Vi s-a defectat telefonul mobil sau tableta? Cautati un service GSM in Hunedoara? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu astfel de firme din orasul D-voastra, la un loc cu informatii utile care sa va asigure o cautare mai comoda, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Hunedoara - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. George Enescu nr. 12, Hunedoara

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, cu incarcare deficitara, care pierd semnalul, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizari versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm ametitor din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de companii care au evoluat in branduri arhi cunoscute pe acest segment – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si in acelasi timp, aceste aparate au devenit parte normala din viata oricui.

Din nefericire, un smartphone este un dispozitiv fragil, si poate foarte usor sa fie deteriorat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce suma ati platit pentru el cand l-ati cumparat, in mod sigur va veni o zi cand va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, compania care a produs aparatul este cea mai buna alternativa pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti un atelier de reparatii telefoane Hunedoara care poate sa rezolve orice complicatie ar avea telefonul Dvs, si la un pret care sa fie convenabila.

Veti ajunge la concluzia ca exista numeroase firme care au in oferta servicii de restaurare a acestei categorii de aparate, insa nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva aspecte valabile in general pe care e bine sa le luati in calcul cand sunteti in cautarea unui o firma care sa remedieze defectiunea:

1. Asigurati-va ca tehnicienii de la service-ul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost candva noi si lipsiti de experienta, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse categorii de depanari – sa poate produce chiar mai multe disfunctionalitati telefonului inteligent. Asadar, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si care ofera si suport de calitate. E simplu sa comparati reputatia diferitor furnizori prin accesarea website urilor acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte pagini web care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va permite o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le mentionati este legata de timpul de retur al produsului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si foarte putini oameni isi pot efectua rutina de zi cu zi in absenta unui telefon inteligent. Existenta fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate dauna la cariera, afacerea ba chiar viata intima. Un atelier de reparatii telefoane de top va avea o durata de returnare de cel mult 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca va puteti astepta sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va tine la curent legat de starea depanarii atunci cand doriti. Acest fapt va ofera o siguranta aditionala ca angajatii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de durata exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Se ofera garantie?

Cel mai probabil ca va veti infuria daca telefonul D-voastra va avea din nou probleme imediat dupa ce a fost reparat. Asadar, se recomanda sa alageti un service GSM care furnizeaza o garantie pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia e indicat sa fie valida durata de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre primii factori cand vine vorba de selectionarea unei firme ce repara telefoane. Deci, in ce fel puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o firma? Si acum puteti rasfoi recomandarile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti intreba unu la unu cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de ideile de mai devreme veti identifica in mod sigur cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Hunedoara pentru nevoile Dvs particulare, si in tariful la care va asteptati. Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand planificati sa alegeti un atelier care sa va repare telefonul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care presteaza servicii de top la un cost acceptabil.