Vi s-a defectat telefonul mobil sau tableta? Cautati un service GSM in Calarasi? V-am pregatit o lista cu ateliere din localitatea dumneavoastra, impreuna cu informatii care sa va faca cautarea mai rapida, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • adresa web
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Calarasi - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Bucuresti nr 24, Calarasi

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care nu se mai aprind, care nu se mai incarca, care pierd semnalul, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, update versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Lenovo, Allview, Asus, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm fenomenal din anii 2000 pana acum. Putem gasi pe piata o multime de companii care au crescut in branduri arhi cunoscute pe acest segment โ€“ precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc โ€“ iar aceste electronice au devenit parte normala din viata celor care le-au cumparat.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un produs fragil, si poate foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati platit pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs telefonul este cea mai valida alternativa pentru remedierea problemelor, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asadar e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa alegeti un service de reparatii telefoane Calarasi care e capabil sa rezolve orice defect ar avea telefonul Dvs, si la un tarif care sa va convina.

Veti ajunge la concluzia ca exista suficiente societati comerciale care au in oferta servicii de depanare a acestui tip de aparate, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi calitate. Astfel, veti fi nevoit sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. Exista cateva lucruri importante de cunoscut pe care e bine sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Convingeti-va ca angajatii de la service-ul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment in timp incepatori si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei โ€“ fiind nefamiliarizati cu diferite tipuri de reparatii โ€“ sa poate produce chiar mai multe disfunctionalitati telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea de servicii de top, si care ofera si asistenta de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati reputatia mai multor furnizori prin accesarea website urilor acestora. Totodata, puteti verifica review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Facebook. Acest lucru va va crea o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din intrebarile de baza pe care trebuie sa le mentionati este legata de durata de returnare al produsului reparat. Traim in secolul vitezei, si foarte putini oameni isi pot efectua rutina de zi cu zi in lipsa unui telefon inteligent. Existenta fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate dauna la cariera, business-ul si chiar inclusiv viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de returnare de cel mult 3 zile lucratoare โ€“ ceea ce inseamna ca e posibil sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va anunta cu privire la starea depanarii oricand. Acest aspect va va oferi extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si veti avea o idee legata de durata exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantie

In mod sigur va veti mahni daca aparatul Dvs incepe sa aiba probleme imediat dupa ce a fost remediat. Din acest motiv, se recomanda sa cautati un service GSM care furnizeaza o garantie pentru manoperele pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valabila durata de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii de top atunci cand vine vorba de decizia asupra unei firme ce repara telefoane. Deci, in ce fel puteti determina nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o companie? Inca o data, puteti rasfoi reviewurile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie unu la unu cu fostii clientii legat de nivelul de satisfactie.

Repararea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de sugestiile de mai devreme veti descoperi cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Calarasi pentru nevoile D-voastra specifice, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii luati in calcul cand vreti sa alegeti o companie care sa va remedieze aparatul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care pune pe piata servicii super la un cost atractiv.