S-a stricat smartphone-ul? Sunteti in cautarea unui service GSM in Calarasi? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din localitatea Dvs, precum si informatii utile care sa va faca cautarea mai rapida, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • adresa web
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Calarasi - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Bucuresti nr 24, Calarasi

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizari versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm ametitor in ultimii 20 de ani. Putem gasi pe piata o multime de companii care au evoluat in branduri arhi cunoscute pe aceasta piata – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si totodata, aceste aparate au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Partea proasta este ca un smartphone este un produs delicat, si poate fi foarte usor sa fie deteriorat de diverse incidente. Nu conteaza cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati platit pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, firma care a produs modelul este cea mai valida optiune pentru corectarea defectiunilor, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa descoperiti o companie de reparatii telefoane Calarasi care are abilitatea sa rezolve orice complicatie ar avea aparatul D-voastra, si la un cost care sa va convina.

Veti concluziona ca sunt disponibile multe societati comerciale care au in oferta servicii de depanare a acestui tip de electronice, insa nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. Exista cateva lucruri general valabile pe care e indicat sa le luati in evidenta cand incepeti sa cautati un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Asigurati-va ca angajatii de la firma de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat incepatori si lipsiti de practica, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Unii dintrei ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu variate tipuri de interventii – sa poata cauza chiar mai multe disfunctionalitati telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o faima excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care ofera si asistenta de calitate. E simplu sa comparati renumele diferitor furnizori prin vizitarea site urilor acestora. De asemenea, e simplu de verificat recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Facebook. Acest lucru va va desena o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care e indicat sa le adresati este in legatura cu timpul de inapoiere al aparatului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si foarte putini indivizi isi pot derula rutina cotidiana fara un smartphone. Viata fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate dauna la cariera, afacerea si chiar inclusiv viata de familie. O firma de reparatii telefoane de top va respecta o durata de returnare de cel mult 3 zile lucratoare – asta inseamna ca puteti spera sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va tine la curent legat de starea reparatiei atunci cand doriti. Acest lucru va va oferi mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de perioada exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantia oferita

In mod sigur va veti supara daca telefonul D-voastra va avea din nou disfunctionalitati imediat dupa ce a fost depanat. Asadar, e recomandat sa va orientati spre un service GSM care furnizeaza o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e bine sa fie activa perioada de pana la macar 3 luni dupa ce interventia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii primordiali cand vine vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Deci, cum puteti estima nivelul de calitate al serviciilor prestate de o companie? Si acum puteti rasfoi recomandarile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Depanarea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de recomandarile de mai sus veti gasi in mod sigur cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Calarasi pentru nevoile dumneavoastra, si in costul preconizat. Acestia sunt unii factori pe care e recomandat sa ii luati in calcul cand vreti sa alegeti o firma care sa va remedieze dispozitivul. Daca aveti sansa, veti intalni o firma care presteaza servicii excelente la un pret avantajos.