S-a stricat telefonul mobil sau tableta? Aveti nevoie de un service GSM in Cluj Napoca? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din orasul D-voastra, impreuna cu informatii care sa va simplifice cautarea, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • pagina web
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Cluj Napoca - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Memorandumului nr. 18, Cluj Napoca

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

B-dul Eroilor nr. 31, ap.3, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bulevardul Erotilor, nr 34, Cluj Napoca

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu se mai aprind, care nu se mai incarca, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • decodari, actualizari software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, LG, Samsung, Sony, HTC, Huawei, Lenovo, Allview, Asus, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm extraordinar in ultimii 20 de ani. Pe piata exista o multime de companii care au evoluat in branduri consacrate pe acest segment โ€“ precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc โ€“ si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din pacate, un smartphone este un produs fragil, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. E irelevant cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati sacrificat pentru el cand l-ati cumparat, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De regula, compania care a produs telefonul este cea mai valida alternativa pentru remedierea problemelor, insa acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asa ca e bine sa luati in calcul o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa alegeti un atelier de reparatii telefoane Cluj Napoca care are abilitatea sa rezolve orice problema ar avea dispozitivul dumneavoastra, si la un tarif care sa fie atractiv.

Veti descoperi ca sunt disponibile numeroase societati comerciale care pun la dispozitie servicii de depanare a acestei categorii de electronice, dar nu toate aceste companii garanteaza aceeasi eficienta si profesionalism. Va trebui sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia service-ului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva aspecte general valabile pe care e indicat sa le luati in calcul cand cautati un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Convingeti-va ca specialistii de la firma de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment dat nepriceputi si lipsiti de experienta, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Unii dintrei ei โ€“ fiind nefamiliarizati cu diverse categorii de interventii โ€“ pot cauza chiar mai multe disfunctionalitati telefonului. Prin urmare, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si asistenta de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati reputatia mai multor furnizori prin accesarea paginilor web ale acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat recenziile clientilor si pe alte pagini web care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest pas va va oferi o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le mentionati are legatura cu durata de retur al produsului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si foarte putini indivizi isi pot efectua rutina cotidiana in lipsa unui smartphone. Existenta fara telefon pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, business-ul si chiar inclusiv viata intima. O firma de reparatii telefoane de top va respecta o durata de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare โ€“ asta inseamna ca puteti spera sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa in legatura cu starea depanarii atunci cand doriti. Acest fapt va ofera o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul Dvs, si veti avea o idee legata de timpul exact in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantia oferita

Probabil ca va veti irita daca telefonul Dvs incepe sa aiba probleme imediat dupa ce a fost depanat. Din acest motiv, e indicat sa alageti un service GSM care pune la dispozitie garantii pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e bine sa fie activa durata de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii de top in momentul cand este vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Prin urmare, in ce mod puteti afla nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o firma? Din nou, puteti rasfoi reviewurile clientilor, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Reparatia unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de sfaturile de mai devreme veti descoperi cu siguranta cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Cluj Napoca pentru nevoile Dvs particulare, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii luati in calcul cand aveti intentia sa alegeti o companie care sa va repare aparatul. Cu putin noroc, veti da peste o firma care ofera servicii de calitate la un pret acceptabil.