S-a defectat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in Craiova? Aici gasiti o lista cu firme din aceasta industrie din orasul Dvs, la un loc cu informatii care sa va faca cautarea mai rapida, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • adresa web
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Craiova - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Romania Muncitoare, nr. 48A, Craiova

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Petre Ispirescu nr 10, Craiova

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Mall Electroputere Parc, Craiova

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, cu incarcare deficitara, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizari software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, LG, Samsung, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm fenomenal in ultimele doua decenii. Deja exista o multime de firme care au devenit branduri arhi cunoscute pe acest segment – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din pacate, un smartphone este un dispozitiv fragil, si poate foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati platit pentru el cand l-ati procurat, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs telefonul este cea mai valida alternativa pentru corectarea defectiunilor, dar acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa descoperiti o firma de reparatii telefoane Craiova care poate sa remedieze orice problema ar avea aparatul Dvs, si la un tarif care sa fie convenabila.

Veti descoperi ca sunt disponibile suficiente firme care au in oferta servicii de reparare a astfel de aparate, dar nu toate aceste companii ofera aceasi calitate si profesionalism. Va trebui sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia atelierului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva aspecte valabile in general pe care trebuie sa le luati in considerare cand cautati un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Asigurati-va ca specialistii de la service-ul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment in timp noi si lipsiti de experienta, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diferite categorii de reparatii – sa poata cauza chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. Prin urmare, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o faima excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care totodata ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati popularitatea diferitor furnizori prin verificarea paginilor web ale acestora. In acelasi timp, exista posibilitatea sa verificati calificativele fostilor clienti si pe alte pagini web care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest pas va va oferi o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din principalele intrebari pe care e indicat sa le puneti este legata de durata de inapoiere al dispozitivului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si destul de putini indivizi isi pot derula rutina cotidiana in lipsa unui telefon inteligent. Sa ramaneti fara telefon pentru o perioada indelungata va poate prejudicia cariera, business-ul sau chiar viata intima. Un service de reparatii telefoane de top va avea un timp de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca e posibil sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va informa legat de starea depanarii atunci cand doriti. Acest fapt ofera o siguranta aditionala ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si veti avea o idee legata de perioada exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantie

In mod sigur va veti infuria daca dispozitivul Dvs va avea din nou probleme la scurta durata dupa ce a fost remediat. Din acest motiv, e indicat sa va orientati spre un service GSM care furnizeaza garantii pentru manoperele pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie valida durata de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii de top in momentul cand este vorba de decizia asupra unei firme ce repara telefoane. Asadar, in ce fel puteti estima nivelul de calitate al serviciilor prestate de o companie? Din nou, puteti cauta recenziile clientilor, sau puteti intreba personal cu fostii clientii in legatura nivelul calitativ al serviciilor.

Reparatia unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de sugestiile de mai sus veti descoperi in mod sigur cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Craiova pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii evaluati cand aveti intentia sa alegeti un atelier care sa va depaneze telefonul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care ofera servicii excelente la un cost atractiv.