Vi s-a stricat telefonul mobil? Aveti nevoie de un service GSM pentru Samsung, Apple, Xiaomi, Huawei si alte marci in Iasi? V-am pregatit o lista cu ateliere din localitatea dumneavoastra, impreuna cu informatii utile care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • website-ul
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Iasi (Samsung, Huawei, Xiaomi, Apple) - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

B-dul. Alexandru cel bun nr.26, bl.H6, parter

Service reparatii Apple iPhone

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

B-dul T.Vladimirescu nr.46, Iasi

Service reparatii Samsung Iasi

Orange Care Iasi - Centru service autorizat

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Anastasie Panu nr. 52, Iasi

Service reparatii Huawei Iasi

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Soseaua Nationala nr.198, Iasi

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Lenovo, Allview, Asus, OnePlus, Xiaomi, Motorola, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane pt Apple, Huawei, Samsung, Xiaomi

Nisa telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm ametitor in ultimii 20 de ani. Putem gasi pe piata o multime de companii care au evoluat in branduri consacrate in aceasta industrie – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un produs delicat, si poate fi foarte usor sa fie deteriorat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati platit pentru el la achizitionarea lui, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs aparatul este cea mai recomandata alternativa pentru repararea lui, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa va orientati spre o solutie locala. Aflati in continuare cum sa selectati o companie de reparatii telefoane Iasi care poate sa remedieze orice complicatie ar avea aparatul Dvs, si la un pret care sa va convina.

Veti descoperi ca exista multe intreprinderi care pun la dispozitie servicii de reparare a astfel de aparate, din pacate nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi calitate. De aceea, va fi nevoie sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a afla reputatia atelierului pe care il luati in calcul. Pentru acest scop, iata cateva informatii importante de cunoscut pe care e indicat sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati un serviciu care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca specialistii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment in timp noi si ne-experimentati, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diverse tipuri de depanari – sa poata cauza chiar mai multe probleme telefonului inteligent. Asadar, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera si asistenta de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati reputatia diferitor furnizori prin accesarea website urilor acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati calificativele fostilor clienti si pe alte platforme dedicate recenziilor, precum Google My Business sau Facebook. Acest lucru va va oferi o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le mentionati are legatura cu timpul de inapoiere al dispozitivului reparat. Am ajuns in vremuri caracterizate de graba, si putini indivizi isi pot derula rutina zilnica in absenta unui smartphone. Viata fara telefon pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, business-ul sau chiar viata intima. O firma de reparatii telefoane de top va respecta o durata de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca puteti spera sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va tine la curent cu privire la starea depanarii atunci cand doriti. Acest fapt va va oferi mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o idee legata de perioada exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

Probabil ca va veti mahni daca telefonul D-voastra va avea din nou disfunctionalitati la scurt timp dupa ce a fost remediat. Din acest motiv, e recomandat sa alageti un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie valabila timp de pana la minim 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre primii factori in momentul cand este vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Deci, in ce mod puteti estima nivelul de calitate al serviciilor prestate de o companie? Inca o data, puteti cauta recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti discuta unu la unu cu fostii clientii legat de nivelul calitativ al serviciilor.

Repararea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sfaturile de mai sus veti identifica cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Iasi pentru nevoile Dvs particulare, si in tariful la care va asteptati. Iata deci cativa factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand planificati sa alegeti un service care sa va repare dispozitivul. Daca aveti sansa, veti intalni o firma care presteaza servicii de calitate la un tarif avantajos.