Vi s-a stricat telefonul mobil sau tableta? Sunteti in cautarea unui service GSM in Craiova? Aici gasiti o lista cu firme din aceasta industrie din municipiul dumneavoastra, la un loc cu informatii utile care sa va asigure o cautare mai usoara, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • website-ul
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Craiova - Lista cu firme

Doriti sa obtineti rapid o oferta de pret pentru reparatia telefonului Dvs? Tot ce e nevoie este sa completati formularul de mai jos

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Romania Muncitoare, nr. 48A, Craiova

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Petre Ispirescu nr 10, Craiova

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Mall Electroputere Parc, Craiova

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care nu mai au semnal, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizare de software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm extraordinar din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de firme care au devenit branduri binecunoscute pe acest segment – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – iar aceste aparate au devenit parte normala din viata oricui.

Partea proasta este ca un smartphone este un produs delicat, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati platit pentru el cand l-ati cumparat, in mod sigur va veni o zi cand va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs telefonul este cea mai valida alternativa pentru corectarea defectiunilor, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Aflati in continuare cum sa descoperiti o companie de reparatii telefoane Craiova care are abilitatea sa remedieze orice complicatie ar avea telefonul Dvs, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti descoperi ca exista multe firme care ofera servicii de depanare a acestui tip de aparate, din pacate nu toate aceste companii ofera aceeasi calitate. Va trebui sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia service-ului pe care il luati in calcul. Exista cateva aspecte importante de cunoscut pe care e bine sa le luati in considerare cand cautati o firma care sa se ocupe de problema:

1. Asigurati-va ca tehnicienii de la atelierul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost candva noi si lipsiti de practica, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Unii dintrei ei – fiind nefamiliarizati cu variate tipuri de reparatii – sa poate produce chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. Asadar, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si care ofera si asistenta de calitate. Puteti compara reputatia variatilor furnizori prin vizitarea website urilor acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat calificativele fostilor clienti si pe alte platforme dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Acest lucru va va crea o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din intrebarile de baza pe care trebuie sa le adresati are legatura cu durata de returnare al aparatului reparat. Suntem in vremuri caracterizate de graba, si putini oameni isi pot completa rutina zilnica in absenta unui telefon inteligent. Viata fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate dauna la cariera, business-ul si chiar inclusiv viata intima. Un service de reparatii telefoane de top va avea o durata de retur de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca puteti spera sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va anunta in legatura cu starea depanarii in orice moment. Acest lucru ofera extra siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de durata exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantie

Probabil ca va veti irita daca aparatul Dvs va incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia e bine sa fie valida perioada de pana la cel putin 3 luni dupa ce interventia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii de top in momentul cand este vorba de alegerea unui service ce repara telefoane. Prin urmare, in ce mod puteti afla nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o firma? Inca o data, puteti citi reviewurile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie in mod personal cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de sugestiile anterioare veti gasi cu certitudine cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Craiova pentru nevoile D-voastra specifice, si in bugetul alocat. Iata deci cativa factori pe care e bine sa ii evaluati cand planificati sa alegeti un atelier care sa va repare dispozitivul. Cu putin noroc, veti da peste o firma care presteaza servicii super la un pret acceptabil.