Vi s-a stricat smartphone-ul? Sunteti in cautarea unui service GSM in Hunedoara? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din municipiul Dvs, precum si informatii care sa va asigure o cautare mai comoda, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Hunedoara - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. George Enescu nr. 12, Hunedoara

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care au semnal foarte slab, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizari software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm extraordinar din anii 2000 pana acum. Pe piata exista o multime de firme care au evoluat in branduri consacrate pe acest segment – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si totodata, aceste dispozitive au devenit parte normala din viata oricui.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un produs sensibil, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. E irelevant cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati platit pentru el la achizitionarea lui, in mod sigur va veni o zi cand va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs telefonul este cea mai recomandata optiune pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asadar e bine sa va orientati spre o solutie locala. Aflati in continuare cum sa selectati un atelier de reparatii telefoane Hunedoara care are abilitatea sa corecteze orice defect ar avea dispozitivul D-voastra, si la un tarif care sa va convina.

Veti ajunge la concluzia ca exista multe societati comerciale care pun la dispozitie servicii de depanare a astfel de electronice, din pacate nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia atelierului la care va doriti sa apelati. Exista cateva lucruri general valabile pe care trebuie sa le luati in calcul cand incepeti sa cautati o firma care sa va rezolve problema:

1. Asigurati-va ca specialistii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment in timp noi si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diverse categorii de interventii – sa poate produce chiar mai multe disfunctionalitati telefonului. Prin urmare, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea de servicii de top, si care ofera si relatii cu clientii de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati reputatia variatilor furnizori prin verificarea paginilor web ale acestora. De asemenea, e simplu de verificat review-urile fostilor clienti si pe alte pagini web care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook. Aceasta actiune va va desena o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le mentionati are legatura cu perioada de inapoiere al aparatului reparat. Suntem in vremuri caracterizate de graba, si putini oameni isi pot derula rutina zilnica fara un telefon mobil. Viata fara telefon pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, business-ul si chiar inclusiv viata intima. O firma de reparatii telefoane de top va oferi un timp de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca e posibil sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va informa cu privire la starea depanarii in orice moment. Acest aspect ofera mai multa siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si veti avea o estimare legata de timpul exact in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti mahni daca dispozitivul D-voastra va incepe sa aiba probleme la scurta durata dupa ce a fost depanat. De aceea, e recomandat sa alageti un service GSM care furnizeaza o garantie pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valabila durata de pana la cel putin 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii de top cand vine vorba de selectionarea unei companii ce repara telefoane. Asadar, cum puteti estima nivelul de calitate al serviciilor disponibile la un atelier? Inca o data, puteti rasfoi reviewurile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie unu la unu cu fostii clientii legat de nivelul de satisfactie.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile de mai devreme veti identifica in mod sigur cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Hunedoara pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand vreti sa alegeti o companie care sa va repare telefonul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care pune pe piata servicii super la un cost acceptabil.