Vi s-a stricat telefonul mobil? Aveti nevoie de un service GSM in Deva? Aici gasiti o lista cu ateliere din municipiul D-voastra, precum si informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai simpla, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • adresa web
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Deva - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Carpati nr.4 bl. B parter, Deva

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bdul. Decebal, Bl.P, Deva

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

I.L.Caragiale bl. E 21, Deva

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, actualizare de software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a crescut intr-un ritm extraordinar in ultimii 20 de ani. Deja exista o multime de firme care au evoluat in branduri arhi cunoscute in aceasta industrie โ€“ precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc โ€“ si totodata, aceste electronice au devenit parte normala din viata celor care le-au cumparat.

Din nefericire, un telefon mobil este un dispozitiv delicat, si poate fi foarte usor sa fie deteriorat de diverse accidente. Nu conteaza cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati platit pentru el cand l-ati procurat, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, firma care a produs telefonul este cea mai buna alternativa pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asadar e bine sa va orientati spre o solutie locala. Aflati in continuare cum sa alegeti un service de reparatii telefoane Deva care e capabil sa remedieze orice problema ar avea aparatul D-voastra, si la un tarif care sa fie avantajos.

Veti ajunge la concluzia ca exista suficiente societati comerciale care pun la dispozitie servicii de reparare a acestui tip de aparate, din pacate nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi calitate. De aceea, va fi nevoie sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia atelierului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva aspecte valabile in general pe care e bine sa le luati in calcul cand incepeti sa cautati o firma care sa remedieze defectiunea:

1. Asigurati-va ca angajatii de la service-ul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment in timp noi si ne-experimentati, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei โ€“ care nu sunt familiari cu diverse categorii de reparatii โ€“ pot cauza chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. Prin urmare, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera si suport de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati popularitatea diferitor furnizori prin verificarea site urilor acestora. In acelasi timp, puteti verifica review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Google My Business sau Facebook. Acest pas va va crea o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din intrebarile de baza pe care e recomandat sa le mentionati are legatura cu perioada de inapoiere al dispozitivului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si foarte putini indivizi isi pot derula rutina cotidiana in lipsa unui telefon mobil. Sa ramaneti fara telefon timp indelungat va poate dauna la cariera, business-ul si chiar inclusiv viata intima. Un atelier de reparatii telefoane de top va respecta o perioada de returnare de cel mult 3 zile lucratoare โ€“ asta inseamna ca e posibil sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa in legatura cu starea reparatiei oricand. Acest lucru ofera extra siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul D-voastra, si veti avea o idee legata de perioada exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

Probabil ca va veti supara daca telefonul Dvs va incepe sa aiba disfunctionalitati la scurta durata dupa ce a fost depanat. Asadar, e indicat sa cautati un service GSM care ofera o garantie pentru manoperele pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie valida durata de pana la minim 3 luni dupa ce interventia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori in momentul cand este vorba de selectionarea unei firme ce repara telefoane. Prin urmare, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o firma? Inca o data, puteti cauta recomandarile clientilor, sau puteti discuta unu la unu cu fostii clientii legat de nivelul de satisfactie.

Reparatia unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sugestiile anterioare veti descoperi cu siguranta cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Deva pentru nevoile Dvs particulare, si in costul preconizat. Acestia sunt unii factori pe care e recomandat sa ii evaluati cand planificati sa alegeti o companie care sa va depaneze dispozitivul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care presteaza servicii excelente la un cost acceptabil.