Vi s-a stricat telefonul mobil? Aveti nevoie de un service GSM in Fetesti? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din orasul dumneavoastra, impreuna cu informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai rapida, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • website-ul
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Fetesti - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Strada Calarasi, Bl. 7, parter, Fetesti-Gara

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Calarasi, Bl. 7, parter, Fetesti-Gara

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Calarasi, Bl. 7, parter, Fetesti-Gara

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai frecvente servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, la care nu se mai incarca bateria, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizari versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • Samsung, iPhone, LG, Sony, HTC, Huawei, Asus, Lenovo, Allview, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm ametitor din anii 2000 pana acum. Pe piata exista o multime de firme care au evoluat in branduri binecunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – iar aceste aparate au devenit o parte integranta din viata oricui.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un aparat sensibil, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati sacrificat pentru el cand l-ati cumparat, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs aparatul este cea mai recomandata alegere pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, de aceea e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa descoperiti un atelier de reparatii telefoane Fetesti care are abilitatea sa remedieze orice complicatie ar avea telefonul D-voastra, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti descoperi ca sunt disponibile multe societati comerciale care au in oferta servicii de restaurare a acestei categorii de aparate, insa nu toate aceste companii ofera aceasi calitate si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti putina munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia atelierului la care va doriti sa apelati. Pentru acest scop, iata cateva aspecte general valabile pe care e bine sa le luati in calcul cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca specialistii de la firma de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost candva incepatori si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diverse categorii de reparatii – pot cauza chiar mai multe probleme telefonului. Asadar, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care ofera si suport de calitate. Puteti compara renumele mai multor furnizori prin vizitarea paginilor web ale acestora. Totodata, puteti verifica calificativele clientilor si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest pas va va permite o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din intrebarile de baza pe care e recomandat sa le puneti este legata de timpul de retur al aparatului reparat. Am ajuns in vremuri caracterizate de graba, si putini indivizi isi pot derula rutina de zi cu zi in absenta unui smartphone. Existenta fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate prejudicia cariera, afacerea si chiar inclusiv viata de familie. Un atelier de reparatii telefoane de top va respecta un timp de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca puteti spera sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va anunta in legatura cu starea reparatiei atunci cand doriti. Acest fapt ofera o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

Probabil ca va veti mahni daca dispozitivul D-voastra va avea din nou defectiuni la scurt timp dupa ce a fost depanat. Din acest motiv, e indicat sa alageti un service GSM care pune la dispozitie garantii pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie valabila timp de pana la minim 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii de top cand vine vorba de decizia asupra unui service ce repara telefoane. Prin urmare, in ce fel puteti afla nivelul de calitate al serviciilor prestate de un atelier? Inca o data, puteti citi recenziile fostilor clienti, sau puteti intreba unu la unu cu fostii clientii in legatura nivelul calitativ al serviciilor.

Repararea unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de sugestiile de mai sus veti descoperi in mod sigur cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Fetesti pentru nevoile Dvs particulare, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand aveti intentia sa alegeti o firma care sa va remedieze telefonul. Daca aveti sansa, veti gasi o firma care ofera servicii super la un tarif avantajos.