Vi s-a stricat smartphone-ul? Cautati un service GSM in Miercurea Ciuc? Aici gasiti o lista cu ateliere din municipiul dumneavoastra, precum si informatii utile care sa va asigure o cautare mai rapida, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • adresa web
 • telefonul
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Miercurea Ciuc - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Harghita 7/B/1, Miercurea Ciuc

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Pietii 3, Miercurea Ciuc

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Pietii 3, Miercurea Ciuc

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, cu incarcare deficitara, care au semnal foarte slab, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizari software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Lenovo, Allview, Asus, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm ametitor din anii 2000 pana acum. Putem gasi pe piata o multime de firme care au devenit branduri binecunoscute pe aceasta piata – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si in acelasi timp, aceste aparate au devenit parte normala din viata celor care le-au cumparat.

Din pacate, un telefon mobil este un aparat fragil, si poate foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. E irelevant cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati achitat pentru el la achizitionarea lui, in mod sigur va veni o zi cand va necesita reparatii la un service GSM.

De obicei, firma care a produs telefonul este cea mai recomandata alegere pentru corectarea defectiunilor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti un atelier de reparatii telefoane Miercurea Ciuc care e capabil sa remedieze orice problema ar avea dispozitivul Dvs, si la un cost care sa va convina.

Veti concluziona ca sunt disponibile numeroase firme care au in oferta servicii de restaurare a acestei categorii de electronice, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. Va trebui sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia service-ului pe care il luati in calcul. Pentru acest scop, iata cateva aspecte valabile in general pe care e bine sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati o firma care sa va rezolve problema:

1. Fiti siguri ca specialistii de la service-ul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment in timp incepatori si lipsiti de experienta, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Unii dintrei ei – care nu sunt familiari cu diferite tipuri de interventii – sa poata cauza chiar mai multe probleme smartphone-urilor. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si care ofera si asistenta de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati reputatia variatilor furnizori prin accesarea site urilor acestora. In acelasi timp, exista posibilitatea sa verificati recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte platforme unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest lucru va va desena o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le mentionati este in legatura cu perioada de retur al aparatului reparat. Am ajuns in vremuri caracterizate de graba, si putini indivizi isi pot derula rutina cotidiana fara un smartphone. Viata fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate prejudicia cariera, afacerea sau chiar viata de familie. Un atelier de reparatii telefoane de top va avea o durata de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca puteti spera sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va tine la curent in legatura cu starea depanarii in orice moment. Acest lucru ofera o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul Dvs, si veti avea o idee legata de durata exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie?

Cel mai probabil ca va veti irita daca dispozitivul Dvs va incepe sa aiba disfunctionalitati imediat dupa ce a fost remediat. De aceea, se recomanda sa alageti un service GSM care furnizeaza garantii pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie valida perioada de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii de top cand vine vorba de decizia asupra unui service ce repara telefoane. Prin urmare, cum puteti estima nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Din nou, puteti rasfoi recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti intreba personal cu fostii clientii legat de calitatea serviciilor.

Repararea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de recomandarile anterioare veti identifica in mod sigur cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Miercurea Ciuc pentru nevoile Dvs particulare, si in costul preconizat. Iata deci cativa factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care sa va depaneze aparatul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care presteaza servicii de calitate la un cost avantajos.