Vi s-a defectat smartphone-ul? Aveti nevoie de un service GSM in Deva? Aici gasiti o lista cu ateliere din municipiul D-voastra, precum si informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai usoara, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • pagina web
 • nr. de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Deva - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Carpati nr.4 bl. B parter, Deva

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bdul. Decebal, Bl.P, Deva

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

I.L.Caragiale bl. E 21, Deva

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm fenomenal in ultimii 20 de ani. Putem gasi pe piata o multime de companii care au crescut in branduri binecunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste electronice au devenit parte normala din viata celor care le-au cumparat.

Din pacate, un smartphone este un aparat sensibil, si poate foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. E irelevant cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati achitat pentru el cand l-ati cumparat, mai devreme sau mai tarziu va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

De obicei, firma care a produs aparatul este cea mai valida alegere pentru remedierea problemelor, dar acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa descoperiti un atelier de reparatii telefoane Deva care e capabil sa corecteze orice complicatie ar avea dispozitivul Dvs, si la un tarif care sa fie convenabila.

Veti descoperi ca exista suficiente intreprinderi care ofera servicii de reparare a acestei categorii de electronice, insa nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a afla reputatia service-ului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva aspecte valabile in general pe care trebuie sa le luati in evidenta cand cautati un serviciu care sa se ocupe de problema:

1. Convingeti-va ca angajatii de la firma de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost candva nepriceputi si ne-experimentati, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Unii dintrei ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse categorii de reparatii – pot cauza chiar mai multe defectiuni telefonului. De aceea, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care totodata ofera si suport de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati renumele mai multor furnizori prin accesarea paginilor web ale acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat review-urile fostilor clienti si pe alte pagini web unde se pot lasa recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Aceasta actiune va va permite o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care e indicat sa le puneti este legata de timpul de inapoiere al aparatului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si putini indivizi isi pot efectua rutina cotidiana in lipsa unui telefon inteligent. Viata fara telefon pentru o durata mai lunga va poate prejudicia cariera, business-ul si chiar inclusiv viata intima. O firma de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de returnare de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca puteti spera sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va anunta legat de starea interventiei atunci cand doriti. Acest lucru ofera o siguranta aditionala ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de durata exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantia oferita

In mod sigur va veti irita daca dispozitivul D-voastra incepe sa aiba defectiuni imediat dupa ce a fost depanat. De aceea, e recomandat sa alageti un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru manoperele pe care le ofera. Garantia e bine sa fie valabila timp de pana la cel putin 3 luni dupa ce interventia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii de top cand vine vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Asadar, in ce mod puteti determina nivelul de calitate al serviciilor prestate de o companie? Din nou, puteti citi recomandarile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti intreba unu la unu cu fostii clientii legat de nivelul calitativ al serviciilor.

Repararea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sugestiile de mai devreme veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Deva pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care sa va repare dispozitivul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care presteaza servicii de top la un cost atractiv.