S-a defectat telefonul mobil? Aveti nevoie de un service GSM in Dej? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din municipiul Dvs, precum si informatii utile care sa va asigure o cautare mai simpla, precum:

  • denumirea service-ului
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Dej - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu are inca o descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul puteti adauga o scurta descriere aici

Strada Avram Iancu 5, Dej

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Dej:

  • Reparatii fizice: reparatii sau inlocuire diverse piese (display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc), reparare depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa, reparare telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.
  • Reparatii software: efectuarea de decodari, update versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.
  • Vanzari telefoane si diverse accesorii: carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele (SD, micro, etc), cabluri, baterii, casti audio. microfoane.

Cele mai populare brand-uri de smartphone utilizate de romani sunt iPhone, LG, Samsung, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm incredibil din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de firme care au evoluat in branduri arhi cunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – iar aceste electronice au devenit parte normala din viata oricui.

Partea proasta este ca un smartphone este un produs fragil, si este foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. E irelevant cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati platit pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

De regula, firma care a produs aparatul este cea mai buna alternativa pentru remedierea problemelor, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asadar e bine sa va orientati spre o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa descoperiti un atelier de reparatii telefoane Dej care poate sa corecteze orice problema ar avea aparatul dumneavoastra, si la un tarif care sa fie atractiv.

Veti ajunge la concluzia ca exista suficiente intreprinderi care ofera servicii de depanare a astfel de electronice, din pacate nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti putina munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva lucruri importante de cunoscut pe care e indicat sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa va rezolve problema:

1. Convingeti-va ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost candva nepriceputi si ne-experimentati, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Unii dintrei ei – care nu sunt familiari cu diferite categorii de interventii – pot cauza chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. Prin urmare, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care totodata ofera si asistenta de calitate. E simplu sa comparati popularitatea mai multor furnizori prin vizitarea paginilor web ale acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati recenziile fostilor clienti si pe alte pagini web unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest lucru va va crea o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le puneti este legata de durata de returnare al aparatului reparat. Suntem in secolul vitezei, si foarte putini oameni isi pot derula rutina de zi cu zi in absenta unui telefon mobil. Sa ramaneti fara telefon pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, afacerea si chiar inclusiv viata intima. O firma de reparatii telefoane de top va respecta o durata de returnare de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca e posibil sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va tine la curent cu privire la starea interventiei atunci cand doriti. Acest fapt ofera o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de perioada exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti irita daca dispozitivul Dvs va avea din nou probleme imediat dupa ce a fost reparat. Asadar, se recomanda sa alageti un service GSM care ofera garantii pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie valabila perioada de pana la minim 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii de top in momentul cand este vorba de decizia asupra unui service ce repara telefoane. Asadar, cum puteti estima nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Din nou, puteti citi recomandarile clientilor, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Reparatia unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sfaturile anterioare veti descoperi cu siguranta cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Dej pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand planificati sa alegeti o firma care sa va depaneze dispozitivul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care pune pe piata servicii super la un pret avantajos.