S-a stricat telefonul mobil sau tableta? Cautati un service GSM in Mangalia? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din orasul Dvs, impreuna cu informatii care sa va asigure o cautare mai rapida, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Mangalia - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Constantei, Mangalia

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care nu mai au semnal, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, LG, Samsung, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm extraordinar in ultimii 20 de ani. Deja exista o multime de companii care au evoluat in branduri binecunoscute in aceasta industrie – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – iar aceste electronice au devenit parte normala din viata oricui.

Partea proasta este ca un smartphone este un produs fragil, si este foarte usor sa fie stricat de diverse evenimente nedorite. E irelevant cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati sacrificat pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va necesita reparatii la un service GSM.

De obicei, compania care a produs modelul este cea mai recomandata optiune pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asadar e bine sa va orientati spre o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa descoperiti o companie de reparatii telefoane Mangalia care e capabil sa corecteze orice defect ar avea dispozitivul Dvs, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti ajunge la concluzia ca exista suficiente societati comerciale care pun la dispozitie servicii de depanare a acestui tip de dispozitive, insa nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia atelierului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva aspecte importante de cunoscut pe care trebuie sa le luati in calcul cand sunteti in cautarea unui o firma care sa va rezolve problema:

1. Asigurati-va ca specialistii de la atelierul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat nepriceputi si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Unii dintrei ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu variate tipuri de interventii – pot cauza chiar mai multe probleme telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea serviciilor de calitate, si in acelasi timp ofera si asistenta de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati renumele diferitor furnizori prin vizitarea paginilor web ale acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte pagini web care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook. Aceasta actiune va va desena o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le adresati este legata de perioada de returnare al produsului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si putini indivizi isi pot completa rutina zilnica in lipsa unui smartphone. Existenta fara telefon timp indelungat va poate prejudicia cariera, business-ul si chiar inclusiv viata intima. Un service de reparatii telefoane de top va avea un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca puteti spera sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va anunta in legatura cu starea depanarii in orice moment. Acest fapt ofera extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie?

In mod sigur va veti infuria daca dispozitivul Dvs va avea din nou disfunctionalitati la scurta durata dupa ce a fost remediat. Din acest motiv, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care furnizeaza garantii pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie activa perioada de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori in momentul cand este vorba de alegerea unui service ce repara telefoane. Prin urmare, in ce fel puteti determina nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o companie? Din nou, puteti cauta reviewurile fostilor clienti, sau puteti discuta in mod personal cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de sfaturile de mai sus veti identifica cu certitudine cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Mangalia pentru nevoile dumneavoastra, si in tariful la care va asteptati. Iata deci cativa factori pe care e bine sa ii luati in calcul cand aveti intentia sa alegeti o companie care sa va repare dispozitivul. Daca aveti noroc, veti gasi o firma care ofera servicii de top la un pret avantajos.