Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,323 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a defectat telefonul mobil sau tableta? Aveti nevoie de un service GSM pt Samsung, Apple, Huawei, Xiaomi sau orice alt tip de telefon in Constanta? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din municipiul Dvs, la un loc cu informatii folositoare care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

nstanta

Service GSM Constanta (Apple, Xiaomi, Samsung, Huawei) - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Service reparatii Samsung Constanta

Lis GSM

Fara recenzii
0/5

Str. Poporului nr. 185, Constanta

Oferim servicii de reparatii telefoane la orice model de telefon…

Service reparatii Huawei Constanta

Fara recenzii
0/5

Bulevardul Mamaia, nr. 67, Constanta

Noi va reparam telefonul mobil, smartphone-ul iPhone sau tableta iPad in decurs de aproximativ o ora*. Reparam rapid si profesionist ORICE marca si model …

Service reparatii Apple iPhone Constanta

Fara recenzii
0/5

B-dul 1 Decembrie 1918, nr 31, bl L28, Constanta

Avem peste 10 ani experienta ca service de Samsung si iPhone, insa, pe parcurs ne-am specializat in reparatii pentru orice model de Samsung, iPhone si nu numai…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Constanta:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, la care nu se mai incarca bateria, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • decodari, actualizare de versiuni software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Nokia, Alcatel.
Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane / smartphone-uri in Constanta

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm ametitor din anii 2000 pana acum. Putem gasi pe piata o multime de companii care au crescut in branduri arhi cunoscute in aceasta industrie – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – iar aceste aparate au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Din pacate, un telefon mobil este un aparat sensibil, si poate foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati achitat pentru el cand l-ati cumparat, in mod sigur va veni o zi cand va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

De obicei, firma care a produs telefonul este cea mai valida optiune pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa selectati un atelier de reparatii telefoane in Constanta care are abilitatea sa corecteze orice problema ar avea aparatul Dvs, si la un cost care sa fie avantajos.

Veti descoperi ca sunt disponibile suficiente firme care au in oferta servicii de restaurare a acestui tip de electronice, din pacate nu toate aceste companii garanteaza aceeasi eficienta si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti putina munca de cercetare pentru a descoperi reputatia service-ului pe care il luati in calcul. Exista cateva lucruri valabile in general pe care trebuie sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service GSM Constanta sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost candva incepatori si lipsiti de practica, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu variate categorii de interventii – sa poata cauza chiar mai multe defectiuni telefonului inteligent. Asadar, alegeti un service GSM Constanta care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia service-ului GSM Constanta

Alegeti o companie de reparatii smartphone-uri in Constanta care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera suport de calitate clientilor sai. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website-urilor acestora. In acelasi timp, exista posibilitatea sa verificati calificativele fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Facebook. Acest pas va va oferi o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le mentionati are legatura cu perioada de returnare al produsului reparat. Suntem intr-un secol al vitezei, si destul de putini indivizi isi pot derula rutina zilnica in lipsa unui smartphone. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chair viata personala. Un service GSM Constanta cu reputatie va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca va puteti astepta sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM Constanta

Un service care se respecta va va tine la curent cu privire la starea depanarii oricand. Acest fapt va va oferi mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

4. Garantie

Probabil ca va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service de telefoane in Constanta care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care repara telefoane mobile. Daca aveti noroc, veti gasi un furnizor care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.

5. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii de reparatii/ service pentru smartphone-ul dumneavoastra deteriorat. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Din nou, puteti cauta recomandarile clientilor, sau puteti intreba unu la unu cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Reparatia unui telefon inteligent ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de sfaturile de mai sus veti descoperi in mod sigur cea mai potrivita companie de reparatii telefoane din Constanta pentru nevoile D-voastra specifice, si in tariful la care va asteptati. Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o firma care sa va depaneze dispozitivul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care pune pe piata servicii de top la un cost atractiv.