S-a stricat telefonul mobil sau tableta? Aveti nevoie de un service GSM in Focsani? V-am pregatit o lista cu ateliere din orasul Dvs, impreuna cu informatii folositoare care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • adresa web
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Focsani - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Strada Stefan cel Mare, nr. 5, Focsani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

B-dul Unirii, nr.48, Focsani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

B-dul Unirii, nr.48, Focsani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai frecvente servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, care nu se mai incarca, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de versiuni software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, Xiaomi, Motorola, OnePlus, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm fenomenal in ultimele doua decenii. Deja exista o multime de companii care au devenit branduri consacrate pe acest segment – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – iar aceste electronice au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Din pacate, un smartphone este un dispozitiv delicat, si poate fi foarte usor sa fie deteriorat de diverse evenimente nedorite. E irelevant cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati achitat pentru el la achizitionarea lui, in mod sigur va veni o zi cand va necesita reparatii la un service GSM.

De regula, compania care a produs aparatul este cea mai valida alegere pentru remedierea problemelor, insa acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati un atelier de reparatii telefoane Focsani care e capabil sa rezolve orice complicatie ar avea telefonul dumneavoastra, si la un tarif care sa fie convenabila.

Veti concluziona ca sunt disponibile suficiente intreprinderi care pun la dispozitie servicii de restaurare a astfel de electronice, insa nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi eficienta si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia service-ului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva informatii importante de cunoscut pe care e indicat sa le luati in evidenta cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa se ocupe de problema:

1. Asigurati-va ca tehnicienii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost candva noi si lipsiti de practica, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Unii dintrei ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diferite tipuri de interventii – sa poate produce chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. Prin urmare, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o faima excelenta in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si relatii cu clientii de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati renumele mai multor furnizori prin accesarea website urilor acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va oferi o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din intrebarile de baza pe care e indicat sa le adresati este legata de durata de returnare al dispozitivului reparat. Traim in secolul vitezei, si destul de putini indivizi isi pot completa rutina de zi cu zi in absenta unui telefon mobil. Existenta fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate dauna la cariera, business-ul ba chiar viata intima. O firma de reparatii telefoane de top va respecta un timp de returnare de cel mult 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca e posibil sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa in legatura cu starea depanarii oricand. Acest fapt va va oferi extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si veti avea o idee legata de perioada exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantie

In mod sigur va veti mahni daca aparatul Dvs incepe sa aiba probleme imediat dupa ce a fost depanat. Asadar, e recomandat sa va orientati spre un service GSM care pune la dispozitie garantii pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie valabila durata de pana la cel putin 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre primii factori atunci cand vine vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor prestate de un atelier? Din nou, puteti cauta recomandarile clientilor, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Depanarea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de ideile de mai sus veti identifica in mod sigur cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Focsani pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii luati in calcul cand aveti intentia sa alegeti o firma care sa va repare telefonul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care presteaza servicii de top la un pret atractiv.