S-a stricat telefonul mobil? Aveti nevoie de un service GSM in Filiasi? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu astfel de firme din localitatea dumneavoastra, precum si informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai simpla, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • pagina web
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Filiasi - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bulevardul Racoteanu nr 205, Filiasi

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Bulevardul Racoteanu nr 205, Filiasi

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Bulevardul Racoteanu nr 205, Filiasi

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai des intalnite servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, update software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • Samsung, iPhone, LG, Sony, HTC, Huawei, Allview, Asus, Lenovo, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm incredibil in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de firme care au devenit branduri consacrate pe acest segment – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si totodata, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un dispozitiv delicat, si poate foarte usor sa fie deteriorat de diverse accidente. E irelevant cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce suma ati platit pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs modelul este cea mai recomandata optiune pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asadar e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa descoperiti un atelier de reparatii telefoane Filiasi care poate sa rezolve orice complicatie ar avea telefonul D-voastra, si la un cost care sa va convina.

Veti descoperi ca sunt disponibile multe intreprinderi care au in oferta servicii de restaurare a acestei categorii de electronice, din pacate nu toate aceste companii ofera aceasi calitate si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. Pentru acest scop, iata cateva informatii general valabile pe care trebuie sa le luati in calcul cand cautati un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Asigurati-va ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment in timp nepriceputi si lipsiti de experienta, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu variate categorii de depanari – sa poate produce chiar mai multe disfunctionalitati telefonului. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea de servicii de top, si care ofera si suport de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati reputatia mai multor furnizori prin vizitarea paginilor web ale acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte platforme care au sectiuni pt recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest pas va va crea o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din principalele intrebari pe care e indicat sa le mentionati este legata de perioada de retur al aparatului reparat. Suntem in secolul vitezei, si foarte putini indivizi isi pot derula rutina zilnica in absenta unui smartphone. Existenta fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate prejudicia cariera, business-ul ba chiar viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va oferi o durata de retur de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca e posibil sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va informa cu privire la starea reparatiei oricand. Acest lucru ofera extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si veti avea o estimare legata de timpul exact in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie?

Cel mai probabil ca va veti mahni daca aparatul dumneavoastra va avea din nou disfunctionalitati imediat dupa ce a fost remediat. Asadar, e indicat sa alageti un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie activa perioada de pana la macar 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii primordiali in momentul cand este vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Deci, in ce fel puteti estima nivelul de calitate al serviciilor oferite de un atelier? Si acum puteti rasfoi recenziile fostilor clienti, sau puteti discuta in mod personal cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Repararea unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de ideile anterioare veti gasi cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Filiasi pentru nevoile D-voastra specifice, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii evaluati cand vreti sa alegeti o companie care sa va depaneze dispozitivul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care ofera servicii super la un cost atractiv.