S-a defectat telefonul mobil sau tableta? Sunteti in cautarea unui service GSM in Cluj Napoca? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din orasul D-voastra, precum si informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai simpla, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Cluj Napoca - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Memorandumului nr. 18, Cluj Napoca

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

B-dul Eroilor nr. 31, ap.3, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bulevardul Erotilor, nr 34, Cluj Napoca

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a crescut intr-un ritm ametitor din anii 2000 pana acum. Pe piata exista o multime de companii care au crescut in branduri binecunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste electronice au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un produs fragil, si poate foarte usor sa fie deteriorat de diverse incidente. E irelevant cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati platit pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De regula, firma care a produs aparatul este cea mai valida alegere pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Aflati in continuare cum sa alegeti o firma de reparatii telefoane Cluj Napoca care are abilitatea sa corecteze orice problema ar avea dispozitivul Dvs, si la un cost care sa fie avantajos.

Veti concluziona ca exista suficiente firme care ofera servicii de reparare a acestei categorii de aparate, din pacate nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia service-ului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva lucruri valabile in general pe care trebuie sa le luati in evidenta cand incepeti sa cautati o firma care sa va rezolve problema:

1. Fiti siguri ca specialistii de la atelierul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat incepatori si lipsiti de practica, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse categorii de interventii – sa poata cauza chiar mai multe defectiuni telefonului inteligent. Prin urmare, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o faima excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera si relatii cu clientii de calitate. E simplu sa comparati renumele mai multor furnizori prin verificarea paginilor web ale acestora. Totodata, puteti verifica recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Facebook. Acest pas va va desena o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din intrebarile de baza pe care trebuie sa le puneti are legatura cu durata de returnare al dispozitivului reparat. Traim intr-un secol al vitezei, si destul de putini oameni isi pot completa rutina zilnica in absenta unui telefon mobil. Viata fara telefon pentru o perioada indelungata va poate dauna la cariera, business-ul sau chiar viata intima. Un service de reparatii telefoane de top va avea un timp de retur de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca va puteti astepta sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa in legatura cu starea reparatiei atunci cand doriti. Acest fapt ofera o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti infuria daca telefonul D-voastra va incepe sa aiba disfunctionalitati la scurt timp dupa ce a fost remediat. Din acest motiv, e indicat sa va orientati spre un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie activa timp de pana la minim 3 luni dupa ce interventia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre primii factori atunci cand vine vorba de alegerea unei companii ce repara telefoane. Prin urmare, in ce fel puteti afla nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o companie? Din nou, puteti cauta recomandarile fostilor clienti, sau puteti intreba unu la unu cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Repararea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de sugestiile anterioare veti identifica in mod sigur cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Cluj Napoca pentru nevoile dumneavoastra, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti o companie care sa va repare aparatul. Daca aveti sansa, veti gasi o firma care pune pe piata servicii de calitate la un cost avantajos.