S-a defectat telefonul mobil? Cautati un service GSM in Oltenita? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din orasul D-voastra, la un loc cu informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai simpla, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Oltenita - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Blvd. Tineretului nr. 121, Oltenita

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care nu se mai aprind, cu incarcare deficitara, care pierd semnalul, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizare de software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm fenomenal in ultimele doua decenii. Putem gasi pe piata o multime de companii care au evoluat in branduri binecunoscute in aceasta industrie – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un produs delicat, si poate fi foarte usor sa fie stricat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce suma ati platit pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va necesita reparatii la un service GSM.

De obicei, firma care a produs modelul este cea mai valida optiune pentru repararea lui, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti un service de reparatii telefoane Oltenita care e capabil sa rezolve orice complicatie ar avea aparatul dumneavoastra, si la un cost care sa fie atractiv.

Veti concluziona ca exista numeroase intreprinderi care pun la dispozitie servicii de depanare a acestui tip de aparate, din pacate nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a afla reputatia serviciului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva lucruri valabile in general pe care trebuie sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la firma de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment in timp nepriceputi si lipsiti de practica, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diverse tipuri de depanari – sa poate produce chiar mai multe disfunctionalitati telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si suport de calitate. Puteti compara reputatia diferitor furnizori prin accesarea paginilor web ale acestora. In acelasi timp, exista posibilitatea sa verificati recenziile clientilor si pe alte platforme unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va crea o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din principalele intrebari pe care e indicat sa le adresati are legatura cu timpul de inapoiere al aparatului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si putini oameni isi pot completa rutina zilnica in absenta unui smartphone. Sa ramaneti fara telefon pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea ba chiar viata de familie. Un atelier de reparatii telefoane de top va avea un timp de retur de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca va puteti astepta sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va anunta in legatura cu starea interventiei oricand. Acest aspect ofera mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti irita daca aparatul dumneavoastra va incepe sa aiba defectiuni la scurta durata dupa ce a fost reparat. De aceea, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care furnizeaza o garantie pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie activa durata de pana la cel putin 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii de top atunci cand vine vorba de decizia asupra unui service ce repara telefoane. Deci, in ce mod puteti determina nivelul de calitate al serviciilor prestate de o companie? Din nou, puteti cauta recomandarile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti discuta personal cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Repararea unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de ideile de mai sus veti identifica cu certitudine cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Oltenita pentru nevoile dumneavoastra, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii evaluati cand aveti intentia sa alegeti o companie care sa va depaneze dispozitivul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care ofera servicii super la un tarif avantajos.