Vi s-a defectat smartphone-ul? Cautati un service GSM in Mangalia? V-am pregatit o lista cu astfel de firme din orasul dumneavoastra, precum si informatii care sa va asigure o cautare mai comoda, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Mangalia - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Constantei, Mangalia

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, care nu se mai incarca, care au semnal foarte slab, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • decodari, actualizare de software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri:

 • Samsung, iPhone, LG, Sony, HTC, Huawei, Asus, Lenovo, Allview, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm extraordinar din anii 2000 pana acum. Putem gasi pe piata o multime de companii care au evoluat in branduri arhi cunoscute pe aceasta piata – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si in acelasi timp, aceste aparate au devenit parte normala din viata celor care le-au cumparat.

Din nefericire, un smartphone este un produs sensibil, si este foarte usor sa fie deteriorat de diverse accidente. E irelevant cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati platit pentru el la achizitionarea lui, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, compania care a produs telefonul este cea mai recomandata alternativa pentru corectarea defectiunilor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Aflati in continuare cum sa selectati o companie de reparatii telefoane Mangalia care e capabil sa remedieze orice problema ar avea telefonul dumneavoastra, si la un cost care sa fie avantajos.

Veti descoperi ca sunt disponibile suficiente firme care pun la dispozitie servicii de depanare a acestei categorii de dispozitive, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. Va trebui sa faceti putina munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia service-ului pe care l-ati ales. Exista cateva aspecte general valabile pe care e indicat sa le luati in calcul cand sunteti in cautarea unui un atelier care sa va rezolve problema:

1. Convingeti-va ca tehnicienii de la service-ul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat noi si lipsiti de experienta, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Unii dintrei ei – fiind nefamiliarizati cu variate tipuri de interventii – pot cauza chiar mai multe defectiuni telefonului. Asadar, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o faima excelenta in oferirea de servicii de top, si care totodata ofera si suport de calitate. Puteti compara reputatia diferitor furnizori prin verificarea paginilor web ale acestora. In acelasi timp, exista posibilitatea sa verificati calificativele fostilor clienti si pe alte platforme care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook. Acest lucru va va crea o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le mentionati are legatura cu perioada de inapoiere al produsului reparat. Suntem in vremuri caracterizate de graba, si foarte putini oameni isi pot completa rutina de zi cu zi in lipsa unui telefon inteligent. Viata fara smartphone timp indelungat va poate afecta cariera, afacerea si chiar inclusiv viata intima. Un atelier de reparatii telefoane de top va avea o durata de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare – asta inseamna ca e posibil sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa legat de starea depanarii in orice moment. Acest aspect va ofera extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul Dvs, si puteti sa va faceti o idee legata de timpul exact in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie?

Cel mai probabil ca va veti infuria daca aparatul D-voastra incepe sa aiba disfunctionalitati la scurt timp dupa ce a fost depanat. De aceea, e indicat sa alageti un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie valabila perioada de pana la macar 3 luni dupa ce interventia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii de top in momentul cand este vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Prin urmare, in ce fel puteti estima nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Si acum puteti rasfoi reviewurile clientilor, sau puteti discuta in mod personal cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de ideile anterioare veti gasi cu siguranta cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Mangalia pentru nevoile Dvs particulare, si in costul preconizat. Acestia sunt unii factori pe care e bine sa ii evaluati cand planificati sa alegeti un service care sa va depaneze dispozitivul. Daca aveti sansa, veti intalni o firma care pune pe piata servicii de top la un cost acceptabil.