Vi s-a stricat smartphone-ul? Cautati un service GSM in Focsani? V-am pregatit o lista cu astfel de firme din localitatea D-voastra, la un loc cu informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai rapida, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Focsani - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Strada Stefan cel Mare, nr. 5, Focsani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

B-dul Unirii, nr.48, Focsani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

B-dul Unirii, nr.48, Focsani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai comune servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care pierd semnalul, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de versiuni software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Putem gasi pe piata o multime de firme care au evoluat in branduri arhi cunoscute pe aceasta piata – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si totodata, aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata oricui.

Partea proasta este ca un smartphone este un dispozitiv fragil, si poate fi foarte usor sa fie deteriorat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati achitat pentru el la achizitionarea lui, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De regula, firma care a produs modelul este cea mai buna alternativa pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti un service de reparatii telefoane Focsani care e capabil sa rezolve orice complicatie ar avea telefonul D-voastra, si la un cost care sa va convina.

Veti ajunge la concluzia ca exista multe societati comerciale care au in oferta servicii de depanare a astfel de dispozitive, insa nu toate aceste companii garanteaza aceeasi calitate. De aceea, va fi nevoie sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. Pentru acest scop, iata cateva aspecte valabile in general pe care trebuie sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati un atelier care sa va rezolve problema:

1. Convingeti-va ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment in timp nepriceputi si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Unii dintrei ei – care nu sunt familiari cu diferite categorii de interventii – sa poate produce chiar mai multe probleme telefonului. Prin urmare, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o faima excelenta in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati reputatia mai multor furnizori prin verificarea paginilor web ale acestora. De asemenea, puteti verifica recenziile clientilor si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest lucru va va permite o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le adresati are legatura cu timpul de returnare al dispozitivului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si foarte putini indivizi isi pot efectua rutina cotidiana in absenta unui telefon mobil. Sa ramaneti fara smartphone timp indelungat va poate prejudicia cariera, afacerea sau chiar viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va avea o perioada de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca e posibil sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va tine la curent cu privire la starea reparatiei oricand. Acest aspect ofera mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul D-voastra, si veti avea o idee legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

5. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti irita daca telefonul dumneavoastra va incepe sa aiba disfunctionalitati la scurta durata dupa ce a fost depanat. Din acest motiv, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie valabila durata de pana la macar 3 luni dupa ce interventia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii de top atunci cand vine vorba de alegerea unei firme ce repara telefoane. Deci, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor prestate de o firma? Si acum puteti citi recomandarile clientilor, sau puteti intreba in mod personal cu fostii clientii despre nivelul de satisfactie.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sfaturile de mai sus veti identifica cu certitudine cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Focsani pentru nevoile Dvs particulare, si in tariful la care va asteptati. Iata deci cativa factori pe care ar trebui sa ii luati in calcul cand planificati sa alegeti un service care sa va repare telefonul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care presteaza servicii de calitate la un cost avantajos.