S-a defectat smartphone-ul? Aveti nevoie de un service GSM in Miercurea Ciuc? V-am pregatit o lista cu firme din aceasta industrie din orasul Dvs, impreuna cu informatii care sa va asigure o cautare mai comoda, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • adresa web
 • telefonul
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Miercurea Ciuc - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Harghita 7/B/1, Miercurea Ciuc

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Pietii 3, Miercurea Ciuc

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Pietii 3, Miercurea Ciuc

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care nu mai au semnal, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, update software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm incredibil din anii 2000 pana acum. Pe piata exista o multime de companii care au devenit branduri consacrate pe acest segment – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si totodata, aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Din pacate, un telefon mobil este un produs delicat, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati achitat pentru el cand l-ati cumparat, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

De obicei, firma care a produs aparatul este cea mai buna alternativa pentru corectarea defectiunilor, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asadar e bine sa va orientati spre o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa alegeti un service de reparatii telefoane Miercurea Ciuc care are abilitatea sa rezolve orice complicatie ar avea aparatul Dvs, si la un pret care sa fie convenabila.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile suficiente intreprinderi care pun la dispozitie servicii de reparare a acestei categorii de electronice, insa nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi calitate. Va trebui sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia service-ului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva informatii valabile in general pe care trebuie sa le luati in evidenta cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Asigurati-va ca tehnicienii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat nepriceputi si ne-experimentati, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse tipuri de depanari – sa poate produce chiar mai multe disfunctionalitati smartphone-urilor. Prin urmare, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea serviciilor de calitate, si care totodata ofera si suport de calitate. Puteti compara popularitatea diferitor furnizori prin vizitarea paginilor web ale acestora. Totodata, e simplu de verificat calificativele clientilor si pe alte platforme care au sectiuni pt recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest lucru va va oferi o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le adresati are legatura cu perioada de retur al dispozitivului reparat. Suntem intr-un secol al vitezei, si putini indivizi isi pot efectua rutina zilnica in absenta unui smartphone. Sa ramaneti fara telefon timp indelungat va poate prejudicia cariera, business-ul si chiar inclusiv viata intima. Un service de reparatii telefoane de top va avea o durata de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca va puteti astepta sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va tine la curent in legatura cu starea interventiei oricand. Acest lucru va va oferi extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si veti avea o idee legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia oferita

Cel mai probabil ca va veti irita daca dispozitivul dumneavoastra va avea din nou defectiuni imediat dupa ce a fost remediat. Din acest motiv, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie valabila perioada de pana la minim 3 luni dupa ce interventia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii de top cand vine vorba de decizia asupra unei firme ce repara telefoane. Deci, cum puteti estima nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o companie? Din nou, puteti rasfoi recenziile clientilor, sau puteti intreba unu la unu cu fostii clientii despre nivelul de satisfactie.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de sfaturile anterioare veti descoperi cu siguranta cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Miercurea Ciuc pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand planificati sa alegeti o firma care sa va remedieze aparatul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care ofera servicii de top la un pret acceptabil.