S-a stricat telefonul mobil sau tableta? Cautati un service GSM in Deva? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din orasul dumneavoastra, impreuna cu informatii care sa va faca cautarea mai rapida, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • adresa web
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Deva - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Carpati nr.4 bl. B parter, Deva

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bdul. Decebal, Bl.P, Deva

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

I.L.Caragiale bl. E 21, Deva

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, Xiaomi, Motorola, OnePlus, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm extraordinar din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de companii care au crescut in branduri consacrate pe acest segment – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – iar aceste dispozitive au devenit parte normala din viata oricui.

Din pacate, un telefon mobil este un dispozitiv sensibil, si poate foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati achitat pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs telefonul este cea mai valida optiune pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Aflati in continuare cum sa selectati o firma de reparatii telefoane Deva care e capabil sa remedieze orice complicatie ar avea aparatul Dvs, si la un pret care sa fie convenabila.

Veti concluziona ca exista suficiente firme care au in oferta servicii de restaurare a acestui tip de electronice, dar nu toate aceste companii garanteaza aceeasi calitate. Astfel, veti fi nevoit sa faceti putina munca de cercetare pentru a descoperi reputatia atelierului pe care il luati in calcul. Pentru acest scop, iata cateva aspecte importante de cunoscut pe care e indicat sa le luati in calcul cand cautati o firma care sa va rezolve problema:

1. Asigurati-va ca specialistii de la atelierul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment in timp noi si lipsiti de experienta, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Unii dintrei ei – fiind nefamiliarizati cu diferite categorii de interventii – sa poate produce chiar mai multe probleme smartphone-urilor. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care totodata ofera si relatii cu clientii de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati popularitatea mai multor furnizori prin verificarea site urilor acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Google My Business sau Facebook. Acest pas va va crea o viziune mai realista din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le puneti este in legatura cu durata de inapoiere al aparatului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si destul de putini indivizi isi pot completa rutina zilnica in lipsa unui telefon mobil. Existenta fara telefon pentru o durata mai lunga va poate dauna la cariera, afacerea si chiar inclusiv viata intima. Un atelier de reparatii telefoane de top va respecta un timp de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca e posibil sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa cu privire la starea depanarii atunci cand doriti. Acest lucru ofera o siguranta aditionala ca echipa lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantie

In mod sigur va veti infuria daca dispozitivul dumneavoastra incepe sa aiba disfunctionalitati la scurt timp dupa ce a fost depanat. Din acest motiv, e recomandat sa va orientati spre un service GSM care furnizeaza garantii pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie valida durata de pana la minim 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii primordiali in momentul cand este vorba de alegerea unei companii ce repara telefoane. Prin urmare, in ce mod puteti estima nivelul de calitate al serviciilor oferite de un atelier? Inca o data, puteti cauta recenziile fostilor clienti, sau puteti discuta unu la unu cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Repararea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de recomandarile de mai sus veti gasi cu certitudine cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Deva pentru nevoile D-voastra specifice, si in tariful la care va asteptati. Acestia sunt unii factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o firma care sa va remedieze dispozitivul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care ofera servicii de top la un tarif avantajos.