S-a stricat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in Lugoj? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din municipiul D-voastra, precum si informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai comoda, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • pagina web
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Lugoj - Lista cu firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Bucegi nr. 9, Lugoj

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, la care nu se mai incarca bateria, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm fenomenal in ultimii 20 de ani. Pe piata exista o multime de firme care au evoluat in branduri binecunoscute pe acest segment – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si totodata, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata oricui.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un produs sensibil, si este foarte usor sa fie stricat de diverse incidente. Nu conteaza cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati achitat pentru el cand l-ati procurat, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

De regula, firma care a produs aparatul este cea mai buna optiune pentru remedierea problemelor, dar acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, de aceea e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa descoperiti o companie de reparatii telefoane Lugoj care poate sa corecteze orice defect ar avea aparatul dumneavoastra, si la un cost care sa fie atractiv.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile numeroase societati comerciale care ofera servicii de reparare a acestui tip de dispozitive, din pacate nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia service-ului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva aspecte general valabile pe care e bine sa le luati in calcul cand cautati un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Asigurati-va ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment in timp incepatori si ne-experimentati, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diverse categorii de reparatii – pot cauza chiar mai multe probleme telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care ofera si relatii cu clientii de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati renumele mai multor furnizori prin verificarea site urilor acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati recenziile clientilor si pe alte platforme unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest pas va va crea o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le mentionati este in legatura cu durata de inapoiere al dispozitivului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si destul de putini indivizi isi pot completa rutina cotidiana in lipsa unui telefon inteligent. Sa ramaneti fara telefon timp indelungat va poate afecta cariera, afacerea ba chiar viata intima. Un atelier de reparatii telefoane de top va oferi o durata de returnare de cel mult 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca va puteti astepta sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va informa legat de starea depanarii oricand. Acest fapt va ofera o siguranta aditionala ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si veti avea o idee legata de perioada exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantia oferita

Probabil ca va veti irita daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba defectiuni la scurt timp dupa ce a fost remediat. De aceea, se recomanda sa alageti un service GSM care furnizeaza garantii pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie valida durata de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii de top in momentul cand este vorba de selectionarea unei companii ce repara telefoane. Prin urmare, in ce fel puteti determina nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Si acum puteti rasfoi reviewurile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti intreba personal cu fostii clientii legat de nivelul calitativ al serviciilor.

Repararea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sfaturile anterioare veti gasi cu siguranta cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Lugoj pentru nevoile Dvs particulare, si in tariful la care va asteptati. Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand aveti intentia sa alegeti un service care sa va repare aparatul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care pune pe piata servicii excelente la un pret avantajos.