S-a stricat telefonul mobil? Cautati un service GSM in Oltenita? V-am pregatit o lista cu ateliere din orasul D-voastra, precum si informatii folositoare care sa va faca cautarea mai comoda, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Oltenita - Lista cu firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Blvd. Tineretului nr. 121, Oltenita

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, care nu se mai incarca, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizari versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, LG, Samsung, Sony, HTC, Huawei, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm incredibil in ultimii 20 de ani. Deja exista o multime de firme care au devenit branduri consacrate pe acest segment – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste aparate au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Partea proasta este ca un smartphone este un produs delicat, si poate fi foarte usor sa fie deteriorat de diverse incidente. Nu conteaza cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati sacrificat pentru el cand l-ati procurat, mai devreme sau mai tarziu va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs modelul este cea mai buna optiune pentru remedierea problemelor, dar acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asa ca e bine sa luati in calcul o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa selectati un atelier de reparatii telefoane Oltenita care poate sa rezolve orice problema ar avea aparatul D-voastra, si la un pret care sa fie atractiv.

Veti concluziona ca exista multe firme care ofera servicii de restaurare a acestui tip de aparate, insa nu toate aceste companii garanteaza aceeasi eficienta si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia service-ului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva aspecte importante de cunoscut pe care trebuie sa le luati in evidenta cand incepeti sa cautati o firma care sa va rezolve problema:

1. Fiti siguri ca specialistii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost candva nepriceputi si lipsiti de practica, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu variate categorii de interventii – sa poate produce chiar mai multe disfunctionalitati telefonului inteligent. Prin urmare, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si suport de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati reputatia variatilor furnizori prin verificarea paginilor web ale acestora. In acelasi timp, exista posibilitatea sa verificati calificativele fostilor clienti si pe alte platforme care au sectiuni pt recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest pas va va desena o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le puneti are legatura cu perioada de retur al produsului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si putini indivizi isi pot derula rutina zilnica in absenta unui smartphone. Sa ramaneti fara telefon pentru o durata mai lunga va poate dauna la cariera, business-ul sau chiar viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va respecta o durata de retur de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca va puteti astepta sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va tine la curent cu privire la starea reparatiei atunci cand doriti. Acest fapt va va oferi o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si veti avea o estimare legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

In mod sigur va veti supara daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba defectiuni la scurt timp dupa ce a fost reparat. Asadar, e recomandat sa alageti un service GSM care furnizeaza o garantie pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie valabila durata de pana la cel putin 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori in momentul cand este vorba de selectionarea unei companii ce repara telefoane. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o companie? Din nou, puteti rasfoi recenziile fostilor clienti, sau puteti discuta personal cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Repararea unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile de mai sus veti descoperi cu siguranta cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Oltenita pentru nevoile D-voastra specifice, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii evaluati cand aveti intentia sa alegeti o companie care sa va remedieze dispozitivul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care presteaza servicii de top la un cost atractiv.