Vi s-a defectat smartphone-ul? Cautati un service GSM in Fagaras? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din municipiul dumneavoastra, la un loc cu informatii care sa va simplifice cautarea, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Fagaras - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Negoiu bl.15, ap.20, Fagaras

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Str. Negoiu bl.15, ap.20, Fagaras

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Str. Negoiu bl.15, ap.20, Fagaras

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai comune servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, cu incarcare deficitara, care pierd semnalul, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, Xiaomi, Motorola, OnePlus, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Deja exista o multime de firme care au crescut in branduri arhi cunoscute pe acest segment – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si totodata, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din nefericire, un telefon mobil este un produs sensibil, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati sacrificat pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De obicei, compania care a produs telefonul este cea mai recomandata alegere pentru remedierea problemelor, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Aflati in continuare cum sa alegeti o firma de reparatii telefoane Fagaras care are abilitatea sa rezolve orice problema ar avea dispozitivul dumneavoastra, si la un tarif care sa fie convenabila.

Veti descoperi ca sunt disponibile suficiente firme care pun la dispozitie servicii de reparare a acestei categorii de electronice, insa nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi calitate. De aceea, va fi nevoie sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva aspecte general valabile pe care e indicat sa le luati in calcul cand incepeti sa cautati un atelier care sa va rezolve problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la firma de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost candva nepriceputi si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Unii dintrei ei – care nu sunt familiari cu diverse categorii de depanari – sa poata cauza chiar mai multe disfunctionalitati smartphone-urilor. De aceea, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si asistenta de calitate. Puteti compara popularitatea variatilor furnizori prin verificarea website urilor acestora. In acelasi timp, exista posibilitatea sa verificati review-urile fostilor clienti si pe alte pagini web care au sectiuni pt recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest lucru va va permite o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le puneti este legata de timpul de retur al produsului reparat. Traim intr-un secol al vitezei, si foarte putini oameni isi pot derula rutina cotidiana fara un smartphone. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea ba chiar viata intima. O firma de reparatii telefoane de top va avea o durata de retur de cel mult 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca puteti spera sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va anunta in legatura cu starea reparatiei atunci cand doriti. Acest lucru va va oferi extra siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti infuria daca dispozitivul D-voastra incepe sa aiba defectiuni imediat dupa ce a fost reparat. Din acest motiv, se recomanda sa alageti un service GSM care ofera garantii pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valabila durata de pana la minim 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre primii factori atunci cand vine vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Asadar, in ce mod puteti estima nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o companie? Din nou, puteti citi reviewurile clientilor, sau puteti discuta personal cu fostii clientii in legatura nivelul calitativ al serviciilor.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de ideile de mai sus veti descoperi cu siguranta cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Fagaras pentru nevoile Dvs particulare, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti o companie care sa va remedieze telefonul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care ofera servicii de top la un tarif acceptabil.