S-a stricat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in Lugoj? V-am pregatit o lista cu ateliere din orasul dumneavoastra, la un loc cu informatii folositoare care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • pagina web
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Lugoj - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Bucegi nr. 9, Lugoj

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, la care nu se mai incarca bateria, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, update software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Lenovo, Allview, Asus, Xiaomi, Motorola, OnePlus, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a crescut intr-un ritm extraordinar in ultimii 20 de ani. Putem gasi pe piata o multime de companii care au devenit branduri arhi cunoscute pe acest segment – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit parte normala din viata oricui.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un produs delicat, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse incidente. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati sacrificat pentru el cand l-ati procurat, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs telefonul este cea mai valida optiune pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Aflati in continuare cum sa alegeti un atelier de reparatii telefoane Lugoj care e capabil sa corecteze orice defect ar avea telefonul Dvs, si la un cost care sa fie atractiv.

Veti descoperi ca exista numeroase firme care pun la dispozitie servicii de restaurare a acestei categorii de electronice, insa nu toate aceste companii ofera aceasi calitate si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului pe care il luati in calcul. Pentru acest scop, iata cateva lucruri general valabile pe care e bine sa le luati in calcul cand incepeti sa cautati un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service-ul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost candva noi si ne-experimentati, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu variate categorii de interventii – sa poata cauza chiar mai multe disfunctionalitati telefonului. Prin urmare, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are un renume foarte bun in oferirea de servicii de top, si care totodata ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. Puteti compara renumele diferitor furnizori prin accesarea website urilor acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte pagini web unde se pot lasa recenzii, precum Facebook. Aceasta actiune va va oferi o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din intrebarile de baza pe care e recomandat sa le adresati are legatura cu timpul de returnare al produsului reparat. Traim intr-un secol al vitezei, si putini indivizi isi pot derula rutina zilnica fara un telefon mobil. Sa ramaneti fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, business-ul sau chiar viata de familie. Un service de reparatii telefoane de top va respecta un timp de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca e posibil sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va anunta cu privire la starea depanarii in orice moment. Acest fapt va ofera extra siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul D-voastra, si veti avea o idee legata de timpul exact in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantia oferita

Cel mai probabil ca va veti infuria daca aparatul D-voastra va avea din nou disfunctionalitati imediat dupa ce a fost depanat. De aceea, e recomandat sa cautati un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie activa timp de pana la minim 3 luni dupa ce interventia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre primii factori in momentul cand este vorba de alegerea unui service ce repara telefoane. Deci, in ce mod puteti estima nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Inca o data, puteti citi recenziile fostilor clienti, sau puteti intreba in mod personal cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sfaturile anterioare veti identifica cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Lugoj pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti un atelier care sa va repare dispozitivul. Cu putin noroc, veti intalni o firma care presteaza servicii de calitate la un pret atractiv.