Vi s-a stricat telefonul mobil? Cautati un service GSM in Drobeta Turnu Severin? Aici gasiti o lista cu firme din aceasta industrie din municipiul D-voastra, la un loc cu informatii care sa va asigure o cautare mai rapida, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Drobeta Turnu Severin - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bulevardul Mihai Viteazul Nr.78, Drobeta Turnu Severin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Bulevardul Mihai Viteazul Nr.78, Drobeta Turnu Severin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Bulevardul Mihai Viteazul Nr.78, Drobeta Turnu Severin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai frecvente servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, care nu se mai incarca, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update versiuni software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, Sony, HTC, Huawei, Lenovo, Allview, Asus, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm extraordinar in ultimii 20 de ani. Putem gasi pe piata o multime de firme care au evoluat in branduri arhi cunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Din nefericire, un smartphone este un produs delicat, si poate foarte usor sa fie deteriorat de diverse accidente. Nu conteaza cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, sau ce suma ati sacrificat pentru el cand l-ati procurat, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs modelul este cea mai recomandata alternativa pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asadar e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti un service de reparatii telefoane Drobeta Turnu Severin care e capabil sa corecteze orice defect ar avea dispozitivul Dvs, si la un pret care sa fie atractiv.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile multe firme care au in oferta servicii de reparare a astfel de dispozitive, din pacate nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia atelierului la care va doriti sa apelati. Pentru acest scop, iata cateva lucruri importante de cunoscut pe care e indicat sa le luati in considerare cand cautati un serviciu care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost candva nepriceputi si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diverse tipuri de interventii – sa poate produce chiar mai multe probleme telefonului. Asadar, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea serviciilor de calitate, si in acelasi timp ofera si asistenta de calitate. E simplu sa comparati reputatia mai multor furnizori prin vizitarea website urilor acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati review-urile fostilor clienti si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Facebook. Acest pas va va crea o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le adresati este in legatura cu perioada de retur al dispozitivului reparat. Suntem intr-un secol al vitezei, si putini indivizi isi pot completa rutina de zi cu zi fara un smartphone. Viata fara telefon pentru o perioada indelungata va poate dauna la cariera, afacerea sau chiar viata de familie. Un atelier de reparatii telefoane de top va avea un timp de retur de cel mult 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca e posibil sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va tine la curent in legatura cu starea reparatiei in orice moment. Acest aspect va va oferi extra siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o idee legata de timpul exact in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti supara daca dispozitivul D-voastra va avea din nou defectiuni imediat dupa ce a fost depanat. Asadar, e indicat sa alageti un service GSM care ofera garantii pentru manoperele pe care le presteaza. Garantia e indicat sa fie valabila durata de pana la cel putin 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii primordiali cand vine vorba de selectionarea unei companii ce repara telefoane. Deci, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de un atelier? Din nou, puteti rasfoi recomandarile fostilor clienti, sau puteti discuta personal cu fostii clientii legat de nivelul calitativ al serviciilor.

Repararea unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sugestiile anterioare veti descoperi cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Drobeta Turnu Severin pentru nevoile dumneavoastra, si in tariful la care va asteptati. Acestia sunt unii factori pe care e bine sa ii luati in calcul cand vreti sa alegeti o companie care sa va remedieze telefonul. Daca aveti sansa, veti gasi o firma care ofera servicii de top la un pret acceptabil.