S-a stricat smartphone-ul? Sunteti in cautarea unui service GSM in Focsani? V-am pregatit o lista cu ateliere din orasul Dvs, impreuna cu informatii care sa va asigure o cautare mai usoara, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • adresa web
 • telefonul
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Focsani - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Strada Stefan cel Mare, nr. 5, Focsani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

B-dul Unirii, nr.48, Focsani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

B-dul Unirii, nr.48, Focsani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai comune servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care nu se mai aprind, la care nu se mai incarca bateria, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, actualizari software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri:

 • Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a crescut intr-un ritm extraordinar din anii 2000 pana acum. Putem gasi pe piata o multime de firme care au crescut in branduri arhi cunoscute in aceasta industrie – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – iar aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din nefericire, un telefon mobil este un aparat delicat, si poate foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati sacrificat pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De regula, firma care a produs modelul este cea mai buna alternativa pentru corectarea defectiunilor, dar acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa selectati o firma de reparatii telefoane Focsani care are abilitatea sa rezolve orice complicatie ar avea telefonul D-voastra, si la un tarif care sa fie avantajos.

Veti concluziona ca exista multe societati comerciale care pun la dispozitie servicii de reparare a acestei categorii de electronice, din pacate nu toate aceste companii ofera aceeasi calitate. De aceea, va fi nevoie sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia serviciului pe care il luati in calcul. Pentru acest scop, iata cateva lucruri valabile in general pe care e indicat sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Asigurati-va ca specialistii de la service-ul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti reparatorii au fost candva incepatori si ne-experimentati, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Unii dintrei ei – care nu sunt familiari cu variate categorii de interventii – pot cauza chiar mai multe defectiuni telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. Puteti compara renumele variatilor furnizori prin vizitarea website urilor acestora. In acelasi timp, puteti verifica recenziile fostilor clienti si pe alte platforme unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest pas va va desena o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le puneti este in legatura cu perioada de retur al produsului reparat. Am ajuns in vremuri caracterizate de graba, si foarte putini indivizi isi pot derula rutina zilnica in absenta unui smartphone. Existenta fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, business-ul ba chiar viata de familie. O firma de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca puteti spera sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va tine la curent cu privire la starea interventiei oricand. Acest fapt va ofera mai multa siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul Dvs, si puteti sa va faceti o idee legata de durata exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia oferita

In mod sigur va veti supara daca telefonul D-voastra va incepe sa aiba disfunctionalitati la scurta durata dupa ce a fost reparat. Din acest motiv, se recomanda sa cautati un service GSM care furnizeaza garantii pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia e indicat sa fie activa perioada de pana la minim 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii de top cand vine vorba de selectionarea unei firme ce repara telefoane. Prin urmare, in ce fel puteti afla nivelul de calitate al serviciilor prestate de o firma? Si acum puteti cauta recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti intreba in mod personal cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sfaturile anterioare veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Focsani pentru nevoile Dvs particulare, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii luati in calcul cand vreti sa alegeti un service care sa va repare aparatul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care pune pe piata servicii de calitate la un cost avantajos.