S-a defectat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in Campina? V-am pregatit o lista cu ateliere din orasul dumneavoastra, la un loc cu informatii utile care sa va asigure o cautare mai usoara, precum:

  • numele atelierului
  • adresa
  • pagina web
  • telefonul
  • emailul de contact
  • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Campina - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Str. 1 Decembrie 1918 nr.13, Campina

Fara recenzii
0/5
Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Campina:

Reparatii fizice: reparatii sau inlocuire diverse piese (display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc), reparare depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa, reparare interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, cu incarcare deficitara, care pierd semnalul, la care nu se mai aude.

  • Reparatii software: decodari, actualizari software, recuperare sau back-up de date.
  • Vanzari telefoane si diverse accesorii: carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele (SD, micro, etc), cabluri, baterii, casti audio. microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani de smartphone utilizate de romani sunt Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, Xiaomi, Motorola, OnePlus, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm extraordinar in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de firme care au evoluat in branduri consacrate pe aceasta piata – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si totodata, aceste dispozitive au devenit parte normala din viata celor care le-au cumparat.

Din pacate, un telefon mobil este un dispozitiv sensibil, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. Nu conteaza prea mult cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati sacrificat pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, compania care a produs aparatul este cea mai recomandata alternativa pentru corectarea defectiunilor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Aflati in continuare cum sa alegeti un atelier de reparatii telefoane Campina care poate sa remedieze orice defect ar avea aparatul Dvs, si la un pret care sa va convina.

Veti descoperi ca sunt disponibile multe firme care ofera servicii de restaurare a acestui tip de dispozitive, din pacate nu toate aceste companii garanteaza aceeasi calitate. Astfel, veti fi nevoit sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia atelierului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva lucruri general valabile pe care e indicat sa le luati in calcul cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Asigurati-va ca specialistii de la firma de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment dat noi si lipsiti de experienta, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Unii dintrei ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu variate tipuri de interventii – sa poata cauza chiar mai multe probleme smartphone-urilor. Asadar, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea de servicii de top, si care ofera si asistenta de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati renumele variatilor furnizori prin vizitarea paginilor web ale acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Google My Business sau Facebook. Acest lucru va va oferi o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din intrebarile de baza pe care trebuie sa le adresati este legata de perioada de inapoiere al dispozitivului reparat. Suntem in secolul vitezei, si foarte putini indivizi isi pot efectua rutina zilnica fara un telefon mobil. Sa ramaneti fara telefon timp indelungat va poate prejudicia cariera, afacerea si chiar inclusiv viata intima. Un atelier de reparatii telefoane de top va respecta o perioada de retur de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca va puteti astepta sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va tine la curent cu privire la starea depanarii oricand. Acest aspect ofera mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si veti avea o idee legata de perioada exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti infuria daca telefonul D-voastra va avea din nou probleme la scurt timp dupa ce a fost remediat. Din acest motiv, e indicat sa va orientati spre un service GSM care furnizeaza garantii pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia e bine sa fie activa durata de pana la cel putin 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii de top in momentul cand este vorba de decizia asupra unei companii ce repara telefoane. Prin urmare, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o firma? Inca o data, puteti citi reviewurile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie unu la unu cu fostii clientii despre nivelul de satisfactie.

Depanarea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de recomandarile anterioare veti identifica in mod sigur cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Campina pentru nevoile D-voastra specifice, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii luati in calcul cand aveti intentia sa alegeti o companie care sa va repare telefonul. Daca aveti noroc, veti gasi o firma care pune pe piata servicii excelente la un tarif atractiv.