Aceasta pagina a fost vizualizata de 795 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a stricat smartphone-ul? Aveti nevoie de un service GSM pt Samsung, Apple, Huawei, Xiaomi sau orice alt tip de telefon in Constanta? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu astfel de firme din localitatea D-voastra, impreuna cu informatii care sa va asigure o cautare mai simpla, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

nstanta

Service GSM Constanta (Apple, Xiaomi, Samsung, Huawei) - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Service reparatii Samsung Constanta

Lis GSM

Fara recenzii
0/5

Str. Poporului nr. 185, Constanta

Oferim servicii de reparatii telefoane la orice model de telefon…

Service reparatii Huawei Constanta

Fara recenzii
0/5

Bulevardul Mamaia, nr. 67, Constanta

Noi va reparam telefonul mobil, smartphone-ul iPhone sau tableta iPad in decurs de aproximativ o ora*. Reparam rapid si profesionist ORICE marca si model …

Service reparatii Apple iPhone Constanta

Fara recenzii
0/5

B-dul 1 Decembrie 1918, nr 31, bl L28, Constanta

Avem peste 10 ani experienta ca service de Samsung si iPhone, insa, pe parcurs ne-am specializat in reparatii pentru orice model de Samsung, iPhone si nu numai…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Constanta:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, care nu se mai incarca, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Lenovo, Allview, Asus, Xiaomi, Motorola, OnePlus, Nokia, BlackBerry, Alcatel.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane / smartphone-uri in Constanta

Industria telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de companii care au crescut in branduri binecunoscute in aceasta industrie – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – iar aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Din pacate, un telefon mobil este un produs delicat, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse incidente. Nu conteaza cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati platit pentru el cand l-ati procurat, in mod sigur va veni o zi cand va necesita reparatii la un service GSM.

De regula, firma care a produs modelul este cea mai valida alternativa pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti un service de reparatii telefoane in Constanta care are abilitatea sa remedieze orice complicatie ar avea dispozitivul dumneavoastra, si la un cost care sa fie convenabila.

Veti concluziona ca exista numeroase societati comerciale care ofera servicii de reparare a astfel de aparate, din pacate nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. Va trebui sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia service-ului pe care il luati in calcul. In acest sens, exista cateva aspecte valabile in general pe care e bine sa le luati in calcul cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service GSM Constanta sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost candva incepatori si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diverse tipuri de reparatii – sa poate produce chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. Asadar, alegeti un service GSM Constanta care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia service-ului GSM Constanta

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in Constanta care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat review-urile fostilor clienti si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Google My Business sau Facebook. Aceasta actiune va va desena o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din principalele intrebari pe care e indicat sa le mentionati este legata de durata de inapoiere al produsului reparat. Traim intr-un secol al vitezei, si putini indivizi isi pot efectua rutina zilnica in absenta unui smartphone. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service GSM Constanta cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca e posibil sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM Constanta

Un service care se respecta va va tine la curent legat de starea depanarii in orice moment. Acest fapt va ofera o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul Dvs, si puteti sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care veti putea butona din nou telefonul.

4. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in Constanta care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

5. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Si acum puteti citi reviewurile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Repararea unui telefon inteligent ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de ideile de mai devreme veti descoperi cu siguranta cea mai potrivita firma de reparatii telefoane din Constanta pentru nevoile dumneavoastra, si in tariful la care va asteptati. Iata deci cativa factori pe care e recomandat sa ii evaluati cand planificati sa alegeti un atelier care sa va depaneze telefonul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care ofera servicii excelente la un tarif atractiv.