S-a defectat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in Mangalia? V-am pregatit o lista cu firme din aceasta industrie din municipiul Dvs, impreuna cu informatii care sa va asigure o cautare mai simpla, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Mangalia - Lista cu firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Constantei, Mangalia

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, cu incarcare deficitara, care au semnal foarte slab, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizari versiuni software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm incredibil in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de companii care au devenit branduri arhi cunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – iar aceste electronice au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Partea proasta este ca un smartphone este un aparat delicat, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. Nu conteaza cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati sacrificat pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De obicei, firma care a produs modelul este cea mai valida alegere pentru corectarea defectiunilor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti o firma de reparatii telefoane Mangalia care e capabil sa rezolve orice problema ar avea telefonul dumneavoastra, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti descoperi ca exista numeroase firme care pun la dispozitie servicii de restaurare a acestei categorii de dispozitive, insa nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. Va trebui sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia atelierului pe care il luati in calcul. In acest sens, exista cateva informatii general valabile pe care trebuie sa le luati in evidenta cand cautati un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Convingeti-va ca angajatii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment in timp noi si ne-experimentati, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse categorii de reparatii – sa poata cauza chiar mai multe disfunctionalitati smartphone-urilor. Asadar, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care totodata ofera si asistenta de calitate. Puteti compara popularitatea mai multor furnizori prin accesarea website urilor acestora. Totodata, puteti verifica calificativele fostilor si actualilor clienti si pe alte platforme care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest pas va va desena o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le puneti este in legatura cu durata de retur al produsului reparat. Suntem in secolul vitezei, si foarte putini indivizi isi pot efectua rutina de zi cu zi in lipsa unui smartphone. Existenta fara smartphone timp indelungat va poate prejudicia cariera, business-ul sau chiar viata de familie. O firma de reparatii telefoane de top va oferi un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca va puteti astepta sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa legat de starea interventiei atunci cand doriti. Acest fapt ofera extra siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul D-voastra, si veti avea o idee legata de durata exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Se ofera garantie?

In mod sigur va veti infuria daca aparatul D-voastra incepe sa aiba probleme la scurta durata dupa ce a fost depanat. Din acest motiv, se recomanda sa cautati un service GSM care furnizeaza garantii pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie valabila perioada de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii primordiali cand vine vorba de decizia asupra unei firme ce repara telefoane. Asadar, in ce fel puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Si acum puteti rasfoi recomandarile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti discuta unu la unu cu fostii clientii in legatura calitatea serviciilor.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de sfaturile anterioare veti gasi cu certitudine cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Mangalia pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti un service care sa va repare dispozitivul. Cu putin noroc, veti da peste o firma care ofera servicii de top la un cost atractiv.