S-a stricat smartphone-ul? Cautati un service GSM in Miercurea Ciuc? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din localitatea dumneavoastra, precum si informatii utile care sa va asigure o cautare mai simpla, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • pagina web
 • telefonul
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Miercurea Ciuc - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Harghita 7/B/1, Miercurea Ciuc

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Pietii 3, Miercurea Ciuc

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Pietii 3, Miercurea Ciuc

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, cu incarcare deficitara, care pierd semnalul, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Allview, Asus, Lenovo, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm fenomenal in ultimele doua decenii. Putem gasi pe piata o multime de firme care au crescut in branduri consacrate pe acest segment – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si in acelasi timp, aceste aparate au devenit parte normala din viata oricui.

Din pacate, un telefon mobil este un aparat fragil, si poate fi foarte usor sa fie deteriorat de diverse accidente. Nu conteaza cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati achitat pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, firma care a produs telefonul este cea mai buna alternativa pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asadar e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa descoperiti un service de reparatii telefoane Miercurea Ciuc care are abilitatea sa rezolve orice problema ar avea telefonul Dvs, si la un pret care sa va convina.

Veti descoperi ca sunt disponibile numeroase societati comerciale care pun la dispozitie servicii de reparare a acestei categorii de aparate, din pacate nu toate aceste companii garanteaza aceeasi eficienta si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a afla reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. Pentru acest scop, iata cateva informatii importante de cunoscut pe care e bine sa le luati in evidenta cand incepeti sa cautati o firma care sa va rezolve problema:

1. Convingeti-va ca specialistii de la firma de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat noi si lipsiti de experienta, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diferite tipuri de reparatii – sa poata cauza chiar mai multe disfunctionalitati telefonului. Prin urmare, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are un renume foarte bun in oferirea serviciilor de calitate, si in acelasi timp ofera si asistenta de calitate. Puteti compara popularitatea variatilor furnizori prin verificarea paginilor web ale acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat calificativele fostilor clienti si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Facebook. Acest lucru va va oferi o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din intrebarile de baza pe care e indicat sa le adresati este legata de durata de retur al produsului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si foarte putini indivizi isi pot completa rutina de zi cu zi in absenta unui telefon inteligent. Sa ramaneti fara smartphone timp indelungat va poate dauna la cariera, business-ul si chiar inclusiv viata de familie. Un service de reparatii telefoane de top va respecta un timp de returnare de cel mult 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca e posibil sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa in legatura cu starea depanarii oricand. Acest aspect ofera o siguranta aditionala ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de durata exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti supara daca telefonul Dvs va incepe sa aiba defectiuni imediat dupa ce a fost depanat. De aceea, e recomandat sa cautati un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie valabila perioada de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori in momentul cand este vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Prin urmare, in ce fel puteti estima nivelul de calitate al serviciilor prestate de o companie? Din nou, puteti rasfoi reviewurile clientilor, sau puteti discuta unu la unu cu fostii clientii legat de calitatea serviciilor.

Repararea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sfaturile de mai devreme veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Miercurea Ciuc pentru nevoile Dvs particulare, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand aveti intentia sa alegeti un service care sa va repare dispozitivul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care pune pe piata servicii super la un pret avantajos.