S-a stricat smartphone-ul? Sunteti in cautarea unui service GSM in Calarasi? Aici gasiti o lista cu firme din aceasta industrie din localitatea Dvs, la un loc cu informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai simpla, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • adresa web
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Calarasi - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Bucuresti nr 24, Calarasi

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • decodari, actualizare de software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm fenomenal in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de firme care au crescut in branduri consacrate pe acest segment – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si totodata, aceste aparate au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din pacate, un smartphone este un dispozitiv delicat, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati platit pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De obicei, compania care a produs modelul este cea mai valida optiune pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa selectati un atelier de reparatii telefoane Calarasi care are abilitatea sa corecteze orice complicatie ar avea dispozitivul D-voastra, si la un cost care sa fie avantajos.

Veti concluziona ca exista suficiente societati comerciale care ofera servicii de depanare a acestui tip de dispozitive, din pacate nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi eficienta si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului pe care il luati in calcul. In acest sens, exista cateva aspecte general valabile pe care trebuie sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati un serviciu care sa va rezolve problema:

1. Fiti siguri ca angajatii de la firma de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment in timp nepriceputi si lipsiti de practica, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Unii dintrei ei – fiind nefamiliarizati cu diverse tipuri de depanari – pot cauza chiar mai multe probleme smartphone-urilor. Asadar, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si suport de calitate. Puteti compara renumele variatilor furnizori prin accesarea site urilor acestora. Totodata, puteti verifica review-urile clientilor si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Facebook. Aceasta actiune va va crea o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le adresati este legata de timpul de returnare al aparatului reparat. Suntem in secolul vitezei, si destul de putini oameni isi pot efectua rutina cotidiana in absenta unui telefon mobil. Existenta fara telefon pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea ba chiar viata de familie. Un service de reparatii telefoane de top va avea o perioada de retur de cel mult 3 zile lucratoare – asta inseamna ca e posibil sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va anunta in legatura cu starea reparatiei oricand. Acest fapt ofera extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si veti avea o idee legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

In mod sigur va veti infuria daca aparatul Dvs incepe sa aiba defectiuni imediat dupa ce a fost reparat. Din acest motiv, e recomandat sa cautati un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia e bine sa fie valida durata de pana la cel putin 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii primordiali cand vine vorba de selectionarea unei companii ce repara telefoane. Asadar, in ce mod puteti estima nivelul de calitate al serviciilor oferite de o firma? Si acum puteti citi reviewurile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie unu la unu cu fostii clientii legat de calitatea serviciilor.

Repararea unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de recomandarile anterioare veti identifica cu siguranta cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Calarasi pentru nevoile dumneavoastra, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii luati in calcul cand aveti intentia sa alegeti o companie care sa va depaneze telefonul. Daca aveti noroc, veti gasi o firma care pune pe piata servicii de top la un cost atractiv.