Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,521 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a defectat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in Giurgiu? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din municipiul dumneavoastra, precum si informatii folositoare care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Giurgiu - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Fara recenzii
0/5

Giurgiu

Ne pare rau, momentan inca nu s-a inscris nici un service GSM din Giurgiu…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie โ€ฆ

Cele mai comune servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, cu incarcare deficitara, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm extraordinar din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de firme care au evoluat in branduri consacrate pe aceasta piata โ€“ precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc โ€“ iar aceste aparate au devenit parte normala din viata oricui.

Din nefericire, un smartphone este un produs delicat, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse evenimente nedorite. E irelevant cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati achitat pentru el cand l-ati cumparat, mai devreme sau mai tarziu va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs modelul este cea mai recomandata alternativa pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa va orientati spre o solutie locala. Aflati in continuare cum sa selectati o firma de reparatii telefoane Giurgiu care e capabil sa corecteze orice complicatie ar avea telefonul D-voastra, si la un pret care sa fie atractiv.

Veti concluziona ca sunt disponibile suficiente societati comerciale care ofera servicii de depanare a acestui tip de dispozitive, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi eficienta si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia service-ului pe care l-ati ales. Exista cateva informatii importante de cunoscut pe care e bine sa le luati in evidenta cand sunteti in cautarea unui o firma care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca angajatii de la firma de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment dat nepriceputi si lipsiti de practica, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Unii dintrei ei โ€“ fiind nefamiliarizati cu diferite tipuri de reparatii โ€“ sa poata cauza chiar mai multe defectiuni telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati popularitatea diferitor furnizori prin verificarea paginilor web ale acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat calificativele clientilor si pe alte platforme unde se pot lasa recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Aceasta actiune va va oferi o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le puneti este legata de durata de inapoiere al produsului reparat. Suntem in vremuri caracterizate de graba, si destul de putini indivizi isi pot derula rutina de zi cu zi in absenta unui telefon mobil. Sa ramaneti fara telefon pentru o durata mai lunga va poate prejudicia cariera, business-ul sau chiar viata de familie. Un service de reparatii telefoane de top va respecta o durata de returnare de maxim 3 zile lucratoare โ€“ asta inseamna ca va puteti astepta sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa cu privire la starea reparatiei atunci cand doriti. Acest aspect ofera extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie?

Cel mai probabil ca va veti irita daca aparatul D-voastra va incepe sa aiba probleme imediat dupa ce a fost depanat. De aceea, e recomandat sa cautati un service GSM care furnizeaza garantii pentru manoperele pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie activa durata de pana la minim 3 luni dupa ce interventia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii primordiali in momentul cand este vorba de selectionarea unei firme ce repara telefoane. Deci, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o firma? Din nou, puteti cauta recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti intreba in mod personal cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sugestiile de mai sus veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Giurgiu pentru nevoile Dvs particulare, si in costul preconizat. Acestia sunt unii factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o firma care sa va depaneze dispozitivul. Cu putin noroc, veti da peste o firma care pune pe piata servicii super la un cost acceptabil.