Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,286 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a defectat telefonul mobil sau tableta? Aveti nevoie de un service GSM in Giurgiu? V-am pregatit o lista cu firme din aceasta industrie din municipiul Dvs, precum si informatii utile care sa va faca cautarea mai comoda, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • adresa web
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Giurgiu - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

Giurgiu

Ne pare rau, momentan inca nu s-a inscris nici un service GSM din Giurgiu…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, update software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Xiaomi, Motorola, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm ametitor in ultimii 20 de ani. Putem gasi pe piata o multime de companii care au crescut in branduri consacrate in aceasta industrie – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – iar aceste electronice au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Partea proasta este ca un smartphone este un produs delicat, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse incidente. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati sacrificat pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, firma care a produs modelul este cea mai buna optiune pentru corectarea defectiunilor, dar acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Aflati in continuare cum sa descoperiti un atelier de reparatii telefoane Giurgiu care e capabil sa corecteze orice defect ar avea telefonul Dvs, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti concluziona ca sunt disponibile multe societati comerciale care pun la dispozitie servicii de depanare a acestei categorii de aparate, din pacate nu toate aceste companii garanteaza aceeasi calitate. Asadar, va fi necesar sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a afla reputatia service-ului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva lucruri general valabile pe care trebuie sa le luati in calcul cand cautati un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Asigurati-va ca angajatii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost candva incepatori si lipsiti de experienta, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diverse categorii de depanari – pot cauza chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care ofera si relatii cu clientii de calitate. E simplu sa comparati reputatia variatilor furnizori prin vizitarea website urilor acestora. In acelasi timp, puteti verifica recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Google My Business sau Facebook. Aceasta actiune va va crea o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din intrebarile de baza pe care trebuie sa le puneti este legata de durata de inapoiere al aparatului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si putini oameni isi pot derula rutina de zi cu zi in absenta unui smartphone. Sa ramaneti fara telefon pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, afacerea ba chiar viata de familie. O firma de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de returnare de cel mult 3 zile lucratoare – asta inseamna ca puteti spera sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va anunta legat de starea interventiei oricand. Acest lucru va ofera mai multa siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de perioada exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Se ofera garantie?

In mod sigur va veti mahni daca dispozitivul dumneavoastra incepe sa aiba defectiuni imediat dupa ce a fost depanat. Asadar, e indicat sa alageti un service GSM care ofera garantii pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie activa perioada de pana la macar 3 luni dupa ce interventia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii primordiali in momentul cand este vorba de selectionarea unei companii ce repara telefoane. Asadar, cum puteti determina nivelul de calitate al serviciilor oferite de o firma? Si acum puteti citi reviewurile fostilor clienti, sau puteti intreba in mod personal cu fostii clientii legat de nivelul calitativ al serviciilor.

Reparatia unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile anterioare veti gasi cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Giurgiu pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Iata deci cativa factori pe care ar trebui sa ii luati in calcul cand planificati sa alegeti o firma care sa va depaneze dispozitivul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care pune pe piata servicii super la un tarif atractiv.