Vi s-a defectat telefonul mobil sau tableta? Sunteti in cautarea unui service GSM in Iasi? V-am pregatit o lista cu firme din aceasta industrie din localitatea Dvs, impreuna cu informatii utile care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • adresa web
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Iasi - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Soseaua Nationala nr.198, Iasi

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

B-dul T.Vladimirescu nr.46, Iasi

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

B-dul. Alexandru cel bun nr.26, bl.H6, parter

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizare de software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, LG, Samsung, Huawei, Sony, HTC, Lenovo, Allview, Asus, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm extraordinar in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de companii care au devenit branduri binecunoscute pe acest segment โ€“ precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc โ€“ si in acelasi timp, aceste aparate au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din nefericire, un telefon mobil este un produs fragil, si este foarte usor sa fie deteriorat de diverse incidente. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, sau ce suma ati sacrificat pentru el cand l-ati procurat, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De regula, firma care a produs modelul este cea mai recomandata optiune pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, de aceea e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati un atelier de reparatii telefoane Iasi care e capabil sa rezolve orice defect ar avea aparatul D-voastra, si la un pret care sa va convina.

Veti concluziona ca exista suficiente intreprinderi care ofera servicii de reparare a astfel de aparate, insa nu toate aceste companii ofera aceeasi calitate. Va trebui sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia atelierului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva aspecte general valabile pe care trebuie sa le luati in evidenta cand incepeti sa cautati o firma care sa se ocupe de problema:

1. Convingeti-va ca tehnicienii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment dat noi si lipsiti de experienta, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Unii dintrei ei โ€“ din cauza ca nu sunt familiarizati cu variate categorii de depanari โ€“ pot cauza chiar mai multe probleme smartphone-urilor. Asadar, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera si suport de calitate. Puteti compara popularitatea diferitor furnizori prin accesarea site urilor acestora. Totodata, e simplu de verificat calificativele fostilor clienti si pe alte platforme dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va permite o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din intrebarile de baza pe care e recomandat sa le adresati este in legatura cu durata de inapoiere al aparatului reparat. Suntem in secolul vitezei, si putini oameni isi pot derula rutina cotidiana fara un telefon inteligent. Viata fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate dauna la cariera, business-ul si chiar inclusiv viata intima. Un service de reparatii telefoane de top va avea un timp de returnare de cel mult 3 zile lucratoare โ€“ asta inseamna ca puteti spera sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va anunta cu privire la starea interventiei in orice moment. Acest aspect va va oferi o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Se ofera garantie?

In mod sigur va veti supara daca aparatul dumneavoastra va avea din nou disfunctionalitati la scurta durata dupa ce a fost reparat. De aceea, se recomanda sa cautati un service GSM care ofera garantii pentru manoperele pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie valabila perioada de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii primordiali atunci cand vine vorba de alegerea unei companii ce repara telefoane. Deci, in ce fel puteti determina nivelul de calitate al serviciilor oferite de un atelier? Inca o data, puteti citi recomandarile clientilor, sau puteti intreba unu la unu cu fostii clientii legat de nivelul calitativ al serviciilor.

Repararea unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de sfaturile de mai sus veti identifica cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Iasi pentru nevoile Dvs particulare, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii evaluati cand planificati sa alegeti un service care sa va repare dispozitivul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care ofera servicii de calitate la un tarif avantajos.