S-a defectat telefonul mobil sau tableta? Cautati un service GSM in Craiova? V-am pregatit o lista cu ateliere din orasul Dvs, precum si informatii care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • adresa web
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Craiova - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Romania Muncitoare, nr. 48A, Craiova

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Petre Ispirescu nr 10, Craiova

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Mall Electroputere Parc, Craiova

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • decodari, actualizare de versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Allview, Asus, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm fenomenal in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de firme care au evoluat in branduri arhi cunoscute pe aceasta piata โ€“ precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc โ€“ si in acelasi timp, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Din pacate, un smartphone este un produs fragil, si poate foarte usor sa fie deteriorat de diverse incidente. E irelevant cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, sau ce suma ati platit pentru el cand l-ati cumparat, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De regula, compania care a produs telefonul este cea mai recomandata alternativa pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asadar e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa alegeti o firma de reparatii telefoane Craiova care are abilitatea sa rezolve orice complicatie ar avea aparatul Dvs, si la un tarif care sa fie convenabila.

Veti descoperi ca sunt disponibile numeroase intreprinderi care ofera servicii de reparare a astfel de aparate, din pacate nu toate aceste companii garanteaza aceeasi calitate. Va trebui sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia service-ului pe care il luati in calcul. Pentru acest scop, iata cateva informatii importante de cunoscut pe care e indicat sa le luati in considerare cand cautati o firma care sa remedieze defectiunea:

1. Asigurati-va ca tehnicienii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost candva nepriceputi si ne-experimentati, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Unii dintrei ei โ€“ care nu sunt familiari cu diferite tipuri de interventii โ€“ sa poata cauza chiar mai multe probleme telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea de servicii de top, si care totodata ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati renumele mai multor furnizori prin accesarea website urilor acestora. De asemenea, e simplu de verificat review-urile clientilor si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Google My Business sau Facebook. Aceasta actiune va va permite o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din intrebarile de baza pe care e indicat sa le puneti are legatura cu durata de retur al aparatului reparat. Traim in secolul vitezei, si putini oameni isi pot efectua rutina de zi cu zi in lipsa unui telefon mobil. Sa ramaneti fara telefon timp indelungat va poate prejudicia cariera, business-ul si chiar inclusiv viata de familie. O firma de reparatii telefoane de top va avea o perioada de returnare de maxim 3 zile lucratoare โ€“ acest lucru inseamna ca puteti spera sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va tine la curent legat de starea interventiei atunci cand doriti. Acest fapt ofera o siguranta aditionala ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si veti avea o estimare legata de perioada exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantie

In mod sigur va veti supara daca aparatul dumneavoastra va avea din nou probleme imediat dupa ce a fost reparat. Asadar, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care ofera o garantie pentru manoperele pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valabila durata de pana la cel putin 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii primordiali atunci cand vine vorba de alegerea unei companii ce repara telefoane. Prin urmare, in ce fel puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o firma? Inca o data, puteti citi recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie unu la unu cu fostii clientii in legatura nivelul calitativ al serviciilor.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de recomandarile de mai sus veti descoperi in mod sigur cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Craiova pentru nevoile Dvs particulare, si in costul preconizat. Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti un atelier care sa va remedieze aparatul. Daca aveti sansa, veti intalni o firma care presteaza servicii super la un pret atractiv.