S-a defectat smartphone-ul? Sunteti in cautarea unui service GSM in Focsani? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din localitatea dumneavoastra, precum si informatii utile care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Focsani - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Strada Stefan cel Mare, nr. 5, Focsani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

B-dul Unirii, nr.48, Focsani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

B-dul Unirii, nr.48, Focsani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai des intalnite servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizari versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm ametitor din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de companii care au evoluat in branduri arhi cunoscute pe acest segment โ€“ precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc โ€“ si in acelasi timp, aceste electronice au devenit parte normala din viata celor care le-au cumparat.

Din pacate, un smartphone este un dispozitiv sensibil, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. E irelevant cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati platit pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs telefonul este cea mai buna alegere pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asadar e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Aflati in continuare cum sa alegeti un atelier de reparatii telefoane Focsani care poate sa corecteze orice problema ar avea aparatul D-voastra, si la un pret care sa fie convenabila.

Veti descoperi ca sunt disponibile suficiente firme care ofera servicii de restaurare a acestei categorii de aparate, insa nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia service-ului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva aspecte valabile in general pe care trebuie sa le luati in calcul cand sunteti in cautarea unui o firma care sa va rezolve problema:

1. Fiti siguri ca specialistii de la service-ul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment in timp nepriceputi si ne-experimentati, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei โ€“ care nu sunt familiari cu diferite categorii de interventii โ€“ sa poate produce chiar mai multe defectiuni telefonului. Prin urmare, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si care ofera si suport de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati renumele mai multor furnizori prin verificarea website urilor acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati recenziile fostilor clienti si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Facebook. Acest pas va va desena o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le puneti este in legatura cu timpul de returnare al produsului reparat. Suntem in vremuri caracterizate de graba, si foarte putini indivizi isi pot efectua rutina zilnica in absenta unui telefon inteligent. Sa ramaneti fara smartphone timp indelungat va poate dauna la cariera, business-ul sau chiar viata intima. Un service de reparatii telefoane de top va avea o perioada de retur de maxim 3 zile lucratoare โ€“ ceea ce inseamna ca puteti spera sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa legat de starea reparatiei atunci cand doriti. Acest fapt va ofera mai multa siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Se ofera garantie?

Cel mai probabil ca va veti mahni daca telefonul Dvs va incepe sa aiba defectiuni la scurta durata dupa ce a fost depanat. Asadar, se recomanda sa alageti un service GSM care ofera garantii pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie activa durata de pana la cel putin 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii primordiali cand vine vorba de alegerea unei companii ce repara telefoane. Deci, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o firma? Inca o data, puteti citi recomandarile fostilor clienti, sau puteti intreba in mod personal cu fostii clientii legat de calitatea serviciilor.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sfaturile de mai sus veti gasi cu siguranta cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Focsani pentru nevoile dumneavoastra, si in costul preconizat. Acestia sunt unii factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti un atelier care sa va remedieze aparatul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care pune pe piata servicii excelente la un cost acceptabil.