Vi s-a stricat telefonul mobil sau tableta? Aveti nevoie de un service GSM in Drobeta Turnu Severin? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din localitatea dumneavoastra, la un loc cu informatii utile care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Drobeta Turnu Severin - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bulevardul Mihai Viteazul Nr.78, Drobeta Turnu Severin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Bulevardul Mihai Viteazul Nr.78, Drobeta Turnu Severin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Bulevardul Mihai Viteazul Nr.78, Drobeta Turnu Severin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai frecvente servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • decodari, update versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm fenomenal in ultimii 20 de ani. Deja exista o multime de companii care au devenit branduri arhi cunoscute in aceasta industrie โ€“ precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc โ€“ si in acelasi timp, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un produs delicat, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse evenimente nedorite. E irelevant cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, sau ce suma ati platit pentru el cand l-ati procurat, in mod sigur va veni o zi cand va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De regula, firma care a produs modelul este cea mai buna alegere pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa luati in calcul o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa selectati un atelier de reparatii telefoane Drobeta Turnu Severin care are abilitatea sa remedieze orice complicatie ar avea dispozitivul Dvs, si la un tarif care sa fie avantajos.

Veti concluziona ca sunt disponibile numeroase firme care ofera servicii de depanare a acestei categorii de aparate, dar nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia atelierului pe care il luati in calcul. Exista cateva informatii valabile in general pe care trebuie sa le luati in evidenta cand cautati un serviciu care sa va rezolve problema:

1. Convingeti-va ca tehnicienii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost candva noi si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Unii dintrei ei โ€“ care nu sunt familiari cu diferite categorii de reparatii โ€“ sa poata cauza chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. Asadar, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea de servicii de top, si care ofera si suport de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati reputatia variatilor furnizori prin vizitarea website urilor acestora. Totodata, puteti verifica review-urile fostilor clienti si pe alte pagini web care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va crea o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le adresati are legatura cu timpul de returnare al produsului reparat. Traim in secolul vitezei, si destul de putini indivizi isi pot completa rutina zilnica fara un telefon mobil. Sa ramaneti fara telefon pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, business-ul ba chiar viata intima. O firma de reparatii telefoane de top va respecta o perioada de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare โ€“ ceea ce inseamna ca va puteti astepta sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va tine la curent in legatura cu starea depanarii atunci cand doriti. Acest fapt ofera o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia oferita

Probabil ca va veti mahni daca aparatul Dvs va incepe sa aiba defectiuni la scurta durata dupa ce a fost reparat. De aceea, se recomanda sa cautati un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia e bine sa fie valabila durata de pana la macar 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii de top cand vine vorba de alegerea unei firme ce repara telefoane. Asadar, in ce mod puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Inca o data, puteti citi reviewurile clientilor, sau puteti discuta in mod personal cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Repararea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sugestiile anterioare veti gasi cu certitudine cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Drobeta Turnu Severin pentru nevoile Dvs particulare, si in tariful la care va asteptati. Iata deci cativa factori pe care e bine sa ii evaluati cand vreti sa alegeti o firma care sa va depaneze aparatul. Cu putin noroc, veti intalni o firma care presteaza servicii super la un cost avantajos.