S-a defectat smartphone-ul? Aveti nevoie de un service GSM in Lugoj? Aici gasiti o lista cu ateliere din municipiul D-voastra, la un loc cu informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • pagina web
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Lugoj - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Bucegi nr. 9, Lugoj

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizari software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm incredibil in ultimii 20 de ani. Pe piata exista o multime de companii care au evoluat in branduri consacrate pe aceasta piata – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si totodata, aceste dispozitive au devenit parte normala din viata celor care le-au cumparat.

Din pacate, un smartphone este un aparat fragil, si poate foarte usor sa fie deteriorat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati platit pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, compania care a produs modelul este cea mai recomandata alegere pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati o firma de reparatii telefoane Lugoj care e capabil sa corecteze orice complicatie ar avea dispozitivul Dvs, si la un tarif care sa fie atractiv.

Veti concluziona ca exista multe societati comerciale care ofera servicii de restaurare a acestui tip de dispozitive, insa nu toate aceste companii ofera aceasi calitate si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti putina munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva lucruri general valabile pe care trebuie sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati un serviciu care sa va rezolve problema:

1. Convingeti-va ca specialistii de la firma de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti reparatorii au fost candva nepriceputi si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Unii dintrei ei – fiind nefamiliarizati cu diverse tipuri de reparatii – pot cauza chiar mai multe disfunctionalitati telefonului. Asadar, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea de servicii de top, si in acelasi timp ofera si suport de cea mai buna calitate. Puteti compara renumele mai multor furnizori prin accesarea website urilor acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati calificativele fostilor si actualilor clienti si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Acest pas va va oferi o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din intrebarile de baza pe care trebuie sa le adresati are legatura cu timpul de retur al produsului reparat. Suntem in secolul vitezei, si destul de putini indivizi isi pot derula rutina de zi cu zi fara un smartphone. Sa ramaneti fara smartphone timp indelungat va poate prejudicia cariera, afacerea si chiar inclusiv viata intima. Un atelier de reparatii telefoane de top va avea o durata de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca va puteti astepta sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va tine la curent cu privire la starea interventiei in orice moment. Acest lucru va va oferi o siguranta aditionala ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti infuria daca dispozitivul dumneavoastra va avea din nou disfunctionalitati imediat dupa ce a fost depanat. De aceea, e recomandat sa va orientati spre un service GSM care furnizeaza garantii pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie valida timp de pana la cel putin 3 luni dupa ce interventia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre primii factori cand vine vorba de decizia asupra unei companii ce repara telefoane. Deci, in ce fel puteti afla nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o firma? Inca o data, puteti citi recomandarile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie unu la unu cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Reparatia unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de ideile de mai devreme veti descoperi cu siguranta cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Lugoj pentru nevoile D-voastra specifice, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand planificati sa alegeti un service care sa va remedieze dispozitivul. Daca aveti sansa, veti gasi o firma care pune pe piata servicii de top la un cost avantajos.