Un lucru apreciat în jocurile de noroc este spontaneitatea. Lansarea periodică de noi jocuri favorizează în același timp și diversitatea. Prin urmare, aceste două caracteristici sunt de bază pentru industrie. La rândul lor, se reflectă și în portofoliile de joc promovate în mediul online.

Categoriile promovate pe platforme sunt și ele diversificate. Sloturile se numără printre cele mai populare. Cu teme diferite, jocurile de acest tip reușesc cu ușurință să capteze atenția jucătorilor. Noile lansări, precum noile EGT slots, aduc prospețime și inovație portofoliilor.

Unsplash

Noile lansări ale producătorului Amusnet

Fiecare an vine cu noi surprize, chiar și în jocurile de noroc. Dezvoltatorii activi în industrie vin cu noi produse, fiind astfel oferită și garantată diversitatea. Anul acesta, producătorul Amusnet Interactive nu se lasă mai prejos și vine cu noi lansări. Printre titlurile recente de pe piață din ultimele luni se numără și:

Easter Frog

Jocul a fost lansat recent pe piață, mai exact în luna februarie a acestui an. Personajul avut în prim plan este chiar o broscuță care te duce cu gândul la iepurașul de Paște. Printre simboluri se numără și elemente precum un iepure de ciocolată, ouă vopsite și broscuțe ascunse în ou.

Nu lipsesc caracteristici precum simbolurile speciale. În plus, jocul vine cu un RTP de 96,03%. Grafica este calitativă, culorile fiind intense și bine compilate în joc. Tema poate părea puțin atipică, dar prin combinația cu restul elementelor duce la un bun rezultat.

Aztec Forest

Jocul este lansat în luna noiembrie a anului trecut. Chiar și așa, este încă o noutate în domeniu. Povestea jocului este centrată pe misterioasa pădure amazoniană. Prin urmare, pe fundal regăsim jungla sălbatică și ruine ale templelor aztece. Și ca simboluri regăsim influențele acestei civilizații. Azteci și temple vor apărea pe role la apăsarea butonului.

Jocul vine și cu 7 rotiri suplimentare. Acestea pot fi și cumpărate, dacă jucătorul preferă această variantă. Sunt oferite și alte funcții suplimentare. RTP-ul este de 96,16%, valoare apropiată de media specifică pieței.

Unsplash

100 Golden Coins

Acest slot este cel mai nou joc de acest tip lansat de către Amusnet. Jocul abordează tema clasică, plasând fructe colorate de diferite tipuri. Grafica este realistă, iar efectele inserate în joc sunt coordonate cu acțiunea.

Sunt oferite mai multe funcții speciale și suplimentare care adaugă emoție jocului. RTP-ul în acest joc este, de asemenea, în jur de 96,31%. Totodatăă, efectele sonore și grafica sunt bine armonizate cu jocul.

7 & Crystals

Jocul a fost lansat pe piață în decembrie anul trecut. Fructele nu mai sunt elementul principal al seriei. În schimb, acestea sunt înlocuite cu multe cristale colorate de diferite dimensiuni. Jocul include și opțiunea de carduri Jackpot, precum și un RTP de 96,62%.

Spre deosebire de alte jocuri, volatilitatea are un nivel scăzut. Funcțiile precum Turbo Spin adaugă un farmec aparte jocului. Sunt oferite și efecte grafice intense care pun în valoare combinațiile. Culorile sunt și ele intensificate și combinate într-un mod armonios.

Kemets Treasures

Jocul este construit pe tema Egiptului Antic. Prin urmare, simbolurile egiptene apar în joc. Acestea reprezintă scarabei, piramide aurite, totemuri și faraoni. Coloritul simbolurilor și jocului este specific temei și reflectă bine epoca. Jocul vine și cu alte caracteristici pe care jucătorul le poate achiziționa dacă alege.

Pe ecran apar și embleme speciale de diferite tipuri. Este inclusă și caracteristica Jackpot Cards, precum și alte funcții care ar putea surprinde jucătorul. În plus, există și o sumedenie de funcții speciale. RTP-ul jocului are o valoare de 96,38%.

Pe scurt

Amusnet este unul dintre cei mai buni producători din industrie. Astfel, anul acesta nu vor lipsi lansări noi pe piață, în special de sloturi. Evident, aceasta este o veste bună atât pentru platforme, cât și pentru jucători și pasionați.

Aceste tipuri de jocuri sunt populare în rândul publicului, așa că orice lansare va fi mai mult decât binevenită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *