S-a defectat smartphone-ul? Cautati un service GSM in Filiasi? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din localitatea D-voastra, impreuna cu informatii care sa va asigure o cautare mai rapida, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Filiasi - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bulevardul Racoteanu nr 205, Filiasi

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Bulevardul Racoteanu nr 205, Filiasi

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Bulevardul Racoteanu nr 205, Filiasi

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai comune servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri:

 • Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm ametitor in ultimii 20 de ani. Deja exista o multime de companii care au evoluat in branduri consacrate pe aceasta piata – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si totodata, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Din nefericire, un smartphone este un aparat sensibil, si este foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati sacrificat pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va necesita reparatii la un service GSM.

De obicei, firma care a produs aparatul este cea mai valida alternativa pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa selectati o companie de reparatii telefoane Filiasi care poate sa corecteze orice problema ar avea dispozitivul Dvs, si la un pret care sa fie atractiv.

Veti descoperi ca sunt disponibile multe intreprinderi care pun la dispozitie servicii de depanare a astfel de aparate, din pacate nu toate aceste companii ofera aceeasi calitate. Astfel, veti fi nevoit sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. Exista cateva lucruri valabile in general pe care e bine sa le luati in calcul cand sunteti in cautarea unui un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca angajatii de la firma de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost candva nepriceputi si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diverse categorii de depanari – sa poate produce chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o faima excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care ofera si asistenta de calitate. Puteti compara renumele mai multor furnizori prin accesarea site urilor acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati calificativele fostilor clienti si pe alte platforme dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Acest pas va va oferi o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din intrebarile de baza pe care e recomandat sa le adresati este legata de durata de retur al aparatului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si putini indivizi isi pot efectua rutina de zi cu zi in lipsa unui telefon mobil. Sa ramaneti fara telefon pentru o durata mai lunga va poate prejudicia cariera, business-ul sau chiar viata de familie. O firma de reparatii telefoane de top va respecta o durata de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca e posibil sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va anunta in legatura cu starea depanarii atunci cand doriti. Acest lucru va ofera mai multa siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de perioada exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti infuria daca dispozitivul Dvs va avea din nou disfunctionalitati imediat dupa ce a fost depanat. De aceea, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care pune la dispozitie garantii pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie valabila timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii de top in momentul cand este vorba de alegerea unui service ce repara telefoane. Deci, in ce mod puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de un atelier? Din nou, puteti citi recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti discuta unu la unu cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de sugestiile anterioare veti identifica cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Filiasi pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care e recomandat sa ii evaluati cand vreti sa alegeti o firma care sa va repare telefonul. Cu putin noroc, veti intalni o firma care pune pe piata servicii super la un pret atractiv.