S-a defectat smartphone-ul? Sunteti in cautarea unui service GSM in Cluj Napoca? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din orasul D-voastra, precum si informatii care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • pagina web
 • telefonul
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Cluj Napoca - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Memorandumului nr. 18, Cluj Napoca

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

B-dul Eroilor nr. 31, ap.3, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bulevardul Erotilor, nr 34, Cluj Napoca

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, care nu se mai incarca, care au semnal foarte slab, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizari versiuni software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, LG, Samsung, Sony, HTC, Huawei, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a crescut intr-un ritm incredibil din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de companii care au evoluat in branduri consacrate pe aceasta piata – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si totodata, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un produs delicat, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse incidente. Nu conteaza cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati achitat pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

De obicei, firma care a produs aparatul este cea mai buna alegere pentru corectarea defectiunilor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asa ca e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati un atelier de reparatii telefoane Cluj Napoca care are abilitatea sa corecteze orice defect ar avea telefonul dumneavoastra, si la un tarif care sa fie avantajos.

Veti descoperi ca sunt disponibile suficiente societati comerciale care ofera servicii de depanare a acestui tip de aparate, dar nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului pe care l-ati ales. Exista cateva aspecte importante de cunoscut pe care trebuie sa le luati in calcul cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca specialistii de la atelierul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment dat nepriceputi si lipsiti de practica, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Unii dintrei ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu variate categorii de depanari – sa poata cauza chiar mai multe disfunctionalitati smartphone-urilor. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o faima excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care totodata ofera si relatii cu clientii de calitate. E simplu sa comparati reputatia mai multor furnizori prin verificarea site urilor acestora. Totodata, puteti verifica calificativele fostilor si actualilor clienti si pe alte pagini web unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest lucru va va desena o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care e indicat sa le adresati are legatura cu perioada de returnare al produsului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si putini indivizi isi pot derula rutina de zi cu zi in absenta unui smartphone. Existenta fara telefon timp indelungat va poate prejudicia cariera, business-ul si chiar inclusiv viata de familie. Un atelier de reparatii telefoane de top va respecta un timp de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca puteti spera sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa legat de starea interventiei atunci cand doriti. Acest fapt ofera extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

In mod sigur va veti infuria daca dispozitivul D-voastra va avea din nou probleme la scurta durata dupa ce a fost remediat. Asadar, e indicat sa va orientati spre un service GSM care ofera garantii pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la cel putin 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii de top atunci cand vine vorba de decizia asupra unui service ce repara telefoane. Asadar, cum puteti determina nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o firma? Inca o data, puteti citi recomandarile clientilor, sau puteti discuta unu la unu cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Depanarea unui telefon inteligent ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de recomandarile de mai devreme veti gasi cu certitudine cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Cluj Napoca pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii evaluati cand planificati sa alegeti o firma care sa va depaneze dispozitivul. Daca aveti sansa, veti gasi o firma care ofera servicii de calitate la un cost avantajos.