Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,319 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a stricat telefonul mobil, smartphone-ul sau tableta? Cautati un service GSM in Iasi? V-am pregatit o lista cu astfel de firme din orasul Dvs, precum si informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Iasi

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

Soseaua Nationala nr.198 bl.B sc.B Parter, Iasi

Asiguram service pentru o gama variata de terminale GSM (telefoane mobile / tablete ) si nu numai. Va punem la dispozitie serviciile noastre atat pentru …

Fara recenzii
0/5

B-dul T.Vladimirescu nr.46, Iasi

Fondata √ģn 1998, Gsm Zone s-a nascut din pasiunea pentru electronica aplicata, tehnologie si ¬†telecomunicatii, pasiune ce a existat inca din …

Fara recenzii
0/5

B-dul. Alexandru cel bun nr.26, bl.H6, parter

Din 2004¬†pana in 2013¬†am activat sub numele de MAC Mobile SERV. Astazi GSMEXPERTS totalizeazńÉ mii de ore de experienta de service si pregatire profesionala …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Iasi:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Nokia.

4 sfaturi pentru a-ti dezvolta firma de reparatii telefoane Iasi

1. Creste baza de clienti

Daca vrei ca vanzarile firmei tale de reparatii telefoane Iasi sa creasca, trebuie sa te asiguri ca mai multi clienti vor veni la tine. O metoda buna este cea de a transmite informatii despre afacerea si serviciile tale la cat mai multi oameni. Pentru a face asta, fi mai agresiv in modul in care iti faci publicitatea. Daca faci acest lucru eficient oameni de peste tot vor veni sa iti vada afacerea. De asemea nu uita sa iti rogi clientii sa iti faca recomandari.

2. Ofera mai multe produse si servicii

In punctul anterior se vorbeste despre cresterea numarului de clienti pentru un service GSM Iasi si importanta acestuia. O metoda usoara sa faci acest lucru este prin a oferi mai multe servicii si de a vinde mai multe produse. Acest lucru te va ajuta sa intri pe alte piete si sa faci mai mult profit.

Pe langa servicii de reparatii telefoane Iasi poti incepe sa oferi servicii de reparatii pentru calculatoare, laptopuri, console de jocuri, etc. In plus, poti oferi servicii de recuperare ale datelor.

Incearca sa vinzi produsele si serviciile noi. Nu poti sa te astepti la un profit daca ai un numar limitat de produse si servicii.

3. Fa parteneriat cu alte afaceri si companii(B2B)

Nu este necesar ca serviciul sa fie prestat clientului mereu. Poti incerca sa creezi parteneriate cu alte companii in acelasi domeniu pentru a-ti imbunatati profiturile.

De exemplu, poti sa faci parteneriat cu o companie si sa oferi servicii gratuite de service GSM Iasi pentru angajatii companiei. Poti sa ceri costurile reparatiilor direct companiei. Compania castiga prin satisfactia angajatilor, fiind o noua facilitate.

Alt exemplu pe care ai putea sa il faci este acela de a face parteneriat cu un competitor care ofera doar reparatii de hardware si tu le poti oferi reparatii de software cu un comision.

4. Studiaza-ti competitia

Daca afli ca exista o anumita firma de reparatii telefoane Iasi la acelasi nivel ca a ta dar se descurca mai bine, studiaz-o. Incearca sa afli ce o ajuta sa faca profit mai mare sau sa atraga clienti. Afla care sunt tacticile lor de marketing sau afaceri.

Poti folosi aceste tactici si sa le imbunatatesti pentru a-ti creste vanzarile. O sa ai competitie intotdeauna, nu conteaza cat de bine iti functioneaza afacerea. Foloseste aceasta oportunitate ca sa inveti mai multi si sa te dezvolti impreuna cu afacerea ta.

Un om de afaceri are de lucru cu propria minte. O decizie te poate ridica sau dobori. Tu trebuie sa inveti sa inovezi si cresti strategii care scad profitul sau sunt nepoductive pentru service-ul tau GSM Iasi pana nu este prea tarziu.