Vi s-a stricat telefonul mobil? Cautati un service GSM in Navodari? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din localitatea Dvs, la un loc cu informatii folositoare care sa va faca cautarea mai rapida, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • adresa web
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Navodari - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Postei nr. 5, Navodari

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, cu incarcare deficitara, care pierd semnalul, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, update versiuni software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Lenovo, Allview, Asus, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a crescut intr-un ritm ametitor in ultimii 20 de ani. Putem gasi pe piata o multime de companii care au devenit branduri binecunoscute pe aceasta piata – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – iar aceste electronice au devenit parte normala din viata oricui.

Din nefericire, un telefon mobil este un aparat delicat, si poate foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati achitat pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De obicei, compania care a produs telefonul este cea mai recomandata optiune pentru corectarea defectiunilor, dar acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati un service de reparatii telefoane Navodari care poate sa rezolve orice defect ar avea telefonul dumneavoastra, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti concluziona ca exista suficiente societati comerciale care au in oferta servicii de reparare a acestei categorii de aparate, insa nu toate aceste companii ofera aceasi calitate si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia service-ului pe care il luati in calcul. In acest sens, exista cateva informatii valabile in general pe care e indicat sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service-ul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat nepriceputi si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu variate categorii de depanari – sa poate produce chiar mai multe disfunctionalitati smartphone-urilor. Prin urmare, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si care ofera si suport de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati reputatia mai multor furnizori prin verificarea paginilor web ale acestora. De asemenea, puteti verifica recenziile clientilor si pe alte platforme dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va crea o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le adresati este in legatura cu durata de inapoiere al produsului reparat. Suntem in vremuri caracterizate de graba, si putini oameni isi pot completa rutina de zi cu zi fara un telefon mobil. Viata fara smartphone timp indelungat va poate afecta cariera, afacerea sau chiar viata personala. Un atelier de reparatii telefoane de top va oferi un timp de returnare de cel mult 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca puteti spera sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va anunta in legatura cu starea depanarii atunci cand doriti. Acest aspect va va oferi mai multa siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de perioada exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

Probabil ca va veti irita daca aparatul D-voastra va avea din nou disfunctionalitati imediat dupa ce a fost depanat. Din acest motiv, e indicat sa va orientati spre un service GSM care furnizeaza o garantie pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie activa perioada de pana la cel putin 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii primordiali cand vine vorba de decizia asupra unei companii ce repara telefoane. Asadar, in ce fel puteti afla nivelul de calitate al serviciilor prestate de un atelier? Inca o data, puteti cauta recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti discuta in mod personal cu fostii clientii legat de calitatea serviciilor.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sugestiile de mai sus veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Navodari pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care e recomandat sa ii evaluati cand planificati sa alegeti un service care sa va remedieze dispozitivul. Daca aveti sansa, veti gasi o firma care ofera servicii de top la un tarif avantajos.