Felicitari daca ai ajuns pe aceasta pagina – Inseamna ca esti un antreprenor care isi ia business-ul cat mai in serios, si vrea sa obtina cat mai mult de la el, nu doar sa aiba un motiv sa plece de acasa in fiecare dimineata.

Daca scopul tau este sa ai cat mai multi clienti si sa faci cat mai multi bani, iti oferim oportunitatea de a “lua fata” concurentilor tai – Adica de a inchiria pagina web dedicata orasului (sau oraselor) unde iti desfasori activitatea.

Ce inseamna mai exact sa inchiriezi o pagina web?

Inseamna ca datele celorlalte firme listate pe pagina respectiva vor fi sterse, iar tu vei putea sa iti personalizezi cum vrei spatiul, afisand:

  • DOAR datele de contact ale firmei tale;
  • programul de lucru;
  • informatii care consideri ca le-ar putea fi utile clientilor;
  • imagini;
  • videoclipuri;
  • recenzii de la clienti;
  • si orice altceva iti mai doresti tu;

De ce sa inchiriez o pagina web de pe acest website?

O intrebare excelenta, ne bucuram ca ai pus-o! Spre deosebire de alte firme similare, noi nu iti inchiriem doar un spatiu onlijne, ci iti inchiriem un spatiu pe o pagina web care beneficiaza de trafic din Google. Si nu orice fel de trafic, ci oameni care cauta un service GSM in orasul tau. Am investit foarte mult timp, efort si bani pentru a ne promova site-ul, astfel incat sa apara pe prima pagina Google la cautari de genul “reparatii telefoane <orasul tau>” – cel mai probabil asa ai ajuns si tu aici – ceea ce ii asigura un flux constant de vizitatori care cauta sa angajeze un profesionist cum esti tu.

Cat costa?

Tarifele incep de la 30 lei / luna si variaza in functie de orasul care te intereseaza (pt orasele mai mari tariful este mai mare), si traficul lunar de care se bucura pagina respectiva.

De unde stiu daca pagina care ma intereseaza este libera?

Daca ai ajuns pe pagina care te intereseaza, si vezi doar datele unui singur service GSMc, iar bannerul publicitar pentru inchiriere lipseste, inseamna ca pagina respectiva este deja inchiriata. Daca este libera, iti sugeram sa te misti rapid si sa o inchiriezi – din experienta cu clientii actuali, acestia pastreaza contractul activ ani la rand.

Daca esti interesat sa inchiriezi o pagina web din cadrul site-ului ReparatiiTelefoane.ro, te rugam completeaza formularul de mai jos si te vom contacta pentru a discuta mai pe larg.