S-a stricat telefonul mobil sau tableta? Sunteti in cautarea unui service GSM pentru Samsung, Apple, Xiaomi, Huawei si alte marci in Iasi? V-am pregatit o lista cu firme din aceasta industrie din localitatea D-voastra, precum si informatii care sa va simplifice cautarea, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Iasi - Lista cu firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

B-dul. Alexandru cel bun nr.26, bl.H6, parter

Sponsored:

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

B-dul T.Vladimirescu nr.46, Iasi

Orange Care Iasi - Centru service autorizat

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Anastasie Panu nr. 52, Iasi

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Soseaua Nationala nr.198, Iasi

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, la care nu se mai incarca bateria, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • decodari, actualizari versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Lenovo, Allview, Asus, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane pt Apple, Huawei, Samsung, Xiaomi

Industria telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm fenomenal in ultimii 20 de ani. Deja exista o multime de companii care au evoluat in branduri binecunoscute pe acest segment – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din nefericire, un telefon mobil este un dispozitiv sensibil, si poate foarte usor sa fie deteriorat de diverse accidente. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati sacrificat pentru el cand l-ati cumparat, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

De obicei, compania care a produs modelul este cea mai buna optiune pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asadar e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Aflati in continuare cum sa descoperiti un service de reparatii telefoane Iasi care poate sa rezolve orice complicatie ar avea aparatul dumneavoastra, si la un pret care sa fie atractiv.

Veti ajunge la concluzia ca exista multe firme care au in oferta servicii de depanare a astfel de electronice, dar nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia atelierului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva lucruri general valabile pe care e indicat sa le luati in considerare cand cautati un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service-ul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment dat nepriceputi si lipsiti de experienta, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Unii dintrei ei – fiind nefamiliarizati cu diferite tipuri de interventii – pot cauza chiar mai multe probleme telefonului inteligent. Asadar, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera si relatii cu clientii de calitate. E simplu sa comparati renumele variatilor furnizori prin verificarea website urilor acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati review-urile clientilor si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va oferi o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le puneti este in legatura cu durata de inapoiere al aparatului reparat. Suntem intr-un secol al vitezei, si foarte putini indivizi isi pot completa rutina de zi cu zi in absenta unui telefon mobil. Existenta fara telefon timp indelungat va poate dauna la cariera, afacerea sau chiar viata de familie. Un service de reparatii telefoane de top va respecta o perioada de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca e posibil sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va informa cu privire la starea reparatiei atunci cand doriti. Acest fapt va va oferi extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul Dvs, si puteti sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantia oferita

In mod sigur va veti irita daca aparatul D-voastra va incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. Din acest motiv, e indicat sa cautati un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e bine sa fie activa perioada de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii de top atunci cand vine vorba de alegerea unui service ce repara telefoane. Asadar, in ce fel puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de un atelier? Si acum puteti rasfoi recenziile clientilor, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii in legatura nivelul calitativ al serviciilor.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de recomandarile de mai sus veti gasi in mod sigur cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Iasi pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii luati in calcul cand vreti sa alegeti un atelier care sa va repare dispozitivul. Daca aveti sansa, veti gasi o firma care pune pe piata servicii de top la un tarif acceptabil.