S-a stricat telefonul mobil sau tableta? Sunteti in cautarea unui service GSM pentru Samsung, Apple, Xiaomi, Huawei si alte marci in Iasi? V-am pregatit o lista cu astfel de firme din municipiul D-voastra, la un loc cu informatii utile care sa va asigure o cautare mai simpla, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Iasi (Samsung, Huawei, Xiaomi, Apple) - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

B-dul. Alexandru cel bun nr.26, bl.H6, parter

Service reparatii Apple iPhone

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

B-dul T.Vladimirescu nr.46, Iasi

Service reparatii Samsung Iasi

Orange Care Iasi - Centru service autorizat

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Anastasie Panu nr. 52, Iasi

Service reparatii Huawei Iasi

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Soseaua Nationala nr.198, Iasi

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane pt Apple, Huawei, Samsung, Xiaomi

Segmentul de business al telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Deja exista o multime de companii care au devenit branduri arhi cunoscute pe acest segment – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – iar aceste electronice au devenit parte normala din viata oricui.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un dispozitiv sensibil, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. Nu conteaza prea mult cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati platit pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs aparatul este cea mai buna alegere pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, de aceea e bine sa luati in calcul o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa selectati un service de reparatii telefoane Iasi care e capabil sa corecteze orice defect ar avea telefonul Dvs, si la un pret care sa fie atractiv.

Veti concluziona ca sunt disponibile numeroase societati comerciale care au in oferta servicii de restaurare a acestui tip de dispozitive, insa nu toate aceste companii ofera aceeasi calitate. Asadar, va fi necesar sa faceti putina munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului pe care l-ati ales. Exista cateva lucruri importante de cunoscut pe care trebuie sa le luati in evidenta cand cautati o firma care sa se ocupe de problema:

1. Asigurati-va ca angajatii de la firma de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment in timp noi si lipsiti de practica, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Unii dintrei ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse tipuri de interventii – sa poata cauza chiar mai multe probleme telefonului. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o faima excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera si asistenta de calitate. Puteti compara popularitatea mai multor furnizori prin verificarea website urilor acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati recenziile clientilor si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Facebook. Acest lucru va va permite o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le mentionati este in legatura cu perioada de inapoiere al produsului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si foarte putini oameni isi pot derula rutina zilnica in lipsa unui telefon inteligent. Existenta fara telefon pentru o perioada indelungata va poate dauna la cariera, afacerea sau chiar viata personala. Un atelier de reparatii telefoane de top va oferi o durata de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca puteti spera sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va informa in legatura cu starea depanarii in orice moment. Acest aspect ofera extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantia oferita

In mod sigur va veti mahni daca dispozitivul D-voastra va incepe sa aiba defectiuni imediat dupa ce a fost remediat. Asadar, e recomandat sa alageti un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie valabila perioada de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii de top in momentul cand este vorba de selectionarea unei companii ce repara telefoane. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de un atelier? Din nou, puteti cauta recomandarile fostilor clienti, sau puteti discuta unu la unu cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Reparatia unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de recomandarile de mai sus veti gasi cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Iasi pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Acestia sunt unii factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand planificati sa alegeti o firma care sa va remedieze telefonul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care ofera servicii excelente la un pret acceptabil.