S-a stricat telefonul mobil sau tableta? Aveti nevoie de un service GSM in Craiova? Aici gasiti o lista cu firme din aceasta industrie din municipiul D-voastra, precum si informatii care sa va simplifice cautarea, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Craiova - Lista cu firme

Doriti sa obtineti rapid o oferta de pret pentru reparatia telefonului Dvs? Tot ce e nevoie este sa completati formularul de mai jos

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Romania Muncitoare, nr. 48A, Craiova

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Petre Ispirescu nr 10, Craiova

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Mall Electroputere Parc, Craiova

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizare de software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • Samsung, iPhone, LG, Sony, HTC, Huawei, Lenovo, Allview, Asus, OnePlus, Xiaomi, Motorola, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm incredibil in ultimele doua decenii. Deja exista o multime de firme care au devenit branduri binecunoscute pe acest segment – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – iar aceste dispozitive au devenit parte normala din viata oricui.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un aparat fragil, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. E irelevant cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati platit pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

De regula, compania care a produs aparatul este cea mai buna alegere pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, de aceea e bine sa luati in calcul o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane Craiova care are abilitatea sa rezolve orice defect ar avea dispozitivul dumneavoastra, si la un tarif care sa fie avantajos.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile numeroase firme care ofera servicii de reparare a acestei categorii de aparate, insa nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului pe care il luati in calcul. Pentru acest scop, iata cateva informatii general valabile pe care e indicat sa le luati in calcul cand sunteti in cautarea unui o firma care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la atelierul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost candva noi si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Unii dintrei ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse categorii de interventii – sa poata cauza chiar mai multe disfunctionalitati smartphone-urilor. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera si relatii cu clientii de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati renumele variatilor furnizori prin verificarea paginilor web ale acestora. Totodata, puteti verifica recenziile fostilor clienti si pe alte pagini web unde se pot lasa recenzii, precum Facebook. Acest pas va va crea o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le mentionati este legata de durata de returnare al produsului reparat. Suntem intr-un secol al vitezei, si destul de putini indivizi isi pot derula rutina de zi cu zi in lipsa unui telefon inteligent. Sa ramaneti fara smartphone timp indelungat va poate prejudicia cariera, business-ul si chiar inclusiv viata personala. Un atelier de reparatii telefoane de top va oferi un timp de returnare de cel mult 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca e posibil sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va tine la curent legat de starea interventiei in orice moment. Acest lucru va ofera mai multa siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de durata exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia oferita

Probabil ca va veti supara daca dispozitivul Dvs va incepe sa aiba probleme imediat dupa ce a fost reparat. Din acest motiv, se recomanda sa alageti un service GSM care furnizeaza o garantie pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie valabila timp de pana la cel putin 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii de top atunci cand vine vorba de alegerea unei companii ce repara telefoane. Prin urmare, in ce mod puteti estima nivelul de calitate al serviciilor prestate de o firma? Si acum puteti cauta recenziile clientilor, sau puteti discuta personal cu fostii clientii legat de calitatea serviciilor.

Reparatia unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de recomandarile anterioare veti gasi in mod sigur cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Craiova pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii evaluati cand aveti intentia sa alegeti un service care sa va repare aparatul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care pune pe piata servicii de calitate la un cost avantajos.