Vi s-a stricat telefonul mobil? Aveti nevoie de un service GSM in Galati? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din municipiul Dvs, precum si informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai usoara, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • pagina web
 • telefonul
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Galati - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Traian Nr. 339, Galati

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Siderurgistilor, nr 22, Galati

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Piata Centrala, Galati

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care pierd semnalul, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, actualizare de versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, LG, Samsung, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm extraordinar din anii 2000 pana acum. Pe piata exista o multime de firme care au crescut in branduri binecunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – iar aceste electronice au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Partea proasta este ca un smartphone este un produs sensibil, si poate fi foarte usor sa fie deteriorat de diverse incidente. E irelevant cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati platit pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs aparatul este cea mai buna alternativa pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asa ca e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati o companie de reparatii telefoane Galati care e capabil sa remedieze orice problema ar avea aparatul dumneavoastra, si la un pret care sa fie atractiv.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile multe societati comerciale care ofera servicii de restaurare a acestui tip de aparate, insa nu toate aceste companii garanteaza aceeasi calitate. De aceea, va fi nevoie sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia service-ului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva informatii importante de cunoscut pe care e indicat sa le luati in calcul cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service-ul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost candva noi si lipsiti de practica, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diferite categorii de interventii – sa poate produce chiar mai multe defectiuni telefonului. De aceea, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o faima excelenta in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si suport de calitate. Puteti compara popularitatea variatilor furnizori prin accesarea paginilor web ale acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat review-urile fostilor clienti si pe alte site-uri care au sectiuni pt recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest lucru va va oferi o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din primele intrebari pe care trebuie sa le puneti este in legatura cu perioada de returnare al produsului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si destul de putini indivizi isi pot derula rutina cotidiana fara un telefon inteligent. Existenta fara telefon pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, afacerea sau chiar viata de familie. Un service de reparatii telefoane de top va avea o perioada de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca puteti spera sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va anunta cu privire la starea reparatiei oricand. Acest fapt va ofera o siguranta aditionala ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de durata exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti infuria daca aparatul D-voastra incepe sa aiba defectiuni la scurt timp dupa ce a fost depanat. Asadar, e indicat sa va orientati spre un service GSM care pune la dispozitie garantii pentru manoperele pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie activa durata de pana la cel putin 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii de top atunci cand vine vorba de alegerea unei firme ce repara telefoane. Asadar, in ce mod puteti afla nivelul de calitate al serviciilor prestate de un atelier? Din nou, puteti citi reviewurile clientilor, sau puteti intreba unu la unu cu fostii clientii legat de calitatea serviciilor.

Reparatia unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sugestiile de mai devreme veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Galati pentru nevoile dumneavoastra, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii evaluati cand vreti sa alegeti o firma care sa va repare dispozitivul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care presteaza servicii excelente la un tarif avantajos.