Vi s-a stricat telefonul mobil sau tableta? Sunteti in cautarea unui service GSM in Galati? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din orasul Dvs, precum si informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai simpla, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • adresa web
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Galati - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Traian Nr. 339, Galati

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Siderurgistilor, nr 22, Galati

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Piata Centrala, Galati

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, care nu se mai incarca, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • Samsung, iPhone, LG, Sony, HTC, Huawei, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm ametitor in ultimii 20 de ani. Deja exista o multime de firme care au devenit branduri arhi cunoscute pe aceasta piata – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din nefericire, un telefon mobil este un aparat fragil, si poate fi foarte usor sa fie deteriorat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati platit pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

De obicei, compania care a produs telefonul este cea mai buna alternativa pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa descoperiti un atelier de reparatii telefoane Galati care e capabil sa rezolve orice problema ar avea telefonul D-voastra, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti descoperi ca exista multe intreprinderi care au in oferta servicii de reparare a astfel de electronice, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi calitate. Va trebui sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia serviciului pe care l-ati ales. Exista cateva aspecte general valabile pe care trebuie sa le luati in calcul cand cautati o firma care sa se ocupe de problema:

1. Asigurati-va ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost candva noi si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diferite categorii de depanari – sa poate produce chiar mai multe disfunctionalitati telefonului. Prin urmare, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si suport de calitate. Puteti compara popularitatea mai multor furnizori prin vizitarea site urilor acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat recenziile clientilor si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Aceasta actiune va va crea o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le mentionati este legata de perioada de returnare al aparatului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si putini oameni isi pot completa rutina de zi cu zi fara un telefon inteligent. Viata fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate prejudicia cariera, business-ul ba chiar viata de familie. Un service de reparatii telefoane de top va avea o durata de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare – asta inseamna ca puteti spera sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va tine la curent in legatura cu starea interventiei atunci cand doriti. Acest fapt ofera o siguranta aditionala ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti infuria daca telefonul dumneavoastra va incepe sa aiba defectiuni la scurt timp dupa ce a fost reparat. Asadar, e indicat sa alageti un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru manoperele pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie valabila timp de pana la minim 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii de top in momentul cand este vorba de decizia asupra unei companii ce repara telefoane. Prin urmare, in ce mod puteti afla nivelul de calitate al serviciilor prestate de un atelier? Si acum puteti citi recenziile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii legat de calitatea serviciilor.

Repararea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de sugestiile anterioare veti descoperi cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Galati pentru nevoile D-voastra specifice, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care sa va depaneze dispozitivul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care ofera servicii de top la un cost atractiv.