Vi s-a defectat telefonul mobil sau tableta? Sunteti in cautarea unui service GSM in Caransebes? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu astfel de firme din municipiul Dvs, impreuna cu informatii utile care sa va faca cautarea mai comoda, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • website-ul
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Caransebes - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Cetatii nr. 1, Caransebes

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care au semnal foarte slab, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • decodari, actualizare de software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri:

 • Samsung, iPhone, LG, Sony, HTC, Huawei, Allview, Asus, Lenovo, Xiaomi, Motorola, OnePlus, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Deja exista o multime de companii care au evoluat in branduri arhi cunoscute pe aceasta piata – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – iar aceste electronice au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Partea proasta este ca un smartphone este un dispozitiv fragil, si poate foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. Nu conteaza prea mult cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati achitat pentru el cand l-ati procurat, mai devreme sau mai tarziu va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

De obicei, compania care a produs aparatul este cea mai buna optiune pentru corectarea defectiunilor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa va orientati spre o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa descoperiti un service de reparatii telefoane Caransebes care e capabil sa rezolve orice problema ar avea telefonul dumneavoastra, si la un cost care sa fie avantajos.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile multe societati comerciale care ofera servicii de restaurare a astfel de dispozitive, insa nu toate aceste companii garanteaza aceeasi calitate. Asadar, va fi necesar sa faceti putina munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia atelierului pe care il luati in calcul. In acest sens, exista cateva aspecte importante de cunoscut pe care trebuie sa le luati in evidenta cand cautati un serviciu care sa se ocupe de problema:

1. Asigurati-va ca specialistii de la service-ul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost candva incepatori si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diferite tipuri de reparatii – sa poata cauza chiar mai multe disfunctionalitati smartphone-urilor. Prin urmare, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea de servicii de top, si care totodata ofera si asistenta de cea mai buna calitate. Puteti compara popularitatea diferitor furnizori prin accesarea paginilor web ale acestora. In acelasi timp, exista posibilitatea sa verificati review-urile clientilor si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Facebook. Acest lucru va va crea o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le mentionati are legatura cu durata de retur al dispozitivului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si putini indivizi isi pot derula rutina cotidiana fara un smartphone. Sa ramaneti fara smartphone timp indelungat va poate dauna la cariera, business-ul sau chiar viata personala. O firma de reparatii telefoane de top va avea o durata de retur de cel mult 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca va puteti astepta sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va tine la curent in legatura cu starea reparatiei atunci cand doriti. Acest aspect va va oferi o siguranta aditionala ca echipa lucreaza la dispozitivul Dvs, si puteti sa va faceti o idee legata de durata exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Se ofera garantie?

Cel mai probabil ca va veti irita daca telefonul Dvs va avea din nou defectiuni la scurt timp dupa ce a fost remediat. De aceea, se recomanda sa alageti un service GSM care furnizeaza o garantie pentru manoperele pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valabila timp de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii primordiali in momentul cand este vorba de selectionarea unei companii ce repara telefoane. Asadar, in ce fel puteti afla nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o firma? Si acum puteti cauta recomandarile fostilor clienti, sau puteti intreba in mod personal cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Repararea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de sfaturile anterioare veti identifica cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Caransebes pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Iata deci cativa factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti un atelier care sa va repare telefonul. Daca aveti noroc, veti gasi o firma care presteaza servicii excelente la un pret acceptabil.