Vi s-a defectat smartphone-ul? Sunteti in cautarea unui service GSM in Oltenita? V-am pregatit o lista cu ateliere din localitatea Dvs, impreuna cu informatii utile care sa va faca cautarea mai comoda, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • pagina web
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Oltenita - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Blvd. Tineretului nr. 121, Oltenita

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, care nu se mai incarca, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, LG, Samsung, Sony, HTC, Huawei, Lenovo, Allview, Asus, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm fenomenal din anii 2000 pana acum. Pe piata exista o multime de firme care au devenit branduri consacrate pe acest segment – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din pacate, un smartphone este un aparat sensibil, si poate foarte usor sa fie deteriorat de diverse evenimente nedorite. E irelevant cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati achitat pentru el la achizitionarea lui, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, firma care a produs telefonul este cea mai valida alegere pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asadar e bine sa va orientati spre o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa selectati o firma de reparatii telefoane Oltenita care poate sa remedieze orice complicatie ar avea dispozitivul D-voastra, si la un tarif care sa fie atractiv.

Veti descoperi ca exista multe societati comerciale care ofera servicii de reparare a astfel de aparate, din pacate nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi calitate. De aceea, va fi nevoie sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva lucruri general valabile pe care e bine sa le luati in evidenta cand incepeti sa cautati un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la firma de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost candva nepriceputi si ne-experimentati, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diferite tipuri de depanari – sa poate produce chiar mai multe defectiuni telefonului. Asadar, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o faima excelenta in oferirea de servicii de top, si care ofera si asistenta de cea mai buna calitate. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin verificarea website urilor acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte platforme dedicate recenziilor, precum Facebook. Acest pas va va oferi o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le mentionati este legata de durata de retur al dispozitivului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si foarte putini indivizi isi pot efectua rutina cotidiana in lipsa unui telefon inteligent. Viata fara telefon pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea si chiar inclusiv viata intima. Un atelier de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca puteti spera sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va informa in legatura cu starea depanarii oricand. Acest aspect va va oferi extra siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de durata exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie?

Cel mai probabil ca va veti supara daca dispozitivul dumneavoastra incepe sa aiba disfunctionalitati imediat dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa va orientati spre un service GSM care furnizeaza o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e bine sa fie activa perioada de pana la macar 3 luni dupa ce interventia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii primordiali in momentul cand este vorba de alegerea unei companii ce repara telefoane. Asadar, in ce fel puteti afla nivelul de calitate al serviciilor prestate de un atelier? Din nou, puteti cauta recomandarile fostilor clienti, sau puteti intreba in mod personal cu fostii clientii legat de calitatea serviciilor.

Repararea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de recomandarile de mai sus veti gasi cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Oltenita pentru nevoile dumneavoastra, si in costul preconizat. Iata deci cativa factori pe care e recomandat sa ii evaluati cand planificati sa alegeti o companie care sa va depaneze aparatul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care ofera servicii de calitate la un cost atractiv.