S-a stricat smartphone-ul? Sunteti in cautarea unui service GSM in Drobeta Turnu Severin? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din localitatea dumneavoastra, precum si informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai usoara, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • pagina web
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Drobeta Turnu Severin - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bulevardul Mihai Viteazul Nr.78, Drobeta Turnu Severin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Bulevardul Mihai Viteazul Nr.78, Drobeta Turnu Severin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Bulevardul Mihai Viteazul Nr.78, Drobeta Turnu Severin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai frecvente servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu se mai aprind, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • decodari, actualizari software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm extraordinar din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de firme care au devenit branduri arhi cunoscute pe acest segment – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste aparate au devenit parte normala din viata celor care le-au cumparat.

Din nefericire, un telefon mobil este un produs sensibil, si poate foarte usor sa fie deteriorat de diverse incidente. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, sau ce suma ati platit pentru el cand l-ati cumparat, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

De obicei, compania care a produs modelul este cea mai valida alternativa pentru repararea lui, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa descoperiti o companie de reparatii telefoane Drobeta Turnu Severin care poate sa rezolve orice defect ar avea dispozitivul Dvs, si la un tarif care sa va convina.

Veti concluziona ca sunt disponibile multe societati comerciale care pun la dispozitie servicii de reparare a astfel de electronice, din pacate nu toate aceste companii ofera aceeasi calitate. Astfel, veti fi nevoit sa faceti putina munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva lucruri valabile in general pe care e bine sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca angajatii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment in timp incepatori si lipsiti de practica, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu variate tipuri de depanari – pot cauza chiar mai multe probleme telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are un renume foarte bun in oferirea serviciilor de calitate, si in acelasi timp ofera si asistenta de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati reputatia diferitor furnizori prin accesarea paginilor web ale acestora. De asemenea, e simplu de verificat recenziile fostilor clienti si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Google My Business sau Facebook. Acest lucru va va crea o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le adresati este in legatura cu perioada de returnare al dispozitivului reparat. Traim in secolul vitezei, si destul de putini oameni isi pot completa rutina zilnica in lipsa unui smartphone. Sa ramaneti fara telefon pentru o perioada indelungata va poate dauna la cariera, business-ul ba chiar viata de familie. Un atelier de reparatii telefoane de top va respecta o perioada de retur de cel mult 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca puteti spera sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va anunta in legatura cu starea reparatiei oricand. Acest aspect va va oferi mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul D-voastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de perioada exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantie

In mod sigur va veti supara daca telefonul dumneavoastra va avea din nou defectiuni imediat dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa alageti un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie activa timp de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii de top cand vine vorba de decizia asupra unei companii ce repara telefoane. Deci, in ce fel puteti determina nivelul de calitate al serviciilor disponibile la un atelier? Inca o data, puteti rasfoi reviewurile clientilor, sau puteti purta o discutie in mod personal cu fostii clientii in legatura nivelul calitativ al serviciilor.

Depanarea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile anterioare veti descoperi cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Drobeta Turnu Severin pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Iata deci cativa factori pe care ar trebui sa ii luati in calcul cand aveti intentia sa alegeti un service care sa va remedieze aparatul. Cu putin noroc, veti da peste o firma care pune pe piata servicii super la un tarif acceptabil.