Vi s-a stricat smartphone-ul? Cautati un service GSM in Deva? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din orasul Dvs, la un loc cu informatii utile care sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Deva - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Carpati nr.4 bl. B parter, Deva

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bdul. Decebal, Bl.P, Deva

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

I.L.Caragiale bl. E 21, Deva

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, care nu se mai incarca, care pierd semnalul, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizare de software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Allview, Asus, Lenovo, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a crescut intr-un ritm incredibil in ultimii 20 de ani. Putem gasi pe piata o multime de firme care au devenit branduri consacrate pe aceasta piata – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si totodata, aceste aparate au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din nefericire, un smartphone este un aparat sensibil, si poate foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce suma ati achitat pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs aparatul este cea mai valida optiune pentru corectarea defectiunilor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asa ca e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti un atelier de reparatii telefoane Deva care are abilitatea sa remedieze orice defect ar avea telefonul Dvs, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti concluziona ca exista multe firme care ofera servicii de restaurare a astfel de dispozitive, din pacate nu toate aceste companii ofera aceasi calitate si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului pe care il luati in calcul. Pentru acest scop, iata cateva informatii importante de cunoscut pe care e bine sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Convingeti-va ca specialistii de la firma de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat nepriceputi si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Unii dintrei ei – fiind nefamiliarizati cu diferite categorii de depanari – sa poate produce chiar mai multe defectiuni telefonului. De aceea, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o faima excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera si suport de calitate. Puteti compara popularitatea mai multor furnizori prin vizitarea website urilor acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat calificativele clientilor si pe alte platforme care au sectiuni pt recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Aceasta actiune va va permite o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le adresati este in legatura cu timpul de returnare al dispozitivului reparat. Suntem in vremuri caracterizate de graba, si destul de putini indivizi isi pot efectua rutina cotidiana in absenta unui telefon mobil. Existenta fara telefon pentru o durata mai lunga va poate prejudicia cariera, business-ul si chiar inclusiv viata de familie. Un atelier de reparatii telefoane de top va avea o durata de retur de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca puteti spera sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va anunta legat de starea reparatiei oricand. Acest aspect va ofera extra siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul Dvs, si puteti sa va faceti o idee legata de durata exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Se ofera garantie?

Cel mai probabil ca va veti infuria daca aparatul dumneavoastra va incepe sa aiba defectiuni la scurt timp dupa ce a fost reparat. Asadar, se recomanda sa cautati un service GSM care ofera o garantie pentru manoperele pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie activa timp de pana la macar 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii primordiali atunci cand vine vorba de selectionarea unei companii ce repara telefoane. Deci, in ce mod puteti estima nivelul de calitate al serviciilor disponibile la un atelier? Din nou, puteti cauta recomandarile fostilor clienti, sau puteti intreba personal cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Repararea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de ideile de mai sus veti gasi cu siguranta cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Deva pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii evaluati cand planificati sa alegeti o companie care sa va depaneze dispozitivul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care ofera servicii de top la un cost atractiv.