S-a defectat telefonul mobil sau tableta? Aveti nevoie de un service GSM in Cernavoda? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu astfel de firme din municipiul dumneavoastra, la un loc cu informatii care sa va faca cautarea mai comoda, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • adresa web
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Cernavoda - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Seimeni nr. 1, Cernavoda

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, update software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm extraordinar in ultimii 20 de ani. Pe piata exista o multime de firme care au devenit branduri consacrate in aceasta industrie – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – iar aceste aparate au devenit parte normala din viata celor care le-au cumparat.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un aparat delicat, si poate fi foarte usor sa fie deteriorat de diverse accidente. E irelevant cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati achitat pentru el cand l-ati procurat, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs aparatul este cea mai valida optiune pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Aflati in continuare cum sa descoperiti un service de reparatii telefoane Cernavoda care poate sa rezolve orice defect ar avea telefonul dumneavoastra, si la un cost care sa fie convenabila.

Veti descoperi ca sunt disponibile multe societati comerciale care ofera servicii de reparare a acestei categorii de dispozitive, insa nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului pe care il luati in calcul. Pentru acest scop, iata cateva lucruri importante de cunoscut pe care e bine sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Asigurati-va ca tehnicienii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat nepriceputi si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse tipuri de reparatii – pot cauza chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. Asadar, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea de servicii de top, si in acelasi timp ofera si asistenta de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati renumele mai multor furnizori prin accesarea paginilor web ale acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat calificativele clientilor si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest pas va va oferi o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din intrebarile de baza pe care e indicat sa le mentionati este in legatura cu perioada de returnare al produsului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si putini oameni isi pot efectua rutina de zi cu zi fara un smartphone. Existenta fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, afacerea si chiar inclusiv viata intima. Un atelier de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de retur de cel mult 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca puteti spera sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va anunta in legatura cu starea depanarii in orice moment. Acest aspect va ofera mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul D-voastra, si veti avea o estimare legata de durata exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti supara daca aparatul dumneavoastra va incepe sa aiba disfunctionalitati la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, se recomanda sa alageti un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida perioada de pana la cel putin 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii primordiali atunci cand vine vorba de selectionarea unei companii ce repara telefoane. Asadar, cum puteti determina nivelul de calitate al serviciilor oferite de un atelier? Din nou, puteti cauta recomandarile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie in mod personal cu fostii clientii legat de calitatea serviciilor.

Repararea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de recomandarile de mai sus veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Cernavoda pentru nevoile dumneavoastra, si in tariful la care va asteptati. Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii luati in calcul cand planificati sa alegeti un service care sa va repare aparatul. Cu putin noroc, veti da peste o firma care pune pe piata servicii de calitate la un pret atractiv.