Vi s-a defectat telefonul mobil sau tableta? Aveti nevoie de un service GSM in Fetesti? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din localitatea Dvs, precum si informatii utile care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • pagina web
 • telefonul
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Fetesti - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Strada Calarasi, Bl. 7, parter, Fetesti-Gara

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Calarasi, Bl. 7, parter, Fetesti-Gara

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Calarasi, Bl. 7, parter, Fetesti-Gara

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai comune servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, cu incarcare deficitara, care pierd semnalul, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, LG, Samsung, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm fenomenal in ultimii 20 de ani. Putem gasi pe piata o multime de firme care au evoluat in branduri consacrate pe acest segment – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si in acelasi timp, aceste aparate au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Din nefericire, un smartphone este un produs fragil, si poate fi foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati achitat pentru el cand l-ati cumparat, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De regula, firma care a produs aparatul este cea mai valida alegere pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asadar e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane Fetesti care e capabil sa rezolve orice complicatie ar avea telefonul Dvs, si la un pret care sa fie convenabila.

Veti descoperi ca exista suficiente societati comerciale care pun la dispozitie servicii de reparare a acestei categorii de aparate, dar nu toate aceste companii garanteaza aceeasi eficienta si profesionalism. Va trebui sa faceti putina munca de cercetare pentru a descoperi reputatia service-ului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva aspecte valabile in general pe care e bine sa le luati in calcul cand incepeti sa cautati un serviciu care sa va rezolve problema:

1. Convingeti-va ca angajatii de la firma de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment dat incepatori si ne-experimentati, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse tipuri de depanari – sa poate produce chiar mai multe disfunctionalitati smartphone-urilor. Prin urmare, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera si suport de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati popularitatea diferitor furnizori prin vizitarea site urilor acestora. Totodata, e simplu de verificat review-urile fostilor clienti si pe alte pagini web unde se pot lasa recenzii, precum Facebook. Acest pas va va desena o viziune mai realista din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le mentionati este in legatura cu perioada de returnare al dispozitivului reparat. Traim in secolul vitezei, si putini oameni isi pot derula rutina zilnica fara un telefon inteligent. Sa ramaneti fara smartphone timp indelungat va poate afecta cariera, afacerea ba chiar viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca va puteti astepta sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va tine la curent cu privire la starea reparatiei atunci cand doriti. Acest fapt va va oferi o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o idee legata de perioada exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti infuria daca aparatul Dvs va avea din nou defectiuni imediat dupa ce a fost depanat. Din acest motiv, e indicat sa va orientati spre un service GSM care furnizeaza garantii pentru manoperele pe care le presteaza. Garantia e indicat sa fie valabila timp de pana la macar 3 luni dupa ce interventia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii de top cand vine vorba de selectionarea unei firme ce repara telefoane. Prin urmare, cum puteti estima nivelul de calitate al serviciilor oferite de un atelier? Inca o data, puteti citi recomandarile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie in mod personal cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Reparatia unui telefon inteligent ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sfaturile de mai sus veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Fetesti pentru nevoile Dvs particulare, si in tariful la care va asteptati. Acestia sunt unii factori pe care e bine sa ii luati in calcul cand planificati sa alegeti un atelier care sa va depaneze aparatul. Daca aveti noroc, veti gasi o firma care ofera servicii excelente la un tarif acceptabil.