Vi s-a stricat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in Galati? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din orasul Dvs, impreuna cu informatii utile care sa va faca cautarea mai rapida, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • adresa web
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Galati - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Traian Nr. 339, Galati

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Siderurgistilor, nr 22, Galati

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Piata Centrala, Galati

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, cu incarcare deficitara, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • decodari, actualizari versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a crescut intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Putem gasi pe piata o multime de companii care au devenit branduri binecunoscute in aceasta industrie โ€“ precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc โ€“ si in acelasi timp, aceste aparate au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Din nefericire, un smartphone este un aparat delicat, si poate fi foarte usor sa fie deteriorat de diverse incidente. Nu conteaza cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati platit pentru el cand l-ati cumparat, cel mai probabil la un moment dat va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De obicei, compania care a produs aparatul este cea mai valida alegere pentru remedierea problemelor, insa acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asa ca e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati un atelier de reparatii telefoane Galati care poate sa corecteze orice complicatie ar avea aparatul D-voastra, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti concluziona ca exista numeroase societati comerciale care pun la dispozitie servicii de depanare a acestui tip de dispozitive, din pacate nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia atelierului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva informatii general valabile pe care trebuie sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui o firma care sa remedieze defectiunea:

1. Convingeti-va ca tehnicienii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost candva nepriceputi si ne-experimentati, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Unii dintrei ei โ€“ care nu sunt familiari cu diverse categorii de depanari โ€“ sa poata cauza chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. Prin urmare, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o faima excelenta in oferirea de servicii de top, si care ofera si suport de calitate. E simplu sa comparati reputatia variatilor furnizori prin accesarea site urilor acestora. De asemenea, e simplu de verificat review-urile clientilor si pe alte pagini web care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest pas va va desena o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din intrebarile de baza pe care e recomandat sa le mentionati este in legatura cu timpul de returnare al aparatului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si destul de putini oameni isi pot efectua rutina de zi cu zi in absenta unui telefon inteligent. Existenta fara telefon timp indelungat va poate dauna la cariera, business-ul sau chiar viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va oferi o durata de retur de cel mult 3 zile lucratoare โ€“ acest lucru inseamna ca puteti spera sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va informa cu privire la starea reparatiei atunci cand doriti. Acest fapt ofera extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul Dvs, si puteti sa va faceti o idee legata de perioada exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti infuria daca dispozitivul D-voastra incepe sa aiba disfunctionalitati la scurt timp dupa ce a fost depanat. Din acest motiv, e indicat sa va orientati spre un service GSM care furnizeaza garantii pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e bine sa fie activa timp de pana la macar 3 luni dupa ce interventia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre primii factori atunci cand vine vorba de selectionarea unei companii ce repara telefoane. Deci, in ce fel puteti estima nivelul de calitate al serviciilor oferite de o firma? Din nou, puteti cauta reviewurile fostilor clienti, sau puteti intreba personal cu fostii clientii legat de calitatea serviciilor.

Repararea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sfaturile anterioare veti identifica cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Galati pentru nevoile D-voastra specifice, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care sa va repare telefonul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care pune pe piata servicii excelente la un pret acceptabil.