Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,298 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a stricat telefonul mobil, smartphone-ul sau tableta? Cautati un service GSM in Cluj Napoca? V-am pregatit o lista cu astfel de firme din orasul Dvs, precum si informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Cluj Napoca

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

Str. Memorandumului nr. 18, Cluj Napoca

Reparatii telefoane mobile de la cele clasice pana la ultimele aparitii de smartphone. Va invitam sa ne contactati pentru orice problema tehnica a telefonului Dvs …

Fara recenzii
0/5

B-dul Eroilor nr. 31, ap.3, Cluj-Napoca

Pepe Mobile va pune la dispozitie servicii complete de GSM.Fie ca sunteti in cautarea unui telefon,doriti repararea sau decodarea unuia,noi va putem ajuta…

Fara recenzii
0/5

Bulevardul Erotilor, nr 34, Cluj Napoca

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Cluj Napoca:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Nokia.

 

6 Aspecte pe care le poti imbunatati la firma ta de reparatii telefoane Cluj

Nivel avansat de reparatii

Daca repari un smartphone sau o tableta care nu a putut fi reparat de firmele de reparatii telefoane Cluj Napoca ale competitorilor tai, o sa fii in avantaj. Vestile bune se imprastie repede si o sa beneficiezi de ele tu si afacerea ta. Oamenii iubesc locurile care le rezolva problemele.

In multe cazuri, clientii sunt dispusi sa isi scoata din buzunare sume mare de bani din cauza obsesiei fata de telefonul actual. Ei urasc sa isi achizitioneze unul diferit. Considera acest lucru o provocare de a repara telefonul.

Automatizarea

Daca vrei ca service-ul tau GSM Cluj sa fie profesional, automatizarea integrala sau partiala a procesului de reparatii este necesara.

Publicitatea offline

Inca mai exista un numar mare de oameni care nu sunt online si prefera metodele clasice de comunicare. In mod normal, aceasta este partea mai in varsta a populatiei care, in general, nu isi poate rezolva problemele minore pe cont propriu.

Prin urmare, publicitatea offline pentru o firma de reparatii telefoane Cluj este la fel de importanta pentru a putea transmite informatia la aceasta parte demografica de asemenea. Poti folosi pliante, postere, etc. pentru a transmite infomatia audientei locale.

Mereu verifica care metoda publicitara este mai eficienta si utilizeaz-o frecvent.Nu conteaza cat de rapida si eficienta este afacerea ta, nu vei avea clienti pana cand incepi sa o promovezi publicitar.

Publicitatea online

Majoritatea oamenilor cauta servicii online iar prin urmare prezenta online este necesara pentru orice service GSM Cluj Napoca care vrea sa atraga clienti. Incearca sa iti promovezi afacerea pe Google, Facebook, Youtube, Instagram etc. Acestea te vor ajuta sa transmiti infomatia la un numar mare de oameni.

Trimite afacerea ta la alte afaceri locale si publica reclame pe site-uri pentru a creste sansele de a obtine mai multi clienti.Este foarte important sa ai prezenta online, precum a afirmat si Bill Gates: „O sa existe doar doua tipuri de afaceri: cele cu prezenta pe Internet si cele care nu sunt afaceri deloc”.

Facilitati remarcabile
 

Clientii trebuie sa primeasca anumite facilitati pe care competitorii rar le ofera. Clientii trebuie sa aiba un motiv sa te aleaga pe tine dintre ceilalti competitori. O modalitate este de a oferi servicii de livrare cu preturi accesibile pentru a salva timpul pretios al clientilor tai. Ar trebui sa te gandesti mereu la noi idei pentru a-ti impresiona clientii. Poti sa le trimiti sfaturi utile despre telefoane mobile ocazional ca sa te asiguri ca nu uita de firma ta de reparatii telefoane Cluj.

Satisfactia si feedback-ul clientilor

Sa le ceri clientilor tai feedback o sa te ajute sa afli cum ti-au evaluat serviciile. Este important sa stii ce crede clientul,pentru a putea imbunatati lucrurile la care mai ai de lucrat. In final, clientul este cel care trebuie sa primeasca servicii satisfacatoare pentru banii pe care-i plateste.

Cea mai puternica forma de publicitate este cea a recomandarilor verbale. Nimic nu poate sa intreaca puterea cuvintelor. Prin urmare, este foarte important sa iti mentii clientii satisfacuti pentru a avea o clientela in crestere. Mai mult, daca clientul observa ca ai imbunatatit serviciile ca urmare a feedback-ului sau, reputatia acestui service GSM Cluj va creste mai mult.