Vi s-a defectat telefonul mobil? Cautati un service GSM in Cluj Napoca? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din municipiul D-voastra, impreuna cu informatii care sa va asigure o cautare mai comoda, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • pagina web
 • telefonul
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Cluj Napoca - Lista cu firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Memorandumului nr. 18, Cluj Napoca

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

B-dul Eroilor nr. 31, ap.3, Cluj-Napoca

Sponsored:

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bulevardul Erotilor, nr 34, Cluj Napoca

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm fenomenal in ultimele doua decenii. Putem gasi pe piata o multime de firme care au evoluat in branduri consacrate pe aceasta piata – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si totodata, aceste electronice au devenit parte normala din viata celor care le-au cumparat.

Din pacate, un telefon mobil este un aparat fragil, si poate fi foarte usor sa fie deteriorat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati achitat pentru el cand l-ati procurat, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, compania care a produs aparatul este cea mai buna optiune pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, de aceea e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Aflati in continuare cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane Cluj Napoca care poate sa rezolve orice problema ar avea aparatul D-voastra, si la un pret care sa fie atractiv.

Veti descoperi ca sunt disponibile multe societati comerciale care pun la dispozitie servicii de restaurare a astfel de dispozitive, dar nu toate aceste companii ofera aceasi calitate si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva aspecte importante de cunoscut pe care e bine sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati o firma care sa va rezolve problema:

1. Asigurati-va ca angajatii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment in timp nepriceputi si ne-experimentati, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu variate categorii de interventii – sa poate produce chiar mai multe probleme telefonului. Prin urmare, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin vizitarea website urilor acestora. Totodata, puteti verifica review-urile clientilor si pe alte pagini web care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va permite o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din intrebarile de baza pe care e recomandat sa le puneti este in legatura cu perioada de returnare al dispozitivului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si foarte putini indivizi isi pot derula rutina cotidiana in absenta unui telefon mobil. Existenta fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, business-ul ba chiar viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va avea o perioada de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca puteti spera sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va informa legat de starea reparatiei atunci cand doriti. Acest lucru va ofera mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si veti avea o idee legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti mahni daca aparatul Dvs va avea din nou disfunctionalitati la scurta durata dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie activa durata de pana la cel putin 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii primordiali in momentul cand este vorba de alegerea unei companii ce repara telefoane. Asadar, in ce fel puteti afla nivelul de calitate al serviciilor prestate de o companie? Si acum puteti rasfoi recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti intreba in mod personal cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Repararea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de recomandarile de mai sus veti identifica cu siguranta cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Cluj Napoca pentru nevoile Dvs particulare, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti un service care sa va repare dispozitivul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care presteaza servicii super la un tarif avantajos.