Vi s-a stricat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in Drobeta Turnu Severin? V-am pregatit o lista cu firme din aceasta industrie din localitatea D-voastra, impreuna cu informatii folositoare care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • adresa web
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Drobeta Turnu Severin - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bulevardul Mihai Viteazul Nr.78, Drobeta Turnu Severin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Bulevardul Mihai Viteazul Nr.78, Drobeta Turnu Severin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Bulevardul Mihai Viteazul Nr.78, Drobeta Turnu Severin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai comune servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizari software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm fenomenal in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de companii care au crescut in branduri binecunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si totodata, aceste dispozitive au devenit parte normala din viata celor care le-au cumparat.

Din nefericire, un telefon mobil este un dispozitiv fragil, si este foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati sacrificat pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs aparatul este cea mai recomandata alternativa pentru remedierea problemelor, insa acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, de aceea e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa descoperiti un service de reparatii telefoane Drobeta Turnu Severin care are abilitatea sa rezolve orice defect ar avea aparatul dumneavoastra, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti descoperi ca sunt disponibile numeroase firme care au in oferta servicii de restaurare a astfel de electronice, dar nu toate aceste companii ofera aceasi calitate si profesionalism. Va trebui sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului pe care il luati in calcul. In acest sens, exista cateva lucruri importante de cunoscut pe care trebuie sa le luati in calcul cand incepeti sa cautati un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Convingeti-va ca specialistii de la firma de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment in timp incepatori si lipsiti de experienta, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diferite tipuri de reparatii – sa poata cauza chiar mai multe disfunctionalitati telefonului inteligent. Prin urmare, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o faima excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care totodata ofera si asistenta de calitate. E simplu sa comparati reputatia diferitor furnizori prin accesarea paginilor web ale acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte platforme unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va desena o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le mentionati este in legatura cu perioada de inapoiere al aparatului reparat. Suntem intr-un secol al vitezei, si putini indivizi isi pot completa rutina cotidiana in absenta unui telefon mobil. Sa ramaneti fara telefon timp indelungat va poate afecta cariera, afacerea si chiar inclusiv viata intima. Un service de reparatii telefoane de top va oferi un timp de returnare de cel mult 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca e posibil sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va tine la curent legat de starea interventiei in orice moment. Acest lucru va va oferi o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantie

In mod sigur va veti mahni daca telefonul Dvs incepe sa aiba defectiuni imediat dupa ce a fost reparat. De aceea, se recomanda sa cautati un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e bine sa fie valida perioada de pana la cel putin 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre primii factori cand vine vorba de selectionarea unei companii ce repara telefoane. Asadar, in ce fel puteti determina nivelul de calitate al serviciilor prestate de un atelier? Si acum puteti citi reviewurile clientilor, sau puteti intreba personal cu fostii clientii in legatura nivelul calitativ al serviciilor.

Repararea unui telefon inteligent ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile de mai sus veti identifica in mod sigur cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Drobeta Turnu Severin pentru nevoile dumneavoastra, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii evaluati cand aveti intentia sa alegeti un atelier care sa va depaneze dispozitivul. Daca aveti noroc, veti gasi o firma care ofera servicii excelente la un tarif avantajos.