Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,318 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a stricat telefonul mobil sau tableta? Cautati un service GSM pt Samsung, Apple, Huawei, Xiaomi sau orice alt tip de telefon in Constanta? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu astfel de firme din orasul dumneavoastra, impreuna cu informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai rapida, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • nr. de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

nstanta

Service GSM Constanta (Apple, Xiaomi, Samsung, Huawei) - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Service reparatii Samsung Constanta

Lis GSM

Fara recenzii
0/5

Str. Poporului nr. 185, Constanta

Oferim servicii de reparatii telefoane la orice model de telefon…

Service reparatii Huawei Constanta

Fara recenzii
0/5

Bulevardul Mamaia, nr. 67, Constanta

Noi va reparam telefonul mobil, smartphone-ul iPhone sau tableta iPad in decurs de aproximativ o ora*. Reparam rapid si profesionist ORICE marca si model …

Service reparatii Apple iPhone Constanta

Fara recenzii
0/5

B-dul 1 Decembrie 1918, nr 31, bl L28, Constanta

Avem peste 10 ani experienta ca service de Samsung si iPhone, insa, pe parcurs ne-am specializat in reparatii pentru orice model de Samsung, iPhone si nu numai…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Constanta:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, la care nu se mai incarca bateria, care nu mai au semnal, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • decodari, actualizari software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, LG, Samsung, Sony, HTC, Huawei, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane / smartphone-uri in Constanta

Industria telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm incredibil din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de firme care au crescut in branduri binecunoscute pe acest segment – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – iar aceste aparate au devenit o parte integranta din viata oricui.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un dispozitiv delicat, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. Nu conteaza cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati achitat pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va necesita reparatii la un service GSM.

De regula, firma care a produs telefonul este cea mai valida optiune pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asa ca e bine sa va orientati spre o solutie locala. Aflati in continuare cum sa alegeti o firma de reparatii telefoane in Constanta care are abilitatea sa corecteze orice problema ar avea telefonul Dvs, si la un tarif care sa fie avantajos.

Veti descoperi ca exista numeroase societati comerciale care ofera servicii de depanare a acestui tip de dispozitive, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi eficienta si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia atelierului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva lucruri general valabile pe care e bine sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service GSM Constanta sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment dat incepatori si ne-experimentati, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Unii dintrei ei – care nu sunt familiari cu diverse categorii de reparatii – sa poate produce chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. Asadar, alegeti un service GSM Constanta care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia service-ului GSM Constanta

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in Constanta care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. De asemenea, e simplu de verificat recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Acest pas va va crea o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din intrebarile de baza pe care trebuie sa le puneti este legata de perioada de retur al aparatului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si destul de putini indivizi isi pot derula rutina cotidiana in lipsa unui telefon mobil. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service GSM Constanta cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca e posibil sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM Constanta

Un service care se respecta va va anunta legat de starea depanarii atunci cand doriti. Acest lucru va ofera extra siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si veti avea o estimare legata de perioada exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

4. Garantie

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in Constanta care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

5. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Din nou, puteti cauta recomandarile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti discuta unu la unu cu fostii clientii legat de nivelul calitativ al serviciilor.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sugestiile de mai sus veti gasi in mod sigur cea mai potrivita firma de reparatii telefoane din Constanta pentru nevoile dumneavoastra, si in tariful la care va asteptati. Iata deci cativa factori pe care e recomandat sa ii luati in calcul cand vreti sa alegeti o firma care sa va remedieze aparatul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care ofera servicii de calitate la un cost acceptabil.