Cu siguranță cei mai mulți dintre noi sunt permanent interesați de evoluțiile și noile apariții pe piețele de profil, în special dacă suntem pasionați de jocuri video sau de noile gadgeturi sau device-uri care sunt lansate an de an.

Pentru cele mai noi lansări, efectuate de obicei cu mult fast la târguri internaționale specifice, multe detalii nu sunt puse la dispoziția publicului decât, cel mult, printr-un titlu de știre strecurat în presa online sau la televizor.

Cei care doresc mai multe informații, date tehnice, detalii specifice despre un anumit device sau jocuri online pacanele nou apărute, fie trebuie să citească presa de specialitate, fie să caute informațiile pe internet, de multe ori acestea fiind disponibile doar în limba engleză.

Ne propunem în rândurile următoare să vă aducem toate noutățile din domeniul jocurilor de tip slot apărute și apreciate la acest moment în România. Citiți mai departe pentru a vă satisface curiozitatea în acest domeniu.

Unsplash

Cele mai bune titluri de pacanele sunt acum disponibile în România

Unul dintre site-urile online care atrag atenția cunoscătorilor este cel cunoscut sub brandul Beat, apărut în țara noastră sub forma de cazinou online încă din anul 2021.

Deși relativ tânăr, site-ul a reușit să atragă mulți jucători prin felul în care se adresează unor categorii variate de gusturi în materie de jocuri de acest tip și prin titlurile pe care le are în portofoliu.

Dar, să vedem care sunt titlurile actuale cele mai de succes. Nu vom reuși să enumerăm aici cele peste 3500 de jocuri, asta este clar. Ne-am preocupat totuși să identificăm acele titluri care vă vor face o deosebită plăcere, bazându-ne pe experiențele pozitive ale jucătorilor și, desigur, pe numele mari din domeniu care le-au creat.

  • Shining Crown – este unul dintre acele jocuri de care nu te poți sătura niciodată. Acesta este motivul pentru care mulți jucători îl poziționează în topul preferințelor. Variante și variațiuni ale acestui slot vin să completeze o experiență interesantă, permanent.
  • Legend of Cleopatra – jocul perfect pentru cei care adoră Egiptul Antic și pentru pasionații de povești mitice sau antice celebre. Din nou, regăsim în preferințele cunoscătorilor acest titlu care este lansat pe piață de Playson.
  • Sevens Heat 40 – un titlu clasic dar mereu actual. Cu RTP foarte bun, cu o tradiție deja în domeniu, cu siguranță nu vă veți plictisi de acest joc oferit de Mr. Beat și pentru jucătorii din țara noastră.
  • Piggy Bank Bills – pentru cei care preferă acest tip de personaje, jocul aduce un suflu proaspăt și animat. Jocul este creat de unul dintre cele mai mari nume din domeniu, Pragmatic Play, iar calitatea este evidentă.
  • Gonzos Quest – un joc pentru cei pasionați de aventură, de traseele dificile pe care trebuie să le parcurgă pentru a descoperi comorile. Creat de un alt nume uriaș din domeniul jocurilor, NetEnt, acest slot îți oferă multe oportunități de distracție.
  • Money Train – oricare dintre variantele acestui joc de păcănele vă va duce spre aventurile preferate. Jocul este deja la varianta Money Train 4, oferit de Relax Gaming și se bucură de succes printre cunoscătorii acestui tip de aventură.
  • Gates Of Olympus – jocul preferat de cei care iubesc legendele zeilor greci. Acest titlu este unul dintre cele preferate și de jucătorii din România. Este lansat de o companie de renume din domeniu, și anume Pragmatic Play. Calitatea jocului și modul în care a fost gândit vă vor bucura dacă decideți să îl testați.
  • Sugar Rush – cu variațiile de sezon, jocul este plasat în topurile personale de jucătorii care preferă o viziune mai dulce și la propriu și la figurat. În ciuda numelui, acest titlu este serios și vă propune multe surprize interesante.

Unsplash

Pe scurt

Indiferent de stilul sau dezvoltatorul tău preferat, oricare dintre titlurile menționate mai sus îți va oferi o experiență de joc atractivă și incitantă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *