Vi s-a stricat telefonul mobil? Cautati un service GSM in Iasi? V-am pregatit o lista cu firme din aceasta industrie din localitatea dumneavoastra, impreuna cu informatii care sa va asigure o cautare mai usoara, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • pagina web
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Iasi - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Soseaua Nationala nr.198, Iasi

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

B-dul T.Vladimirescu nr.46, Iasi

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

B-dul. Alexandru cel bun nr.26, bl.H6, parter

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizari software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm incredibil in ultimele doua decenii. Deja exista o multime de companii care au evoluat in branduri binecunoscute in aceasta industrie โ€“ precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc โ€“ si totodata, aceste aparate au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Din nefericire, un telefon mobil este un aparat delicat, si poate foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. E irelevant cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati achitat pentru el la achizitionarea lui, in mod sigur va veni o zi cand va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

De obicei, firma care a produs telefonul este cea mai valida optiune pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asadar e bine sa va orientati spre o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa alegeti o firma de reparatii telefoane Iasi care e capabil sa remedieze orice complicatie ar avea dispozitivul Dvs, si la un tarif care sa fie avantajos.

Veti descoperi ca sunt disponibile numeroase firme care ofera servicii de reparare a astfel de aparate, insa nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi eficienta si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti putina munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia service-ului pe care l-ati ales. Exista cateva lucruri general valabile pe care trebuie sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui o firma care sa se ocupe de problema:

1. Asigurati-va ca specialistii de la firma de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost candva noi si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei โ€“ care nu sunt familiari cu variate tipuri de depanari โ€“ sa poata cauza chiar mai multe probleme telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea de servicii de top, si care ofera si asistenta de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati reputatia variatilor furnizori prin accesarea website urilor acestora. Totodata, puteti verifica calificativele fostilor clienti si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Google My Business sau Facebook. Aceasta actiune va va oferi o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le mentionati are legatura cu perioada de retur al produsului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si destul de putini oameni isi pot completa rutina zilnica in absenta unui telefon inteligent. Existenta fara telefon pentru o perioada indelungata va poate prejudicia cariera, afacerea ba chiar viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va oferi o durata de retur de maxim 3 zile lucratoare โ€“ ceea ce inseamna ca va puteti astepta sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va informa cu privire la starea reparatiei atunci cand doriti. Acest lucru ofera o siguranta aditionala ca echipa lucreaza la dispozitivul Dvs, si veti avea o idee legata de timpul exact in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti mahni daca dispozitivul dumneavoastra va avea din nou probleme imediat dupa ce a fost reparat. Asadar, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care ofera garantii pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie activa perioada de pana la cel putin 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii de top cand vine vorba de decizia asupra unei companii ce repara telefoane. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o firma? Inca o data, puteti citi recenziile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii legat de nivelul calitativ al serviciilor.

Repararea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sugestiile anterioare veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Iasi pentru nevoile dumneavoastra, si in tariful la care va asteptati. Iata deci cativa factori pe care e recomandat sa ii evaluati cand aveti intentia sa alegeti un atelier care sa va repare dispozitivul. Daca aveti noroc, veti gasi o firma care presteaza servicii de top la un cost avantajos.