Vi s-a defectat smartphone-ul? Sunteti in cautarea unui service GSM in Caransebes? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din orasul dumneavoastra, la un loc cu informatii care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • pagina web
 • nr. de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Caransebes - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Cetatii nr. 1, Caransebes

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, cu incarcare deficitara, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Allview, Asus, Lenovo, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a crescut intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de companii care au evoluat in branduri binecunoscute pe aceasta piata – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – iar aceste electronice au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din pacate, un telefon mobil este un produs fragil, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse incidente. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati platit pentru el cand l-ati procurat, in mod sigur va veni o zi cand va necesita reparatii la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs modelul este cea mai buna optiune pentru corectarea defectiunilor, dar acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Aflati in continuare cum sa selectati o companie de reparatii telefoane Caransebes care poate sa corecteze orice defect ar avea dispozitivul Dvs, si la un cost care sa fie avantajos.

Veti descoperi ca exista multe intreprinderi care ofera servicii de depanare a astfel de electronice, insa nu toate aceste companii garanteaza aceeasi eficienta si profesionalism. Va trebui sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului pe care il luati in calcul. In acest sens, exista cateva lucruri valabile in general pe care e indicat sa le luati in calcul cand cautati un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca angajatii de la firma de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment in timp noi si lipsiti de experienta, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diferite tipuri de depanari – sa poate produce chiar mai multe probleme telefonului inteligent. Prin urmare, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si care totodata ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati popularitatea diferitor furnizori prin accesarea paginilor web ale acestora. De asemenea, puteti verifica review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte platforme unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest lucru va va desena o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din intrebarile de baza pe care e indicat sa le puneti are legatura cu durata de returnare al produsului reparat. Suntem intr-un secol al vitezei, si destul de putini indivizi isi pot completa rutina zilnica fara un telefon inteligent. Viata fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate dauna la cariera, afacerea sau chiar viata intima. O firma de reparatii telefoane de top va respecta o durata de returnare de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca puteti spera sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va anunta in legatura cu starea interventiei oricand. Acest aspect va ofera extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si veti avea o estimare legata de durata exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie?

In mod sigur va veti mahni daca dispozitivul D-voastra incepe sa aiba probleme imediat dupa ce a fost reparat. De aceea, e indicat sa cautati un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie activa perioada de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre primii factori in momentul cand este vorba de alegerea unui service ce repara telefoane. Asadar, cum puteti estima nivelul de calitate al serviciilor prestate de o companie? Din nou, puteti rasfoi reviewurile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Reparatia unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sugestiile de mai devreme veti gasi in mod sigur cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Caransebes pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand planificati sa alegeti un service care sa va depaneze aparatul. Daca aveti sansa, veti gasi o firma care ofera servicii de top la un pret atractiv.