Vi s-a defectat telefonul mobil sau tableta? Sunteti in cautarea unui service GSM in Miercurea Ciuc? Aici gasiti o lista cu ateliere din orasul dumneavoastra, impreuna cu informatii care sa va faca cautarea mai comoda, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • adresa web
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Miercurea Ciuc - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Harghita 7/B/1, Miercurea Ciuc

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Pietii 3, Miercurea Ciuc

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Pietii 3, Miercurea Ciuc

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, la care nu se mai incarca bateria, care pierd semnalul, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, actualizari software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Lenovo, Allview, Asus, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm fenomenal in ultimii 20 de ani. Deja exista o multime de firme care au devenit branduri consacrate pe aceasta piata โ€“ precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc โ€“ si totodata, aceste aparate au devenit parte normala din viata celor care le-au cumparat.

Din pacate, un telefon mobil este un dispozitiv sensibil, si este foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. Nu conteaza cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati platit pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs aparatul este cea mai buna optiune pentru corectarea defectiunilor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asadar e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti un atelier de reparatii telefoane Miercurea Ciuc care poate sa remedieze orice problema ar avea aparatul dumneavoastra, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile suficiente firme care au in oferta servicii de restaurare a acestui tip de dispozitive, din pacate nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia service-ului pe care il luati in calcul. In acest sens, exista cateva aspecte valabile in general pe care trebuie sa le luati in calcul cand incepeti sa cautati un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la firma de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment in timp noi si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei โ€“ fiind nefamiliarizati cu diverse categorii de interventii โ€“ sa poate produce chiar mai multe defectiuni telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care totodata ofera si asistenta de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati renumele diferitor furnizori prin verificarea site urilor acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati review-urile fostilor clienti si pe alte pagini web care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook. Acest pas va va crea o viziune mai realista din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le mentionati este in legatura cu timpul de inapoiere al produsului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si putini indivizi isi pot derula rutina de zi cu zi in lipsa unui telefon inteligent. Existenta fara telefon pentru o durata mai lunga va poate prejudicia cariera, business-ul si chiar inclusiv viata de familie. Un atelier de reparatii telefoane de top va respecta o durata de retur de maxim 3 zile lucratoare โ€“ acest lucru inseamna ca va puteti astepta sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va anunta cu privire la starea interventiei in orice moment. Acest lucru ofera mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si veti avea o idee legata de durata exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantie

In mod sigur va veti mahni daca aparatul D-voastra va avea din nou disfunctionalitati imediat dupa ce a fost reparat. Asadar, e recomandat sa alageti un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru manoperele pe care le presteaza. Garantia e indicat sa fie valida durata de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii primordiali in momentul cand este vorba de decizia asupra unui service ce repara telefoane. Prin urmare, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor prestate de o companie? Si acum puteti cauta recomandarile fostilor clienti, sau puteti discuta personal cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Repararea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de ideile de mai sus veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Miercurea Ciuc pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand aveti intentia sa alegeti un service care sa va remedieze dispozitivul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care pune pe piata servicii de calitate la un pret acceptabil.