si destul de putini indivizi isi pot derula rutina de zi cu zi fara un telefon inteligent. Existenta fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate dauna la cariera, afacerea si chiar inclusiv viata personala. Un atelier de reparatii telefoane de top va respecta un timp de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca va puteti astepta sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va anunta cu privire la starea depanarii oricand. Acest aspect va va oferi extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si veti avea o idee legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantie

Probabil ca va veti supara daca dispozitivul dumneavoastra va incepe sa aiba disfunctionalitati imediat dupa ce a fost reparat. Asadar, e indicat sa va orientati spre un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia e indicat sa fie valida timp de pana la cel putin 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii primordiali in momentul cand este vorba de selectionarea unei firme ce repara telefoane. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor disponibile la un atelier? Si acum puteti citi recomandarile fostilor clienti, sau puteti discuta in mod personal cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Depanarea unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de ideile anterioare veti gasi cu siguranta cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Calarasi pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand vreti sa alegeti o firma care sa va remedieze dispozitivul. Daca aveti sansa, veti gasi o firma care presteaza servicii super la un tarif avantajos.