Vi s-a stricat telefonul mobil? Cautati un service GSM in Campia Turzii? V-am pregatit o lista cu firme din aceasta industrie din orasul dumneavoastra, la un loc cu informatii utile care sa va simplifice cautarea, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • adresa web
 • numarul de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Campia Turzii - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. George Cosbuc nr. 6, Campia Turzii

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, cu incarcare deficitara, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm fenomenal din anii 2000 pana acum. Putem gasi pe piata o multime de firme care au evoluat in branduri binecunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – iar aceste electronice au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din nefericire, un telefon mobil este un produs fragil, si poate foarte usor sa fie deteriorat de diverse incidente. E irelevant cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati achitat pentru el cand l-ati cumparat, cel mai probabil la un moment dat va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De obicei, compania care a produs modelul este cea mai buna optiune pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Aflati in continuare cum sa selectati un atelier de reparatii telefoane Campia Turzii care poate sa rezolve orice problema ar avea aparatul D-voastra, si la un tarif care sa fie avantajos.

Veti ajunge la concluzia ca exista suficiente societati comerciale care pun la dispozitie servicii de reparare a acestei categorii de electronice, insa nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi calitate. De aceea, va fi nevoie sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia service-ului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva aspecte valabile in general pe care e indicat sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui o firma care sa remedieze defectiunea:

1. Convingeti-va ca specialistii de la firma de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat nepriceputi si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Unii dintrei ei – fiind nefamiliarizati cu diferite categorii de interventii – sa poata cauza chiar mai multe disfunctionalitati telefonului inteligent. Asadar, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si care totodata ofera si suport de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati popularitatea mai multor furnizori prin verificarea paginilor web ale acestora. De asemenea, puteti verifica review-urile clientilor si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Facebook. Aceasta actiune va va crea o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din intrebarile de baza pe care trebuie sa le mentionati are legatura cu perioada de inapoiere al dispozitivului reparat. Suntem in secolul vitezei, si destul de putini indivizi isi pot efectua rutina de zi cu zi in absenta unui telefon inteligent. Existenta fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, business-ul si chiar inclusiv viata de familie. Un atelier de reparatii telefoane de top va oferi un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca va puteti astepta sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va anunta legat de starea reparatiei oricand. Acest aspect va ofera extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si veti avea o idee legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantia oferita

Probabil ca va veti irita daca dispozitivul dumneavoastra va avea din nou disfunctionalitati imediat dupa ce a fost remediat. Asadar, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care ofera o garantie pentru manoperele pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie activa perioada de pana la minim 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii primordiali cand vine vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor prestate de o companie? Inca o data, puteti cauta reviewurile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti intreba personal cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Depanarea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de ideile de mai devreme veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Campia Turzii pentru nevoile Dvs particulare, si in tariful la care va asteptati. Acestia sunt unii factori pe care e bine sa ii luati in calcul cand aveti intentia sa alegeti o firma care sa va repare telefonul. Daca aveti noroc, veti gasi o firma care ofera servicii de top la un cost acceptabil.