Vi s-a stricat smartphone-ul? Aveti nevoie de un service GSM in Campia Turzii? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din orasul Dvs, la un loc cu informatii folositoare care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • adresa web
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Campia Turzii - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. George Cosbuc nr. 6, Campia Turzii

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizari software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm incredibil in ultimii 20 de ani. Putem gasi pe piata o multime de companii care au evoluat in branduri binecunoscute pe aceasta piata – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si totodata, aceste aparate au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din nefericire, un smartphone este un dispozitiv fragil, si poate foarte usor sa fie deteriorat de diverse accidente. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce suma ati platit pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs aparatul este cea mai recomandata alegere pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asadar e bine sa va orientati spre o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa alegeti un service de reparatii telefoane Campia Turzii care are abilitatea sa rezolve orice problema ar avea aparatul Dvs, si la un tarif care sa va convina.

Veti concluziona ca exista multe societati comerciale care pun la dispozitie servicii de depanare a astfel de electronice, dar nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva informatii general valabile pe care e bine sa le luati in evidenta cand incepeti sa cautati o firma care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat noi si lipsiti de experienta, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Unii dintrei ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu variate tipuri de depanari – sa poata cauza chiar mai multe probleme telefonului inteligent. Asadar, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si in acelasi timp ofera si suport de calitate. E simplu sa comparati reputatia diferitor furnizori prin vizitarea site urilor acestora. In acelasi timp, exista posibilitatea sa verificati recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest pas va va permite o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le adresati are legatura cu perioada de retur al dispozitivului reparat. Suntem intr-un secol al vitezei, si foarte putini indivizi isi pot efectua rutina cotidiana in absenta unui telefon inteligent. Viata fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, business-ul si chiar inclusiv viata intima. O firma de reparatii telefoane de top va oferi un timp de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare – asta inseamna ca va puteti astepta sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va tine la curent cu privire la starea interventiei atunci cand doriti. Acest lucru va ofera extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de perioada exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie?

In mod sigur va veti infuria daca aparatul dumneavoastra va avea din nou probleme imediat dupa ce a fost depanat. Din acest motiv, e recomandat sa alageti un service GSM care ofera garantii pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie valabila durata de pana la minim 3 luni dupa ce interventia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori in momentul cand este vorba de alegerea unei companii ce repara telefoane. Deci, in ce mod puteti determina nivelul de calitate al serviciilor prestate de o companie? Din nou, puteti rasfoi reviewurile fostilor clienti, sau puteti discuta in mod personal cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Repararea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de sugestiile anterioare veti identifica cu certitudine cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Campia Turzii pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care e bine sa ii evaluati cand aveti intentia sa alegeti un service care sa va depaneze telefonul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care ofera servicii excelente la un pret atractiv.